BESTSECRET Reviews

13.317
TrustScore 4 uit 5

4,2

Al vele jaren ben ik een regelmatige klant bij Best Secret. Via een vriendin een account aangemaakt en ben er zo blij mee! Interessante, mooie merken en zeer uiteenlopend, vind er altijd iets naar mij... Toon meer

Ik heb nu een paar bestellingen bij Best Secret gedaan. Het wordt altijd snel en zorgvuldig geleverd. Tot het laatste, een jurk, die toch wel lang onderweg was dacht ik. Contact gehad met de klante... Toon meer

New Balance schoenen teruggestuurd. Kon nergens een rotourmelding maken zowel bij Bestsecret niet en ook niet bij NB. Via post.nl geen verzendbewijs ontvangen. Wel het bijgevoegde retourlabel gebruikt... Toon meer

Al meermaals besteld bij Best Secret, de service is altijd in orde, wanneer er vertraging is, wordt je goed op de hoogte gehouden. Producten altijd in orde, netjes verpakt. Ook de terugstuur proc... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. Babykledingwinkel
  3. Kinderkleding
  4. Modehuis
  5. Herenmode
  6. Damesmodewinkel

Over BESTSECRET

BESTSECRET is one of Europe’s premier destinations for off-price premium and luxury fashion.

Thanks to partnerships with some of the world’s most sought-after brands, we offer a high-end shopping experience like no other. From womenswear, menswear, and kidswear to beauty, home décor, and accessories, our customers enjoy access to discounted prices not available anywhere else.

In addition to our online platform, BESTSECRET operates members-only retail locations in Munich, Dornach, and Vienna — together forming a private community where style meets exclusivity.

Goed

TrustScore 4 uit 5

13K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(13.317)

4.697 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Twee keer dezelfde lamp besteld en…

Twee keer dezelfde lamp besteld en allebei incompleet en beschadigd binnen gekomen.

De eerste lamp zag er prima uit, behalve dat de grote houten poot van de lamp op de lampenkap was gevallen (omdat deze echt slecht ingepakt was) en deze daardoor gebogen was. Ook miste er een onderdeel waardoor de lampenkap niet op de lamp bevestigd kon worden - jammer. Lamp geretourneerd en nog een keer dezelfde lamp besteld.

Die lamp komt in een nog slechtere staat binnen. De houten poot is extreem beschadigd, er kan niet eens een lamp in gedraaid worden omdat heel het opzetstuk waar je een lamp in draait kapot is en bij de schakelaar zijn ook stukjes afgebroken.

Dit waren mijn eerste 2 bestellingen en tot nu toe dus echt geen goede ervaring helaas. Contact met de klantenservice verliep bij mij wel goed en ik heb een €10,- korting voucher gekregen voor een volgende bestelling.

27 januari 2025

Antwoord van BESTSECRET

Onze excuses voor het ongemak. Onze klantenservice heeft ondertussen contact met je opgenomen omtrent een oplossing. Bedankt voor je begrip.

Zéér goede service

Steeds verzorgde levering, stevige verpakking, duidelijke richtlijnen voor terugzending.
Mooi assortiment, gekende merken en goede prijzen.
Héél tevreden van Best Secret.

31 januari 2025

Antwoord van BESTSECRET

Bedankt voor je beoordeling. We zijn blij om te horen dat je tevreden was met je ervaring!

Team BESTSECRET

Even niet bestellen. dan wegwezen!

Deze winkel bestaat het om klanten die een tijdje niets besteld hebben, een mail te sturen dat er binnen 4 weken besteld moet worden anders wordt het account opgeheven.
Uiteraard met de nodige hoogdravende onzin als exclusiviteit (sic), “beschermen marktpartners”? De brutaliteit!

30 januari 2025

Antwoord van BESTSECRET

Helaas hebben we geen verdere informatie van je ontvangen over deze kwestie.

