Virkelig en dejlig tidslomme at komme ind i. På den gode måde med hygge, skøn atmosfære. Virkelig dejlig mad der smager fantastisk og rigtig gode senge med god støtte. Kan anbefales især hvis man... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi har haft en virkelig dejlig weekend på St Binderup kro. Skønt værelse (nr 11) Stor dobbelt seng, lille siddearrangement, mini bar, fint badeværelse, cafesæt udenfor- alt rent og pænt. Vi fik en 2... Toon meer
Dårlige værelser i hovedbygning. Værelserne lugtede fugtigt. Vi havde to enkelt værelser. Snavsede og beskidte gamle gulvtæpper. Bruserne virkede ikke ordentligt, sprøjtede ud til alle sid... Toon meer
St. Binderup Kro er en gammel landevejskro. Umiddelbart virker bygningen lidt "slidt" - men lokalerne og dejlige værelser er en positiv overraskelse. Flot og dejligt, frisk morgenbord - pæne lokal... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Kroen blev i året 1871 indrettet i det nuværende bygninger. Oprindelig var her både kro, bageri og købmandshandel. Men kroens historie går faktisk tilbage til 1617, og kroen fik i 1749 kongeligt privilegium af Frederik 5. Den stråtækte charme og den autentiske stemning er bevaret, men ellers har kroen været gennem en omfattende renovering med flere om- og tilbygninger. Således ligger alle værelserne i en separat bygning i haven. Kroens køkken serverer dansk mad, når det er bedst, og den hyggelige restaurant befinder sig i den gamle, charmerende hovedbygning. På menukortet finder man både den traditionelle krogryde og den gode, engelske bøf med bløde løg, og søndagsmenuen består naturligvis af klar suppe med boller, kalvesteg med flødesauce og hjemmelavet is. Men kroen serverer også en 5-retters gourmetmenu, hvor den høje kvalitet og de gode råvarer er sat i højsædet. Endvidere byder kroen på en 3-retters egnsmenu, som kombineres med en smagsprøve på kroens egen kryddersnaps. Sammen med en overnatning bliver det til et snapseophold; kroen er nemlig medlem af Snapseruten, som tilbyder rundrejser i Limfjordslandet, hvor man kan smage de gode lokale snapse, der er lavet på egnens mange krydderurter. Kroens selskabs- og mødelokaler med plads til op til 150 personer er hyggelige og funktionelle, og kroen råder over alt moderne AV-udstyr. Værd at vide Kroens pæne og veludstyrede værelser er beliggende i en separat bygning i haven; alle værelser har eget bad og toilet, minibar og satellit-tv med filmkanal. På kroen er der et hyggeligt lokale med dart, billard, bordtennis, fodboldspil og air hockey. Kroen er et naturligt udgangspunkt for udflugter til f.eks. Rold Skov og Limfjorden, og lige ved siden af kroen ligger den private skov Skatskoven, hvortil der er offentlig adgang. Kroen har et kort over stierne i skoven. Gode muligheder for lystfiskeri. Med venlig hilsen Lene og Hans Ravn Kristensen
Contactgegevens
Møllegårdsvej 7, 9600, Aars, Denemarken
- info@binderupkro.dk
- www.binderupkro.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Helt fantastisk tidslomme
Helt fantastisk tidslomme, og maden ligeså👏👏
Virkelig en dejlig tidslomme at komme…
Kan anbefales især hvis man bare vil slappe af og have ro. I høj grad også at holde fest med fuld service som er i top.
St. Binderup Kro
Vi havde købt et 2 dages ophold med 2x2 retters menu.
Værelset var ikke prangende men pænt og rent og fint til prisen.
Min kone er ikke meget for kød. Vi spurgte derfor, da vi kom om man kunne søge for flere grøntsager og mindre kød alternativt en fiskeret eller vegetarret til min kone. Det kunne godt arrangeres, måske mod et pristillæg. Vi bemærkede, at det for os var usædvanligt, at der måske var et pristillæg for denne ydelse.
Der blev serveret en vegetarret den ene dag og en fiskeret den anden dag - begge retter velsmagende.
