Merkloos Pantoffels - Dames en Heren Fluffy Open Sloffen - Met Pluche Voering Antislip Zool - Binnen en Buiten Draagbaar - Grijs - Maat 38/39 (geschikt voor 37/38). Ik kreeg deze op 28 oktober, maar... Toon meer

Mijn dure pakket is door DHL bezorger in een andere gebouw achtergelaten. Ik zou mijn pakket nooit vinden want ik loop daar nooit langs. Mijn pakket zou ook door voorbijgangers meegenomen kunnen... Toon meer

Bestelling van 9 pakken koffiefilters Melitta. Levering voorzien door Partner van Bol Huis Croonen NL. Slechts één pak wordt geleverd. Bij navraag verwijst Croonen naar Bol. Nadien voorstel om het ge... Toon meer

Eergisteren een droogrek gekocht (en betaald) voor eur 54. Gisteren van zelfde bedrijf (Bol) een aanbieding voor zelfde artikel ontvangen voor eur 44. Uiteraard voelde ik me bekocht. Ik bel klantenser... Toon meer

1,6

Zeer slecht

Onbetrouwbare partners

Sinds bol.com aan elkaar hangt van partners bestel ik hier niet meer! Zo vaak producten ontvangen die nep (parfum) of gebruikt waren.
De partners waar ze mee werken zijn niet te vertrouwen.

16 mei 2024

Bol maakt belofte niet waar

Op 29-03-24 is mijn bed bezorgd, daar op zich geen klachten over behalve dat op de foto's het witte matras 3 keer dikker toont dan in werkelijkheid. Het bed is van Beddenreus, besteld via Bol. Op de site van Beddenreus vernam ik (nadat ik besteld en betaald had) een BTW korting actie. Dus betaal geen BTW.

Hierover en over de dikte van het matras heb ik op 29 maart gebeld naar Bol. Ik kreeg ene Arnt aan de lijn. Ruim een half uur met hem aan de telefoon gezeten en in die tijd heeft hij gebeld met Beddenreus om na te gaan of ik alsnog in aanmerking kom voor de korting en het doorgeven van de dikte van het matras die op de foto's een stuk dikker toont. Nadat Arnt met Beddenreus had gesproken gaf hij mij aan dat ik in aanmerking kom voor de BTW korting actie van Beddenreus. Enige wat ik moest doen is het bewijs van betaling en mijn bankrekeningnummer door mailen, wat ik diezelfde avond heb gedaan.

Daarna ging het snel de verkeerde kant op, waarbij klantvriendelijkheid door het toilet gespoeld wordt door zowel Bol als Beddenreus. Ik ontvang mails door ene Anna en Larissa van Bol, vol met schrijffouten, zonder enige empathie tegenover mij als klant. Ik ontving een complete afwijzing van de BTW korting en dat deze mij nooit is toegezegd door Bol. Zeer vreemd want enkele dagen na de toezegging kreeg ik een ander call center medewerkertje aan de lijn die de mailwisseling op las en daarin staat letterlijk "ook deze klant maakt aanspraak (of heeft recht) op de BTW korting van Beddenreus". Het gaat mij niet zo zeer om de 60 euro BTW korting maar wel om het feit dat Arnt dit mij op 29 maart heeft toegezegd (mijn telefoon stond op luidspreker en getuigen hebben de toezegging ook gehoord) en vervolgens wordt deze toezegging niet waargemaakt. Beddenreus geeft vervolgens aan geen invloed op prijzen van partner Bol te hebben en enkel belast zijn met de levering. Zeer vreemd, ik betaal inderdaad aan Bol voor een bed geleverd door Beddenreus. Lijkt mij niet dat Bol het geld in eigen zak houdt en Beddenreus het bed naar mij stuurt zonder er financieel wijzer van te worden.

Vervolgens wordt ontkent dat er toezeggingen door Arnt zijn gedaan en dat er enkel op 29 maart is gesproken over te bezorging van het bed? Ik heb inderdaad over de bezorgdatum gebeld, aan het begin van de week omdat later in de week mij beter uit kwam. In de tussentijd meerdere malen gebeld met Bol met iedere keer een ander call center medewerkertje.

De mailwisseling met de toezegging is opeens niet meer terug te lezen in de systemen van Bol en mij is twee weken geleden gezegd dat deze casus op naam staat van Arnt en hij met mij contact gaat opnemen om het verder te bespreken. Tot op heden niets vernomen van Arnt of een leidinggevende.

