Klantonvriendelijk
Ik had een brommer laten bestellen bij de Betuwe Scooters. De levertermijn van 1-2 weken ging voorbij en nog geen brommer. Ik heb toen een officiele mail gestuurd met de vraag wanneer de brommer eindelijk klaar zou staan. Geen reactie dus ik heb zelf gebeld. Ik vroeg of ze de mail gezien/gelezen hadden en ik kreeg gelijk een snauw terug dat dit soort mailtjes niet geaccepteerd worden. "Dat soort mensen wil ik niet in mijn klantbestand hebben", kreeg ik te horen en als ik erover door zou zeuren, zou hij de koop ontbinden. Onder andere is er ook een 'ik moet terug naar het werk' voorbij gekomen. Pardon? Ik ben een klant die belt over een aankoop. Hoe is dat geen werk?
Na aanleiding van dat telefoongesprek heb ik besloten om de koop zelf te ontbinden via een officiele mail waarin ik de aanbetaling van €500 sommeer. Even later kreeg ik een telefoontje van ze met dat de brommer de volgende dag klaar zou staan. Ze hadden de mail nog niet gelezen, dus ik vertelde over die mail en waarom.
Toen de levertermijn verlopen was, had ik natuurlijk eerst informeel kunnen vragen waar de brommer bleef ipv gelijk een officiele mail te sturen, hiervoor heb ik mijn excuses aangeboden. Dit neemt echter niet weg dat de Betuwe Scooters op een professionele manier had kunnen reageren ipv de klantonvriendelijke opmerkingen en loze dreigementen die ik gekregen heb.