Bohemianbloomlabel Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,9

Ik bestelde een blazer van 150 euro. Wanneer ik deze ontving bleek deze veel te groot waardoor ik hem wou retourneren. Via Instagram contact gekregen met het bedrijf. De communicatie verliep enorm... Toon meer

Mijn recente aankoop bij Bohemian Bloom Label, een teddy in het lang gekocht, heeft me op alle fronten verrast. De snelheid van levering was indrukwekkend, en het item was van hele mooie kwaliteit! De... Toon meer

Uitstekende kwaliteit. Innovatieve ontwerpen en one of a kind gevoel gevend. Je voelt je in deze kleding niet als één van de velen maar bijzonder. Niet om persé op te vallen voor anderen maar meer jez... Toon meer

1. Kledingwinkel

Bohemian Bloom Label is an exclusive fashion label with a focus on handmade and restyled clothing. The collections change every 3 months to keep all our items unique.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer goede service!

Ik heb een jasje besteld welke uiteindelijk 2 keer (!!) op maat is gemaakt omdat hij de eerste keer toch niet goed zat. Ze bieden een zeer goede service en zijn heel vriendelijk. Heel erg fijn! :)

7 augustus 2022

Twijfel of echt handgemaakt

Een product gekocht, echt prachtig. Ik twijfel alleen of het echt handgemaakt is, ik zie namelijk dat er een label strak uit geknipt is aan de zijkant en dat er bij de nek een Bohemian Bloom label genaaid is. Ik voel me wel een beetje opgelicht eigenlijk..
Was ook niet netjes afgewerkt, overal lange losse draden die ik er af moet knippen. Tegenvaller😕

12 juli 2022

Antwoord van Bohemianbloomlabel

Hi Maxine! vervelend om te horen. Wij werken met zowel restyled als handgemaakte producten (dit kun je ook terug vinden op onze site). Niet al onze producten zijn handgemaakt namelijk (vandaar ook de lagere prijzen van de restyle producten). Misschien was je hier niet bekend mee. Mocht je niet tevreden zijn dan mag je het product gratis retourneren. Liefs, Bohemian Bloom Label

Veel complimentjes met deze kleding

Heel blij met mijn aankopen van Bohemian Bloom. Ik heb zelf een groen Yin Yang jasje met afritsbare mouwen (mega origineel en praktisch), een lange lila jurk en een bohemian blouse met wijde mouwen. Alledrie super vrolijke items, dus instant happiness als ik het aantrek. Complimentjes gegarandeerd. Ook leuk om te weten trouwens dat alles met de hand wordt gemaakt in Amsterdam! Er zit dus veel liefde & aandacht in elk stuk.

10 juli 2022

dankjewel!

Prachtig!

Prachtig!
De kleding van Bohemian Bloom is uniek in zijn soort. Nergens is deze kleurrijke kleding met zijn kwalitatieve stoffen anders te koop. Handmade met veel oog voor detail en kleur en afgewerkt op hoog nivo.

10 juli 2022

Dankjewel!

Handgemaakt Bohemian voor jong en oud

Wat een gave kleding! Bohemian stijl is al helemaal mijn ding en toen kwam ik BohemianBloom tegen. Ik heb een super mooi handgemaakt blauw jasje voor mijzelf en een bruin jasje met een tijgertje voor mijn zoontje. Ik had mijn product al binnen een paar dagen thuis. Ga snel weer wat bestellen!

9 juli 2022

Prachtige kleding

Beste bohemian bloom label.
Ten eerste mijn complimenten voor julie prachtige werk ik ben supper blij met mijn aankopen😍 ik heb een nieuwe verslaving elke keer mijn collectie aanvullen met jullie mooi kleding. Complimenten voor de afwerking en voor de prachtige kwaliteit stoffen en linten die julie gebruiken

Dankjewel!

Zon gaaf merk en alles is handgemaakt…

Zon gaaf merk en alles is handgemaakt wat het voor mij echt speciaal maakt. De items die ik heb blijven lang mooi. Krijg vaak complimenten over mijn gilletje , zo uniek. Heel erg blij mee!!

Love it

Ik ben helemaal weg van de stijl, personal touch en unieke ‘pieces’ van Bohemian Bloom Label.
Hele goede kwaliteit voor een zeer goede prijs!

Love it!

Hele fijne winkel

Hele mooi kleding. Snel contact en je ziet de liefde erin terug! Ik ga zeker meer kopen. Kan niet wachten op de volgende collectie.

Vernieuwend!

Meerdere goede ervaringen bij dit leuke vernieuwende bedrijfje!
Vaak nieuwe collecties en daardoor geen massaproductie.
Steeds alles netjes en tijdig geleverd.
Ga zo door!!
Mij hebben ze als klant🤗

Fluweel kinder jasje

Prachtig groene fluweel jasje voor mijn dochter. De kleur is adembenemend en de pasvorm is perfect. Het is echt haar lievelingsjasje.
Ze krijgt altijd veel complimenten als ze hem aan heeft.

Jasje Bohemian Bloom Label

Jasje besteld bij Bohemian Bloom Label. Netjes ingepakt. Mooie kleur (groen fluweel), mooie pasvorm en applicatie. Afwerking van het jasje tegenvallend, zeker gezien de prijs. Veel losse draden, voering niet helemaal netjes in elkaar genaaid, kleine beschadigingen in de stof.

30 april 2022

Antwoord van Bohemianbloomlabel

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de afwerking. Kun je hier een mailtje over sturen? dan kunnen we kijken of we je tegemoet kunnen komen. Liefs, Bohemian Bloom label

Reviews in alle talen tonen. (111 reviews)