Einige minpuntje waarom ik niet meer zou bestellen is het feit dat je bij het retourneren moet betalen. Ook elke artikel apart wanneer je deze met 2 dagen ertussen heb besteld!!!!!! Voor 2 paar... Toon meer
twee broeken gekocht in precies dezelfde maat 36 in de tall versie, helaas past een broek perfect en de ander is overduidelijk een stuk korter. ik snap niet wat hier mis is gegaan, maar vind het wel g... Toon meer
Mooi product, wel maatje groter besteld, want Bershkakleding valt klein uit. Het pakje kwam 2 dagen later dan verwacht, maar ik denk dat dat niet aan Bershka ligt, maar aan de drukte bij de pakjesbez... Toon meer
- Kledingwinkel
- Tassenwinkel
- Winkel in modeaccessoires
- Zonnebrillenwinkel
- Damesmodewinkel
- Jeugdkledingwinkel
¡Bienvenidos a Bershka! Visita nuestra web, descubre todas las colecciones que tenemos preparadas para ti y viste con las últimas tendencias en abrigos, cazadoras, chaquetas, faldas, camisetas, zapatillas, botines, el denim más cool y un sinfín de propuestas para ir con el outfit más trendy. Además, en nuestras tiendas encontrarás un look para cada ocasión: vestidos de fiesta, prendas casual o fits deportivos. Disfruta de nuestras novedades y con la variedad de diseños, estampados y colores que ofrecemos cada semana. Prendas para chica y chico fashion, cool y únicas que conseguirán que quieras compartir tu #bershkastyle. ¡Te esperamos!
Spanje
- www.bershka.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Super broek
Heel vlotte levering , past heel goed !!! Ben heel content heel mooi afgewerkt kwaliteitsvolle broek
Onvriendelijk, druk
Je mag niet mee naar pasruimtes. 2 sterren omdat ik wel mocht blijven omdat mijn dochter autisme heeft.
Meisjes spreken vaak geen Nederlands, weinig behulpzaam en veel te harde muziek.
Kreeg het verkeerde pakket en dan kan…
Kreeg het verkeerde pakket en dan kan bellen ook niet
Berchka Antwerpen
Vandaag ben ik in berchka Antwerpen geweest. Super onvriendelijk. Je mag niet bij je dochter bij het pashok staan of men dreigt de security te bellen. Nog NOOIT meegemaakt.
Mijn pakket zou woensdag 17 juni…
Mijn pakket zou woensdag 17 juni geleverd worden maar hij was die dag nog niet eens vertrokken uit het magazijn
Klantvriendelijkheid nul
Een onvriendelijke jongedame sprak ons aan in het Engels in Antwerpen. Aan de paskamers mochten we als ouders niet volgen om de kleding te beoordelen, want 'ze waren daar aan het werk (niet-gekochte kleren verzamelen)', we moesten in een uithoek gaan staan. Klantvriendelijkheid nul.
Brievenbus pakket
Alles is goed gegaan, zeer tevreden. Misschien kunnen jullie aangeven of iets een brievenbus pakket is of niet. Ik had nu een plek afgesproken met post nl maar het zat gewoon in de brievenbus, dat paste.
Veel te late levering
Aantal items besteld, deze zouden in 2x geleverd worden. Eerste deel was optijd maar het tweede deel komt 10 dagen na de verwachte leverdatum. Geen bericht gehad of überhaupt geïnformeerd. Slechte communicatie. De kwaliteit van de producten zijn verder prima.
Retourneren niet mogelijk
Retourneren niet mogelijk. De link om te retourneren doet het niet. Kost erg veel tijd en moeite om het terug te krijgen, reden om deze webshop lekker links te laten liggen.
