Beslist.nl Reviews

1.304

3,6

Absoluut niks bestellen via beslist.be ! Via deze site bij Gandado een Infrarood thermometer merk Avent besteld ,blijkt na 4 weken levertijd uit China een verfrommelde witte doos met een prul dat er... Toon meer

Volgens mij snappen alle negatieve review mensen hier niet hoe de wereld werkt. Beslist is slechts een doorgeefluik van andere webwinkels om prijzen te vergelijken. Heeft dus totaal niks te maken met... Toon meer

Mede dankzijde bemiddeling van de klantenservice van beslist.nl, heb ik na ruim een maand mijn geld terug van Mobiliteitswereld.com. Ik had een dure (€749,00) rolstoel wegens gebreken geretourneerd,... Toon meer

Vorige week een pasjes houder besteld. Via Ideal betaald. Tot op heden nog geen enkele mail met factuur/bevestiging/leverdatum ontvangen en al helemaal geen pashouder. Beslist is via telefoon niet b... Toon meer

1. Prijsvergelijkingswebsite
  2. Huishoudapparatuur winkel
  3. Meubelwinkel
  4. Schoenenwinkel

BESLIST.nl ✅ sinds 2008 maken wij het shoppen eerlijker en makkelijker ✅ Groot en compleet aanbod. ✅ Altijd de beste deal

Gemiddeld

1K reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.304)

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prettige bemiddeling

Via beslist had ik een artikel besteld bij een webshop, maar dit artikel werd niet geleverd. Beslist heeft prettig bemiddeld tussen mij en de webshop (heldere communicatie per mail), waardoor ik netjes mijn geld terug heb gekregen.

16 november 2023

Beste consument,

Bedankt voor het schrijven van een review. Ons doel is tevreden klanten en wij zijn blij te horen dat onze bemiddeling het gewenste resultaat heeft gebracht.

Team beslist.nl

Klacht is prima afgehandeld

Klacht is prima afgehandeld. Kort na de mail van Beslist.nl kwam het bericht dat het pakket was verstuurd en de volgende dag aangekomen. Dankjewel voor de adequate service.

6 november 2023

Beste Antoon,

Goed te horen dat je tevreden bent over onze service en bedankt voor de moeite die je genomen hebt om dit te delen.

Beslist hielp goed!

Beslist liet mij bij het kopen de bomen door het bos zien. Toen ik bij een bedrijf een bestelling had geplaatst, hoorde ik vervolgens niets van dat bedrijf. Ik mailde Beslist
Zij gingen meteen voor mij aan de slag en zorgde ervoor dat ik binnen twee dagen de aankoop binnen had.

1 november 2023

Beste Roos,

Bedankt dat je de moeite genomen hebt om je ervaring te delen. Goed te horen dat je tevreden bent over onze service.

Combymagnetron

Ik zou geld terug krijgen voor n product wat heel laat geleverd zou worden heb n mail gestuurd naar t bedrijf en hoorde niets
14 dagen later heb ik beslist .nl gemaild dat heeft geholpen nu heb ik m'n 519 euro terug

11 oktober 2023

Beste Jo,

Goed te horen dat je tevreden bent over onze service. Wij bemiddelen graag als het niet lukt om met de webshop tot een oplosing te komen.

Hele goede ondersteuning

Via beslist gekocht bij Vegaoo en deze laatste waren vrij lastig met terug betalen (zeer zacht uitgedrukt). Echter vanuit beslist kreeg ik hele goede ondersteuning en deze hebben uiteindelijk zelf het bedrag aan mij geretourneerd om daarna de oplossing bij Vegaoo voor hun rekening te nemen.

24 oktober 2023

Beste Pascal,

Behulpzaam

Ze hebben een hele goede service ze helpen je overal bij .
Ik ben heel tevreden over ze .

29 augustus 2023

Beste Lian,

Team Beslist.nl

Bestelling vergeten bij te leveren

Er was een order vergeten bij te leveren. Na contact werd er meteen op gereageerd en hielde ze me op de hoogte van de gang van zaken. 2 dagen later werd het alsnog geleverd . Super snelle reactie dus. Ben erg blij met hun klant vriendelijkheid

15 augustus 2023

Beste Lia Molenaar,

Terugbetaling

Beslist.nl heeft mij bij mobiliteitswereld.com dag op dag geholpen om een oplossing te vinden voor een bestelde badstoel en bij uitgeputte voorraad er voor gezorgd dat ik de terugbetaling kreeg.Zij hebben mij een correcte vriendelijke en vlotte service geleverd.

