Merkloos Pantoffels - Dames en Heren Fluffy Open Sloffen - Met Pluche Voering Antislip Zool - Binnen en Buiten Draagbaar - Grijs - Maat 38/39 (geschikt voor 37/38). Ik kreeg deze op 28 oktober, maar... Toon meer

Mijn dure pakket is door DHL bezorger in een andere gebouw achtergelaten. Ik zou mijn pakket nooit vinden want ik loop daar nooit langs. Mijn pakket zou ook door voorbijgangers meegenomen kunnen... Toon meer

Bestelling van 9 pakken koffiefilters Melitta. Levering voorzien door Partner van Bol Huis Croonen NL. Slechts één pak wordt geleverd. Bij navraag verwijst Croonen naar Bol. Nadien voorstel om het ge... Toon meer

Eergisteren een droogrek gekocht (en betaald) voor eur 54. Gisteren van zelfde bedrijf (Bol) een aanbieding voor zelfde artikel ontvangen voor eur 44. Uiteraard voelde ik me bekocht. Ik bel klantenser... Toon meer

1,6

Zeer slecht

Een bestelling van een draadloos…

Een bestelling van een draadloos microfoon systeem van bijna €300,- gedaan. Het was voor een verjaardag dus op tijd besteld en extra betaald voor avond levering, maar krijgen een doosje ob's geleverd. Gebeld met Bol maar de oplossing die werd aangedragen was om de ob's te retourneren en dan zou het geld teruggestort worden. En om het artikel nog op tijd thuis te krijgen moesten we het maar nog een keer bestellen!!!
Bedankt voor de goede service:( !!!!!

24 februari 2024

Waar is mijn limited Edition Xbox controller?

Vandaag drie weken geleden een limited edition Xbox controller opgestuurd met een fabrieksdefect (rechter analoog stick drift zonder aanleiding). Meermaals is mijn reparatiestatus gewijzigd in de Bol app / website. Tijdens mijn tweede telefoontje erachter gekomen dat ze bij het repair center niet wisten waar mijn controller is, maar hij volgens de track & trace al lang binnen was. Afgelopen vrijdag nog gebeld met klantenservice die een passende email heeft gestuurd naar het repair center, tevens met verzoek mij zsm te berichten. Niets. Noppes. Nada. Wat een immens trieste bedoeling als dit je repair service is. Ik zie hier het liefste een nette oplossing voor vanuit jullie, echter ben ik volledig bereid hier werk van te maken. De controller is namelijk niet meer te krijgen. Enkel via andere winkels en dan voor 2 a 3 keer zo veel. Hoesten jullie dat dan even op voor me?

19 februari 2024

Spammails van Bol

Regelmatig bestel ik een produkt bij Bol.com, echter sinds een paar maanden krijg ik tot wel 10 mails per week van of namens Bol.com waarin mij allerlei produkten worden aangeboden, gerelateerd aan wat ik ooit besteld heb. Ik bepaal zelf wel wat, wanneer en waar ik iets koop. Afmelden voor nieuwsbrieven zorgt er voor dat ik er nog meer krijg, dus Bol.com is inmiddels in mijn mail gebannd, en verdwijnt in de SpamBox. Ik koop voortaan wel elders.

18 februari 2024

Meermalen beschadigde boeken door levering in een kartonnen zak(je)

Bol levert nog steeds sommige boeken gewoon los in een dun kartonnen zak(je) in plaats van een kartonnen doos. Zo'n dun kartonnen zakje biedt natuurlijk NUL bescherming, zeker als je ziet hoe er met pakketten en zakken in de praktijk gesmeten wordt. Kortom, boeken komen beschadigd aan. Klantenservice weet niet waarom sommige boeken zo verzonden worden en wil eerst foto's van de beschadigingen zien. Ben je daar ook nog mee bezig. Bij een eerstvolgende bestelling zie ik in de reviews meerdere klachten dat dat specifieke boek in een papieren zak geleverd wordt en dus beschadigd aan komt. Ik bel vooraf klantenservice of daar niet van geleerd wordt, en of bestellingen dan voortaan wel in een kartonnen doos geleverd wordt. Dat kan niet toegezegd worden. Waarom neemt men de reviews niet serieus? Resultaat: kapotte artikelen, retourzendingen, ontevreden klanten, nul omzet. Voortaan bestel ik geen boeken meer bij Bol, omdat het een roulette is welke verpakking gebruikt wordt.

1 november 2023

Slechte klantenservice

Ik was altijd heel tevreden over bol, maar de laatste tijd gaat er veel fout zoals pakketjes die kwijtraken. Je wordt niet als gedupeerde behandeld maar als dader, op de klantenservice praat niemand normaal Nederlands en ze laten je gewoon aan je lot over. Select lidmaatschap is opgezegd. Jammer dat zo’n goed bedrijf veranderd is in een ondermaatse leverancier.

