Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vilket uselt företag, beställde 2oktober och betalade direkt, nu har det snart gått 2 månader och fortfarande inget paket, så tyvärr är de skyldiga mig pengar.....

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställ aldrig från dem!!! Bedragare.!!! När jag först skrev ett mail för att fråga hur jag kunde beställa produkter från Sverige fick jag svar för några minuter, i lördags .Beställde jag varor för e... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tænker ikke virksomheden eksisterer mere.... Afgav ordre for 4 dage siden, pengene står som reserveret. Modtog ingen ordre bekræftelse. Forgæves forsøgt at komme igennem telefonisk de sidste to dage,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var skeptisk over for at købe produkter fra denne hjemmeside, da jeg så alle de dårlige anmeldelser på Trustpilot, og jeg stoler meget på Trustpilot, før jeg køber noget. Men jeg kunne ikke finde... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  2. Fitness- en voedingsservice
  3. Natuurvoedingswinkel
  4. Sportvoedingswinkel
  5. Vitamine- en supplementenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Best Forever er en Independent Forever Business Owner (FBO). Vi præsenterer for Forever Living Produkter, som er repræsenteret i over 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Alle produkter bygger på økologisk dyrket Aloe vera fra egne plantager. Ved selv at eje hele produktionsprocessen, fra plante til færdigt produkt, kan vi kontrollere og garantere den bedste kvalitet. Det ligger i tiden at tage ansvar for sin egen sundhed, og stadig flere mennesker interesserer sig for naturlige, gerne økologiske, produkter.

1,7

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

1,7

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Meget lang leveringstid...

Jeg bestilte en læbepomade hos Best Forever den 20. januar og har stadig ikke modtaget den her mere end en måned senere på trods af leveringstiden på blot 3-5 dage. Tre uger efter bestilling kontaktede jeg dem for at efterlyse varen, men fik aldrig svar på mailen, selvom det blev oplyst, at de ville svare hurtigst muligt. Det synes jeg, er under al kritik. Jeg synes som minimum, at man kunne blive informeret om, at varen var forsinket...

23 februari 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ikk modtaget mine varer endnu..

Har ikk modtaget mine varer endnu... Og 10 siden jeg bestilte dem...
Jeres svar: Da du har bestilt varen via vores hjemmeside, har du valgt forsendelsen som brevet. Vi har faktisk sendt brevet til stedet, og det skulle allerede være inde i din postkasse. Vi vil derfor bede dig om at tjekke den igen.
Mit svar til jer: I dag er det så 11 dage siden, at jeg skulle modtage varer pr brev, der efter hva der står på hjemmesiden, skulle tage 5-7 dage, og ja, jeg tjekkede oss postkassen igen i dag, men nu har jeg dog modtaget en sms om at min varer er på vej, juhuuu...
Rettelse: Den førnævnte sms var ikk fra jer... så mine varer er stadig ikke på vej...
Forslag: Måske I skulle vente med at sende Mails til kunder om at anmelde oplevelsen, til I rent faktisk er sikre på, kunde har modtaget varen... Bare en idé...
Opfølgning: Jeg modtog endelig mine varer nogle dage efter sidste gang jeg skrev. Jeg bestilte i sin tid til 17 kr i porto, men modtog brev med 27 kr i porto, læs de havde glemt mig og sendte det efter min første anmeldelse. Men varerne er jeg glad for 🤗

13 februari 2018

Hej Linda

Tak for din anmeldelse !

Du er altid velkommen til at kontakte os igen via e-mail eller telefonen.

Dårlig levering.

Der står det vil være 1-3 dages leveringstid, jeg har ventet fem hverdage nu og stadig ikke modtaget noget. Sendte en mail i går omkring, forsinket levering, og da jeg stadig intet svar havde modtaget ringede jeg til dem. Fik fat i en, der højst sandsynlig havde stået ud af sengen på det forkerte ben, ikke særlig høflig, og blev ved med at siger vi svare på mails i dag. Da jeg spurgte grundet forsinket levering, var svare grundet helligdage - men bestilte onsdag d. 27 december og i dag er onsdag d. 3 januar, dvs. igen fem hverdage og en af dem er hellige dage.

3 januari 2018

Ventede 2 uger på at få varen leveret

Ventede 2 uger på at få varen leveret, ringede til dem for at høre nærmere, men, der var telefonsvarer på og de ringede ikke tilbage. Da varen kom manglede halvdelen. Rigtigt skuffende, glem dette firma.

22 december 2017

Kære Morten

Tak for din anmeldelse !

Da vi har gennemgået vores forsendelseshistorik angående din bestilling, har vi konstateret, at pakken er udleveret til din brevkasse.

