Zeer ruim aanbod. Goede prijzen, vaak nog extra korting. Duidelijke communicatie over aankoop en levering. Een zalige manier om boeken, CD en DVD aan te schaffen vanuit de luie zetel, zonder overbodig... Toon meer

Leverdata worden door dit bedrijf niet gerespecteerd. Hun website staat vol met items die oftewel niet tijdig oftewel gewoon niet kunnen geleverd worden. Als klant kom je er zelf pas achter wanneer je... Toon meer

Ik hou van Bookspot! Als fervent lezer wil ik snel de nieuwste boeken, al lees ik ook wel onovertroffen klassiekers. Daarom is Bookspot echt mijn ding. Of het om Nederlandstalige of Engelse romans gaa... Toon meer

1. Boekwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

BookSpot is één van de grootste online boekwinkels van Nederland en België. Naast een groot assortiment kun je op de website ook cadeauzoekers, leestips en advies vinden. Zo kun je altijd het boek vinden wat je zoekt, ook boeken waarvan je niet wist dat je ze zocht! Naast boeken verkoopt BookSpot ook films & series, games en muziek. BookSpot zet zich tevens in voor leesbevordering en de BookSpot missie: méér lezen, voor een betere samenleving. Lezen maakt mensen aantoonbaar gelukkiger en daarom maken we lezen voor iedereen aantrekkelijk, bereikbaar en betaalbaar. Ontdek BookSpot!

3,6

Gemiddeld

Correcte leveringstermijnen

Degelijke betrouwbare info bij de bestelling. Leveringstijd was 2 à 4 weken, zodus ik wist dat ik even geduld moest hebben. Eind vorige maand besteld, ... maandag 11/9 ontvangen ... had net de track & trace ontvangen. 25 Minuten later ... ding dong ... de levering. SUPER! Bedankt. Marc

11 september 2023

Antwoord van BookSpot

Beste Marc, bedankt voor je leuke review. Wij vinden het fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. Veel plezier met je aankoop. Groetjes Diana

Nog niets ontvangen

23 mei 2023

Antwoord van BookSpot

Goedemorgen Peter, wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen.
Als je contact met ons opneemt via telefoon, chat, e-mail of Watts app, dan kunnen we kijken wat de status van je bestelling is.
Mijn excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet, Pieter

Dicriminatie!

Ik woon in België. Tijdens deze Boekenweek krijgt iedereen in BE en NL een gratis boekje van Lize Spit. Bij Bookspot echter krijgen Belgen geen boek want dit is alleen voor Nederlanders! Ik kocht dus voor 45€ boeken en kreeg niets. Dus kocht ik bij Bol.com (toch ook in NL) een boek (22€) en kreeg spontaan het boekje er gratis bij! Ergo: Bookspot is alleen goed om geld te incasseren... en discrimineert! En ja, ik heb hieromtrent contact gehad met Bookspot (echter zonder positief resultaat).

14 maart 2023

Beste Noël,

Jammer dat je het ervaart als discriminatie. Dat is zeker niet de bedoeling. Het Boekenweekgeschenk is van origine een actie van het CPNB, een Nederlandse boekenkoepel. In het verleden is het Boekenweekgeschenk af en toe ook overgewaaid naar Vlaanderen. De laatste actie was in 2021. Zie ook https://boekhandelsvlaanderen.be/event/boekenweek-2021/ en op de Agenda staat voor dit jaar geen vermelding.

Antoinette
Klantenservice BookSpot

Retourbeleid is slecht

Ik wil even iets kwijt over het retourbeleid bij bookspot, wat echt beter kan.
Een verkeerde bestelling die je ZONET plaatst, kan je haast NIET annuleren.
De bestelling, aanvraag tot annulering en de feedback van de klantendienst gebeurde in ongeveer 1 uur tijd.
9 uur later kreeg ik dan toch een mail van bookspot dat het order verzonden was. Versta ik echt niet.