3 augustus 2023

Beste Van der Meeren,

Team Beslist.nl

beslist heeft ons probleem met een andere firma heel goed opgelost en opgevold

We hadden een kraan besteld bij een firma waar zij mee samen werken, levertijd 3 dagen. Nu bijna 2 maand verder .... geen kraan. ellenlange mails over alles, de kraan geleverd in t grijs, terwijl we 2 zwarten besteld hadden. Volgens de andere firma verkeerde kleur besteld (terwijl bevestigd wordt dat het zo op de site stond), ik heb zelf de retourkosten betaald, daarna stond ze in de reclame, klopte de kleur nog niet volgens hen, overal foto's van maar toch werd ik telkens tegen gesproken, dan werd er me verteld dat t me om t geld ging. Nee, ik wou enkel die 2 zwarte kranen asap omdat de verver en sanitair niet verder konden. Uiteindelijk werd BESLIST erbij betrokken door de andere firma, ik heb het dan ook niet gelaten om al de mails door te sturen en vragen naar hun mening. Die werd meteen in mijn voordeel bevestigd. Daarna begon de andere firma over mijn privé job, daar heeft ze mij heel hard mee geraakt want mijn job is mijn leven. Ik heb de discussies beëindigd en zal van die andere persoon/firma niets positief melden. BESLIST heeft me verder geholpen en ook de andere firma hier over aan gesproken. Ze hebben me zelfs geholpen aan mijn kranen. BESLIST BEDANKT!!! mvg Cindy

26 mei 2023

Beste Cindy,

Bedankt voor je review. Ik heb je graag geholpen en ik ben blij te horen dat je toch nog de kranen hebt kunnen krijgen die je graag wilde.

Team Beslist.nl

Ik heb nu geen slapeloze nachten want ik heb dat bed afbesteld

Ik had problemen mer een bedrijf waar ik via BESLIST
NL een artikel kocht maar na te lang wachten besloot ik te annuleren. Na heel veel heen en weer gemaild werd het geannuleerd maar er volgde geen geldteruggave. Het is de servicedienst van BESLIST.NL na meer dan 3 maanden mailen en bellen gelukt om het bedrag terug op mijn rekening gestort te krijgen. Compliment en een 10.

15 december 2022

Beste Knops,

Team Beslist.nl

doordat Beslist.nl contact heeft…

doordat Beslist.nl contact heeft opgenomen met de niet op tijd terugbetalende website toch nog na een maand geld terug gehad. Bedankt voor de actie Beslist!

9 februari 2023

Beste Willem,

Wij bemiddelen graag als het zelf met de webshop niet lukt. Goed te horen dat alles nu opgelost is.

Groeten
Team beslist.nl

Probleem met een website binnen de…

Probleem met een website binnen de kortste keren opgelost dankzij bemiddeling van Beslist.nl. Bedankt!

6 februari 2023

Beste Moni,

Team Beslist.nl

Kasten met ruime vertraging alsnog geleverd

Prima ondersteuning en duidelijke communicatie via mail door klantendienst beslist.nl en webshop voor verkeerde geleverde kasten.
De 'juiste' kastjes zijn uiteindelijk gisteren goed aangekomen.

10 januari 2023

Beste Jan,

Bedankt voor je positieve review. En fijn dat de juiste kastjes geleverd zijn.

prima klantenservice

prima communicatie per mail en problemen opgelost.

22 december 2022

Beste Marleen,

Waarschijnlijk een scam

Waarschijnlijk een scam.

Bestel nooit via deze site.

Geen ordernummer ontvangen, wel betaald.

Mails worden genegeerd.

Even kijken hoe we deze zaak op een andere manier terug kunnen laten betalen, middelen genoeg gelukkig, jammer dat ze voor deze weg hebben gekozen, en bovendien jammer voor alle klanten die opgelicht zijn door dit ... ja .. hoe moet ik het noemen..

15 december 2022

Beste meneer/mevrouw,

Wat vervelend te horen dat je geen orderbevestiging hebt ontvangen via de mail. Onze ervaring leert dat er soms een typefout wordt gemaakt in het emailadres waardoor de orderbevestiging niet bij de klant aankomt.

In je betaalbevestiging vind je ons ordernummer dat begint met BVB. Ik wil je vragen om dit te mailen naar klantenservice@beslist.nl zodat wij je alsnog de orderbevestiging kunnen sturen.

Team Beslist

Het is heel simpel

Het is heel simpel. Bestel niks via of van beslist.. loopt altijd verkeerd af met hun.

30 november 2022

Beste Taheri,

Wat vervelend op te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met Beslist.nl. Wij willen graag kijken of we wat voor je kunnen doen. Ik wil je vragen om je ordernummer (dat begint met BVB) aan ons te mailen, zodat wij het probleem voor je kunnen oplossen.
Je kan dit mailen naar klantenservice@beslist.nl.

