Merkloos Pantoffels - Dames en Heren Fluffy Open Sloffen - Met Pluche Voering Antislip Zool - Binnen en Buiten Draagbaar - Grijs - Maat 38/39 (geschikt voor 37/38). Ik kreeg deze op 28 oktober, maar... Toon meer
Mijn dure pakket is door DHL bezorger in een andere gebouw achtergelaten. Ik zou mijn pakket nooit vinden want ik loop daar nooit langs. Mijn pakket zou ook door voorbijgangers meegenomen kunnen... Toon meer
Bestelling van 9 pakken koffiefilters Melitta. Levering voorzien door Partner van Bol Huis Croonen NL. Slechts één pak wordt geleverd. Bij navraag verwijst Croonen naar Bol. Nadien voorstel om het ge... Toon meer
Eergisteren een droogrek gekocht (en betaald) voor eur 54. Gisteren van zelfde bedrijf (Bol) een aanbieding voor zelfde artikel ontvangen voor eur 44. Uiteraard voelde ik me bekocht. Ik bel klantenser... Toon meer
Wat een totaal incapabele organisatie
Wat een totaal incapabele organisatie, die BOL staat van de communicatie-, en bezorgproblemen (postnl..).
Voor mij nooit meer BOL, nooit meer POSTNL.
Bestellen bij een andere aanbieder! Wat een ramp en verspilling van tijd en energie zijn jullie allemaal bij elkaar! Onvoorstelbaar
bol.com niets op aan te merken deze…
bol.com niets op aan te merken deze review gaat over masen die via bol.com navigaties voor de auto verkoopt.
Voor maar €50 een navigatiesysteem die wereldkaarten heeft flitsers etc etc alles wat je maar kan bedenken heeft hij geweldig meteen gekocht
En wat bleek ? Hij heeft helemaal niets van al dat moois.
Na 4 mails met de helpdesk van masen erachter gekomen dat je dat er allemaal zelf op moet zetten.
Kortom je koopt een goedkoop zwart kastje dat ook nog eens een plakkend ophangsysteem heeft dat je nooit meer van je ruit kan verwijderen zonder veel geweld en zie daarna je ruit nog maar eens schoon te krijgen.
Slechte service
Ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor de levering. Eenmaal overgedragen aan de vervoerder trekken ze hun handen ervan af. Medewerkers van de servicedesk zeggen wat zij altijd doen als ze bij amazon (!) bestellen.
Medewerker chat reageert niet en als ik vraag waarom ik geen reactie krijg, zegt hij ‘Zie je het niet of wil je niet kijken?’. Hij snapt ook niet dat dit een heel onbeleefde reactie is.
Zeer slechte service.
Koffiemachine merk Philips gekocht in maart 2023 na 2 maanden defect opgestuurd voor reparatie, na 3 weken kwam het artikel NIET gerepareerd terug!
Bellen Bellen eindelijk contact artikel weer retour gestuurd voor reparatie na 2 weken wachten artikel weer thuis en wat blijkt nog niet opgelost! Artikel weer opgestuurd kwam weer defect terug met niet bijbehorende hulpmiddelen. Communicatie zeer slecht de één zegt wel geld terug de ander niet en nou moeten wij alsnog het artikel weer retour sturen! Na 10 maanden nog niet genoten van een lekker bakkie!
Wettelijk nu geld terug anders stap ik naar de rechter!
Zeer slecht
Zeer slecht, Bol. Staat niet klaar voor de klant ze verkopen producten via 3e partijen, ze komen hun levering niet na. Tijdens black friday iets besteld 1 week week.later kunnen ze het niet leverwn k.dat tijdens het Föhnen de pakbon onder.de.kast is verdwenen waar ze niet bij kunnen komen? WTF dacht ik bij mezelf. Nu is mijn order geannuleerd en krijg ik mijn geld terug waardoor ik nu een ergens Anders moet bestellen voor de volle mep dusse 160 euro meer dan in de black friday. Achteraf had ik beter bij coolbleu of Amazon moeten bestellen voor een paar cent meer dan was ik zeker geweest van een levering. Nooit meer ga ik bij Bol. Bestellen!
En bedankt 3e patrij Forallquality !!
Zeer slechte service en contact zeker…
Zeer slechte service en contact zeker een afrader. Niet bestellen mensen hier
Ongeldige betalingsmaningen !!!
Op 05/07/2023 ontvingen we volgend bericht van Bol.com :
"Beste, Je pakket is tijdens het transport beschadigd en kon niet meer bezorgd worden. Daarom is je pakket retour gestuurd naar de partner Paint King. Onze excuses hiervoor".
