Beslist.nl Reviews

1.304

3,6

Volgens mij snappen alle negatieve review mensen hier niet hoe de wereld werkt. Beslist is slechts een doorgeefluik van andere webwinkels om prijzen te vergelijken. Heeft dus totaal niks te maken met... Toon meer

Mede dankzijde bemiddeling van de klantenservice van beslist.nl, heb ik na ruim een maand mijn geld terug van Mobiliteitswereld.com. Ik had een dure (€749,00) rolstoel wegens gebreken geretourneerd,... Toon meer

Vorige week een pasjes houder besteld. Via Ideal betaald. Tot op heden nog geen enkele mail met factuur/bevestiging/leverdatum ontvangen en al helemaal geen pashouder. Beslist is via telefoon niet b... Toon meer

1. Prijsvergelijkingswebsite
  2. Huishoudapparatuur winkel
  3. Meubelwinkel
  4. Schoenenwinkel

BESLIST.nl ✅ sinds 2008 maken wij het shoppen eerlijker en makkelijker ✅ Groot en compleet aanbod. ✅ Altijd de beste deal

Gemiddeld

1K reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.304)

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

1 Sept bestelling gedaan en gelijk…

1 Sept bestelling gedaan en gelijk betaald. Adapter voor de laptop.20 Oktober: geen adapter, geengeld terug!
Word wel/niet geholpen aan de telefoon, moet je klacht via contactformulier indienen (al een paar keer gedaan). Nu 6 weken verder (elke week bellen, sommige kennen je al bij naam!) en krijg je te horen aan telefoon vandaag.. daar gaat de klantenservice over,Oke verbind me dan door met de klantenservice(alsof ik dat al niet eerder gevraagd heb!).. "nee die nemen geen telefoon aan!"
KLANTEN SERVICE: ik ben klant en ik wil de service om geholpen te worden!!En mijn geld terug!
*Hoe je een nuttige review schrijft: staat onder dit vak: Nou het zou nuttig zijn dat ik dit niet moest schrijven en en al die moeite met mailen en bellen als gewoon zouden helpen en mijn geld terug!
"Beslist" Niet handig!!!

20 oktober 2020

Oplichters

Oplichters! 3 weken geleden een wasbak besteld en betaald die niet op voorraad is. Had dus nooit online op de site van beslist mogen staan. Na 3 weken nog steeds geen enkele reactie van beslist en mijn geld heb ik nog steeds niet retour. Geen enkele reactie!!!! Vreselijk bedrijf. Nooit iets bestellen via beslist.

18 oktober 2020

Via Beslist.nl Bladblazer besteld

Via Beslist.nl Bladblazer besteld. Levertijd 1-3 dagen. Bleek veel langer! Beslist.nl geen contact mogelijk. Reageren ook niet op mails. Heb product geannuleerd. Leverancier heeft netjes meteen terugbetaald. Van Beslist.nl nog niets vernomen. Wat heb je nou aan zo,n bedrijf. Niets dus. “Beslist” geen aanrader!!

15 oktober 2020

Ik had schuurpapier via beslist…

Ik had schuurpapier via beslist besteld...weeken daarna krijg ik mijn verzending met EEN blad erin! Het heeft mij meer dan 10€ gekost...voor EEN blad 😡
Oplichters! Nooit meer! Deze bedrijven werken met china en het is zooo erg...
Ik heb een mail verstuurd...geen aantwoord😡
Let op! Niets bij beslist kopen!

12 oktober 2020

Via beslist.nl heb ik een beschadigd product gekocht en werd van kastje naar de muur gestuurd.

Via beslist.nl heb ik een product gekocht. Na het ontvangen van product blijkt dat er op twee plekken ernstig beschadigd zijn. Op de website van beslist.nl wijzen ze mij naar de oorspronkelijke verkoper en hebben ze mij geadviseerd een klacht in te dienen tegen de verkoper. De verkoper vertelde dat het product beschadigd en daarom is afgeprijsd. Beslist.nl zou hiervan op de hoogte zijn. Toen ik het product kochte staat ‘nieuw’ bij de foto van het product. Daarnaast stond in de productomschrijving niets vermeld over het feit dat het product beschadigd is. Beslist.nl is niet betrouwbaar als wederverkoper. Ook maken ze misleidende reclame ( zonder de feiten te vertellen) om hun producten te verkopen.

7 oktober 2020

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, dacht dat het een oer-Hollands bedrijf was maar dat is valse hoop. Niets meer dan een helersbedrijf. Niks bestellen!

23 september 2020

Beslist OK garantie stelt niets voor

Beslist OK garantie stelt niets voor. Webshop Grandado leverde het verkeerde product (ik had een lcd monitor voor achteruitrijcamera besteld en kreeg een achteruitrijcamera). Mag het zellf uitzoeken met Grandado die niet reageert op e-mails

22 september 2020

Goed

Goede prijzen en levertijd van mijn xbox was snel

10 september 2020

Pakket van aliexpress ontvangen

Ik heb een tijd geleden LED-lampen besteld voor een verjaardag. Nou was de verjaardag zelf tijdens de landelijke quarentine, dus voor het geven maakte het niet uit. Maar na LED-lampen besteld te hebben bij een andere site zie ik ineens in mijn afschrift dat het van beslist komt, vreemd.

Verder stond er bij dat het product binnen 30 dagen binnen is bij 99% van de gevallen. Bij mij dus niet. Ik heb vervolgens beslist.nl een mail gestuurd, die zeggen dat ik het maar bij een andere site moet gaan vragen want zij nemen geen verantwoordelijkheid voor bij hun bestelde artikelen en hun levertijden.

