Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vilket uselt företag, beställde 2oktober och betalade direkt, nu har det snart gått 2 månader och fortfarande inget paket, så tyvärr är de skyldiga mig pengar.....

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställ aldrig från dem!!! Bedragare.!!! När jag först skrev ett mail för att fråga hur jag kunde beställa produkter från Sverige fick jag svar för några minuter, i lördags .Beställde jag varor för e... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tænker ikke virksomheden eksisterer mere.... Afgav ordre for 4 dage siden, pengene står som reserveret. Modtog ingen ordre bekræftelse. Forgæves forsøgt at komme igennem telefonisk de sidste to dage,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var skeptisk over for at købe produkter fra denne hjemmeside, da jeg så alle de dårlige anmeldelser på Trustpilot, og jeg stoler meget på Trustpilot, før jeg køber noget. Men jeg kunne ikke finde... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  2. Fitness- en voedingsservice
  3. Natuurvoedingswinkel
  4. Sportvoedingswinkel
  5. Vitamine- en supplementenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Best Forever er en Independent Forever Business Owner (FBO). Vi præsenterer for Forever Living Produkter, som er repræsenteret i over 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Alle produkter bygger på økologisk dyrket Aloe vera fra egne plantager. Ved selv at eje hele produktionsprocessen, fra plante til færdigt produkt, kan vi kontrollere og garantere den bedste kvalitet. Det ligger i tiden at tage ansvar for sin egen sundhed, og stadig flere mennesker interesserer sig for naturlige, gerne økologiske, produkter.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

1,7

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service og flere gange ødelagte produkter.

Den første gang jeg handlede der var oplevelsen ok, da mine varer kom frem efter et par dage. Dog er deres hjemmeside lidt speciel, da den bliver ved med at skrive fragt på regningen, selvom det er fragtfrit. Det er også svært at se om ens ordre overhovedet er gået igennem.
Jeg bestilte varer på siden en gang mere, hvilket jeg senere kom til at fortryde. Da den første pakke kom frem var den gennemblødt (havde bestilt noget aloe vera drik.) Jeg nægter at modtage, og får dem til at sende en ny.
Den nye pakke afviser post Danmark allerede på deres sorteringscenter, da den også tydeligt er våd og klistret. Jeg har derefter problemer med at få firmaet til at forstå, at også min anden pakke er gået i stykker. De bliver ved med at sige, at de har sendt en ny (hvilket jo er den pakke, der nu også er i stykker.) Da jeg endelig får dem til at forstå, at også pakke nummer to er i stykker, bliver skylden smidt over på post Danmark. Men efter min mening skal firmaet også sørge for at pakke deres ting forsvarligt ind, hvilket jeg ikke synes de gør. Derefter løber de i nogle dage tør for de produkter jeg har bestilt, og der går lang tid før jeg endelig modtager 3. Pakke, hvor produkterne for en gang skyld ikke er i stykker.

Jeg handler der aldrig igen.

6 september 2015

SUPER HURTIG LEVERING

HER HANDLER JEG IGEN, DE RIGTIGE VARE + LEVERING DAGER EFTER:-)

7 augustus 2015

Hej Anette

Tak for 5 stjerner !

Det er dejligt at høre om din oplevelse med vores service. Vi håber på, at du handler hos os igen, og vi skal nok hjælpe dig bedst muligt.

Hurtig levering :)

God og hurtig service

1 augustus 2015

Hej Sarah

Hurtig levering.

Super hurtig levering.
Og rigtig gode produkter, til rimelige priser.
Dog lidt problemer med at se om købet er gået igennem.

1 augustus 2015

Hej Joan

Tak for 5 stjerner !

I forbindelse med at se om købet. Vi tjekker altid inde på vores system, hvis der er en kunde der har købt et eller flere produkter, så sender vi en besked at betalingen er gennemført. Ellers plejer det at komme en automatisk mail hver gang når man køber hos os. Vi sender også fakturaer til vores kunder med pakkerne for at være sikkert på, at de har fået kvitteringer for en sikkerheds skyld.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål angående produkter.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Håber snart varerne kommer

Bestilte 2 tuber Heat lotion lørdag d. 30. maj. Talte med kontoret torsdag torsdag d. 4. juni, at der havde været problemer med Postdanmark, men varerne var på vej. Modtager denne bedømmelsesformular mandag d. 8. juni og i dag tirsdag d. 9. juni er varerne stadigvæk ikke dukket op. Håber vi fremover kan finde en anden leverandør.

9 juni 2015

Hej Per

Tak for 2 stjerner !
Vi beklager, at der har været forsinket pga. Post Danmark, fordi de har problemer med manglede postarbejdere i øjeblikket, og de har sagt, at det skal nok gøre det bedre. Vi har tjekket, at du har fået pakken i dag som Modtagerflex. Du kan også sagtens vælge en anden forsendelse som SwipBox, fordi de er endnu bedre end Post Danmark, som du kan afhente dine pakker uden problemer. Vi har også fundet flere forsendelsesfirmaer som allerede har lavet nye aftaler i forbindelse med deres service og meget mere. Vi undskylder for din oplevelse med os, og tak for din tålmodighed.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte en torsdag aften, og pakken kom allerede fredag. Pakken er som forventet, og er stadigvæk fuldt tilfreds med leveringen

31 mei 2015

Tak for 5 stjerner !

Det er dejligt at høre om din oplevelse med vores service.
Vi håber på, at du handler hos os igen, og vi skal nok hjælpe dig bedst muligt.

Usikker køb

Jeg bestilte nogle læbepomader på hjemmesiden. Jeg troede ikke ordren gik igennem, da betalingen blev afbrudt og jeg fik ikke nogen ordrebekræftelse. Men nogle dage efter var beløbet alligevel trukket på min konto og jeg har fået varerne, men aldrig en ordrebekræftelse.

22 mei 2015

Hej Rikke

Tak for 1 stjerne, og tak for en behagelig samtale over telefonen.
Det lyder trist at høre om din oplevelse med at handle hos os via vores webshop.
Normalt plejer vores kunder at modtage deres ordrebekræftelse via e-mail hver gang, når de handler hos os over vores webshop. Vi vil fortælle dig, at der må være en fejl med e-mail adressen eller du har modtaget din ordrebekræftelse, men det kan være i under ''Spam'', fordi vi altid plejer at modtage nye ordrebekræftelse hver gang, når vi modtager nye kunder via e-mail uanset det er Gmail, Hotmail, Yahoo eller andre slags lignede. Ellers tjekker vi altid inde på vores system i løbet 24 timer, hvis der er, ikke er bestilt, eller kunden har efterladt kurven.

Vi kan godt sende en kopi af ordrebekræftelse til dig via e-mail, så kan du blive sikker på, at du har købt varer og betalt for dem. Ellers er du velkommen til at kontakte os via telefonen eller sende en mail, hvis der er noget galt.