Bezorging, ophalen gehuurde 6m3 container: prima en volgens afspraak. Enkele dagen na ophalen ontvang ik een mail met vermelding dat er 2 matrassen in de container zijn aangetroffen die niet in deze... Toon meer
Bak gehuurd omdat het huis in de verkoop gaat. Levering liep vlot. Op tijd doorgegeven dat de bak voor 6 oktober opgehaald moest worden ivm Funda foto's. Hadden ze, ondanks de drukte, prima gere... Toon meer
Bomen kapot, gevel met schade (letterlijk een bak tegen de gevel geknald). en dit alles is risico voor de koper. Grappig om te zien hoe iemand een bak ophaalt van je oprit en niet weet hoe je een b... Toon meer
Prima bedrijf, had weken van te voren aangegeven op welke datum ik het geleverd wilde hebben en in wel tijdsbestek. Op de dag zelf kwam een hele kundige chauffeur die in ons smalle Haagse straatje waa... Toon meer
Afvalcontainers goedkoop huren? 24/7 Snelle levering van afvalcontainers in héél Nederland. Afval container verhuur zonder account! Dè container verhuur voor heel Nederland.
Postbus 59152, 1040 KD, Amsterdam, Nederland
- 072-7514090
- info@dnacc.nl
- www.bouwbakkie.nl
Heeft 5% van zijn negatieve reviews beantwoord
Komen afspraak niet na voor leveren zaterdag
Afgelopen vrijdag gebeld met de vraag dat als ik vandaag(vrijdag) de container bestel of die zaterdag nog geleverd kon worden, het antwoord was ja, tijdens bestellen ook desbetreffende dag en tijdsvak(ochtend) kunnen selecteren, echter op de dag zelf geen container geleverd. Dus heb je met spoed een container nodig is dit bedrijf zeker geen aanrader

Snelle Plaatsing
Snelle Plaatsing, vriendelijke klantenservice als je besluit de bak eerder te willen laten komen.

Gewoon goed
We hebben achtereenvolgens drie containers laten plaatsen en ophalen. Toen wij zélf een fout hadden gemaakt met het (te vol/verkeerd) beladen van de container, is er met ons meegedacht over een oplossing en is Bouwbakkie ook financieel coulant geweest. Terwijl ze dat niet verplicht waren. Ook waren alle alle chauffeurs vriendelijk en meewerkend.
Het enige wat ik kan meegeven is: wellicht iets prominenter bij het bestellen weergeven dat het tijdsblok voor aflevering enkel een voorkeur is. Maar dit is een klein detail op een hele goede ervaring van drie containers achter elkaar.
Lees goed de spelregels rondom beladen en brengen/halen. Dan kan er volgens mij niet zoveel misgaan. In de toekomst zou ik zonder enige twijfel nogmaals Bouwbakkie inschakelen.

Antwoord van Bouwbakkie
Een bak huren prima totdat je hem laat…
Een bak huren prima totdat je hem laat ophalen en wat blijkt andere mensen gooien spullen in je bak en jij als klant moet er voor opdraaien zonder dat zij dit aan je melden je krijgt gelijk een rekening en het is al vernietigd voordat je wat kan doen maar nu zijn wij aansprakelijk gesteld door bouwbakkie zonder dat bouwbakkie je de kans
Geeft op een weerwoord goedkoop is duurkoop bij bouwbakkie en wie zegt dat het uit onze bak komt
Nooit meer bouwbakkie niet.voor ons en voor onze familie en de rest
Wij voelen ons opgelicht door bouwbakkie
Degene die het in onze bak heeft gedaan heeft het zo gedaan dat het ons en ook niet de chauffeur opviel
Dus wie zegt dat dit uit onze bak komt
Belachelijk antwoord van bouwbakkie

Top service. Vriendelijk. Komen afspraken na
Bestelling puinzakken waren snel geleverd. Bij ophalen puinzak was een vriendelijke chaffeur die snel en zorgvuldig te werk ging!
Puinzak is goed te gebruiken voor op een stoep.

Ongelooflijk slechte service
Ongelooflijk slechte service! Arrogantie straalt ervanaf als je na 20 minuten wachten eindelijk iemand aan de telefoon hebt. Communicatie hebben ze blijkbaar nog nooit van gehoord. Bij een probleem word er niet aangebeld of contact opgenomen. Je krijgt gewoon een mail en kan t verder maar uitzoeken. Oh en vergeet de extra factuur niet van €75 voor een zogenaamd onnodige rit.. die volledig voorkomen had kunnen worden als er correct gehandeld was. Niet aan beginnen!
En de reactie van de beste mensen op mijn review is de grootst mogelijke onzin die puur en alleen voor de zogenaamde poppenkast die ze service noemen online gezet wordt. Want aan de telefoon ben ik afgesnauwd met de boodschap dat dit “nu eenmaal onze werkwijze is”. En daar gaan we helemaal niks aan veranderen.
Oftewel mooi verhaal…
Nogmaals, niet in zee gaan met dit bedrijf.

Starre klantenservice
In eerste instantie heel enthousiast, snelle levering gemak van ophalen etc etc
Maar bij de derde zak bij schoon puin 4 plankjes hout gedaan. In eerste instantie getwijfeld dus het label aan de zak gechecked en daar stond oa hout bij. Dus zonder slechte bedoelingen dat erbij gedaan. Nu moet ik 45 euro bijbetalen.
Klantenservice uitgelegd hoe het is gegaan maar blijven star. Jammer had nog meer nodig maar nooit meer bij bouwbakkie dus
Jammer hoor
Netjes neergezet snel geleverd niet duur
Snelle levering (next-day)
Snelle levering (next-day). Ophaal service goed geregeld volgende dag. Bedankt!
Vriendelijke chauffeur
Vriendelijke chauffeur
Nette bezorging
Helemaal top
2 werkdagen wordt niet gehaald.
Er wordt beloofd binnen 2 werkdagen de big bag Container wordt opgehaald. Vandaag zijn we 5 dagen verder en er wordt mijn verteld dat het nog steeds een paar dagen kan duren. Dus beloven ze iets wat niet waar kan worden gemaakt.
Snel geregeld en geleverd
Snel geregeld en geleverd. Eenvoudig om te bestellen en weer af te laten voeren

Antwoord van Bouwbakkie
Onnodige kosten door minimale communicatie.
Geen duidelijke communicatie over wat voor auto er nodig is om de big bag op te halen. Lijkt me makkelijk op te lossen om onnodige kosten te voorkomen.

Antwoord van Bouwbakkie
Bouwbakkie haalt weer bak niet op 7x…
Bouwbakkie haalt weer bak niet op 7x herinnering gemaild 2x digi verzoek
Betaald voor wissel komen niet wacht al 10 dgn wat n kosten maak ik wat een ellende nooit weer....wordt advocaten werk...

Antwoord van Bouwbakkie
Alles snel en correct afgeleverd…
Alles snel en correct afgeleverd volgens afspraak.
Klantenservice ook goed bereikbaar en vragen werden snel beantwoord
Echt een aanrader