Toch bleef men maningen sturen met dreigende verhogingen om het pakket te betalen.
Zelfs na een melding van de onterechte maningen aan de partner Paint King bleef men de maningen per post sturen.
Ondertussen kunnen wij wel bestellen bij Bol.com, maar kunnen wij niet meer achteraf betalen.
Gelukkig hadden wij het pakket, waarvan hierboven sprake, nog niet betaald want anders waren wij hier wel degelijk de klos !!!
Product gekocht bij bol komt kapot aan.
Product gekocht bij bol komt kapot aan.
Wat blijkt nou het product is ook door een vorige klant kapot teruggestuurd.
Dus er worden gewoon kapotte of gesloopte producten verkocht en door gestuurd.
Mijn overkwam het weer eens.
Haal de kapotte of gesloopte producten uit de productie maar stuurt ze niet door.
Enige optie retour sturen naar bol.
Nou ik ben ontzettend boos hier over dat ik niets retour stuur.
Maar bol dit keer geen een ster maar een ster door je ruit.
Want ik baal hier ontzettend van.
Vreselijk bedrijf en de klantenservice…
Vreselijk bedrijf en de klantenservice is nog erger. Product gekocht via bol.com. Wacht al sinds augustus, product kwijtgeraakt bij de post. Er zou in november een nieuwe worden geleverd. Niet geleverd, geld (nadat ik zelf contact heb opgenomen) teruggekregen. Exact hetzelfde product staat wel op voorraad via bol.com (voor 65 euro meer). Bol wil dat product mij niet leveren voor dezelfde prijs omdat ik het eerste product extern heb gekocht (blijkbaar). Volgens de klantenservice valt er 'niks te compenseren' omdat ik het extern heb gekocht via bol.com. Ik had de voorwaarden moeten lezen volgens de 'klantenservice'. Het zal juridisch ongetwijfeld allemaal wel kloppen, maar er mist hier SERVICE. Al jaren trouw klant bij bol. Dit kunnen ze ook zien in mijn geschiedenis. Maar vanaf nu: Fijne dag en tot nooit meer ziens.
niet bereikbaar
niet bereikbaar
Product komt niet aan
Verschuilen achter post nl
Kansloos.
Zeer slechte levering en klantenservice.
Nieuwe vaatwasser gekocht via Bol. De bezorgers van PostNL dumpten het toestel in de keuken en verdwenen meteen weer via de voordeur zonder iets te zeggen, Het oude toestel dat klaar stond in de gang werd niet meegenomen en toen ik hierover belde werdt ik gewoon slecht behandeld. Die studenten van de klantenservice gooien gewoon de hoorn erop, beginnen over hun eigen baantje vroeger als bezorger etc., maar je klacht wordt niet opgelost !
Redelijk tevreden maar...
Op dit moment nog niet te vervelende dingen meegemaakt maar wel teleurgesteld over 1 ding. Gisteren bestelde ik 2 artikelen op een plek waar ik nu logeer.
1 artikel zou pas na 2 dagen geleverd worden (waarom? komt ook van bol.com)
Dus ik annuleerde de bestelling met het idee om het artikel dan 160 kilometer verderop (waar mijn huis staat) te laten bezorgen.
Vervolgens is het artikel niet meer beschikbaar en toen het de volgende dag weer beschikbaar werd, was het ineens 8 euro duurder.
Dat is waarschijnlijk gewoon mijn artikel geweest wat terug is gestopt in voorraad en nu weer 8 euro duurder is.
Men kan mij niet vertellen dat 30 seconden na annuleren het artikel weer online kwam en dan ook nog eens verkocht is. Die kans is wel heel extreem klein.
Klantenservice gevraagd maar die konden na 30 seconden ook echt werkelijk serieus heus en oprecht niets betekenen.
Dus maar in de auto gestapt en gekocht bij Mediamarkt voor 104 euro.
Uitstekende klantenservice
Espressomachine van Philips besteld. Netjes op tijd geleverd maar kreeg er geen druppel koffie uit.
Met uiterst vriendelijke dame van klantenservice gebeld. Ze stelde als oplossing voor om alvast een nieuwe te sturen en ik kon de oude retourneren wanneer ik tijd had. Binnen dag nieuwe machine gekregen welke naar volle tevredenheid functioneert.
Normaal schrijf ik alleen recensie bij ontevredenheid, maar deze goede oplossing en aardige klantenservice verdient een positieve review.
