bourseduvin.be Reviews 6.132

4,4

De bestellingen worden correct uitgevoerd en geleverd in time zoals voorzien. Een ding is spijtig….de facturen worden ontvangen per mail maar dat schept problemen voor ons

Een mooie verassing, een perfecte wijn maar alle wijnen dat ik besteld heb bij wijn beurs zijn goed, nooit een slechte wijn gehad

Vriendelijk ntvangen. Goede raad bij keuze, efficiënt bij bestellen. Perfecte levering. Al jaren ervaring met Bourse du vin . 👌

1. Wijnhandel

Ce qui nous rend vraiment uniques ? Pas de magasins en briques. Importation directe depuis la source. Pas de maisons vinicoles « fixes ». Toutes des caractéristiques primordiales appartenant à notre ADN, dont vous bénéficiez. Grâce à cette méthode de sélection exclusive, nous ne faisons aucune concession en matière de qualité. Cependant, le goût reste quelque chose de très personnel. Vous n'êtes pas entièrement satisfait à propos d'un vin ? Sachez aue nous offrons la garantie 100 % satisfait ou remboursé. Essayez la première bouteille et si le vin ne vous convient pas, demandez simplement un retrait pour les autres bouteilles. Nous vous rembourserons la somme totale de votre achat !

bourseduvin.be

Que du bon vin
Notre panel de dégustation très critique fait toutes les dégustations à l'aveugle. Cela nous permet d'être certains de sélectionner uniquement les meilleurs vins pour vous. Qui dit dégustation à l'aveugle dit bon vin assuré.

4,4

Uitstekend

6K reviews

Goede wijnverkoper, wijnkwaliteit, nog zo verder gaan...

Goede wijn verkoper met aantrekkelijke (en voordelig) prijs. Snel levering. Sinds één tijdje, meer meer betaling middelen besvhikbaar zijn (bvb verschillende kaarten dan aan gewoon overschrijvingsformule togevoegd worden. Druknop om te betalen in mails werkt ,pg ,oet ecjt gped; ùaar normaal zal(moet) 't “gauw“ verbeterd worden - Totdan moeten wij gebuik maken van hyperlink (die «druknop functie” vervangt, help (tot nieuwe bevel)...

13 augustus 2025

Vriendelijk ntvangen