Heel blij met mijn aankopen van Bohemian Bloom. Ik heb zelf een groen Yin Yang jasje met afritsbare mouwen (mega origineel en praktisch), een lange lila jurk en een bohemian blouse met wijde mouwen. A... Toon meer
Mijn recente aankoop bij Bohemian Bloom Label, een teddy in het lang gekocht, heeft me op alle fronten verrast. De snelheid van levering was indrukwekkend, en het item was van hele mooie kwaliteit! De... Toon meer
Uitstekende kwaliteit. Innovatieve ontwerpen en one of a kind gevoel gevend. Je voelt je in deze kleding niet als één van de velen maar bijzonder. Niet om persé op te vallen voor anderen maar meer jez... Toon meer
Bohemian Bloom Label is an exclusive fashion label with a focus on handmade and restyled clothing. The collections change every 3 months to keep all our items unique.
dijkmanshuizenstraat 22, 1024XR, Amsterdam, Nederland
- 0655798168
- info@bohemianbloomlabel.com
- www.bohemianbloomlabel.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Slechte communicatie en in de kou blijven staan
Ik bestelde een blazer van 150 euro. Wanneer ik deze ontving bleek deze veel te groot waardoor ik hem wou retourneren. Via Instagram contact gekregen met het bedrijf. De communicatie verliep enorm slecht. Ik moest dagen/weken wachten op antwoord en het initiatief met een vraag naar een update moest steeds van mij komen. Uiteindelijk kreeg ik feedback dat ik de blazer mocht retourneren en mijn geld ging terugkrijgen.
We zijn ondertussen 6 maanden verder en ik heb mijn betaling niet terug gekregen. Ze nemen totaal geen initiatief en zijn erg moeilijk te bereiken. Ze beweren nu dat ze de blazer niet ontvingen waardoor ik nu niet enkel de betaling van de blazer, maar ook de kosten van het retourneren kwijt ben.
Ik zal nooit meer bij hen bestellen en ik raad dit ook aan iedereen af.
Hele slechte service
Ik ben hier nogmaals om een slechte review te schrijven.
Normaal hou ik hier niet van, maar dit is ook puur in de hoop dat ze er iets mee gaan doen. Want ik heb tot op heden nog steeds niet mijn geld terug gekregen, terwijl ze via de mail beloofd hadden dat ze het gingen regelen.
Ik eis mijn geld terug. Super slechte service dit!
Ik zou hier nooit wat gaan kopen!
Luiertas
Inmiddels de luiertas ontvangen. Super blij mee! Onwijs leuk contact gehad en keurig verzonden met track and trace.
Luiertas is prachtig, mooi gevoerd en extra vakken. Strak verwerkte knoop en enorm zacht. Nogmaals mega blij mee!!
De kimono's zijn een MUST HAVE!!
Ik heb inmiddels al voor de derde keer een kimono besteld bij jullie! Het materiaal is zó zacht en comfortabel, echt een genot om te dragen. Het liefst draag ik 'm het hele jaar door. Bij mijn laatste bestelling kreeg ik zelfs een gratis item, zo’n lieve verrassing! Heel erg bedankt, ik ben er ZO blij mee 🩵🥰
Leuke spullen, contact is oké, weet niet of ik nog een keer bestel
In november 2024 heb ik 2 teddy waistcoats besteld, wat zijn ze leuk! Bij beide waistcoats zaten geen labels ingenaaid, dat vond ik jammer maar niet een heel groot probleem. Een van de waistcoats kraakte en het bleek dat er een stuk plastic was ingenaaid in de voering. Ik heb toen contact gehad via de mail en afgesproken dat ik het terug kun sturen, een nieuwe kreeg en de verzendkosten terug kreeg. Nadat ik het artikel had teruggestuurd en dit bij hen bezorgd was hoorde ik 3 weken niks, waarop ik weer contact heb gezocht via de mail. Ik heb toen mijn geld teruggestort gekregen. Dit was helemaal niet wat ik wilde. Er is toen ook contact gezocht met WhatsApp en ik ze hebben mij gratis een nieuw gilet opgestuurd (wel een andere dan die ik eerst besteld had, want die was er niet meer). Dit is dus zo'n 4 maanden na mijn eerste bestelling. De communicatie en het nakomen van afspraken moet echt beter. Ze hebben wel ontzettend leuke dingen. Al met al weet ik niet of ik hier nog een keer zou bestellen.
