Einige minpuntje waarom ik niet meer zou bestellen is het feit dat je bij het retourneren moet betalen. Ook elke artikel apart wanneer je deze met 2 dagen ertussen heb besteld!!!!!! Voor 2 paar... Toon meer
twee broeken gekocht in precies dezelfde maat 36 in de tall versie, helaas past een broek perfect en de ander is overduidelijk een stuk korter. ik snap niet wat hier mis is gegaan, maar vind het wel g... Toon meer
Aantal items besteld, deze zouden in 2x geleverd worden. Eerste deel was optijd maar het tweede deel komt 10 dagen na de verwachte leverdatum. Geen bericht gehad of überhaupt geïnformeerd. Slechte com... Toon meer
Mooi product, wel maatje groter besteld, want Bershkakleding valt klein uit. Het pakje kwam 2 dagen later dan verwacht, maar ik denk dat dat niet aan Bershka ligt, maar aan de drukte bij de pakjesbez... Toon meer
- Kledingwinkel
- Tassenwinkel
- Winkel in modeaccessoires
- Zonnebrillenwinkel
- Damesmodewinkel
- Jeugdkledingwinkel
¡Bienvenidos a Bershka! Visita nuestra web, descubre todas las colecciones que tenemos preparadas para ti y viste con las últimas tendencias en abrigos, cazadoras, chaquetas, faldas, camisetas, zapatillas, botines, el denim más cool y un sinfín de propuestas para ir con el outfit más trendy. Además, en nuestras tiendas encontrarás un look para cada ocasión: vestidos de fiesta, prendas casual o fits deportivos. Disfruta de nuestras novedades y con la variedad de diseños, estampados y colores que ofrecemos cada semana. Prendas para chica y chico fashion, cool y únicas que conseguirán que quieras compartir tu #bershkastyle. ¡Te esperamos!
Spanje
- www.bershka.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Waardeloze klantenservice
Bershka ziet er in de winkel en op de site allemaal leuk en aardig uit, tot je de producten aan hebt of in de was doet volgens de gebruikelijke manier.
Kleding krimpt of komen bleekvlekken in en Bershka zelf? Niet of amper te bereiken. Wanneer ze wel te bereiken zijn verwijzen ze je door naar een winkel aangezien de klantenservice alleen voor online aankopen zijn. Ze kunnen en willen je niet verder helpen. De dichtstbijzijnde winkel voor mij is op anderhalfuur rijden dus dat verrek ik. Heb wel echt opgekeken van de klantonvriendelijkheid en hoe slecht het is geregeld voor zo’n groot bedrijf. Erg jammer.
alles ging goed
IK KAN MIJN ITEM NIET RETOURNEREN EN…
IK KAN MIJN ITEM NIET RETOURNEREN EN MATEN KLOPPEN VOOR GEEN METER
5 shirtjes besteld allemaal dezelfde maat, maar 1 is te klein. Wil mijn shirtje retourneren alleen de QR code die je hiervoor moet gebruiken wekt niet bij aflever punt, en een andere link die in de mail zou moeten staan om te kunnen retourneren is nergens te vinden.
De bestelling goed levering niet
De bestelling is heel goed verlopen. Maar de levering met dpd niet. Ik had gevraagd om thuis te leveren. Ik was de dag van levering ook thuis en via tracking kon ik zien dat het pakje dicht bij mijn huis was. Maar dpd is niet gestopt bij mij thuis maar zijn naar een afhaalpunt gereden. Ik heb dit dan nog zelf moeten gaan afhalen. Dat vind ik wel niet kunnen.
Mvg
Van beylen kelly
Leuk assortiment maar wel heel apart…
Leuk assortiment maar wel heel apart dat alle bestellingen bij de concurrenten met drie dagen binnen zijn en dat het bij Bershka weken duurt voor dat je iets binnenkrijgt.
Linnen broek verkleurd na 3x dragen
Geen pakket en geen geld terug
Ik had mijn pakketje laten afleveren bij kerkstraat 49, en krijg een e-mail dat hij op dit adres ook is afgeleverd. Ik ben twee keer langs geweest om mijn pakketje proberen op te halen, maar zij hadden het helemaal niet. Ik bel de bershka op om te vragen waar mijn pakketje is gebleven, blijkbaar lag het op een heel andere plek en hebben ze dit NIET gecommuniceerd. Dan is het volgens hun natuurlijk mijn schuld dat ik het pakketje niet op tijd heb opgehaald en is hij weer terug gestuurd. Vervolgens krijg ik mijn geld NIET vergoed en is er absoluut geen mogelijkheid dat ik mijn pakketje nog kan krijgen al volgens de onvriendelijke Belg die ik aan de lijn had. Echt onacceptabel
Ik heb een broek ontvangen terwijl ik…
Ik heb een broek ontvangen terwijl ik een shirt had besteld.
Vies
Een week gewacht op mijn bestelling en dan krijg ik mijn bestelling met 2 vieze broeken, niet een beetje maar heel erg vies. Ik heb de broek niet eens gepast gaat zo terug!
Helaas bestelling niet ontvangen zoals…
Helaas bestelling niet ontvangen zoals er nu staat bij mijn bestelling. Geen mail ontvangen over de verzending
Mooi verpakt mooie items
De opdruk van 2 artikelen kwamen lelijk…
De opdruk van 2 artikelen kwamen lelijk binnen. Vervangende artikelen ontvangen en weer 1 daarvan lelijk.
Ook de blouses die mijn dochters kochten waren na 1x dragen en 1x wassen gerafeld. Wat een slechte kwaliteit artikelen. Ali expres is nog beter.
Product beschadigd ontvangen
Product beschadigd ontvangen!
Kan nu weer retour, op geld wachten en maar de vraag als ik het opnieuw bestel dat het dan ook goed is. Retourneren overigens mijn kosten!!! De optie dat het product beschadigd was om te retourneren stond er ook niet bij.
Echt een waardeloos bedrijf
Echt een waardeloos bedrijf.
Heb aantal items besteld waaronder 1 in de korting.
Wordt mijn pakket zomaar retour terug gestuurd nadat hij "bezorgd" zou worden.
Klantenservice heb je niks aan, ze liegen je 3x voor met dat het pakket gewoon bezorgd wordt. Terwijl er op post nl staat dat het pakket al retour naar afzender is.
Enigste wat ze je kunnen aanbieden is een terugbetaling en het item opnieuw bestellen. Want het exacte pakket opnieuw versturen dat is niet mogenlijk?
Prima, maar het product is nu uitverkocht en niet meer verkrijgbaar.
En zul je zien dat als het item opnieuw op voorraad is dat de korting eraf is en je de volle mep mag betalen...
Echt afschuwelijk bedrijf en klantenservice. Hier maak je toch een case van en regel je dat het pakket opnieuw wordt verstuurd...
Geen gratis retourneren
Ook elke artikel apart wanneer je deze met 2 dagen ertussen heb besteld!!!!!!
Voor 2 paar broeken moet ik nu dus 4 euro betalen.
Meeste winkels hebben dit niet.
Zeker wanneer de fysieke Bershka winkels langzaam verdwijnen is dit een ding. Jammer Bershka.
De broeken zijn eigenlijk goed voor maximale lengte van 175. Als je langer bent loop je alsof je water in de kelder heb bij. Aangezien in NL toch wat langere mensen wonen is dit wel verbeterpunt.
Jullie bezorgen het zomaar naar een…
Jullie bezorgen het zomaar naar een andere pakketautomaat wat helemaal niet in de buurt ligt?
Snelle levering en prachtige broek maar…
Snelle levering en prachtige broek maar helaas te kort :-(