bike-components Reviews

21.487

4,6

Goede service, reageren redelijk snel op Whatsapp/e-mail. Nemen de moeite om advies te geven. Scherpe prijzen. Wanneer prijs ergens anders goedkoper is dan gaan ze hierin mee. Groot assortime... Toon meer

Trage verzending. Artikel op maandag besteld. Artikel is volgens website op voorraad. Woensdag te horen gekregen dat het klaar was om geshipped te worden, maar nu op vrijdag nog steeds niet verzonden... Toon meer

Meerdere keren besteld bij deze webshop en keurig geleverd gekregen. Beste prijs is ook echt beste prijs die je kan aanvragen. Een keer een item voor bijna de helft meegekregen! Een probleem bij e... Toon meer

Graag wil ik mijn ervaring qua service delen. Er trad een probleem zich op met een dropper post die ik 4 maanden geleden besteld heb. Na het contactformulier ingevuld te hebben met foto’s en... Toon meer

1. Fietsaccessoirewinkel
  2. Fietsenwinkel

Over bike-components

About bike-components

bike-components is one of Europe’s best online retailers for bicycles and bike parts. Founded in 1997 and based in the Aachen area close to the German/Dutch border, bc ships worldwide. Around 300 employees are mostly riders themselves and know their supply by heart. Today bc represents 350 brands and has more than 50'000 items in stock. Visit our shop today!

On a mission to ride

Cycling means as much to us as it means to you. That’s why we’re devoted to let you make the most of your rides. You’ll easily find the right parts you need, and get quick help if you don’t. We have all been there, so you’ll get the best advice. Also we’ll give you fair prices and deliver your package right away. Everything to make sure your bike gets what it needs.

We’re closely involved with the local bike scene – and invite everyone to join our Strava Club and our rides to the Eifel, Belgium and the Netherlands.

Ever better

Each review matters. We’ll deal with any feedback you provide in order to find out where we still have room to improve. A big 'thank you' to all who post their reviews – you help us and all your fellow riders.

Uitstekend

21K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(21.487)

8.583 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Grote keuze aan producten aan zéér…

Grote keuze aan producten aan zéér concurrentiële prijzen ten opzichte van de andere aanbieders. Vaak heel goede aanbiedingen. Géén enkel probleem met terugname en terugbetaling indien gevraagd. Levering gebeurde snel en correct alsook de terugzending. Vlotte correspondentie per email. In één woord: TOPPER. Zéér zeker een aanrader voor de actieve wielrenners en cyclotoeristen.

2 februari 2022

Uitstekende service op elk gebied

Goede producten, voldoende keus in elke categorie. Super vriendelijke en behulpzame mederwerkers aan de chat en via de mail. Uitstekende retour procedure. Altijd mijn eerste keus voor aanschaf fiets gerelateerde spullen!

22 oktober 2021

Super!

Goede service, snel geleverd Uit Duitsland, makkelijk met iDeal en goed verpakt

21 oktober 2021

Snelle en complete levering

Snelle en complete levering tegen interessante prijzen.
Tevens heeft Philip me geweldig geholpen als remote technician met het weggenomen van een mega hinderlijke tik in de aandrijving. Dank zij zijn tip fiets ik weer geruisloos.

28 september 2021

Nice!

Banden besteld (niet op voorraad) die binnen 7 dagen geleverd zouden worden. Later bleek dat de banden pas veel later geleverd konden worden.

Een mail gestuurd om mijn order te cancelen en geld terug te vragen. Binnen 1 dag akkoord antwoord. Geen gedoe prettige service!

14 juli 2021

Eerste bestelling.

Eerste bestelling.
Website overzichtelijk en goed functionerend. Duidelijke communicatie na aankoop en over verloop van de zending.
Niks op aan te merken.

26 maart 2021

Uitstekende service.

Heel erg tevreden over Bike-components.
Uitgebreid assortiment en speciale onderdelen.
Altijd snel antwoord op je vragen en komen met oplossingen om je goed te helpen, uitstekende service is mijn ervaring.
Kockyn.

29 oktober 2020

Super service

Super service! Ik miste een onderdeel van een fietstandaard, zonder problemen na gestuurd!

14 september 2020

Top naservice van Marcel.

Top naservice van Marcel.
Voor een ombouw van DT-swiss wielen blijkbaar de verkeerde kapjes besteld, maar na enkele mailtjes met Marcel van hun klantendienst goed geholpen en de juiste kunnen verkrijgen.
1e klas service

24 augustus 2020

Goede en vriendelijke service

Goede prijzen, snelle levering (ondanks covid) en goede after sale services. Week na aankoop, B-C erop geattendeerd dat de aangeschafte remmen nu in de aanbieding waren. Ter compensatie een voucher ontvangen, zodat ik bij volgende aankoop alsnog het voordeel ontvang. Zeer tevreden!

14 augustus 2020

Altijd top!

Bestel hier al jaren (bijna) al mijn fiets gerelateerde aankopen en het is altijd goed. Snelle verzending, goede service en onverhoopte issues worden altijd netjes en snel opgelost. Helemaal top dus!