Hovedretterne til den aftalte menu var derimod kedelige, den ene dag helt uden grøntsager. Det stod på ingen måde mål med det menukort, vi kunne se på nettet, da vi bestilte opholdet.
Vores udcheckning blev en meget voldsom oplevelse. Vi blev her betjent af kroejeren. Vi gentog her, at vi oplevede det som meget usædvanligt at skulle betale ekstra for en vegetarmenu. Jeg antydede, at det ville jeg nok bemærke ved min tilbagemelding på opholdet. Det bragte kroejeren helt op i det røde felt. Han opførsel var decideret truende. Han bankede sin ene næve i disken og forklarede os at vi på ingen måde skulle true ham (med en dårlig anmeldelse).
Vi skyndte os at afregne og drog fra stedet med en meget dårlig oplevelse i tankerne.
En rigtig hyggelig gammel kro
En rigtig hyggelig gammel kro, med rar og venlig betjening, så man føler sig hjemme og godt tilpas. Maden er rigtig god og et udmærket vinkort. Værelserne er fine, badeværelset er ikke for stort, men vi klarede os da udmærket.
Dårlig service, god mad
God mad. Men ubehøvlet personale. Aldrig nogen sinde sætter jeg mine ben der igen.
Vi ankommer til andesteg og maden smager fantastisk, da vi skal betale, vælger vi at købe et kro pas med, deri står der at man modtager en lille overraskelse hvis man har købt en frokost eller et måltid mad, men næh nej, så skulle vi komme igen i morgen og spise. Jeg ringer pænt til Hans som jeg forstår skulle være chefen, han bliver også rigtig ubehagelig at snakke med og det jeg troede var en ellers god og lovende samtale, udvikler sig til at jeg bliver beskyldt for at være nedladende og være grov i mine måde at tale på. Min mand og jeg var helt uforstående overfor dette og samtalen sluttede med at jeg ønskede Hans en god aften, mens han sad i den anden ende og kunne lære en del om alm. God service.
God modtagelse
God modtagelse, godt værelse, god mad, smilende godt personale
En super super hyggeligt kro
En super super hyggeligt kro, som er hver at besøge, personale var super super søde altid et smil og en sjov bemærkning 😄
Maden var lækker, ikke noget at klage over 👍
Vi kommer gerne igen
Hilsen Gitte og Per Hørning
Dejlig atmosfære
Behagelige værelser, hyggelig kro med fantastisk køkken, glad og smilende personale
Super hyggelig kro
Super hyggelig kro, med god service og mad, fint værelse. Absolut et genbesøg vær. Næste gang vi skal lidt hjemme fra.
Ved ankomst bliver det.nævnt at…
Ved ankomst bliver det.nævnt at restaurant er fra 18-20 (muligt en talefejl), men vi reagerer og siger vi har bestilt bord fordi vi skal noget om aftenen. "Kromutter" går helt i selvsving og begynder at fortælle om Deres system der fortæller dem hvornår man har booket m.m. virkelig en grim attitude at møde når man lige er ankommet
Nå.
Vi lader den oplevelse stå lidt og går til Vores værelse i annekset - slidte gulvtæpper og meget mørke rum.. nå bevares vi skal kun bruge en overnatning. Vi går i restauranten fordi vi har bestilt bord til kl 17 da vi skal til Aalborg om aftenen. Vi er kommet med en Smartbox så maden er bestemt på forhånd.. okay.. det er forret og hovedret
Vi får forret som er en kyllingesalat (altså kyllingestrimler vendt i en dressing med alt for meget mayo). Manden spiser den fordi han er sulten, men jeg lader min stå (okay man kan jo ikke forvente alt falder i ens smag når man ikke selv har valgt), men hovedretten er da alligevel det mest uspiselig vi nogensinde har oplevet. Jeg er selv uddannet kok og bagekartoflen smagte som en total genopvarmning og kødet (flankesteak af gris) var så hamrende tør så man tror det var løgn. Vi tog et par bider, men kiggede på hinanden og der sad vi og vitterlig ikje kunne spise det (også er der altså slemt når man vælger at kører på BurgerKing i stedet for).
Udover det så kunne vi høre og se da vi valgte at gå ud for at få skrevet drikkelse på regningen, at de havde travlt med at snakke om os..