Het is eindelijk gelukt

Het is eindelijk gelukt, na +- 4 weken, om de betaling van een niet geleverd product terug gestort te krijgen. Ik heb diversen mailtjes met Beslist .nl gedaan maar kreeg altijd direct antwoord terug. Wel is het belangrijk om het BVB nummer van de bestelling te noteren. Dan kan de bestelling sneller terug gevonden worden door Beslist.nl.

8 november 2022

Beste Rina,

Wat fijn dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Het klopt inderdaad dat wij met een BVB nummer een bestelling snel terug kunnen vinden en dus sneller kunnen handelen naar de webshop.
Helaas duurde het even voordat het geld teruggestort was, maar gelukkig hebben wij het kunnen oplossen.

Beslist handelt opzettelijk in strijd met de wet!

Ik kocht via beslist.nl een product dat kennelijk zou worden geleverd door Supspace B.V. binnen 1 à 2 werkdagen. Een week later nog niets ontvangen. Supspace kan je niet bellen. Op de mail reageert men niet. Hoe reageert beslist.nl die ook mijn betaling heeft ontvangen? "Ik zie de bestelling van 31 oktober en de levertijd van 1-2 werkdagen. Op moment dat je via beslist een bestelling plaatst dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden en dus akkoord met de koopovereenkomst met de webshop. Wij als beslist.nl zijn geen partij in de koopovereenkomst.

Mocht je er met de webshop niet uit komen dan doen wij graag een poging om te bemiddelen tussen consument en de webshop.

In dit geval heb ik zojuist telefonisch contact gehad met de klantenservice van supspace.nl, (soms is bellen sneller dan mailen) en zij geven aan dat de bestelling inderdaad niet is verzonden. De rede hiervan is onbekend, maar zij gaan zorgdragen dat het product alsnog toegestuurd wordt. Je ontvangt ook van Supspace een mail hierover.

Met betrekking tot de inlog van beslist.nl is dit helaas een bekend probleem dat op dit moment niet op te lossen is. Excuus voor dit ongemak."

Natuurlijk heb ik van Supspace nog niets ontvangen, ook geen reactie op mijn emailbericht. Beslist.nl: oplichters die ook nog eens in strijd met de wet handelen, want je bestelt kennelijk via Beslist bij een webshop die zich verbergt. Dat is in strijd met de wet, onder andere artikel 6:230m lid 1 aanhef en onder c, d, h, i, m, t en lid 3 aanhef en onder d BW.

7 november 2022

Beste Robert,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten.

Spijtig om te horen dat Supspace geen email heeft gestuurd zoals beloofd. Wij gaan hier gelijk achteraan.

Gezien dit dossier al door ons in behandeling is genomen zal de verdere inhoudelijke reactie niet via dit review kanaal verlopen maar via onze klantenservice. Een email over de huidige stand van zaken is gemaild.

Misbruik persoonlijke gegevens

Ontving een e-mail van goedkoopstewebshop.nl op een e-mail adres dat ik enkel gebruikt heb voor beslist.nl
Delen van persoonlijke gegevens met andere bedrijven of inzetten voor andere merken is niet toegestaan volgens de privacywetgeving. Heb beslist.nl hierop aangesproken maar geen reactie ontvangen.

16 oktober 2022

Beste Ed,

Bedankt voor je bericht. Helaas kunnen wij niet terugvinden dat je dit eerder aan ons gestuurd hebt. Waardoor wij helaas ook geen reactie hebben kunnen geven. Beslist.nl is een vergelijkingsplatform. Wij leveren zelf geen producten, het is dus noodzakelijk dat wij uw emailadres doorgeven aan de betreffende webshop waar u besteld. Als wij dit niet doen dan kan de webshop u niet op de hoogte houden van de levering en ook geen track en trace sturen.
Bij de koop op beslist.nl gaat u akkoord met de algemene voorwaarden, hier staat het volgende vermeld:

Wanneer er een koopovereenkomst tot stand komt tussen jou en een webshop via het platform van beslist.nl, zal ook de webshop jouw persoonsgegevens verwerken en als zodanig als verantwoordelijke kwalificeren.

Mocht je hier nog meer vragen over hebben dan beantwoorden wij deze graag. U kunt dit sturen aan klantenservice@beslist.nl

Team Beslist.nl

ultrasone meter besteld 24.€ niets van…

ultrasone meter besteld 24.€ niets van vernomen Geen geld terug of bevestiging mail van gekregen

1 oktober 2022

Beste Ria,

Wat vervelend op te horen dat je een bestelling hebt geplaatst en niets hebt vernomen. Wij willen dit graag voor je oplossen. Ik wil je vragen om je ordernummer (dat begint met BVB) aan ons te mailen, zodat wij het probleem voor je kunnen oplossen.
Je kan dit mailen naar klantenservice@beslist.nl.