Als er nu door Bol/Beddenreus wordt gezegd dat er tijdens de telefoongesprekken niet is gesproken over korting dan worden er nu helaas zaken verzwegen en/of bewust verwijderd als bewijsmateriaal. Jammer dat zo met klanten omgegaan wordt! Enig empathie tegenover mij van zowel Bol als Beddenreus had op zijn plaats geweest. Er wordt helaas niet naar een oplossing gezocht, enkel het ontkennen van een belofte!

Graag uw belofte nakomen anders zie ik geen andere optie dan het product terugsturen met daarbij volledige teruggave van al mijn gemaakte kosten. Tevens is Bol en Beddenreus een klant kwijt en zal ik genoodzaakt zijn om deze gang van zaken openbaar te maken via social media en mijn ervaringen delen door middel van een recensie op uw websites.

Daar zal het niet bij blijven, indien ik op korte termijn geen passende compensatie ontvang zal deze ervaring niet blijven bij enkel social media.

Groet,

Remco, Den Haag

29 maart 2024

wat een slechte klantenservice

wat een buitengewone slechte klantenservice , na eerst onnodige en onbegrepen chat "gesprek"dan maar bellen. probleem 5 x uitgelegd , 10 minuten gewacht op het overleg met collega s en dan als antwoord krijgen : : probeer het later nog maar eens!!

25 april 2024

Algoritmes Bol

Als je Op Bol een product bekijkt zal je het weten ook.
Ik word gestalkt omdat ik een versterker bekeek.
Op iedere andere site werd ik gebombardeerd met de betreffende versterker.
Dan ga je melden dat je niet geïnteresseerd bent en dan houdt het niet op.
Als je het als spam gaat melden wordt het alleen maar erger.
Via de chat heb ik dit bij Bol gemeld en zij gooien
het op phishing en wat je daar tegen kan doen.
Wat ik dus aanraad,
klik geen artikelen op Bol aan want dan zal je het weten.
Beter is Bol te negeren.
Ik was al klaar met Bol omdat ik een tuinslang kocht dat Tel Sell troep bleek te zijn.
Als ondernemer zou je achter je product moeten staan.
Bij Bol heb je dan een paspoort nodig.
Ik zocht via Google naar de betreffende versterker,
klikte op een afbeelding en kwam op de site van Bol.
Dat was dus niet mijn bedoeling.

22 april 2024

AAN(MIS)KOOP COMPUTER BIJ LALASHOPS, DE DOZENSCHUIVERS, eens maar nooit weer!

Bol.com
Ik heb mij in Bol.com ernstig vergist. Bol.com heeft de naam opgebouwd een betrouwbare webshop te zijn waar ik vol vertrouwen mijn inkopen kan doen. Bol.com werkt met partnerleveranciers, maar blijkt niet meer dan hun goede naam aan die leverancier te verbinden. Als er problemen optreden is van Bol.com geen spoor meer te bekennen. Zij trekken zich terug uit de strubbelingen tussen de klant, hun klant, en de partnerleverancier. Bol.com staat aan de zijlijn en doet uitdrukkelijk niets om tussen de klant, hun klant, en de partnerleverancier te bemiddelen. De querulant draait zich om en vraagt zich in gemoede af wat hij daarmee te maken heeft en loopt vervolgens weer gewoon door. Dit heb ik als een uiterst ontnuchterend ervaren. Bij volgende – met name grotere - aankopen is het verstandig daarbij de Bol.com-houding in overweging te nemen. De belangrijkste conclusie is dus: verwacht geen backup van Bol.com. Bol.com blijkt geen enkele meerwaarde te hebben. En ten slotte: bij Bol.com blijkt de administratie niet op orde. Er is sprake van veel ruis op de lijn (emailadres verdwenen, bestelnummer herhaaldelijk onbekend, traag of helemaal niet reageren). Ik heb noodgedwongen veel negatieve energie in Lalashops gestoken: het was tijdrovend, kostbaar en omslachtig en verdient dus een finale afkeuring met als klap op de vuurpijl dat er nog steeds een mankement aan de computer is, die ik vanaf de start al heb gemeld, namelijk: ik heb bij herhaling verzocht om tijdens de reparaties de gemankeerde ps/2-aansluiting te repareren. Ik moet tot mijn leedwezen vaststellen dat dit tegen dovemansoren was.
Deze klacht stapel ik op de reeds genoemde klachten en vormen tezamen de reden waarom ik het vertrouwen in Lalashops, maar ook Bol.com definitief ben kwijtgeraakt.
Ik heb sterke vermoedens dat mijn Plopsalandcomputer van een abominabele kwaliteit is en dat er binnen afzienbare tijd een vervolg op de onkundige, langdurige reparaties en valse beloftes van van Lalashops zullen volgen. Ik weet dat ik dan tot mijn zeer grote spijt niet op een backup van Bol.com kan rekenen, dus zal ik aan de heidenen zijn overgeleverd.
Mijn vertrouwen in Bol.com heeft een deuk opgelopen, mijn vertrouwen in Lalashops is tot het geringste minimum gereduceerd.
Daarom U, Bol.com en U, Lalashops, ik dank u voor uw onnavolgbare klantonvriendelijkheid. Mij wacht gelukkig nog een resterende garantieperiode, maar Ik houd mijn hart vast.