Altijd blij mee en blij met het gratis…
Altijd blij mee en blij met het gratis terugsturen wanneer het niet bevalt
Totaal niet meer betrouwbaar ivm bevestigde levertijden
Totaal niet meer betrouwbaar ivm bevestigde levertijden
Hoe groter ze worden hoe slechter de beloofde en bevestigde levertijden !
De laatste 3 bestellingen aan de lijve ondervonden.
Voorbeeld: Bevestigd voor maandag maar pas op woensdag ontvangen. Dus voor mij geen BOL bestellingen meer !
12-10-2023_Tot op heden geen reactie ontvangen van BOL terwijl ze dat wel zouden doen, laat nogmaals zien dat klanten voor hun niet belangrijk meer zijn !!
Datum van ervaring: 18 september 2023
MEER ALS EEN MAAND VERDER EN NOG GEEN REACTIE, ZO BELANGRIJK VINDT BOL ZIJN KLANTEN !
Antwoord van bol.com
29 sep. 2023
Beste Sonny,
Bedankt voor je review. We nemen contact met je op.
Chantal van bol.com
Datum van ervaring: 18 september 2023
Geen 1 ster waard
Mobiel gekocht bij vehe shop op bol.
Heeft het 1 maand en 2 weken gedaan. Werd loeiheet en barste tijdens het laden. Nu al maanden bezig nog steeds geen werkende telefoon, extra kosten gemaakt het op te moeten sturen en nog steeds niet gemaakt.
Bol doet niets en vehe laat het ook afweten. Zeggen dat ik de mobiel bij aanmelden bij samsung zelf, maar KAN NIET is door vehe namelijk door 3e gerepareerd waardoor de garantie bij samsung zelf is komen te vervallen.
1 ster nog niet eens waard. Geen mobiel, ondertussen €700 armer en maanden abonnementskosten betaald voor niets en maar zien of ik ooit mijn geld terug krijg of een werkend mobieltje. Ik werk als invalskracht en telefonisch niet bereikbaar dus loop hierdoor ondertussen achter gezien ik amper kan werken zo :'( .
3 dagen bezig om mijn bestelling…
3 dagen bezig om mijn bestelling bezorgd te krijgen en klantenservice duidelijk niet capabel genoeg om mij hierin te helpen.3 keer contact gehad en wat me ook opvalt zeer slecht in het schrijven van Nederlandse zinnen. Dit zal wel liggen aan de opleiding van de medewerkers? Maar goed nog steeds niets en terugbetaling pas na onderzoek…klant nog koning bij BOL??
Met naam verandering van slecht review afkomen!
Ach kijk nou, nieuwe naam nieuwe review!
Dus in de herhaling. BOL heeft haar processen als het gaat om partnerleveringen niet onder controle!
1. Het is niet evident duidelijk dat je een partner bestelling doet.
2. Als je dan reclameert, verschuilen call center medewerkers zich achter de "partner" die niet presteerd. Maar ik heb een deal met BOL.
3. Als je bij herhaald niet leveren wilt annuleren, wordt je beloofd dat ze de annulering per mail gaan bevestigen. De mail die je krijgt is dat de transpoteur morgen nog een keer gaat proberen af te leveren.
4. Als je daarop weer reclameartikelen, blijkt dat BOL de transporteur geen andere instructie kan geven. Je wordt verzocht zelf door te geven dat het pakket retour moet. Zo gedaan.
5. Als je stap 4 doet, wordt het pakket gewoon op geleverd gezet. Als je niet oplet ben je je geld kwijt. Je moet er iig weer achteraan om je geld terug te krijgen.
6. Weken later heb ik mijn geld eindelijk weer terug.
Dus wilt u ongecompliceerd online shoppen, doe het dan niet bij BOL!
Tja onbetrouwbaar ben je niet voor…
Tja onbetrouwbaar ben je niet voor even...
Na een zeer klantontvriendelijke afhandeling van TPG Post Extra-at-Home die een lekkage-schade van 1500 euro hebben veroorzaakt omdat ze een wasdroger verkeerd hebben aangesloten.
Deze wasdroger was besteld en geleverd vanuit Bol.com.
Bol.com bood gelijk excuses aan en we gaan dit voor u oplossen beste klant.
Vier maanden later en 10 muren-en-kasten verder werd er niets gedaan ook niet door Bol.com.
Maar wat blijkt nu, die 'vriendelijke' gozer van TPG Post brengt nog steeds goederen rond van Bol.com.
Blijkbaar geen sancties tegen deze persoon.
Heel bijzonder en heel triest.
Klootzakken
Klootzakken. Hebben mijn product van 3745 euro kapot opgeleverd en willen mijn geld niet teruggeven