7 februari 2023

Antwoord van BookSpot

Beste Bjorn, wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over ons retourbeleid. Om alle pakketjes zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen is het soms niet meer mogelijk om te annuleren, omdat je bestelling dan al te ver in het verzendproces zit. Ook als je annulering aanvraagt een uur nadat je de bestelling hebt geplaatst is het mogelijk dat jouw bestelling al te ver in het verzendproces zit. Natuurlijk proberen wij dan om je bestelling alsnog te annuleren, maar helaas lukt dat niet altijd. Mijn excuses voor het ongemak. Je mag het pakket uiteraard gratis terug sturen, geen probleem. Ik zie dat je inmiddels al contact hebt gehad met onze klantenservice, en dat je een retourlabel hebt ontvangen om jouw bestelling gratis terug te sturen.

Ik hoop dat we je een volgende keer beter van dienst kunnen zijn. Groet, Michelle

zeer snelle levering

zeer snelle levering, goede kwaliteit verpakking

31 januari 2023

Antwoord van BookSpot

We zijn heel blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop, Karine. Ik wens je nog veel plezier met je aankoop. Groet, Michelle

Leer BIJ over de knorrige koningin

Ben je geïnteresseerd in een aangrijpend maatschappelijk boek? Dan is deze verhalenbundel ‘Als dit zo doorgaat’ zeker iets voor jou. Deze bundel werd onder initiatief van Auke Hulst geschreven samen met vierentwintig andere literaire penvoerders. Deze verhalenbundel is tot stand gekomen naar aanleiding van de uitkomst van de Amerikaanse verkiezingen. Met deze Kortverhalenbundel willen de schrijvers hun lezers laten nadenken over de onheilspellende toekomst. Op de omslag van het boek staat een man die roept door een microfoon, dit verwijst duidelijk naar de inhoud van het boek. Er worden verschillende maatschappelijke thema’s aangehaald, waarvan elk kortverhaal oproept om na te denken over de maatschappij. Het kortverhaal ‘de knorrige koningin’ duidt op de hiërarchische maatschappij. Het wordt simplistisch voorgesteld, waardoor het verhaal achteraf nog lang afspeelt in je hoofd.
Persoonlijk vind ik het korverhaal niet volledig mijn ding, het is een zwaar beladen verhaal met heel wat commentaar op de maatschappij. Het kortverhaal is literair sterk geschreven, waardoor er bijgevolg ook veel moeilijke woorden in tekst staan. Ondanks dat het verhaal simplistisch is voorgesteld aan de hand van de bijenkoningin die het rijk enkel en alleen voor haarzelf wil hebben, laat het verhaal wel een zware nadruk achter. Hoe meer je erover nadenkt, hoe duidelijker het verhaal wordt. Ik heb het liefst dat ik bij verhalen kan worden weggetrokken uit de realiteit en me kan begeven in de fictieve wereld.
Het verhaal zit structureel heel mooi in elkaar. Het begint met een weergave van hoe mooi het rijk van de bijenkoningin is. Maar de koningin zelf is er alles behalve gelukkig mee. Dit wil ze aanpakken door alles te verjagen uit haar rijk wat haar niet bevalt. Er is een interessante opeenvolging van gebeurtenissen, waarbij de koningin drie maal op een rij haar onderdanen verzamelt en aanstuurt om de tegenslagen weg te werken. Hierbij werd de derde missie, de missie om de zon te verslaan zodat ze voor altijd zou blijven schijnen, haar onderdanen fataal.
Het werk is realistisch voorgesteld als we het over de globale gebeurtenissen hebben. Hoe de bijenkoningin haar goedaardig en vriendelijk volk aanspoort om gruweldaden te volbrengen, kunnen we jammer genoeg met de realiteit refereren. Denk maar aan grote machthebbers die hun volk behandelen als onderdanen en hen aansturen om de meest verbazingwekkende praktijken uit te voeren. Wat onrealistisch is in dit kortverhaal is dat alle personages worden voorgesteld als bijen in een bijenkorf. Het maakt de impact en de shock van het verhaal minder zwaar. Ook kunnen de bijen spreken met elkaar, dit antropomorfisme is allemaal wel leuk maar natuurlijk niet realistisch.
Ik vind persoonlijk dat het thema ‘maatschappij’ niet in mijn straatje ligt, maar daarvoor is het geen slecht kortverhaal. Het is simplistisch voorgesteld aan de hand van bijen, maar het is literair erg sterk geschreven. Er is een aangename structuur met een situatie die zich meerdere malen herhaalt. Dus als je geïnteresseerd bent in boek met verschillende maatschappelijke thema’s in, raad ik je dit boek met de volste overtuiging aan.