15 april 2024

Lampjes met 1 jaar garantie …

Lampjes op zonne-energie waren stuk gegaan, ik had nog 1 maand garantie. Ik kreeg zonder gedoe een nieuwe opgestuurd!
Prima communicatie met Bol.com en Europe shops waar ik de lampjes besteld had!

19 april 2024

reparatie

Teleurstellende ervaring met retourneren voor reparatie bij Bol.com

Als trouwe klant van Bol.com wil ik mijn recente ervaring delen met het retourneren van een product voor reparatie. Ik ben een enthousiaste gebruiker van Bol.com en heb altijd goede service ervaren, maar dit keer was de ervaring helaas teleurstellend.

Na slechts een half jaar gebruik te hebben gemaakt van mijn hometrainer, moest ik deze retourneren voor reparatie vanwege een defect. Echter, de procedure die Bol.com hanteert voor het retourneren van het product was verre van klantvriendelijk. In plaats van het bieden van een handige oplossing, werd ik geconfronteerd met het verwachtingspatroon dat ik, als 66-jarige, de hometrainer zelf naar beneden zou brengen, zou inpakken (waarbij ik zelf voor een geschikte doos moest zorgen), en zou voorzien van een label voor verzending. Dit alles werd onder het mom van de fabrieksgarantie/inporteur gedaan, waardoor Bol.com zich verschuilde achter externe voorwaarden.

Hoewel de ervaring teleurstellend was, moet ik toegeven dat ik altijd goede ervaringen heb gehad met het kopen van producten bij Bol.com. De variëteit aan producten en de efficiëntie van de levering zijn aspecten waar ik in het verleden zeer tevreden over ben geweest.

Het gebrek aan ondersteuning bij het retourneren van een defect product was zeer teleurstellend. Als trouwe klant had ik meer verwacht van de service van Bol.com. Het feit dat ik zelf verantwoordelijk werd gesteld voor het verpakken en verzenden van een relatief groot product als een hometrainer, voelde niet alleen onredelijk, maar ook ontmoedigend.

Ik hoop dat Bol.com hun retourbeleid heroverweegt en meer klantgerichte oplossingen implementeert voor het retourneren van defecte producten. Het zou helpen als Bol.com meer ondersteuning zou bieden bij het verpakken en verzenden van grote producten zoals hometrainers, vooral gezien het feit dat niet alle klanten in staat zijn om deze taken zelf uit te voeren.

Als lange tijd klant van Bol.com was dit mijn eerste keer dat ik een product moest retourneren voor reparatie, en eerlijk gezegd, ik hoop dat het ook de laatste keer was. Ik hoop dat mijn feedback zal bijdragen aan het verbeteren van de service voor toekomstige klanten.

15 april 2024

Meestal te laat of niet.

Telkens als ik bestel staat er word morgen geleverd. Maar helaas dat is al lang niet meer zo. Heb het zelf met select geprobeerd. Maar ook dan komt het vaak veel te laat of niet

11 april 2024

Zeer slecht geen klantenservice Alleen…

Zeer slecht geen klantenservice Alleen een hersenloze robot Verkoopt vanaf nu alleen producten zonder gebruiksaanwijzing zogenaamd voor het Milieu Knettergek onvoorstelbaar alsof je een huis koopt zonder papieren contract een auto zonder sleutel of banden een tv zonder afstandsbediening Nieuwe smartphone gekocht hoe dat werkt moet ik maar op internet uitzoeken Ik beveel aan om niets maar dan ook niets meer te kopen bij die bolle Je kunt net zo goed bij de Chinees kopen daar zit ook geen gebruiksaanwijzing bij Sluiten dit bedrijf de

