Bezorging, ophalen gehuurde 6m3 container: prima en volgens afspraak. Enkele dagen na ophalen ontvang ik een mail met vermelding dat er 2 matrassen in de container zijn aangetroffen die niet in deze... Toon meer

Bak gehuurd omdat het huis in de verkoop gaat. Levering liep vlot. Op tijd doorgegeven dat de bak voor 6 oktober opgehaald moest worden ivm Funda foto's. Hadden ze, ondanks de drukte, prima gere... Toon meer

Bomen kapot, gevel met schade (letterlijk een bak tegen de gevel geknald). en dit alles is risico voor de koper. Grappig om te zien hoe iemand een bak ophaalt van je oprit en niet weet hoe je een b... Toon meer

Prima bedrijf, had weken van te voren aangegeven op welke datum ik het geleverd wilde hebben en in wel tijdsbestek. Op de dag zelf kwam een hele kundige chauffeur die in ons smalle Haagse straatje waa... Toon meer

1. Afvalverwerkingsbedrijf

Afvalcontainers goedkoop huren? 24/7 Snelle levering van afvalcontainers in héél Nederland. Afval container verhuur zonder account! Dè container verhuur voor heel Nederland.

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 5% van zijn negatieve reviews beantwoord

3,1

Alle reviews

35 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

mijn ervaring met bouwbakkie daar kan…

mijn ervaring met bouwbakkie daar kan ik alleen maar positief over zijn . van het begin af met de plaatsing van de 6kuub bak op zaterdag en op de plaats die ik graag wilde hebben . De vriendelijke chauffeur die me keurig telefonisch berichtte dat hij er aan kwam en het ophalen van de puinbak op maandagochtend 2 dagen later. Perfect !! grote klasse en bedankt .

26 februari 2024

Alles snel geregeld

Alles snel geregeld, houden zich aan afspraak. Vriendelijke chauffeurs en denken mee.

28 januari 2024

Beste Walter,

Bedankt voor deze mooie review!

Dat waarderen wij enorm. Ons werk en uw klusresultaat zien terugkomen in een mooie waardering is waar we het voor doen.

Chauffeur rijdt schade

De chauffeur heeft schade gereden aan een ladder van de dakdekker die schuin opgesteld stond op de oprit. Chauffeur ontkent in alle toonaarden, na een jaar aan het lijntje gehouden te zijn eindelijk een reactie van de verzekeraar (TVM) van bouwbakkie.nl.

De chauffeur heeft niets gemerkt en ik kan niks bewijzen d.m.v. video of iets dergelijks.

15 januari 2024

Beste Bas,

Bedankt voor de feedback.

We hopen dat het klussen toch goed gegaan is en waarderen uw feedback.

Top geregeld

Top geregeld! Snelle levering en ondanks eindejaarsdrukte meegedacht over ophaalplanning in verband met plaatsing voor seniorencomplex.

29 december 2023

Beste Diane,

Bedankt voor deze mooie review!

Dat waarderen wij enorm. Ons werk en uw tevredenheid zien terugkomen in een mooie waardering is waar we het voor doen.

Groeten van team Bouwbakkie.nl

Betere communicatie dat je bak niet mag…

Betere communicatie dat je bak niet mag blijven staan tijdens oud en nieuw. Nu noodgedwongen de bak te laten ophalen… Geen compensatie of korting voor nieuwe bak…

27 december 2023

Beste Abel,

Bedankt voor de feedback.

Wat vervelend dat u onze service als negatief hebt ervaren. Wij doen er alles aan om onze klanten zowel tijdens als na de bestelling goed te informeren. En tevens deze informatie op onze website te plaatsen.

We hopen dat het klussen toch goed gegaan is en waarderen uw feedback.

erg snel kunnen regelen

erg snel kunnen regelen, gemaakte afspraak via mail goed opgevolgd

20 december 2023

Beste Harrie,

Groeten van team Bouwbakkie.nl

Ik zou iedereen dit bedrijf ten zeerste…

Ik zou iedereen dit bedrijf ten zeerste afraden. Het is schandalig hoe ze met klanten omgaan.

Laatst is er bij mij een 6m3 puin container geplaatst. Deze is na de vraag of hij of opgehaald kon worden zeker 3(!) weken laten staan. Als je hier vervolgens een punt van maakt ligt het aan jou(de klant) en niet aan hun. Het is zelfs gebeurd dat de telefoniste twijfelde of ik wel helder in mijn verstand was of blind. Ze beweerde dat de container toch al wel opgehaald was, omdat dat in haar systeem stond. ONGELOOFLIJK! De volgende smoes was dat de plek waar de container stond onbereikbaar was terwijl de situatie onveranderd was na het neerzetten.

Na 3 weken is de container pas opgehaald en een excuses kon er niet van af. Vreselijke ervaring..

10 oktober 2023

Fantastisch bedrijf en aardige bezorger…

Fantastisch bedrijf en aardige bezorger die graag meedenkt over hoe de bak te plaatsen.

10 november 2023

Beste Diego,

Groeten van team Bouwbakkie.nl

Alles is snel geregeld en netjes voor…

Alles is snel geregeld en netjes voor de deur gezet

5 december 2023

Beste Cor,

Prima ervaring

Ik vond de website overzichtelijk, container voor puin snel en makkelijk besteld en werd de volgende dag direct bezorgd.
Het enige wat ik gemist heb, is dat de chauffeur niet gebeld heeft voordat hij kwam. Dit had ik wel aangegeven of dit mogelijk was. Maar het is goed gekomen.
Ook is het makkelijk regelen om de container weer op te laten halen.
Zeker tevreden en zal, indien nodig, wel weer gebruik maken van hun service.

20 september 2023

Beste Maree Wiering

Groeten van team Bouwbakkie.nl

Heb een container besteld en betaald…

Heb een container besteld en betaald een open container duidelijk in de mail gezet nu zeggen ze ik heb een dichte besteld en dat kunnen ze niet even naar telefonisch contact aanpassen plus mijn geld duurt 14 dagen voor dat ze het terug storten op me rekening niet meedenkend bedrijf spijtig

11 oktober 2023

Echt een waardeloos bedrijf.

Echt een waardeloos bedrijf.
Container kan op eigen terrein neergezet worden. En chauffeur zet deze gewoon op de weg neer. Ook niet even bellen. Achteraf kon het nog geregeld worden maar of ik dan even 75 euro wou betalen. Ophalen zelfde verhaal. Gaat ie met zijn rolmaat meten of je wel onder de 20cm zit. Heel kinderachtig. Beter paar tientjes meer betalen bij een ander bedrijf waar het allemaal goed geregeld is. Sowieso slechte communicatie. Bij dit bedrijf willen ze allemaal niet werken en meedenken. En al helemaal niet de dames die daar op kantoor zitten.

6 oktober 2023