Vi plejer altid at modtage telefonsvarer og mail fra alle vores kunder, men vi har desværre ikke modtaget et opkald eller mail fra dig vedrørende din reklamation. Vi har kun modtaget en mail fra Trustpilot, at du har givet en stjerne om din dårlig oplevelse.

Så hvis du mener, at du mangler varen, skal du altid henvende os via e-mail med dit ordrenr. og et billede af varen du har modtaget, så kan vi oprette sagen hos os.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har ikke modtaget en pakke endnu.

20 december 2017

Kære Lotte

Efter du har bestilt varen, har vi sendt den afsted på samme dag. Men problemet er, at da du selv har valgt forsendelsen som et brev, kan man ikke følge efter tracking & trace nr. med mindre du har valgt forsendelsen som en pakke, får man mail automatisk med et forsendelsens nr. Evt. kan lave reklamation, hvis der er sket noget med selve pakken, men det kan man ikke gøre, hvis det er som et brev.

Vi anbefaler dig at vente et par dage mere, fordi der er forsinkelser fra Post DK pga jul. Hvis brevet ikke er dukket op, er du velkommen til at kontakte os igen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte varer den 7-10 og har dd …

Jeg bestilte varer den 7-10 og har dd den 19-10 ikke modtaget varer , Jeg ringede firmaet op for en lille uge siden og fik en søforklaring , men jeg har stadig ikke modtaget mine varer og telefonen hos FOREVER ´svares ikke , det er sidste gang jeg handler med et så lidt kundevenligt firma .

19 oktober 2017

Hej Gitte

Tak for en stjerne !

Vi har sendt pakken for lang tid siden, og har givet dig et forsendelsnr. som stadigvæk er inde i postbutikken inde i Føtex. Men du mener, at forsendelsesnummeret ikke er fundet inde på Postnord's hjemmeside, selvom den har været lagt til afhentning inde i postbutikken. Du kan bare ringe til deres kundeservice eller tag hen til posthuset inde i Føtex, og spørg dem vedrørende pakkenummeret.

Vi har selvfølgelige tilladt os at ringe til dig, fordi der har været misforståelse, fordi du mente, at vi ikke havde sendt pakken, desuden sagde du, at forsendelsnummeret ikke var fundet inde på Postnord's hjemmeside, selvom der fejler inde på deres system inde i mellem, og det har vi opleveret for det mange gange før.

NUL stjerner

NUL stjerner! Bestilte varer for over en uge siden. Har ikke modtaget dem og har ikke hoert noget paa trods af gentagne henvendelser til deres saakaldte kundeservice!! SAA RINGE!

18 september 2017
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gode produkter og god pris

Utrolig gode produkter til en rimelig pris. Får ekstremt tørre hænder og INGEN produkter virker. Med Best forevers sæber og hånd lotion får jeg normal hud. Selv en lille smule hjælper rigtig meget, og så klistrer det ikke i lang tid.

Eneste minus er, at fabrikkens produktion har lidt svært ved at følge med efterspørgslen, så der kan i værste tilfælde gå flere uger før produktet ankommer. Men det så også det eneste minus.

13 mei 2017

Godt

Produkterne er fantastiske. Dog kan det være lidt irriterende/svært, at finde en forhandler som sælger produkterne... Det ville være nemmere hvis man bare kunne købe dem fra den officielle side af.

28 maart 2017

Super god service !

En rigtig god oplevelse med livet, når man benytter aloe vera produkter, og en god service. Desuden er deres levering meget hurtig. Det vil jeg anbefale andre at bruge dem allerede i dag.

27 oktober 2015

Utroværdige!

Jeg har prøvet en C9 detox pakke, hvor jeg desværre ikke har mærket nogen af de ting som kuren lover. Jeg henvender mig derefter for at gøre brug af deres 90 dages fuld tilfredshedsgaranti som de reklamere med. Har stillet flere spørgsmål pr mail til kuren pr mail, som er blevet besvaret prompte, men i samme øjeblik jeg ønsker at få penge retur, er der TOTAL stilhed! Har sendt daglige mails i ca 14 dage nu uden at høre noget som helst. Sørgelig firma og totalt utroværdig.......d

9 oktober 2015

Hurtigt og nemt

Jeg bestilte om morgenen og modtog varerne næste dag, perfekt! :)

8 oktober 2015

Tak for 5 stjerner !

Det er dejligt at høre om din oplevelse med vores service. Vi håber på, at du handler hos os igen.

Du er altid velkommen til at kontakte os i enhver tid.

Samir

hurtighed og smidighed

Jeg blev meget glad over, at mine varer kom så hurtig.

8 september 2015

Hej Karenmarie

Tak for 4 stjerner !

Du er altid velkommen til at kontakte os i enhver tid.

Samir