Lees wat reviewers zeggen
Boligportal er så nem at bruge som udlejer. Alt fungerer bare. Jeg har brugt Boligportal i mere end 10 år og ved faktisk ikke, hvordan jeg ellers skulle finde lejere.
Udlejer kontaktede os inden for 24 timer. Det nybyggede rækkehus vi havde øje på var stadigt ledigt, og kommunikationen var god. Så vi er godt tilfreds, og kan kun anbefale boligportalen, så tak.
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
BoligPortal er Danmarks største online portal for lejeboliger. Siden 1999 har vi sat udlejere og lejere i forbindelse med hinanden og hjulpet hundredetusindvis af danskere videre til et nyt hjem. Vores kundeserviceafdeling sidder klar ved telefonen og/eller tasterne hver dag kl. 9-21 for at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Vi svarer også alle anmeldelser her på Trustpilot, da vi sætter pris på al slags feedback og altid tilstræber en konstruktiv dialog på baggrund af vores brugeres oplevelser, succes'er og udfordringer. Som du kan se under "BoligPortal aktiviteter" længere nede på siden rapporterer vi meget få anmeldelser - og altid kun hvis de efter vores skøn strider imod Trustpilots retningslinjer. Ønsker du at komme i direkte kontakt med os, kan du se vores kontaktoplysninger herunder.
Contactgegevens
Paludan Müllers vej 40B, 8200, Aarhus N, Denemarken
- 70 20 80 82
- info@boligportal.dk
- www.boligportal.dk
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Der er styr på det og det er nemt
Nemt og overskueligt
Nemt og overskueligt. Altid god hjælp ved tvivlsspørgsmål, når man ringer til dem
Stor anbefaling herfra
Mange gode boliger og nem kontakt til udlejer.
Tilbagemeldinger var mangelfulde
Jeg synes selv boligportalen var virkelig brugbart, men over halvdelen af de lejemåle vi kontaktet svaret os aldrig tilbage, og den lejlighed vi endte med var en man kunne kontakt uden at betale. Det var ret frustrerende at betale for en system og så blive ignoreret uden at helt forstå hvorfor eller hvad vi kunne gør bedre. Det vil være fedt hvis der var mere pligt på udlejer til at svare, eller mere information på boligportal om hvordan man laver en succesfuld besked.
Er Helt enig med Bondefageri
Er Helt enig med en anden her inde. Synes det er noget bondefanger agtigt ,at hvis man køber 24 timer trækker i efterfølgende 399 kr. Uden man lige har været opmærksom på at man automatisk bliver tilmeldt. Burde da være omvendt at man selv skal fornye sit abonnement efter de 24 timer hvis man stadig er interesseret. Simpelthen ikke fair og vildt irriterende. Øv. Så pas på allesammen.
God og synlig platform
God og synlig platform, som er brugervenlighed med hurtig svartid...
Med mindre end en uges abonnement fik jeg lejlighed.
Kan varmt anbefales....
det har fungeret fint med kontakt til…
det har fungeret fint med kontakt til de forskellige der har vist interesse for vores bolig. Let at overskue når der kommer en besked
Vi har kun mødt venlighed og…
Vi har kun mødt venlighed og imødekommenhed i vores søgen på bolig i det Nordjyske.
Har været tilfreds
Har været tilfreds, men syntes det er meget dyrt.
De dårlig betalte kun for adgang i 24…
De dårlig betalte kun for adgang i 24 timer men efter de 24 timer havde de den frækhed at trække 399 kr efterfølgende på MobilePay gjorde dem opmærksom på det men nej de vil ikke refundere pengene SÅ PAS PÅ DE BONDEFANGER JER KAN IKKE ANBEFALES!!!!
Boligportal er så nem at bruge som…
Boligportal er så nem at bruge som udlejer. Alt fungerer bare.
I mangel på bedre muligheder
Jeg oplevede generelt at lejeboliger var på deres hjemmeside i lang tid efter at de var blevet udlejet.
One-stop shop for hele lejeprocessen
Super nemt at finde bolig og en one-stop shop for hele processen med underskrift af kontrakt, indflyttesyn og betalinger. God service!

Falsk markedsføring
Jeg undre mig over, at nedenstående lejlighed står/har stået på boligportalen, da jeg ved, at den slet ikke udlejes eksternt, men kun internt i boligforeningen. Grænser det ikke til falsk markedsføring, som lokker mange til at betale for at se udlejers oplysninger?
6. marts
2 værelses lejlighed på 39 m²
Kingosvej, 2630 København, Taastrup - 2. sal
Nyistandsat lejlighed i Kingosparken, Taarstrup
Svar til boligportal efter jeres svar 20/3.
Jeg var til fremvisning med en som var interesseret i at leje boligen. Men fik der at vide, at lejligheden kun blev lejet ud internt i foreningen.

Great website and user friendly
Great website and user friendly

Mega dyrt
Mega dyrt, især når der er lang ventetid i forvejen så er 24timer alt for kort tid og 399 kr er voldsomt mange penge at blive trukket fra efterfølgende.

Antwoord van BoligPortal
Udlejer kontaktede os inden for 24…
Udlejer kontaktede os inden for 24 timer.

Antwoord van BoligPortal
Bolig Portal har styr på tingene.
Det kan godt betale sig at købe en topannonce.
Hvis man har behov for et svar på ens spørgsmål, så går man ikke forgæves med en opringning.
Det er et serviceminded personale der er indstillet på at yde service!
Helen og Poul Erik Madsen

Antwoord van BoligPortal
Mange henvendelser og support ifm
Mange henvendelser og support ifm. kontrakt

Antwoord van BoligPortal
Lees meer over geverifieerde reviews.