I slutningen af december gik låsen i vores yderdør i stykker. Gode råd var pludselig dyre i denne hektiske juletid, hvor man meget gerne skal kunne låse huset af. Det lykkedes heldigvis at få fat i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde en dørlås, der nogen gange virkede, mens den andre gange satte sig fast. Bonne Låse kunne over telefonen - trods min lidt uskarpe beskrivelse af problemet - straks regne ud, hvad proble... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bad Bonnesikring oplyse prisen på systemnøgler - Fik oplyst at det kostede 139,- eksklusiv moms + fragt. Accepterede tilbudet. Fragten viste sig så at løbe op i 2 x fragt til den samlede pris af 190,-... Toon meer
Med mere end 20 års erfaring inden for sikring af virksomheder og private hjem, står vi klar med professionelle løsninger og seriøs rådgivning. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, samt høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde. Hvis du er låst ude, så har vi i mange år foretaget oplukning eller omkodning hurtigt for vores kunder - vi kan derfor altid kontaktes for akut brug af en låsesmed, så uanset hvornår på døgnet er du sikker på, at hjælpen er nær dig! Vi er et veluddannet og dygtigt team af låsesmede, som rykker ud til alle former for opgaver. Vi har kompetence i alt fra almindelige private låse til avancerede industrilåse, ligesom vi kan håndtere både mekaniske, elektroniske låsesystemer og alt inden for adgangskontrol. Vores kundekreds tæller både store som små virksomheder, industri og privatpersoner. Med fokus på høj kvalitet, konstruktiv dialog med vores kunderne og samtidig en fair pris, har vi hos Bonne Låse & Sikring leveret løsninger til alle behov i mere end 40 år. Vi er bl.a. autoriseret Ruko, Evva & Salto sikringsspecialist. Derudover er vi selvfølgelig medlem af Dansk Låsesmede Forening, hvilket giver alle vores kunder en god tryghed. Om du er låst ude, skal have skiftet lås eller overvejer en totalløsning, kan vi garanterer en kvalitetsløsning. For både akut hjælp, vejledning eller uforpligtende tilbud kan vi kontaktes på tlf. 70 70 21 90 ellers gå til vores kontaktside.
Sindalsvej 46, 8240, Risskov, Denemarken
Det lykkedes heldigvis at få fat i Rasmus fra Bonne Låse og Sikring ApS. Allerede mens vi etablerede kontakten, kunne vi mærke, at vi var i gode hænder, og selve besøget og den efterfølgende reparation skuffede bestemt heller ikke. Rasmus identificerede hurtigt problemet og skiftede den defekte del ud og gav desuden den gamle dør lidt tiltrængt ekstra service her og der. Vi glæder os meget over den imødekommende og kompetente service og giver både Rasmus og Bonne Låse og Sikring ApS de bedste anbefalinger med på vejen!

Antwoord van Bonne Låse og Sikring ApS
Bonne Låse kunne over telefonen - trods min lidt uskarpe beskrivelse af problemet - straks regne ud, hvad problemet var. Det var ikke hastende for mig, men Bonne Låse kom alligevel forbi og løste problemet indenfor få timer.
Jeg er meget imponeret over serviceniveauet og den imødekommenhed, som Bonne Låse står for. Kan klart anbefales.

Antwoord van Bonne Låse og Sikring ApS
Jeg vil gerne rose firmaet for en fed indstilling. Vi var på vej til et cykelløb i Vendsyssel og havde glemt nøglen til den hængelås, der holdt cyklerne fast på bilens cykelholder.
Vi kunne ikke købe en ordentlig boltsaks i Silvan, men vi løb ind i en medarbejder hos Bonne, som tilbød at de kunne klippe låsen over. Vi skulle bare lige køre ud til firmaet, hvor de i øvrigt havde firmafest i den lune sommeraften.
Her fik vi hurtigt ordnet låsen med den ondeste boltsaks - og vi blev også budt på en fadøl, som vi dog måtte takke nej til.
Men sikke en god oplevelse! Den slags mennesker vil vi gerne handle med en anden gang. Fed stemning, god attitude. Vi var MEGET, meget taknemmelige.
Tak for hjælpen. Vi håber, at I havde en god og festlig aften. 👍👍👍👍

Antwoord van Bonne Låse og Sikring ApS
Hurtig og præcis. Helt igennem ordentligt arbejde udført af Rasmus!!
Godt arbejde:-)
Jeg er fuldt ud tilfreds med min nye lås i fordøren!

Antwoord van Bonne Låse og Sikring ApS
Mandag aften skulle jeg i min mors lejlighed, som har sådan en fancy lås, hvor døren låser automatisk og da jeg forlader lejligheden vil døren ikke låse! Panikken breder sig - for er nød til at forlade lejligheden ulåst.
Jeg får fat i udlejer og de rekvirere en låsesmed, som kommer hurtigt.
Bliver mødt med en yderst kompetent fyr, smilende og “det her klare jeg nemt”.
Han konstatere der er fejl med låseenheden og sørger for at udskifte nogle dele og nu låser døren bedre end nogensinde.
Rasmus, tusind tak for dig og din gode kundeoplevelse. Sender hermed de bedste anbefalinger. 👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽

