Vedr. Boliga boost (Facebook). Køb af boost annonce ved. boligsalg havde ingen målbar effekt og heller ingen forhøjet aktivitet hos ejd. mægler. Boliga påstår selv annoncen fik en (helt vild) høj kli... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Boliga's “Boligens historie på markedet" er simpelthen at tage brugerne ved næsen, da den ikke viser sandheden. Enten viser man den fulde sandhed eller også lader man være med at vise noget som h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
når jeg laver søgning på solgte boliger .kan jeg ikke ændre på søgningen.:Det er alt for svært at lave en detaljeret søgning på jeres side.Jeg har genneraly meget dårlige erfaringer med når firmaer vi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har efterhånden set flere boliger hvor salgshistorikken er mangelfuld eller helt slettet. Om det er bevidst, kan jeg ikke afgøre, men sælger har jo en interesse i en relativ kort historie, så det... Toon meer
Geschreven door het bedrijf

Øster Alle 48, 4.tv. (tårn D), 2100, København Ø, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mangler app til android, kan ikke redigere eller slette i søgeagenter fra mobil, så bliver ved med at modtage mails.
Generelt dårligt overblik fra mobil. Så selvom Boliga er næsten uundværlig i en boligjagt, kan det ikke blive til mere end 3 stjerner.
Jeg har nu i mange år benyttet mig af en betalingsfunktion på boliga.dk kaldet vurderingsrapporter. Jeg har flere gange gjort opmærksom på at disse rapporter er fejlbehæftet, og denne gang er svaret at det ved man godt. Vurderingsrapporterne er bare ikke en prioritering for man oplyst og ingen ønsker at tage ansvaret. Dette er svaret fra en både fræk og ubehøvlet kundemedarbejder ved navn Manja, hvis serviceniveau kan ligge på et meget lille sted. Boliga er til gengæld altid lynhurtige til at hæve de 200kr. rapporterne koster, hver måned.

Antwoord van Boliga
Både søgeagent, notifikationer og generel store mængder information gennem Boliga var SÅ vigtig forbindelse med boligkøb!
Boliga er en god hjælp til at skaffe overblikket over boligmarkedet.
virkelig god side !!! - godt med et alternativ til boligsiden. boliga giver nogle helt andre muligheder på at se på markedet !
Ved ikke, hvordan man klarede at købe fast ejendom før i tiden. Med Boliga er det så nemt, som det kan blive. Og det koster ikke noget. Tak for det.
Dejligt sted at handle og de yder en kanon service. Intet at klage over!
Fjern alle de selvreklamer og lejeboliger
Det er ikke via boliga man skal finde sin lejlighed på Costa del sol.
Den kender ikke byerne og når der vinges af på om man ønsker havudsigt kan den heller ikke finde ud af det.

Antwoord van Boliga
Boliga var et fantastisk værktøj til at hjælpe os med et finde vores nuværende hjem og efterfølgende vores sommerhus. Muligheden for at søge via kort, og muligheden for at opsætte en agent der overvåger noget bestemt var uvurderlig. Vi valgte også en boligadvokat som reklamerede på Boliga, og endte med at vælge den samme boligadvokat til sommerhus købet. 5 stjerner herfra!
RIGTIG mange gode informationer samlet på ét sted - Perfekt !
Boligas webservice i forbindelse med udlejning af lejlighed/bolig, får mine varmeste anbefalinger.
Det var nemt at oprette og resultaterne kom inden for 14 dage.
God oplevelse med kundeservice, jeg er meget tilfreds kunde
Fantastisk side - Kan finde stortset alle relevante data indenfor boligmarkedet.
Tak boliga for at fremvise relevante data i overskueligt format!
Har kun godt at sige
Nemt, billigt, kundevenlige og hjælper gerne telefonisk, fik lavet huseftersyn gennem boliga dette var billiget en ved en af de lokale i mit område
Kan anbefales
Den opdaterede app er elendig. Når man klikker på en bolig, kommer en hel række boliger op, og det er svært at se, hvilken beskrivelse der hører til hvilken bolig. Den fryser også fast. Og den husker ikke filter. Jeg vil have den gamle app tilbage....

Antwoord van Boliga
Da vores køber af lejligheden sprang fra i sidste øjeblik var jeg nervøs for, at vi skulle betale massere og massere af kroner til en ejendomsmægler. I stedet besluttede vi os for at sætte lejligheden på Boliga. Vi har i gennemsnit haft ca 3 par oppe om ugen for at se på lejligheden. Efter to måneder fik vi solgt vores lejlighed til et par der havde set annoncen på Boliga. En ejendomsmægler skulle min. have haft 30.000 kr. for salget, så vi er rigtig godt tilfreds. Desuden har vi et par gange skulle have personlig kontakt, fordi vi havde brug for hjælp, og der har altid været svar indenfor meget kort tid. Jeg vil anbefale siden til venner og familie hvis de skal sælge.

Antwoord van Boliga
Boliga er uden tvivl den bedste boligside vi har i DK, men reklamerne fylder for meget.!
Er helt med på at der skal indtjenes penge til at drive det hele, men 9 reklamer uden at tælle alle dem i menuen med er for mange.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.