Als je dit nog niet hebt gedaan, neem dan contact op met onze klantenservice via service@bestsecret.nl.

Aanrader

Ben al vele jaren klant bij Bestsecret! En super tevreden. Hun aanbod is veelzijdig en van hoge kwaliteit. De prijzen zijn zeer goed.
Levering is snel en correct. Producten zijn goed en veilig verpakt. Ook het terugzenden van een product verloopt makkelijk.

26 januari 2025

Het was goed

Het was goed.

21 januari 2025

Antwoord van BESTSECRET

We zijn erg blij om je review te lezen. Jouw tevredenheid betekent veel voor ons!

Team BESTSECRET

Steeds snelle en correcte levering

Steeds snelle en correcte levering! Producten nauwkeurig beschreven, en netjes en zorgzaam verpakt.

18 januari 2025

Best secret : best ever.

Schitterend aanbod en kwaliteit, prima service en uitzonderlijk goed georganiseerde website !

14 januari 2025

Heel content...

Ik heb al meerdere malen vergeleken en kwam steeds goedkoper uit bij BestSecret. Ook bij retour is men correct!

14 januari 2025

Schandalig slechte customer service

BestSecret is gestopt met zijn loyaliteitsprogramma. Ze hebben dit aangekondigd via mail een hele tijd terug door te verwijzen naar hun algemeen reglement. Ik heb dat toen gelezen en geconcludeerd dat ik tot eind 2025 had om mijn opgebouwde provisie op te gebruiken. Vandaag gemerkt dat mijn provisie weg was (+- 500 euro) en dat hiervoor ook geen voucher werd aangemaakt. Het antwoord van BestSecret is dat ik enkel nog vouchers kan aanmaken in 2025 als ik aan de voorwaarden nog voldeed (terwijl dit voorheen niet nodig was).

Kortom als ik op 8 januari voor heel mijn provisie een voucher had aangemaakt dan had ik die nog heel het jaar kunnen gebruiken. Nu ben ik dat volgens BestSecret gewoon kwijt. Dat vind ik service 0. Ze hadden:
1) een week geleden een mail kunnen sturen om te zeggen dat ik mijn provisie zou kwijtspelen.
2) gewoon zelf een voucher voor mij aanmaken.
Dit is echt gewoon een manier om van hun openstaande schulden af te geraken en is ronduit schandalig.

11 januari 2025

Antwoord van BESTSECRET

Bedankt voor je review. Klanten die aan de voorwaarden voldeden om hun commissie vóór 9 januari 2025 om te zetten, behielden hun recht om een ​​voucher te maken.
Klanten die echter niet aan de vereisten voldeden vóór deze datum hebben geen toegang meer tot de commissiefunctie op hun account. Deze aanpassing werd reeds in september meegedeeld.

We begrijpen dat deze wijziging teleurstellend kan zijn en we verontschuldigen ons oprecht voor het ongemak.

Nog nooit problemen gehad

Nog nooit problemen gehad, heel tevreden!
Ik koop nog weinig kledij op andere plaatsen ;)

7 januari 2025

Slechte klantenservice

Regelmatig besteld. Betaling via Riverty. Goederen teruggestuurd en bevestigd gekregen, maar helaas niet gecommuniceerd met Riverty en nu krijg ik de aanmaningen en extra. De persoon die reageert op mijn mail werkt bij de klantenservice, maar geen service. Volgens mij gewoon een AI toon. Als dit de manier is om met klanten om te gaan stop ik er direct mee.

30 december 2024

Beste Peter,

Bedankt voor je feedback. Helaas hebben we geen reactie van je ontvangen. Als je nog steeds hulp nodig hebt, kun je gerust opnieuw contact opnemen met onze klantenservice.

Je BestSecret-team

👍👌👊👋

👍👍👍👌👌👌👊👊👊👋

24 december 2024

Antwoord van BESTSECRET

We're very pleased to read your review. Your satisfaction means a lot to us!