Antwoord van Bonne Låse og Sikring ApS
Kom til at låse mig ude idag. Kl. var ca. 14, men det lykkedes firmaet, at få fat i en tekniker som ville kunne komme i løbet af ca. en halv times tid. Døren drillede en del, de havde sendt Rasmus som åbenbart ikke kender til ordet, at give op. 😊

Antwoord van Bonne Låse og Sikring ApS
UPDATE: Der er blevet svaret på min anmeldelse, men dette er en direkte løgn. Jeg er ikke blevet kontaktet af nogen serviceafdeling, og jeg fik ikke kontakt til en anden låsesmed. Jeg endte med at tage på ferie uden mit pas og min toilettaske!
Helt vildt dårlig kunde”service”, har aldrig oplevet noget lignende. Ringer imorges, da jeg skulle bruge en låsesmed ret akut, telefonen bliver taget af en flabet, overhovedet ikke kundeegnet og ugidelig medarbejder, som nok helst ikke ville forstyrres i sin søvn. Dette er tiltrods for deres “24-timers-døgns-service”.. Endte med at finde en anden løsning fremfor denne ringe “hjælp” man fik der..

Antwoord van Bonne Låse og Sikring ApS
Vi ringede til Bonne for at få løst vores låse og nøgleproblem. Vi besøg af Rasmus som var yderst kompetent. Effektiv og iøvrigt sød og høflig ung mand.
Kan varmt anbefales.

Antwoord van Bonne Låse og Sikring ApS
Hurtig og effektiv. Hvis jeg mister mine nøgler igen, ringer jeg helt klart til Bonne låse

Antwoord van Bonne Låse og Sikring ApS
Jeg havde låst mig selv ude af min lejlighed på Møllehatten d. 3 maj kl. 8.15, og får hurtigt fat på en venlig mand der på 10-15 minutter får sendt en ud til mig. Der må jeg sige at servicen fungerer rigtig godt og hurtigt.
Det er dog efterfølgende jeg begynder at føle mig utryg, eftersom den mand der kom for at hjælpe ikke spurgte om beviser på, at det var mig der boede derinde. Han spurgte blot om mit navn var mit navn, og jeg skulle ikke sige andet end ja. Jeg tænkte ikke over det i momentet, men jeg har efterfølgende læst op på at låse firmaer virkelig skal have styr på dette. Jeg føler nu at enhver kan komme ind i min lejlighed, og for den sags skyld også andres, eftersom man ikke skal bevise noget. Desuden havde låsesmeden en chip nøgle til min dør, og det tog intet mindre end 1 minut at låse mig ind og for dette tager de 1000 kr. Det er også ret vildt taget alt i betragtning. Alt i alt, vil jeg ikke føle mig sikker at bruge Bonne og heller ikke tanken om at andre kan komme ind i min lejlighed så nemt.

Antwoord van Bonne Låse og Sikring ApS
Rigtig god og hurtig service. Stod med gøende hund i opgangen og havde låst mig selv ude!
Fik montør Rasmus ud, som var super god og serviceminded og tacklede både gøende hund og fik låst døren op hurtigt! Kan varmt anbefales!

Antwoord van Bonne Låse og Sikring ApS
Fantastisk service. Havde en akut opgave hvor de bare kom og leverede varen. Tusinde tak for jeres respons og skønne humær. 10 stjerner herfra :D
Jeg ringede til dem da jeg havde tabt min nøgle til mit kollegieværelse. De sagde at jeg skulle ringe til et andet firma som arbejdede sammen med mit kollegie så det gjorde jeg. På trods af dette sendte de alligevel en låsesmed ud til mig. Jeg skulle derfor betale for begge låsesmede selvom det ikke var mig der havde begået en fejl... derudover var låsesmeden i ekstremt dårligt humør og blev ved med at snage af selv det mindste.
Jeg ringede til dem kl 5 om morgenen/natten og de ankom først kl 8, og tog alligevel nattepris for arbejdet.
Virkelig dårlig oplevelse. Ville helt klart ikke anbefale

Antwoord van Bonne Låse og Sikring ApS
Efter at have låst os ude af vores lejlighed, fik vi fat i Bonne som er den eneste med nøgle til vores boligkompleks. Vi måtte vente i 4,5 time på låsesmeden, som også var yderligere forsinket uden at melde dette ud.
Vi måtte selv spørge efter en kvittering, efter at have mobilpayet beløbet.
Service og pris spiller absolut ikke sammen!
Jeg vil ikke anbefale nogle at bruge dette selskab.

Antwoord van Bonne Låse og Sikring ApS
Bonne Låse er altid hjælpsomme og har nogle meget professionelle medarbejdere. Vi bestiller mange nøgler hos Bonne og der er altid hurtig levering. Hos Domis kan vi helt klart anbefale Bonne med 5 store stjerner.

Antwoord van Bonne Låse og Sikring ApS
God service. Fik monteret nyt låsesystem - alt virker som det skal. Alle aftaler blev overholdt.

Antwoord van Bonne Låse og Sikring ApS
Meget tilfreds med Bonne Låse og Sikring, som jeg brugte til at få ændret låsen i min postkasse, så hoveddørsnøglen passede dertil. God og hurtig service - og flinke folk, jeg var i kontakt med. Jeg vil helt klart bruge Bonne igen - og anbefaler dem gerne til andre.

Antwoord van Bonne Låse og Sikring ApS
Lees meer over geverifieerde reviews.