Rosensgade 8, 8300 Odder, Odder, DK

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk sødt og venligt personale og indehaver, der altid er inspirerende når man søger hjælp eller mangler inspiration. Stort udvalg af både bøger, spil, gaveartikler, tasker, DIY og kontorsager.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bog og Ide Odder er bare et godt sted at handle. De er personlige og hjælpsomme og da jeg blev nødt til at ringe fordi jeg ikke kunne nå at hente min bestilling, rykkede de den bare så jeg kunne komme... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Service som sådan ok. Men. Min vare stod til at være på lager online. Den skulle leveres til butik. Desværre viste det sig, butikken havde ventetid på levering. Den info kunne jeg godt have brugt, når... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super service. Skulle bruge et par specielle bøger, fundet på nettet. Men jeg vil hellere støtte min lokale bog butik og de kunne skaffe bøgerne uden problemer.

Bedrijfsgegevens

1. Boekwinkel

Geschreven door het bedrijf

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Desværre glemte man at få pakket bogen…

Desværre glemte man at få pakket bogen og sendt den, så den kom for sent til det, jeg skulle bruge bogen til. MEN Bog & Ide i Odder var så hjælpsomme og høflige, så de er tilgivet !

18 november 2024

Antwoord van Bog & idé - Odder

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg beklager mange gange, at bogen ikke blev pakket og sendt i tide, så den ikke nåede frem til det, du skulle bruge den til. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere. Det glæder mig dog at høre, at personalet i Odder var hjælpsomme og imødekommende.

Jeg har sendt dig en mail, så vi kan drøfte sagen nærmere og finde en god løsning. Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du også velkommen til at kontakte os på hej@bogide-legekaeden.dk eller tlf.: 76752020.

Michelle fra Bog & idé / Legekæden

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik ikke besked

Fik ikke besked da min pakke kom i bog & ide

8 november 2024

Antwoord van Bog & idé - Odder

Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi kan se, at vi sendte dig en mail den 8. november med besked om, at din pakke var klar til afhentning. Vi beklager meget, hvis du ikke har modtaget denne besked, da det bestemt ikke er meningen.

For at sikre, at vi kan afklare sagen fuldstændigt, har vi nu taget kontakt til dig pr. mail. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde en løsning og sikre, at der ikke opstår lignende situationer fremover.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte os på hej@bogide-legekaeden.dk eller tlf.: 76752020.

Michelle fra Bog & idé / Legekæden

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Den tegneserie jeg havde bestilt havde…

Den tegneserie jeg havde bestilt havde et stødt hjørne, hvilket er noget irriterende for en samler, og ikke hvad man forventer med en tegneserie til 280 kr.

5 juli 2024

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager meget, at tegneserien, du modtog, havde et stødt hjørne.

Du er selvfølgelig velkommen til at henvende dig i butikken og lave en reklamation, så vi kan sikre, at du modtager en udgave uden skader. Jeg forstår godt, hvor vigtigt det er for især samlere at modtage varer i perfekt stand.

Ann fra Bog & idé teamet
hej@bogide-legekaeden.dk
www.bog-ide.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.