Hej Jeg vil gerne takke dette værksted for deres fantastiske service. Jeg har fået repareret min Volkswagen Passat hos dem flere gange, og hver gang har de været utroligt hjælpsomme. De behandler ku... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hej ☺ Jeg har haft min elskede UP på skadeværkstedet hos Bilhuset Allerød. Hurtig og professionel gennemgang, fire dage og min Up var igen super fin og køreklar. Venlig og hyggelig atmosfære s... Toon meer
Fik foretaget 30.000 km service på min Seat Leon. Man føler sig velkommen fra man træder ind ad døren. Jeg valgte at vente og venteområde er fint og godt, på trods ad værkstedet størrelse. Den fo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Efter at have benyttet Bilhuset Allerød siden slutningen af 80`erne, må vi erkende at vi føler os meget dårligt behandlet. Vi afleverede en ældre bil som skulle laves. Vi blev ringet op med en pris s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Autoriseret Volkswagen, Skoda og Seat servicepartner Vi er et mindre familiefirma med 21 ansatte, vi ønsker at være med i forreste række, når det gælder kundetilfredshed, hvorfor vi årligt deltager i kundeimageanalyser vedrørende værkstedet. Vi glæder os til at byde dig og din bil velkommen.
Solvang 1 - 3, 3450, Allerød, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Helt fantastisk venlig og imødekommende service. Og bilen er flot igen 😀

Antwoord van Bilhuset Alleroed
God og ordentlig service - både til mig og min bil

Antwoord van Bilhuset Alleroed
God og venlig service. Jeg var hele tiden informeret om tider osv. og blev mødt af venligt, smilende og hjælpsomt personale.

Antwoord van Bilhuset Alleroed
Hurtig, præcis, serviceminded. Intet at sætte fingeren på.

Alle aftaler fungerede.
Åben og imødekommende betjening.
Arbejdet udført upåklageligt.

Antwoord van Bilhuset Alleroed
Fantastisk kundeservice. Der er bare sådan en god atmosfære, kan kun anbefales.

Antwoord van Bilhuset Alleroed
Super god kommunikation og rigtig behageligt møde. Anvender jer helt sikkert igen

Antwoord van Bilhuset Alleroed
Super fleksible og gode til at informere løbende

Antwoord van Bilhuset Alleroed
Super god oplevelse med reparation efter indbrud i min bil. God service og hurtig handling. Kan klart anbefales.

Antwoord van Bilhuset Alleroed
Venlig og imødekommende og fik en fin bil stillet til rådighed, mens reparationen stod på. Reparationen, lakering af kofanger, også meget fin.

Antwoord van Bilhuset Alleroed
Jeg har fået en yderst venlig, hurtig og kompetent behandling.
Sven Frøkjær

Antwoord van Bilhuset Alleroed
Hurtig service, super behandling.
Anne Petersen
Blovstrød

Antwoord van Bilhuset Alleroed
Hurtig service og serviceminded personale. Fik en fin lånebil imens min skade blev repareret og resultatet var rigtig fint.

Antwoord van Bilhuset Alleroed
Bil til reparation af forsikringsskade.
Kendte ikke firmaet, men fik en rigtig god og professionel behandling fra første møde med personalet.
Skaden blev udbedret til min fulde tilfredshed - meget flot arbejde - og efterfølgende støvsuget bil.
Kommer gerne igen.

Antwoord van Bilhuset Alleroed
Bilhuset Allerød var ikke det nemmeste sted at finde og så ikke ud af meget ved ankomsten. Ok jeg havde adressen så det gik fint :-)
Men man skal ikke lade sig narre, det er nogle super flinke og kompetente folk der håndterer ens sag, i mit tilfælde som jeg husker det Brian og Philip. God og venlig service og et overblik over hvad skaden, blot til orientering, cirka kostede at reparere.
Jeg fik en super rigtig god og noget nyere lånebil i mens min egen gamle Passat blev fixet.