2 april 2024

Maken er een zooitje van met allemaal…

Maken er een zooitje van met allemaal kleine onderaannemers die via bol spelen ten koste van bol zelf voor 23.00 besteld volgende dag in huis ja pffff 7 a 8 bestellingen gedaan altijd 2 dagen later ja leveren en nu gisteren yves saint laurent kouros en ja afgeboekt en nee geen bestel nummer niks van dat moraal van verhaal systeem had storing u krijgt u geld terug dat is niet wat ik wil kom met een oplossing man!

7 april 2024

Pas geleden een DJI mini besteld bij…

Pas geleden een DJI mini besteld bij DJL trading (de jonge loodgieter) een partner van bol.
De partner had tot mijn grote schrik een vreemde montagebeugel opgestuurd. Het pakket was door DHL ook al 3 dagen te laat.
Ik had de dji mini 4Pro drone gekocht voor 799 euro met korting.
Het bericht van de partner luide na 1,5 dagen, na een mail van bol naar DJI trading, excuus wij hebbne geen meer op voorraad en daar was de kous mee af. Naar de korting kan ik fluiten, bol doet hier niks mee.
Het pakket heb ik 15 maar besteld.
20 maart was het pakket afgeleverd bij
DJI trading. Het ia nu 7 april en ik heb mijn geld nog steeds niet terug. Een nieuwe drone heb ik ook nog niet kunnen halen wand het geld is al uitgegeven.
Geen restitutie, korting weg. Wel heeft bol veel gemaild naar de partner. Maar geen tastbaar resultaat. Alleen korte antwoorden per via mails.
Bij Partners van bestellen Bol is echt een sterke afrader.
U bent gewaarschuwd.
Ik vermoed dat ik hopelijk aan het eind van de week mijn geld terug heb.

7 april 2024

Wat gaat daar mis????

Vandaag voor de derde keer een verfspuit binnen gekregen. De eerst zat helaas geen spuitmond bij de tweede ook geen spuotmond en je raad het nooit

De derde vandaag binnen ook zonder spuitmond.

Alle dozen waren al eens eerder opengeweest
Type spuit Bosch PFS3000-2 dus een aanrader om deze niet te bestellen bij bol

5 april 2024

Stofzuiger besteld met 2 jaar garantie…

Stofzuiger besteld met 2 jaar garantie en na 5 maanden begon het niet meer te laden vervolgens opgestuurd voor reparatie naar bol kreeg ik te horen dat het batterij niet origineel is terwijl ze dat zelf naar mij hebben opgestuurd. Ik besteld nooit meer bij dit malafide bedrijf. Mensen ga liever naar media markt of coolblue maar niet bij deze oplichters zonde voor moeilijk verdiende centjes.

5 april 2024

ze bedoelen het misschien niet helemaal…

ze bedoelen het misschien niet helemaal slecht, maar hebben slechte partners websites, en hebben geen controle over hun bezorg partners(pakketdiensten) en ze controleren en corrigeren hun niet, gevolg mensen zitten weken te wachten op hun pakket wat al betaald is, en komt niet (pakket in brievenbus geen track en tracé) word niet afgescant dus geld kwijt, bezorger kan niks bewijzen, ben mijn geld kwijt, beter naar winkel gaan

4 april 2024

Onbetrouwbaar bedrijf.

Na wat zoeken de juiste laptop gevonden bij Bol. Prijs was €999,00. Ik had nog een Primera cadeaubon liggen die ik eerst nog even in wilde wisselen voor een Bol cadeaubon.
Toen ik vervolgens de laptop wilde bestellen was de prijs ineens €1139,00.
Via de chat contact opgenomen met Bol. Ze wilden niets voor mij doen en ook de cadeaubon van €75,00 wilden ze niet retourneren.
Wat een onbetrouwbaar waardeloos bedrijf!

24 maart 2024

Het blijft opletten qua prijs.

Over het algemeen tevreden over Bol. Maar het blijft opletten betreffende de prijs. Binnen 2 dagen een artikel (kattenverjager Kwali) van € 39,95 naar € 49,95. En dit gebeurt wel vaker. Dus zoek eerst verder op internet, voordat je voor het artikel veel te veel betaald.

23 februari 2024

Is dit jouw bedrijf?