Al vele jaren ben ik een regelmatige klant bij Best Secret. Via een vriendin een account aangemaakt en ben er zo blij mee! Interessante, mooie merken en zeer uiteenlopend, vind er altijd iets naar mij... Toon meer
Ik heb nu een paar bestellingen bij Best Secret gedaan. Het wordt altijd snel en zorgvuldig geleverd. Tot het laatste, een jurk, die toch wel lang onderweg was dacht ik. Contact gehad met de klante... Toon meer
New Balance schoenen teruggestuurd. Kon nergens een rotourmelding maken zowel bij Bestsecret niet en ook niet bij NB. Via post.nl geen verzendbewijs ontvangen. Wel het bijgevoegde retourlabel gebruikt... Toon meer
Al meermaals besteld bij Best Secret, de service is altijd in orde, wanneer er vertraging is, wordt je goed op de hoogte gehouden. Producten altijd in orde, netjes verpakt. Ook de terugstuur proc... Toon meer
Margaretha-Ley-Ring 10, 85609, München, Duitsland
Vraagt klanten om een review
Super grote kortingen, bijna altijd de maat op voorraad die ik wil. Grote bekende merken en kwaliteit volle producten. Nog niets moeten terug sturen en al zeer veel gekocht. Echt top !!!

Antwoord van BESTSECRET
De meeste bestellingen zijn perfect en als er iets mis is I v m pasvorm dan loopt ook alles gesmeerd met terugzenden en terugbetaling.

Antwoord van BESTSECRET
Al jaren bestellingen gedaan. Ging tot nu toe altijd goed.
Maar nu heb ik een bestelling gedaan van 10 artikelen. Slechts 1 gehouden. 9 stuks teruggestuurd. En slechts 5 stuks zijn door best secret op retour gezet. Vele malen gemaild hierover. Het is in onderzoek gegaan. Ik heb een formulier getekend waarin ik getekend heb dat ik de 9 stuks retour heb gestuurd.
Vervolgens kreeg ik reactie dat men de video opnamen bekeken heeft en er slechts 5 artikelen uit de doos kwamen.
Toen kreeg ik de vraag of ik mijn claim wilde intrekken???!! Dit voelde als een beschuldiging. Weer gebeld. Men kan niks doen omdat van hogerhand besloten is dat terugbetaling geblokkeerd blijft?
Ik wil graag iemand van hogerhand spreken hierover, maar de klantenservice kan / mag niet doorverbinden.
Met andere woorden. De waarde van de 4 artikelen die ik wel retour heb gestuurd, maar die jullie niet hebben retour genomen ter waarde van euro 400 zijn voor mijn rekening??!!
Hele rare gang van zaken…

Antwoord van BESTSECRET
Prachtige aanbiedingen en correcte correspondentie en terugbetaling indien nodig...
Ook bij afwijkende maten wordt dit netjes aangegeven waardoor je niet vaak een foute maat aankoopt.
Ik ben fan vooral door de grote kortingen.

Antwoord van BESTSECRET
110€ gespaard op mn account, resetten ze zonder te mailen of iets. Weg alles!! Ze zetten het ook niet terug of doen ook niets aan tegemoetkoming.

Antwoord van BESTSECRET
Hier zijn koopjes te doen het enige minpunt is de lange levertijd (6 dagen).

Antwoord van BESTSECRET
Drie truien retour twee terug betaald gekregen. Na zonder te overdrijven 100 mails en telefoontjes. Blijven ze doen alsof ze het niet begrijpen. Als vaste klant ben ik zeer teleur gesteld. Ik krijg mijn aankoop bedrag niet terug en die trui houden ze zelf. Ik koop hier niets meer!

Antwoord van BESTSECRET
Mijn account is gesloten omdat ik recent niets besteld heb.Had wel dingen op verlanglijstje om te bestellen. Moet nu een nieuw verzoek indienen om lid te blijven en wachten totdat er weer nieuwe leden toegelaten worden. Voelt zo niet goed!

Antwoord van BESTSECRET
Ik heb al 3x dezelfde broek besteld en telkens een ander item aangekregen, heb dit nochtans al laten weten, maar zonder succes. Ondertussen is de broek die ik tracht te kopen met 35 euro opgeslagen, waar ik waarschijnlijk zelf de oorzaak van ben door dat artikel zoveel te bestellen. Ga nu voor de vierde keer trachten in de hoop eindelijk het juiste item te mogen ontvangen.

Antwoord van BESTSECRET
Handige website en correct in retourbehandeling. Betrouwbaar