9/10 arrogante onvriendelijke…
9/10 arrogante onvriendelijke medewerkers, je mag nietmeer samen het pashok in. Rokje gekocht gister waarvan ik dacht dat de prijs rond 20/23€ was zoals altijd voor normale dunne stof rokjes zonder sale, afgerekend en thuis zag ik 36€ staan abnormaal hoge prijs voor zoon rokje, koop daar sinds ik 12 was (nu 31) vond het afgelopen 7 jaar al erg achteruit gaan kwa klantvriendelijkheid, vroeger kon je ook gewoon kleding afgeven bij de balie wat je niet wou, gingen hun hun werk doen en zelf opvouwen maar dat mag ook nietmeer, ik ga het rokje terug brengen want voel me zwaar genaaid en zal ook nietmeer snel terug komen, New Yorker is beter
Beshka Antwerpen, de Meir
We zijn naar Bershka gegaan in Antwerpen, De Meir
Mijn dochter had 2 kledingstukken gekozen om te passen, we hebben lang staan aanschuiven aan de pashokken om dan te horen dat de 2de persoon niet mee mocht om te oordelen of een kledingstuk goed staat of niet...
De verkoopsters bij de pashokken waren heel onbeleefd en arrogant. Ook hun blikken naar elkaar toe vind ik alles behalve klantvriendelijk zeker als mensen het niet begrijpen en dit als zeer onaangenaam ervaren.
Gevraagd aan een verkoopster aan de kassa waarom dit niet meer mag, zij heeft heel vriendelijk uitgelegd dat dit had te maken met diefstal en veiligheid waar ik begrip voor kan opbrengen en tegelijkertijd ook maar een vreemde uitleg vind want daar staat iemand van de security aan de inkom.
Het resultaat -> mijn dochter heeft een kledingstuk gekocht waarvan ik zou aangeraden hebben om een maatje groter te kopen.... ik heb Bershka als heel onaangenaam ervaren en het heeft ergens ook de rest van onze namiddag bepaald. Onbeleefd, arrogant en onvriendelijk gedrag, geen uitleg waarom, blikken die niet gepast zijn, .... Dat doet wat maar op een negatieve manier en is eigenlijk 'not done' voor een winkel en het is niet dat de andere klanten (op eentje na) onbeleefd waren want daar was ik getuige van. Ik stond dan aan de kant met de andere mensen, recht staand, geen zitplaatsen... Vandaar dus deze review, vriendelijkheid en beleefdheid is gratis, van grote waarde!
Paskamerlimiet van 4 items is erg irritant
Wij waren vandaag samen in deze winkel om kleding te kopen. We hadden rustig uitgezocht wat we wilden passen, maar bij de paskamer mochten we maar 4 items per persoon meenemen. Dat vonden wij erg irritant, zeker omdat we allebei veel meer artikelen hadden uitgezocht. Je bent een winkel en wilt toch juist zoveel mogelijk producten verkopen. Voor ons is dit de laatste keer dat we in breska Eindhoven komen
Oplichterij !!!!!!!
Oplichterij!!!!!!!!!!
Bestel hier nooit…
Ik zou mijn bestelling van 23 mei , wat al betaald is! al voor 27 mei krijgen … ik heb mijn bestelling nooit gekregen!
Weg ruim 150 euro…
Met dit bedrijf is Totaal geen contact te krijgen, alleen een standaard chat robot wat iedere keer hetzelfde zegt.
Het pakket is nog niet eens aangeboden bij de post!
Echt wat een waardeloos bedrijf ik wil iedereen waarschuwen bestel hier echt nooit!! Het is pure oplichterij!!!!
Dat zo’n bekende naam in de winkelketen dit kan flikken is echt heel erg!!!
1 ster is nog teveel maar anders kan ik deze ervaring niet delen!!!
Zeer slechte klantenservice
Broek gekocht en helaas na 5 keer dragen knoop door de stof heen. Helaas niet makkelijk te verhelpen..
Klantenservice gebeld, geappt en gemaild, maar moest echt terug naar Eindhoven. Online verkopen gaan via andere weg dan winkel schijnbaar.
Terug naar de winkel... winkel wordt verbouwd...
Vandaag teruggeweest. Ze snapte t probleem en mocht voor dezelfde prijs kleding terugkopen vertelde ze.
Na 1 minuut verder alsnog niet, want ik heb t enorme waslabel eruit geknipt...
