Hotel Lisboa Frederikshavn Reviews 11

1. Hotel
  2. Boutique hotel
  3. Gezinshotel
  4. Restaurant

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hotel Lisboa er et hyggeligt, lyst familiedrevet hotel i den sydlige ende af Frederikshavn tæt ved råvildtet i Dyrehaven, stranden og det smukke Bangsbo-område. Bo i smukke omgivelser omgivet af en storslået natur. Vi har fokus på den enkelte gæst og g...

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Fantastisk personale

Vores ophold på Hotel Lisboa har været helt fantastisk. Ikke mindst på grund af det meget imødekommende personale. Mine briller gik i stykker, og den søde receptionist gjorde alt hun kunne for at hjælpe mig. Og det lykkedes. Uden hendes hjælp og vilje til at gøre en ekstra indsats havde det været en lang weekend.
TAK
Heidi Nymark Jespersen

16 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Terrible experience

Terrible experience. We rested with the family for 4 days. The room was not cleaned. I told the administrator about it, came to the room and a cleaner was climbing on my personal belongings (in the bag). The food was also fatty and not tasty. On the last day when we were leaving, the hotel employee did not allow us to sit near the hotel and wait for a taxi. Disgusting service. I don't recommend

31 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende hotel i Bangsbo udenfor…

Fremragende hotel i Bangsbo udenfor Frederikshavn. Omgivelserne er lidt kedelige, men der er få min. til Frederikshavn centrum og hotellets smukke og hyggelige restaurant Møllehuset et kun 800 m fra hotellet, i smuk natur for foden af Pilkerbakken, hvorfra man har en imponerende udsigt over havnen helt til Læsø,

23 juni 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Larmende hotel og dårlig service

Da vi booker hotellet over telefonen, oplyste de ikke de væsentlige informationer såsom indtjekning og rengøring, og i stedet lægger de på med det samme. Da vi ankommer tjekker vi ind, og bliver mødt af en ikke-imødekommende receptionist. Vi finder ud af at hotellet har reserveret en tid på restaurant uden vores accept. Hotellet reserverer aftensmad til to dage, hvor vi på anden dagen ville få dessert. De fjerner så reservationen på anden dagen, og "glemmer" at ændre det på restauranten, så vi ikke får dessert. Vi gav en kommentar til receptionisten, der ikke kunne være mere ligeglad. Hun sender et mærkeligt blik, og mumler "det var ærgerligt". Der var ingen kompensation.

Selve værelset var støvet og beskidt. Tit nyste vi pga. støvet. Udover det kan alt høres: alt fra biler udenfor til naboer. Skylder naboen ud, snorker eller går, så kan det høres. Hotellet fejler også at informere os om rengøring. Det finder vi selvfølgelig ud af på den hårde måde. For at toppe den af skifter de sengetøjet til noget, der er mere beskidt.

GoDream viste også kun billeder af hotellet, hvor man ikke kan se, at hotellet er omringet af værksteder, som har en høj udluftning, man tydeligt kan høre hele dagen.

Udtjekningen kunne ikke blive mere tør. "Det er fint" siger hun, før hun smutter igen.

22 augustus 2023

Fantastisk dejligt hotel

Fantastisk dejligt hotel, i nærheden af rigtige mange oplevelser, som man bør komme ud at nyde .
Rigtig lækker morgenbuffet, og ovenikøbet med hjemmebagt glutenfrit brød, dejligt med en masse at vælge imellem 👍
Familien Hansen Silkeborg

26 juli 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fatantastisk fint taget pris i…

Fatantastisk fint taget pris i betragtning, tommel op fra os. Morgen buffet var enestående, så godt som alt var hjemmelavet og smagte vidunderligt. I bør skrive højt om jeres morgenbuffet, som indtages i rigtig hyggelige omgivelser

9 juli 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin og meget venligt personale

Fin og meget venligt personale. I værelset var der det vi skulle bruge. Alt var fint og rent. Lige bortset fra tyggegummi på sengetøjet.... Fin og lækker morgenmad buffet. Placering af hotellet er lidt underlig... Lige midt mellem bilforhandlere og værksteder. Dette gav super gode muligheder for opladning af vores elbil.
Alt i alt et fint hotel som vi gerne genbesøger

28 mei 2022

Tørt...

Vi har lige haft 3 overnatninger incl. morgen- og aftensmad.
Morgenmads buffeten var udmærket.
Vi havde booket med 2-rettes aftensmad alle 3 aftener. Måltiderne skulle spises på Restaurant Møllehuset - aldrig har vi fået serveret så tørt kød.
1. aften var det bl.a. kyllingbryst,
2. aften kotelet - kunne ikke skæres over. Jeg valgte ikke at spise min. Men blev desværre ikke spurgt af tjeneren, om kødet ikke var i orden.
3. aften - TOG VI PÅ EN ANDEN RESTAURANT.

Ved udtjekning kommenterede jeg maden, men receptionisten blev bare sur over, at jeg ikke have afleveret min klage på restauranten.

7 september 2020
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fredfyldt og lækker morgenmad

Ved første indtryk virker det pudsigt at hotellet ligger i et industriområde. Men værelserne ligger allesammen bag hovedbygning, ganske uforstyrret og med skønt kig op til Frederikshavns nye udsigtspunkt.

Værelserne er fint indrettede og servicen er smilende og imødekommende. Og morgensolen kan nydes udenfor dit værelse.

Morgenmadsbuffeten var af super gode råvarer. Alt fra juice, brød (med og uden gluten), de fine små omeletter og kaffen (stærk og velsmagende) var af høj kvalitet. Det var virkelig en god start på dagen.

Og faktisk synes vi at det var lidt spøjst at hotellet lå, hvor det ligger. Morgenmadsrestaurenten har udsigt til bagsiden af en tankstation og et bilsalg. Men Bangsbos skønne naturområde ligger lige bag hotellet og det ligger godt placeret. Man kan være ved færgelejet eller på motorvejen på 5 minutter. S

Der kommer vi helt sikkert igen, når vi skal bruge 1-2 overnatninger i området.

5 mei 2019
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

God service og hjælpsomt personale

God service og hjælpsomt personale. På hjemmesiden står der "Hotellet er omgivet af en storslået natur, da skov og strand befinder sig i nærheden af hotellet". I teorien er det rigtigt, 800 meter nede af en sidevej starter skoven, men selve hotellet ligger i et industriområde, omgivet af bilforhandlere og en tankstation. Vi var noget skuffet og det var bestemt ikke hvad vi havde forventet.

12 juni 2018

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.