Gewoon, nee
Ik heb een lichtjaar geleden een blouse teruggestuurd twv 128 euro. Het retour is toen ter tijd aangekomen maar niet verwerkt en terugbetaald. Ik heb toen contact gezocht om het in orde te maken zodat ik vanzelfsprekend het bedrag terug ontvang. Het zou in orde gemaakt worden. Ongeveer een jaar later is dit niet gebeurd. Ik heb de afgelopen tijd iets van 7 keer contact gezocht, maar ik krijg geen respons. Ik wil het bedrag per ommegaande teruggestort krijgen op mijn rekening

Antwoord van Bohemianbloomlabel
Ontzettend goede service
Ontzettend goede service. Product was niet meer op voorraad maar werd nog speciaal voor mij gemaakt en hetzelfde weekend opgestuurd. Super bedankt!
Mooie en leuke kleding van goede…
Mooie en leuke kleding van goede kwaliteit!
Elke keer weer word ik vriendelijk te woord gestaan en ontvang ik hele mooi kleding.
Feestje om daar te mogen bestellen.
Aanrader!
Love this shop!
Just received the most beautiful costume made blazer. Thank you so much!
Super fijne communicatie
Super fijne communicatie, mijn jasjes werden netjes geleverd. En het zag er allemaal super mooi uit
Ik heb een blouse van €128,- gekocht in…
Ik heb een blouse van €128,- gekocht in maat S. Toen ik hem kreeg vond ik al dat deze erg groot was, (leek eerder een XL) na een klacht te hebben ingediend dat de maat niet klopte, en foto’s te hebben gestuurd met het ontvangen blouseje mocht ik hem retour doen en zou ik een S ontvangen. Ik heb toen weer een veel te grote blouse (waarschijnlijk weer dezelfde gewoon) retour gekregen. Ik baal dat ik iets van deze site heb gekocht; ook nog eens voor zoveel geld, en dat ze mijn klacht niet serieus hebben genomen..

Antwoord van Bohemianbloomlabel
Prachtige kleding
Prachtige kleding! Ik heb een jurkje laten maken voor een bruiloft. Dankzij het maatwerk past het perfect.
Fijn contact! Ik heb 2 weken gewacht maar dat geven ze ook duidelijk aan in het beleid. Dankjewel!
In één woord wauw
Ik heb een onwijs mooie blazer bij jullie besteld! Hij is uniek en bijzonder maar dat maakt de blazer ook zo mooi! Het leukste is ze kunnen op alles gecombineerd worden, dit was mijn eerste bestelling maar zeker ook niet mijn laatste!
Top klanten service en mooie kwaliteit kleding
Ik ben erg blij met mijn bestelling, de kleding heeft een goede kwaliteit. Ook heeft de kleding een fijne stof.
Daarbij een hele goede klantenservice, snelle reacties en ze denken met je mee, erg fijn!
Ik ga er zeker vaker kleding kopen💗
Super blij met de handmade Freya blouse…
Super blij met de handmade Freya blouse 🐆 De eigenaresse is super lief en biedt top service. Ik had de blouse vrijdag nodig en zij heeft er voor gezorgd dat ik hem dinsdag al had! 😊 Onwijs blij! Zou zeker een kijkje nemen op de website/insta en een bestelling plaatsen!
Fijn en snel geholpen
Fijn en snel geholpen. Leuke site met mooie handmade clothing.
Helemaal verliefd
Fijn contact, snelle verzending. Perfect van kwaliteit, helemaal verliefd!
Heel tevreden!!
Inmiddels 3x hier besteld en iedere keer zo blij en tevreden met de communicatie, levering en de kwaliteit van de prachtige producten 😍
Supermooie jurk gekocht
Supermooie jurk gekocht, schitterende kwaliteit, fijne communicatie met de eigenaresse van BB. Heel blij.