Hvis man skal "bagtale" sine gæster så gør det venligst ude i baglokalet. Og ja har selv været i Servicefaget i over 10 år så ved godt hvad jeg taler om. I burde virkeligt vide, at alle gæster er lige vigtige om de så kommer med.et."gavekort" eller som direkte betalene.
Vi kommer aldrig der igen.
Så hyggeligt et sted
Så hyggeligt et sted, med ro, både personalet og omgivelserne giver det hele ro i sjælen, og sat tilbage i tiden for en stund, tiden står stille i disse skønne omgivelser, ren energi til sjælen. Det er anden gang vi besøger St. Binderup Kro og går derfra med den samme ro begge gange.
Mvh Kirsten
Når man kommer op til st Binderup…
Når man kommer op til st Binderup kro,for man en dejlig modtagelse,og deres personale er meget venlige,og til aftensmaden for man en god service hvor personalet fortæller hvad man skal havde at spise.
Det kaldes jeg en rigtig god service fra deres personale, jeg vil gerne anbefale at man prøve kroen.
Tusind tak for 2 dejlige dage hos jer.
Tusind tak for 2 dejlige dage hos jer.
Flinkere og gammeldags ærlig kromutter skal man lede længe efter.
Service ud over det sædvanlige , hvad angår de småting der tæller
Dejligt ophold med 3 overnatninger i…
Dejligt ophold med 3 overnatninger i autentiske omgivelser. Fine værelser, venligt og kompetent personale samt spændende område i Himmerland. Lækker aftensmad både med pinsemiddagen og retter fra menukortet. Kommer helt sikkert igen
Autentisk
Det er nu 3. eller 4. gang vi er her og vi hygger os hver gang.
Maden er gammeldags dansk kromad (hvilket man burde tænke, når nu man køber et ophold på en dansk kro). Værelset i den gamle staldbygning er ret fint. Badeværelset har fin charme med gamle klinker på vægge og gulv. What’s not too like. Vil man have luksus, må man finde et andet sted. Dette sted er autentisk, med højt til loftet og godt humør
Vi kommer igen
Dårlige værelser i hovedbygning
Dårlige værelser i hovedbygning.
Værelserne lugtede fugtigt. Vi havde to enkelt værelser.
Snavsede og beskidte gamle gulvtæpper.
Bruserne virkede ikke ordentligt, sprøjtede ud til alle sider.
Vi havde booket til 2 overnatninger.
Aftens menuen var dagens ret. Meget kedeligt mad. Morgenmad var fint.
Vi tog hjem en dag før, da jeg ikke kunne tåle fugten og min veninde fik dårlig mave, måske af maden. Det ved vi ikke, men hun var syg hele natten.
Der var visne blomster i krukkerne udenfor og snavsede vinduer.
Personalet var rigtig søde.
Store Binderup Kro en positiv oplevelse.
Vi har besøgt denne hyggelige kro for 2 overnatninger.
Ankomst blev modtaget af en hyggelig krofatter og fik udleveret vores nøgler til 2 pæne værelser der indeholdt hvad vi forventede positiv ment. Morgenmad og aftensmad var fortrinlige, og en super frisk betjening så alt i alt vil vi anbefale et ophold på kroen. Yderligere var vi heldige at krofatter gav os en spændende fortælling og rundvisning omkring kroens historie.
Tak for er fint ophold.
Lækkert mad flot gammel bygning.det er…
Lækkert mad flot gammel bygning.det er anden gang vi her og det har været super god oplevelse.
Kæmpe tak her fra.
Super ophold, god mad og fin service
Vi er lige kommet hjem efter 2 dage på kroen😊 værelserne er fint rengjort, badet dejlig varm med en masse vand😊
Første aften fik vi en to retters menu, som var veltilberedt og smagte super fin😊 anden aften fik vi en 5 retters gourmet middag, så fine retter der gjorde at vi ikke blev over mætte, men lige tilpas😊
Gode vine til ok priser 😊morgen buffeten var fin med sød betjeningen 😊
Betjeningen var i top klasse med muntre indslag og meget fin empati😊
Helt sikker vi vender tilbage❤️
Lees meer over geverifieerde reviews.