Vervolgens krijg ik een paar weken later een bericht van PostNL dat er een pakketje van aliexpress komt. Blijken dat mijn LED-lampen besteld via beslist.nl te zijn.

Kon het beter voor 6 euro bij aliexpress zelf bestellen, in plaats van 25 euro dokken bij beslist. Ben volledig in de zeik genomen hier. Beslist, ik zou hier graag een reactie of uitleg over willen. Alvast bedankt!

8 september 2020

Geld weg!

Ik heb afgelopen zomer via beslist.nl een set bestek van vouchervandaag.nl gekocht. Ik vond de bestek kwalitatief niet goed en heb ik deze netjes retour verzonden. Na een paar weken niks van beiden partijen gehoord te hebben, heb ik eerst met vouchervandaag.nl contact opgenomen. Ze hadden de bestekset ontvangen, maar omdat ik het geld via beslist.nl had overgemaakt, hebben ze mij naar beslist.nl verwezen. Ik heb dan een mail naar beslist gestuurd, maar deze zei dat ik bij vouchervandaag moet zijn. Hierna heb ik weer uren aan de hulplijn bij beslist en vouchervandaag gehangen om alles opnieuw uit te leggen. Tot op dit moment heb ik geen geld terug en geen excuses van beiden ontvangen.

3 september 2020

Geen overeenkomst als op de foto van de site

Ik heb een regenjas besteld maar, hun communicatie met de klant is helemaal niks. Geen bevestiging gekregen en wist ik ook niet waneer zal die aankomen. Uiteindelijk gekregen maar, de jas is ook niet als bij hen oop se site. Pure oplichting. Zeker geen aanrader om iets te bestellen bij Beslist.

27 augustus 2020

Veel te duur

Als je bijvoorbeeld wilt weten waar je het goedkoopst uit bent moet je niet deze site hebben. Goigel maar eens op jbl tuner kijkshop... Bijna 20 euro goedkoper dan wat je hier vindt bij deze prijs zit zelfs de verzendkosten in. Die geldt voor bijna alle producten.
Deze site is gewoon te duur.

23 augustus 2020

Beslist neemt geen verantwoordelijkheid voor besteltraject.

Bestelling was na week nog niet geleverd.
Webshop gebeld. Zij hadden de bestelling pas de dag voordat ik belde (5 dagen na de besteldatum) binnengekregen van Beslist.
Contact opgenomen met klantenservice Beslist met de vraag wat er fout gegaan was.
Deze schoven het probleem onmiddellijk door naar de webshop.
Bij Beslist kon niets fout gaan, en zij vonden het de verantwoordelijkheid van de webshop.
Opmerkelijk. De webshop heeft de bestelling zo snel mogelijk na mijn contact verstuurd.

21 augustus 2020

Niets kopen via beslist.nl

Geachte consument.
Ik had gehoopt dat beslist.nl een veilige website zou zijn. Ben helaas erachter gekomen dat ik zwaar ben belazerd. Normaal contact opnemen met beslist.nl of verkooppartner gaat niet. U kunt u geld beter aan een goed doel geven. Bij beslist.nl bent u uw geld beslist kwijt.

14 augustus 2020

Bestel hier nooit

Bestel hier nooit. Bij beslist.nl (en beslist.be) vinden ze het normaal dat je een BETALENDE klachtenprocedure moet opstarten als je door een webshop opgelicht wordt. De zoegenoemde "beslist OK garantie" is misleidend. Ze nemen geen verantwoordelijkheid voor de webshops die gebruik maken van hun platform.

9 augustus 2020

Beslist.nl is er beslist niet voor de…

Beslist.nl is er beslist niet voor de consument
Het is overduidelijk een bedrijf dat voor de winkels(hun klanten)werkt.
Een slechte beoordeling die op feiten gebaseerd is wordt er gewoon niet geplaatst.
Lachwekkend.
B.Bergman

3 juli 2020

Op 25 mei bestelling geplaatst en…OPGELICHT!!!!

Op 25 mei bestelling geplaatst en betaald bij
Beslist.nl Deze heeft mijn bestelling doorgeplaatst
naar Grandado.Nooit iets geleverd!
Zowel Grandado als Beslist hierover gebeld en ook
contactformulieren ingevuld en verstuurd.
Van beide volgens mij internet oplichters geen enkele
Reactie hierop ontvagen!,

30 juni 2020

Absoluut niks bestellen via beslist.be…

Absoluut niks bestellen via beslist.be ! Via deze site bij Gandado een Infrarood thermometer merk Avent besteld ,blijkt na 4 weken levertijd uit China een verfrommelde witte doos met een prul dat eruitziet als een speelgoed van een viskraam. Geld terug gevraagd,geen reactie. Beslist.be proberen te contacteren,na duidelijke mail moest je hun referentie ingeven en had deze alleen van Grandado,dus mail kan niet verstuurd worden! Oplichting! echt schandalig!

24 juni 2020

OK-garantie

Wegens het niet kunnen treffen van een regeling met de adverterende webshop, een beroep willen doen op de "OK-garantie" van "beslist". Twee keer naar hen gemaild en twee keer geen reactie. Zelfs geen antwoord op de vraag hoe het nu verder moet. Dus, wat mij betreft, stelt die garantie van "beslist" helemaal NIETS voor. Telefonisch kan men de klantendienst van "beslist" niet bereiken. Er is een telefonist, maar die wil absoluut niet doorverbinden, zelfs niet als je heel erg aandringt. En wanneer je dan tenslotte naar de geschillencommissie (te lezen op de website van "beslist") wil stappen moet je eerst "klachtengeld" betalen. Voor mij hoeft "beslist" beslist niet meer...

23 juni 2020