Beteropenhaardhout Reviews

4,4

Let op ! De zakken horen normaal 10 kilo te zijn , na veel controles bleek ik elke keer 5 kilo per zak te ontvangen. Ik heb vaak geklaagd en foto's gestuurd van de lege palets hout er werd... Toon meer

Ik heb al eerder brand hout van andere leveranciers besteld maar de kwaliteit van Beteropenhaardhout is niet te vergelijken met die van de anderen. Volgende keer bestel ik hier, dat weet ik nu al ze... Toon meer

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kleine tegenvaller Essenhout.

Na eerdere positieve ervaringen met beteropenhaardhout.nl dit keer opnieuw 2 kuub Essenhout besteld. Wederom een snelle levering en op de gewenste dag netjes geleverd dichtbij de achtertuin. Handig voor het sjouwen. Helemaal goed. Helaas zaten er dit keer wel heel veel kleine houtblokken op de palet. Ik denk wel één derde van de palet. Dit was de vorige keer niet zo. Toen zaten er mooie grote gekloofde houtblokken bij. Naast deze tegenvaller lag er ook veel gruis tussen het hout en is merendeel van het hout donker gekleurd door het drogen. Ook dit was vorige keer niet het geval bij het ovengedroogde hout. Het huis is wel weer lekker warm gestookt. Maar het hout valt dit keer wel een beetje tegen.

24 december 2015

Mooi droog hout en snelle levering

Reageren direct na bestelling en leveren op afspraak af en zetten de pallet op de plek waar ik wilde hebben, ook al kost dat wat extra moeite. Het hout is van een goed formaat en mooi driog.

22 december 2015

Top!

Keurig vooraf een telefoontje, vriendelijke chauffeur.
Erg tevreden.

19 december 2015

Prima hout

Goed droog hout, zo te gebruiken.
Netjes gestapeld en verpakt aangeleverd.

15 december 2015

Keurig geregeld allemaal

1 verbeterpuntje : de bezorging zou ik altijd in de ochtend doen nu kon ik in het donker stapelen.
Dit is nu de 3e keer dat ik bestel en voorheen altijd vroeg bezorgd.

11 december 2015

Prima product, correct geleverd.

Een pallet Ovengedroogd Essenhout besteld, werd de volgende dag netjes afgeleverd na een telefoontje één uur vooraf door transporteur Transmission. De aflevering ging ook geheel klantvriendelijk, snel en zeer naar wens. Het product Essenhout brandt prima schoon en had bij aflevering een vochtpercentage van slechts 15%! kORTOM: Aanrader!

9 december 2015

kwaliteit hout en levering

het bestelde hout is snel geleverd. Ook de kwaliteit van het geleverde open haardhout is prima. En......netjes gestapeld.

8 december 2015

Levering oke, hout redelijk tot goed

Levering was keurig op tijd. Hout was goed droog maar had wel wat veel kleine stukken er tussen ipv hele blokken. zou wel nogmaals hier bestellen.

tip: hout wordt niet achterom geleverd dus neem zakken als je het allemaal moet sjouwen, gaat stuk sneller dan pallet met losse blokken.

7 december 2015

te grote

2 cube beuken hout; heel droog, zwaar blokken, brand goed, geeft veel warmte. Delivery op tijd met goed communicatie.
Op de site staat 'De haardhout blokken zijn ongeveer rond de 26 cm lang'.
alle stukken die ik tot nu toe heb gestapeld zijn echt 30cm lang.... voor mijn kleine pot kachel is het wel een beetje groot, jammer!

10 november 2015

Prima

Goed verpakt in een krat, schoon hout.

1 november 2015

super

B keuze besteld van vers hout. Gevraagd hoe het zat met het vocht %. Dit zat wel goed en dat klopte ook. Het hout is kurkdroog echt super. Zou zeggen dit is A keus.

Voor mij alleen nog B keuze.

19 oktober 2015

Snel, gemakkelijk en heel goede kwaliteit!

Als je op een heel makkelijke manier je openhaardhout wilt hebben is dit een uitkomst. 1 mailtje, ze bellen daarna snel terug voor maken van een afspraak en binnen twee dagen staat er een pallet keurig naast de deur. Ideaal!

15 oktober 2015

De beste kwaliteit !

Ik had via de bank betaald,maar de chauffeur dacht dat het onder rembours was! Hij had geen telefoon nummer van beterhout.
Daardoor duurde het lang met het lossen van het hout.

12 september 2015

Besteld en volgende dag bezorgd..prima!

Goed.
Puntje van aandacht het vooraf bellen dat de chauffeur onderweg is. Dat zou worden gedaan (uur tevoren) maar hij belde toen hij al op de stoep stond... Niet thuis maar toch afgeleverd.

10 september 2015