Dikke koude douche en nooit meer terug naar deze winkel, hoe leuk de spullen zijn. Met zo'n klantenservice koop ik geheel niks meer. En de medewerker ik de winkel deed zijn best he! Die kon er niks aan doen..
Rest mij niks anders dan broek weg te gooien.. wat Bershka met of zonder label ook gedaan had.
Vervelende ervaring met service helaas.
Best een beetje teleurgesteld…
Duurde bijna 2 wkn voordat de jurk geleverd werd en zelfs een lusje aan de jurk was stuk. Mijn dochter vindt de jurk zo mooi dat we het lusje zelf zullen maken, aangezien deze ook niet meer leverbaar is… jammer…
Pakketje hoogstwaarschijnlijk kwijt! En klantenservice helpt niet
Enorm slechte klantenservice!!! En ben dus uiteindelijk nog niks geholpen. Mijn bestelling zou UITERLIJK 30 mei (het is nu 3 juni) al bezorgd moeten worden met dhl. Het pakket staat via dhl track&trace al 3 dagen lang stil als "onderweg met de bezorger". Met dhl geen contact te krijgen. Dus dan maar met de bershka zelf contact opgenomen. Zegt ze "ja het pakket is onderweg" GOH, DAT STAAT ER AL VOOR 3 DAGEN LANG!!!!. En vervolgens word ik weggewimpeld met "ja wacht maar een week of 2 weken en neem dan maar opnieuw contact op als je het nog niet hebt". Geen van de partijen neemt hun verantwoordelijkheid, en ik zit hier met weggegooid geld voor een pakketje dat hoogstwaarschijnlijk kwijt it.
Ontzettende slechte klantenservice
Ontzettende slechte klantenservice. Een maand bezig met een retour, van het kastje naar de muur. Helemaal klaar mee. Kwaliteit van truien erg slecht.
Shipping
Ik had met express shipping (extra betaald) een pakketje besteld op 28 mei i.v.m. vakantie, het was er pas 4 dagen later (hier had ik niks meer aan), bij andere sites ook via express besteld, maar dit was er wel na 1-2 dagen (zoals ook was aangegeven bij bershka)
Als je producten van Bershka op een andere site vindt, krijg je t daar sneller binnen als bij de officiële webshop zelf
Ben vaker bij de winkel geweest, prima ervaring. Maar daar heb je ook niet te maken met verzendingen, vertraging en minder vaak contact met customer service.
Ik zag een leuk paar schoenen op de webshop van Bershka die niet (meer) verkrijgbaar waren in de fysieke winkels. Heb ze dus besteld op 17.05, verwachtte levertijd was 20-21.05. Officieel bestelling gemaakt, kreeg een mail dag of twee dagen nadat ik ze had besteld, dat ze me pakket hebben opgestuurd. Het is uiteindelijk 20.05, niks ontvangen van Bershka of eventuel PostNL. Heb ik zelf contact op moeten nemen met de personeel op hun website, daar kreeg ik pas te horen dat m’n pakket zogenaamd vertraging heeft opgelopen. Ik heb alleen gebruik gemaakt van de chat, niet gebeld. Uit dat “gesprek” konden ze me geen datum toewijzen dat ik eventueel m’n pakket binnen zou krijgen (terwijl ik niet elke dag thuis kan zijn ivm werk) na meerdere keren vragen om een verwachtte tijd gaven ze aan een week te wachten. Opeens kreeg ik gisteren (29.05) een mail binnen dat m’n pakket teruggestuurd wordt, oftewel hebben ze me pakket geannuleerd.
Nou, gisteren had ik uiteindelijk precies dezelfde schoenen die van de Bershka komen, besteld op Zalando. Letterlijk binnen en dag heb ik eindelijk m’n schoenen binnen… en dan ook nog eens van een webshop die geen eens van hun is.
Ik wacht al langer dan 10 dagen op mijn…
Ik wacht al langer dan 10 dagen op mijn bestelling, nergens fatsoenlijk contact te maken met Bershka… een standaard robot chat die steeds hetzelfde antwoord. Telefonisch niet te bereiken ook waardeloos!!