2 juli 2020

Ben vanaf 2012 gretig afnemer van deze…

Ben vanaf 2012 gretig afnemer van deze club. De laatste zending heeft er, ondanks alles voorradig, 10 dagen over gedaan. Corona of niet, is toch te lang voor deze tijd. Gewoon effe vermelden op de site. Alleen noemen dat het enige tijd langer duurt is onvolledig!

12 juni 2020

Geen duidelijkheid

Ik heb 8 dagen geleden een bestelling gedaan. Na de bevestigingsmail niets meer vernomen, dus gistermorgen een mailtje naar klantenservice gestuurd om helder te krijgen of mijn pakket al is opgestuurd en wat de verwachte leverdatum zou zijn. Tot op heden nog geen antwoord gekregen dus dat is teleurstellend.

Update: na mijn slechte review contact gehad met Tim van de klantenservice, hij heeft de situatie uitgelegd (probleem met toeleverancier). Had eerst 2 sterren maar nu 3 sterren gegeven omdat ik uiteindelijk goed te woord ben gestaan.

Update: nu 30 april nog niets ontvangen, dit komt door de transporteur (DHL). Ze zeggen dat ik het aanstaande maandag binnen zal krijgen, dan zal het 3 weken na mijn besteldatum zijn. Heb ondertussen de verzendkosten van Bike-components.de teruggekregen, dat is wel netjes.

21 april 2020

Prima retourneerbeleid

Prima afhandeling van de order. Ik wou één item, een K-Edge Gopro Saddle mount, retourneren. K-Edge gebruikt echter verpakkingen met krimpplastiek die je niet naderhand weer kunt gebruiken. Ik heb de saddle mount ook even gemonteerd. Bike Components deed hier totaal niet moeilijk over bij het retourneren en betaalde zelfs de kost van het transport naar hen. Ook zeer correcte en vlotte communicatie met de klantendienst. Aanrader!

12 september 2019

Mijn review betreft de slechte ervaring…

Mijn review betreft de slechte ervaring met DHL en de zeer slechte service die BC daarna heeft geleverd.

16 April een bestelling geplaatst met een verwachte levertijd van 2 tot 7 dagen.
17 April bij DHL aangeboden

25 April navraag bij BC gedaan naar de bestelling, omdat de zending bij DHL nog steeds op "exportzentrum" stond.
26 April een bericht van BC, nachvolgung eingeleited bij DHL.

1 Mei navraag gedaan, pakket staat namelijk nog steeds op "Exportzentrum".
2 Mei bericht van BC dat mijn pakket al afgeleverd is bij de ontvanger.........
Ik ben de ontvanger, was thuis en heb niets aangeboden gekregen. Heb nog onder de auto voor de deur gekeken (en bij de buren navraag gedaan) dit, omdat DHL een zeer zeer slechte transporteur is. Geen pakket aangetroffen.

BC gebeld en aangegeven dat ze zelf via email hebben aangegeven dat het pakket geleverd is, maar dat ik niets ontvangen heb.
In het systeem kan Stefan of David (dan ineens wel) terugzien, van dag tot dag, dat het pakket in het exportzentrum onvervoerbaar beschadigd is geraakt en ook niet te herverpakken is voor transport naar de klant, dus de zending is teruggestuurd naar de afzender.
Dezelfde ochtend is het pakketje dus door BC in ontvangst genomen................
BC support geeft aan de materialen opnieuw te verpakken en dezelfde dag nog op te sturen. Ik geef aan dat ik na al deze tijd geen defecte onderdelen wens te ontvangen en nieuw materiaal wens te ontvangen. Ook vraag ik om een snelle levering in plaats van de standaard levering die weer 7 dagen zou kunnen duren. Zaterdag 4 Mei moet kunnen met een "iets verstelde" procedure bij DHL, als BC bereid is het te betalen natuurlijk......( niet te veel gevraagd na alle gedoe denk ik dan).
Beide vragen worden positief beantwoord: Nieuw materiaal en een snelle verzending!

2 Mei zou het nieuwe materiaal en snelle verzending dus weg moeten gaan bij BC.
3 Mei nog geen enkele terugkoppeling van de zending van BC of DHL > ik stuur dus weer een mail (vroeg in de ochtend), waarin ik aangeef dat ik het pakketje zaterdag 4 Mei zou binnenkomen en dat ik nog geen enkele verzendbevestiging heb ontvangen. Ik vraag om antwoord, dezelfde dag (vrijdag dus).

Maandag 6 Mei om 10uur een berichtje van BC, het pakketje is sinds vrijdag bij DHL en komt waarschijnlijk vanmiddag aan.

Dinsdag 7 Mei, het pakketje is binnen...................met in de omdoos van BC ==> de REPACKED/NACHVERPACKT doos van DHL er binnenin!! De verzendsticker van DHL aan BC zit er nog op!

in de herverpakte doos van DHL > natuurlijk, kapotte onderdelen!

Ik koop nooit meer bij Bike-components.de!

10 mei 2019
Logo bike-components

Antwoord van bike-components

Hello Reinoud,
i am really sorry for the experience you had with your latest shipped order.
We will in any case learn our lesson out of this incident and we will try to improve our service for the future.

I am more then glad, that you have replied to my Email so we could reflect the whole case together.
I hope we can show you a quicker delivery in the future and you will give us the chance again!

Please feel free to contact me again when ever you like!

Best regards,
Tim