Extreem onbetrouwbaar

Extreem onbetrouwbaar. Dure dameshandtas besteld als kerstcadeau en dus uiterst tijdscritisch (de schijnbaar erg hoge korting bleek achteraf dezelfde te zijn als deze op de website van de fabrikant, dus geen enkel voordeel om bij Bestsecret te bestellen). 5 to 6 werkdagen levertermijn beloofd, maar geen enkele update tijdens de 8 dagen volgend op mijn betaling. Bestsecret's antwoord op het herhaalde invullen van een klachtenformulier bleek dezelfde vage inhoudsloze standaard-email te zijn. Geen enkele vorm van klantenservice (ik heb 12, TWAALF, klachten-emails gestuurd). Uiteindelijk het bericht gekregen, dat de handtas niet leverbaar is (2 dagen voor kerstmis)!!! Als enige reactie een belachelijke voucher van 10 euro aangeboden gekregen, op te nemen binnen de 5 werkdagen (heb deze uiteraard genegeerd en zal mijn account afsluiten). Het amateurisme en het cynisme zijn haast indrukwekkend.

14 december 2024

Beste klant,

Wij betreuren het zeer dat u slechte ervaringen heeft gehad met onze klantenservice.

Wij waarderen uw feedback en zullen deze graag doorsturen naar de betreffende afdeling. Voor vragen kunt u ons per e-mail contacteren.

Prima service

Product langs de kant van de weg gelegd door bezorger onder de brievenbus, pakket was leeg gehaald en is keurig opgelost door BS

16 november 2024

Antwoord van BESTSECRET

Bedankt voor je beoordeling. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze klantservice ondanks de minder fijne ervaring met de levering van je bestelling.

Slechte service

Meerdere dingen gekocht, in de e-mail stond dat ik me moest identificeren bij ontvangst wat een fijn idee was aangezien het om best wat geld ging. Echter is dit niet gebeurd bij ontvangt. Nadat ik het pakketje zelf in handen kreeg kwam ik er achter dat een item miste. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, ten eerste doen ze er elke keer een week over om te antwoorden, na weken heen en weer mailen krijg ik nu te horen dat ze niks kunnen doen.

24 oktober 2024

Antwoord van BESTSECRET

Na het uitvoeren van interne onderzoeken kon aangetoond worden dat alle items correct verzonden werden. Bedankt voor je begrip dat een terugbetaling in dit geval niet mogelijk is.

Nooit binnen gekomen

25 november 2024

Antwoord van BESTSECRET

Helaas hebben we geen verdere informatie van je ontvangen over deze review. Gelieve contact op te nemen met onze klantenservice via service@bestsecret.nl.

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice, ze reageren niet meer op mijn mailtjes. Ik heb een pakket retour gestuurd en ben in afwachting van een onderzoek maar helaas krijg ik geen reactie meer van hun. Het laatste bericht is begin oktober en heb al meerdere keren een herinnering gestuurd maar helaas.. niet netjes!

4 oktober 2024

Hoi Kelly,

Bedankt voor je review.

Het spijt ons te horen dat het onderzoek naar de status van je pakket langer duurt dan verwacht. Zoals beloofd zullen we je informeren indien we feedback gekregen hebben van onze partner. Alvast bedankt voor je geduld en begrip.

Team BESTSECRET

Bestsecret is correct en betrouwbaar.

Bestsecret is een goede web winkel. De keuze is er voor elk budget ruim. Leveringen zijn altijd correct. Retourneren is eenvoudig.

7 november 2024

Beste Annemie,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met ons aanbod, betrouwbare leveringen en retouropties. We waarderen uw vertrouwen in Bestsecret en kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Goede ervaring

Goede ervaring, correcte goederen

7 november 2024

Beste Katelijn,

Veel keuze

Veel keuze, vlotte levering
En indien nodig goede retour en afhandeling

6 november 2024

Best Marie-Josée,