Børnebiksen Reviews

1.821
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik en mail samme dag om at min vare (massive hjul) ikke var på lager, og at der ville gå 4 uger før de fik dem. De ville have lufthjul på lager samme dag og kunne derfor sende dem senere på dagen 😊... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og fleksibilitet. Vi købte barnevogn et godt stykke tid inden termin og fik uden problemer lov til at opbevare denne og resten af vores ordre hos Børnebiksen, indtil vi selv gav bes... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig fin oplevelse. Ifølge hjemmesiden var varen på lager, men det var den så ikke - blev kontaktet og fik valget om jeg ville vente eller have ordren annulleret. Valgte at vente. Derfra gik alt god... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kinderkleding
  2. Babywinkel
  3. Speelgoedwinkel

Over Børnebiksen

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Børnebiksen er én af Midtjyllands største børnebutikker.
Med mere end 1.500 m² under tag har vi et kæmpe udvalg af børneudstyr og børnetøj. I vores børnebutik finder du alt til dit barn inden for børne- og babyudstyr, legetøj og børnetøj.

Skulle du ikke have tid til at besøge os i vores butik er du altid velkommen til at handle direkte på webshoppen.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

(1.821)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ærgerlig forretning uden kontakt...

Det er nu en del dage siden jeg bestilte min vare. Og har fået en mail om den nu var afsendt og tracking nr. Men den står stadig som på deres eget lager. Jeg har skrevet til dem uden svar. Jeg har kontaktet gls omkring pakken, den er ikke blevet indleveret hos dem endnu...

Er meget træt af det da jeg har gået forbi mange tilbud på netop de prewalkers, som nu ikke er gældende længere.

Super dårlig stil.

1 februari 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har endnu ikke fået mine varer…

Har endnu ikke fået mine varer derudover får jeg kun en ud af de 3 varer jeg bestilte og som i orderbekræftelse står til at være på lager.
Forstår godt man er gået konkurs med sådan en service.

31 januari 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har ventet fem dage på at…

Jeg har ventet fem dage på at Børnebiksen skulle afsende min ordre. Jeg har selvfølgelig haft en klar forventning om at dette nok skulle blive gjort og har blandt andet derfor fravalgt et andet vanvittig godt tilbud på en fossflake ammepude, der ikke længere er aktuelt, da jeg havde bestilt en her. I dag får jeg så blot en mail fra Børnebiksen om at de har annulleret hele min ordre, uden nogen som helst forklaring! Sikke nogle amatører. Jeg har taget kontakt per mail til Børnebiksen og forventer en forklaring før jeg klager til forbrugerklagenævnet.

28 januari 2019

Absolut dårlig oplevelse!

Absolut dårlig oplevelse! De sælger en puslepude med tydelige cm mål på hjemmesiden og der er ikke skyggen af cm mål på den puslepude vi fik hjem.. kan på ingen måde komme i kontakt med dem og nu ber de mig lave en anmeldelse herinde.. jeg er SÅ skuffet

24 januari 2019

Glad og tilfreds kunde!(:

Glad og tilfreds kunde!(:
Hammer god service og forståelse for at jeg akut havde brug for 2 nye hjul til min barnevogn. Helt uden tøven fik jeg besked på, at de ville sende dem afsted til mig med det samme. Af hjertet tak til børnebiksen! (:

27 december 2018
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.