Absoluut niks bestellen via beslist.be ! Via deze site bij Gandado een Infrarood thermometer merk Avent besteld ,blijkt na 4 weken levertijd uit China een verfrommelde witte doos met een prul dat er... Toon meer
Volgens mij snappen alle negatieve review mensen hier niet hoe de wereld werkt. Beslist is slechts een doorgeefluik van andere webwinkels om prijzen te vergelijken. Heeft dus totaal niks te maken met... Toon meer
Mede dankzijde bemiddeling van de klantenservice van beslist.nl, heb ik na ruim een maand mijn geld terug van Mobiliteitswereld.com. Ik had een dure (€749,00) rolstoel wegens gebreken geretourneerd,... Toon meer
Vorige week een pasjes houder besteld. Via Ideal betaald. Tot op heden nog geen enkele mail met factuur/bevestiging/leverdatum ontvangen en al helemaal geen pashouder. Beslist is via telefoon niet b... Toon meer
BESLIST.nl ✅ sinds 2008 maken wij het shoppen eerlijker en makkelijker ✅ Groot en compleet aanbod. ✅ Altijd de beste deal
Meander 825, 6825 MH, Arnhem, Nederland
- klantenservice@beslist.nl
- www.beslist.nl
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Pakketje besteld maar is nooit…
Pakketje besteld maar is nooit aangekomen, wel een track en trace code erbij gekregen maar deze klopte niet. Meerdere keren contact proberen op te nemen met de klantenservice maar zijn niet bereikbaar! Echt super slecht
Artikel wat laat ontvangen
Ik heb een artikel (actuator) besteld en betaald via beslist.nl van bijna 100 euro. Op 22 december betaald, er stond bij dat de levering maximaal 2 weken zou duren. Nu bijna 4 weken artikel ontvangen 👍
opgelicht !
opgelicht !
goede raad : niets kopen daar !!!!
nu... na 3 maanden nog steeds niks ontvangen of mijn geld teruggekregen. aankoop via beslist.be die mij doorschakelde naar forsekoopjes.nl. echte oplichterssite ! geen antwoord op mijn mails en telefonisch niet bereikbaar.
slechte service
op donderdag rond 23.00 uur een artikel besteld, lees dat als je op werkdagen voor 10.00 uur bestelt je de volgende dag nog bent! Ik nam aan dat ze de volgende werkdag bedoelden, dus dat vond ik prima, maar. Ik heb geen informatie meer gekregen, ik kon de status van mijn pakket niet via hen controleren. Woensdagmorgen kreeg ik een bericht dat ze zouden bellen om 8.30 tot 10.00 uur. Ik zag dit bericht pas nadat ik de niet-huiskaart had gekregen. nee, geen formatie om te zeggen waar de pakjeswinkel is. Ik denk dat je DPD fr de schuld kunt geven, maar ik zou niet aanraden om nog een keer aan Beslist te gaan denken, ik kocht exact hetzelfde artikel in dezelfde winkel via Amazon en het werd de volgende avond afgeleverd ! nu hoop ik een bericht te krijgen waar de afhaalwinkel is !! eerste en laatste keer ga ik winkelen via Beslist
BESLIST NOOIT KOPEN. OPLICHTERS ZIJN HET
Via Beslist.nl heb ik bij Fine 2 Sleep mondkapjes besteld. Via mijn creditcard heb ik € 29,95 betaald.
Op de site van Fine 2 Sleep zag ik dezelfde advertentie voor € 24,95. Heb direct mijn bestelling geannuleerd. Nu kreeg ik van Fine 2 Sleep jawel slechts € 24,95 teruggestort. Dus € 5,= minder dan er van mijn creditcard is afgeschreven. Contact met Fine 2 Sleep leverde NIETS op. Hun reactie was u moet bij BESLIST zijn.
Nu las ik hier veel negatie reacties over BESLIST.
Er rest mij niets anders dan het hierbij te laten.
Vraag me wel af waarom gaan zaken met BESLIST in zee????? Geld???
Mijn ervaring met beide bedrijven BESLIST en Fine 2 Sleep geeft mij een naar gevoel.
Lezers koop zeker NOOIT bij BESLIST dit is een asociaal bedrijf.
Nooit bij kopen
Heb mijn product kapot gekregen.
Zowel de verkoper als beslist gemaild. Beide reageren niet.
Nooit meer via hun
Bestelling gedaan bij Beslist
Bestelling gedaan bij Beslist. Geen orderbevestiging ontvangen. Wel betaald en bedrag is direct afgeschreven.
Melding gedaan via de mail. Dit nogmaals herhaald.
Telefonisch geprobeerd op klantenservice nr 026 3034100. Deze is onbereikbaar.
Ben benieuwd wanneer ik iets hoor/ontvang.
Na 3 dagen contact gehad. Probleem is opgelost.
Op 09/12/2020 een Fedec Wake Up Light…
Op 09/12/2020 een Fedec Wake Up Light besteld. Nog steeds niets ontvangen alhoewel het bedrag van de aankoop ten bedrage van 23.90€ op dezelfde dag van mijn bankrekening afgegaan is. Ik kreeg nooit bevestiging van mijn aankoop. Beslist.be of Beslist.nl reageren niet als je uitleg vraagt.
marc van der kelen
waardeloos
1x iets besteld, nooit gekregen. Contact gezocht met beslist, word ook nooit op gereageerd. Bedrijf zelf reageert ook niet. Weg geld. Terug voortaan naar Bol.com.