2 december 2022

Woensdag 30/11 iets besteld op website…

Woensdag 30/11 iets besteld op website aan een prijs van +/- 25 euro. Vanmorgen (1/12) bericht gekregen dat het product niet meer op voorraad is en dat betaalde som teruggestort wordt. Gaan kijken op de website, datzelfde product staat nu aan 38 euro én op voorraad...
Gebeld met klantendienst. Klopt inderdaad dat er nog voorraad is. Blijkbaar werden maar x aantal producten aan 25 euro aangeboden. Eerst uitleg dat ze hier niets aan kunnen doen. Na een poosje wachten kwam een dame terug aan de lijn met het voorstel om de bestelling opnieuw te plaatsen met een tegoedbon voor het verschil in prijs. Maar ik moest het wel eerst opnieuw bestellen en opnieuw betalen. Gevraagd om dit boekhoudkundig intern te regelen met mijn vorige betaling maar dit was niet mogelijk... Heel omslachtig naar mijn mening. Gevraagd om mijn geld terug te storten en ik bestel het wel op een ander.

1 december 2022

Antwoord van BookSpot

Goedemiddag, ik snap dat het vervelend is dat je opnieuw een bestelling moet plaatsen. Een terugbetaling van een bestelling is een automatisch proces. Dit kunnen we helaas niet tegenhouden.

Blu-ray besteld die in stock was…

Blu-ray besteld die in stock was volgens hun website. Op 25/11 besteld, levering al voor de 2de keer uitgesteld, nu naar 9/12. Dat is dan 14dagen. Heel amateuristisch. Bestel hier nooit meer. Liegen er op los.

1 december 2022

Antwoord van BookSpot

Goedemiddag Kris, wat vervelend dat de levering al 2 maal is uitgesteld. Helaas kan ik op je naam geen gegevens vinden in ons systeem. Heb je voor mij een klant of ordernummer. Dan kan ik je beter helpen?
Met vriendelijk groet, Pieter

Ik heb mijn boek nog steeds niet en wachtwoord fout

Ik heb mijn boek nog steeds niet gekregen en ik probeer in te loggen op mijn account maar dat gaat ook niet want ik krijg foute wachtwoord te zien goed, dan klik ik wachtwoord vergeten en krijg nog steeds geen mailtje..

7 oktober 2022

Antwoord van BookSpot

Beste Lola, niet leuk dat je zo lang moet wachten op je boek en e-mail om je wachtwoord aan te passen. Wanneer je ons belt, zullen we je direct helpen. Het telefoonnummer is 078 353 051.

Mijn favoriet voor eBooks

Regelmatig al eBooks gekocht en gedownload. Verloopt meestal prima en vlot.
Alleen de laatste keer waren er wat technische problemen, maar werd opgelost door Bookspot.

10 juni 2022

leveringsdatum

boek besteld 30-7 ...verwachtte datum 31-12-2021..
Nu zijn we 17-05-2022 en zou het boek eindelijk onderweg zijn

17 mei 2022

Antwoord van BookSpot

Beste Mieke, dat heeft wel heel lang geduurd dan. Wil je je ordernummer sturen naar info@bookspot.be. Dan kijk ik het graag voor je na. Groet, Diana

Leveren nooit op beloofde tijdstip

Leveren nooit op beloofde tijdstip, leveren altijd te laat, begrijp niet dat ze nog vermelden wanneer ze gaan leveren want klopt nooit!

11 maart 2022

Antwoord van BookSpot

Goedemorgen Rudi, heel vervelend dat je het boek "De dag dat de nazi's kwamen" nog niet hebt ontvangen. Ik ga navraag doen bij onze leverancier over de nieuwe leverdatum. Je hoort van ons binnen 5 werkdagen. We informeren je via e-mail. Alvast bedankt voor je geduld.
Groet, Pieter