8 februari 2024

Klanten service

Ik heb 2 weken geleden een multicooker besteld via bol.com
Dit pakket is nooit aangekomen, wel heb ik een mail ontvangen van post nl dat dit pakket is bezorgd, hiervoor moest ik een formulier invullen waarbij ik moest aangeven dat ik het pakket niet heb ontvangen en dat mijn buren dit ook niet hebben aangenomen, dit formulier heb ik ondertekend en opgestuurd.
Hier krijg is maar geen reactie van en wil ik mijn geld inmiddels terug, dus ik bel naar de klanten service van bol.com 09002220555 ik sta eerst een kwartier in de wacht terwijl er maar 1 beller voor mij is, krijg ik een vrouw aan de lijn die nauwelijks nederlands spreekt en haast onverstaanbaar door waarschijnlijk niet goed in de microfoon praat, zij vraagt om gegevens vervolgens zal iemand mij terug bellen, na een kwartier word ik terug gebeld en nog geen 10 seconden later hoor ik bij haar een andere oproep binnenkomen, ik word in de wacht gezet en vervolgens hoor ik een bandje zeggen dat er niemand aanwezig is en ik vanaf 08:00 weer kan bellen?!?! Het is 12:51 dus ik bel weer naar dat nummer ik sta 16 in de wacht er is geen beller voor mij, en hoor ik een bandje die zegt dat er niemand aanwezig is en ik een bericht kan achterlaten na de piep, vervolgens is er geen piep er word de oproep uit het niets beëindigd.

Dit is heeeel frustrerend want je betaald 70 cent per minuut, ook als je in de wacht staat.

Buitengewoon schandelijk!

En die indiaanse slecht Nederlands sprekende vrouw mag van mij per direct ontslagen worden met haar ongeïnteresseerde houding.

4 februari 2024

Al jaren klant bij bol.com

Al jaren klant bij bol.com

altijd goed gegaan maar als niet goed gaat houden ze zich gewoon simpelweg niet aan de wet.

Pakketje van 320 euro besteld en nooit ontvangen ondanks dat postNL aangeeft dat het wel geleverd is. waarschijnlijk heeft de bezorger het gewoon meegenomen. het probleem is dat als bij bol.com de bezorger zegt dat het geleverd is ze gewoon de klant de schuld geven en niets uitbetalen.

Zie hier letterlijk het bericht van bol.com:

''Het komt er op neer dat de betreffende afdeling nader onderzoek heeft gedaan, en dat je pakket gewoon is bezorgd. We gaan daarom niets vergoeden.

Ik wens je een fijne dag toe. 😊

Met vriendelijke groet,''

OPLICHTERS die zich niet aan de wet houden. In nedes de verzender altijd verantwoordelijk maar bol.com lapt de wet aan haar laars.

bestel NIETS bij bol.com

er zijn zat andere wel betrouwbare webshops die hen klanten waarderen.

31 januari 2024

SLECHTE KLANTENSERVICE.

22 december 2023 bestelling geplaatst artikel zou uiterlijk 29 december door dhl bezorgd worden. ik heb slechte ervaring met dhl want ze bezorgen pakketten niet en als je klacht indien blijven ze volharden dat dit wel het geval is.

keuze gemaakt om pakket die uit België moest komen naar dhl servicepunt te sturen zodat ik dit zelf kon ophalen. ik zag dat mijn pakket bij servicepunt niet was aangenomen en retour was naar verkoper en belde bol om dit te vertellen.

ik heb printscreen gestuurd van de track en trace informatie zodat dit toegevoegd kon worden bij mij gespreklog. 5 januari belde ik om de status te vragen om factuur dicht te boeken want ik betaal altijd achteraf.

ik moest nog wachten op de verkoper die moest doorgeven dat hij pakket retour had ontvangen. 8 januari krijg ik herinnering van openstaande factuur wederom gebeld mij werd verteld dat ik moest wachten want ze hadden 5 dagen nodig om factuur dicht te boeken.

12 januari was ik in mijn bol account omdat ik bestellingen had geplaatst en openstaande facturen wilde inzien.
factuur van geweigerd artikel was nog steeds niet weg geboekt en over 4 dagen zou 2 herinnering gestuurd worden.

ik bel klantenservice 19 januari met directe vraag hoelang wachten jullie nog op de verkoper antwoord we geven nog 2 dagen 😡. ik heb via de chatbot gevraagd of ik mailadres van verkoper mocht om contact op te nemen. mij werd verteld we moeten aan de verkoper vragen of we die mogen geven.

ik heb beslissing genomen 19 januari om klacht in te dienen over de dienstverlening die rammelt aan alle kanten. laatste telefoon gesprek was 22 januari uit eindelijk was de factuur dicht geboekt omdat ik voor een paar tientjes niet als slechte betaler beschouwd wilde worden terwijl ik voor honderden euro's spullen heb besteld.

je wordt keihard aan je lot overgelaten als klant en gesprek wordt abrupt verbroken als ze geen zin hebben moeilijke gesprekken. of er wordt opgenomen en ze blijven gewoon stil en je praat tegen een dode lijn als het ware.