WAARDELOOS
Massa irrelevante aanbevelingen als je wat zoekt op deze site.
Als ik iets zoek op Google geef ik mijn zoekopdracht in met daarachter -beslist zodat de resultaten van deze waardeloze site niet getoond worden.
opgelicht met de hulp van beslist
heb oplader voor mij laptop gezocht
op beslist site 3 besteld van bedrijf telecontoday in rotterdam. prijs per was 25 euro
betald via ideal . mail van beslist goed gegaan
email van bedrif mislukt betaling
betaling is bij beslist gekomen,
beslist geef geen antwoord via mail
bedrijf geef antwoord via mail en tel
prijs in hun winkel 49 euro voor hetzelfde.
ben gewoon opgelicht met de hulp van beslist .
gewoon gelokt om via beslist te bestelen.
oplichters 🙃🙃🙃
Waardeloze site
Waardeloze site, je doet een bestelling, belt, vergeefs, geld terug? Vergeet het maar...
Goed lezen voordat je bestelt
Ik had niet meteen door dat ik mijn bestelling bij een verkoper uit China had gedaan. (Ik had misschien beter moeten opletten en dan even moeten googlen op 'Cheaptech' dat in kleine letters links bovenin de hoek staat.) Maar goed, dat besef kwam pas bij het lezen van de voorwaarden in de bestellingsbevestigingsmail die ik ontving. Binnen 30 WERKdagen moest het artikel bij mij afgeleverd worden.
8 november heb ik het besteld, vandaag is het binnengekomen.
Reken maar uit; zat op tijd. (11 dagen 'te vroeg' zelfs.)
Ik raad aan GOED te kijken wie de verkoper is (dat staat erbij, al springt het niet in het oog), en dan kan je zelf de beslissing maken of je zo lang wilt wachten - met het risico dat de bestelling niet aankomt. (Die ervaringen heb ik hier ook gelezen.)
Zelf vind ik het risico tegen die 'iets mindere prijs' niet waard.
Oplichters
Bestelling gedaan via beslist
Aanbieder enkel het beste
Koelkast bestelling
Enkel het beste leverd niet
Beslist neemt geld in
Weigerd terug betalen van €267,99
Verschillende malen betaling gevorderd
Doen lekker niets
Order nummer BVB203020078
Beslist.nl is sluis naar China
Bestelling gedaan via beslist.nl dat volgens hun wesite alleen met nl en be bedrijven in zee gaat.
Blijkt een ordinaire sluis naar chinese bedrijven te zijn!!!!
Ik kreeg een leeg stuk plastic thuisbezorgd door dhl.....
Geld en inhoud pakket kun je naar fluiten
doorverwezen naar Chinese doorverkoop kanalen met alle ellende van dien
Deze kan je overslaan!
Wacht nu al 6 weken op mijn…
Wacht nu al 6 weken op mijn terugbetaling.
Alles Amazon tegenwoordig
Alles Amazon tegenwoordig, beslist is niet meer het zelfde als vroeger , success met amazon dropshipping en het vertrouwen en klanten verlies
Wat een K..
Wat een K... site, je kan honderd keer een bepaald product intoetsen wat je wil ,maar je krijgt nooit te zien waar je om vraagt met een grote omweg langs alle artikelen waar je niet om gevraagd hebt kom je naar veel zoeken uiteindelijk terecht bij wat je zoekt,veel te omslachtig en misleidende zoeksite,slecht heel slecht,er zijn tich betere site,s
beslist.nl doet mee aan fraude
Ik heb via beslist.nl een bestelling gedaan en betaald op 06-10-2020 .
De bestelling is een Conventionele Afzuigkap Siemens AG LC96BHM50.
Ik heb een bevestigingsmail gekregen van bestist.nl dat het geleverd word door Enkelhetbeste.nl. Ik heb al twee mails naar dit adres gestuurd met de vraag wanneer het zou geleverd worden en krijg geen antwoord heb ook herhaaldelijk gebeld naar hun nummer dat vermeld staat op in de bevestigingsmail van beslist.nl ook daar nemen ze niet op. Ik heb ook twee mails gestuurd naar beslist.nl om dit aan te kaarten daar kreeg ik een ticketnummer maar verder ook krijg ik hier ook geen reactie op. Ik heb intussen wat opzoekingen gedaan naar de reviews gekeken van enkelhetbeste.nl en er is in veel gevallen dat ze niet antwoorden en dat de mensen hun geld kwijt zijn. Om dat ik nog binnen de 14 dagen na aankoop het recht heb om mij te bedenken heb ik nog eens een mail gestuurd naar beslist.nl om mijn geld terug gestort krijgen van beslist.nl om dat ik daar aan betaald heb maar kreeg enkel terug een ticketnummer. Bij beslist.nl doen ze zeker mee aan deze fraude zij krijgen een procent op de aankoop en weren deze verkoper niet en blijven deze verkoper aanprijzen voor beste koop. Ik ga nu morgen aangifte doen bij de Politie. Ik hoop dat alle gedupeerde dit doen om het zo snel mogelijk te stoppen.