22 januari 2024

tevreden over bol

Over bol ben ik zeer tevreden maar ze moeten wel de particuliere verkopers aanspreken die spullen proberen te verkopen voor absurd hoge prijzen, Music&movie trading bied een cd te koop aan voor 9907,78. Bogamo vraag voor een cd single van Shania twain 392,04 euro en zo zijn er meer items waar een extreem hoog bedrag voor wordt gevraagd. Of er is een fout gemaak en dat de bedragen anders zijn en dus veel lager. Kan me niet voorstellen dat iemand een cd wilt gaan kopen voor 9907,78 euro

30 januari 2024

ID FRAUDE

Ik heb pas een bestelling geplaatst. Wat blijkt nu het partnerbedrijf is een dropshipper. Hij heeft mijn gegevens gebruikt om een account bij allie expres aan te maken. Hij maakt zich dus schuldig aan ID fraude.
Bol geeft vanmorgen aan dat de firma op non actief is gezet.
Ik zie nu een paar uur later dat het bedrijf gewoon is verder gegaan onder een andere naam. Contact gehad met Bol over het feit dat je gegevens in China liggen maar daar doen ze niets mee. Ze reageren niet eens als je mailtje dat je iemand wil spreken van de betrokken afdeling. Ze maken zich wel erg gemakkelijk van problemen af. Ze zijn gewoon een platform geworden waar heel gemakkelijk verkeerde dingen gebeuren.

26 januari 2024

OPLICHTERS!!!

bestelling laten retourneren na 10 dagen contact opgenomen ze konden me retour bestelling niet vinden en weg 400 euro's ,vuile oplichters zijn het ze zijn nog niet van me af

24 januari 2024

Beloven ja maar bezorgen nee

Bol beloofd de dag erna bezorgen. Maar negen van de 10 keer gebeurd dat niet, zo ook vandaag bij een artikel wat ik echt nodig had. De onbetrouwbare partner van Bol.com, DHL mailt dat het bezorgd is maar niet bij mij en ook niet bij de buren.
Als ik een oplossing aandraag om het nogmaals te versturen en ik de dubbele versie terugstuur wordt daar niet op in gegaan

24 januari 2024

Na 4,9 jaar binnen de garantie storing…

Na 4,9 jaar binnen de garantie storing met een inventum HL 197V verwarmde onderdeken, die hier vaker voorkomt . Deze aangemeld, gratis retourneren, na 2 dagen bericht: niet te repareren, u krijgt uw geld op basis van de huidige nieuwwaarde. Kortom een 10, hier kunnen heel veel webshops nog van leren

Ik bestel een xbox series S bij Bol

Ik bestel een xbox series S bij Bol. Je verwacht dat als je niet thuis bent op dat moment dat de bezorger het pakket of naar de buren brengt of mee neemt naar DHL punt. Niets is minder waar. Bij mij staat die dus als afgeleverd terwijl ik NIET thuis was. Onderzoek gestart en bol blijft beweren dat DHL het heeft afgeleverd bij mij ( voor de deur? In de kliko?) nergens kon ik mijn pakket vinden. Nu blijft bol beweren dat ik het ontvangen heb en krijg mijn geld niet terug of een vervangend product. Terwijl nogmaals ik NIET thuis was en GEEN pakket heb ontvangen. Zwaar waardeloos de service van Bol. Aantal keer gebeld maar ze kunnen niks voor me betekenen. Geen xbox en 280 euro kwijt. Dat is geen zaken doen Bol. Kijk ermee uit mocht DHL beweren dat je het ontvangen hebt terwijl je NIKS hebt ontvangen

23 januari 2024

TIP koop niks van bol.com zolang ze producten aanbiedt van derden zoals Xerxes impex radio-navigatie.nl (oplichters dus)

Sinds bol.com producten aanbiedt van derden (lees oplichters) koop ik hier niets meer. Ik weet dat deze mensen gewoon oplichters zijn. Ze gebruiken bol.com om een groter bereik te krijgen maar leveren geen producten of defecte producten en totaal geen service. Geef liever iets meer uit dan dat je met dit soort gajes in aanraking komt. Als voorbeeld, en zoek maar naar reviews, "Xerxes Impex" aka "radio-navigatie.nl" en meer rommel. Dus bol.com, jullie helpen je eigen site om zeep door met kansloze gasten in zee te gaan. TIP koop nooit iets van of beter VIA bol en genoemde shops!

27 januari 2023

Beste,

Beste,
Ik bestel met de regelmaat.
Bij bol heb ik nooit problemen gehad.
Als er iets verkeerd zou lopen, komen we toch terecht bij die chatbox en daaruit wordt alles opgelost.

22 januari 2024

Wisselende ervaringen

Wisselende ervaringen. Slechte ervaringen zijn voornamelijk met partners van bol.com.

Maar via bol.com altijd mijn geld terug gehad.
Telefonisch oke te bereiken, maar je moet wel even door een chatbot heen komen.

Levertijden... de helft van de tijd later dan beloofd. Maar wederom: partners en postnl.

Een ster eraf vanwege de crappy partners van bol.com en een ster eraf vanwege de levertijden en nep reviews. Doe dan geen verkeerde beloftes bol.com, maar zet gewoon een week neer ipv 1 dag.

En doe iets aan de nep reviews bij jullie producten.

17 januari 2024

Is dit jouw bedrijf?