BudgetAir.com Reviews

30.303

3,5

Ca 7 maanden geleden 2 tickets naar Verona geboekt, in het keuze scherm bagage en wijzigen/annuleren aangeklikt. Mijn beste vriend waar ik mee zou gaan komt onverwachts te overlijden. Ik vraag keurig... Toon meer

Probleem netjes opgelost. --- Ik heb een ticket geboekt van Dusseldorf naar Buenos Aires (via Madrid) de vlucht van Madrid naar Buenos Aires is 12 uur vervroegd, de vlucht van DUS-MAD is ongew... Toon meer

Gemiddeld

30K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(30.303)

5.490 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

zeer slechte service en hoge kosten bij omboeken

Onze vlucht hebben wij moeten verzetten ivm het corona virus. Vele malen hebben we geprobeerd om contact op te nemen met BudgetAir zonder reactie. Onze oorspronkelijke vlucht is vandaag 13maart. Gisteravond een reactie op mijn twitterbericht dat we voor €105 administratie kosten konden wijzigen. Dat hebben we meteen betaald. Bij het betaalverzoek stond niet de nieuwe vliegdate genoemd. Ook hebben wij geen bevestiging gekregen. Erg slechte service voor veel extra geld!

13 maart 2020

Gewoon slecht!

Probeer een boeking via de website te maken met een stoelselectie. Na alles te hebben gereserveerd en neemt het systeem de stoelselectie niet over en is er een betaling en boeking gedaan zonder toevoeging van deze selectie. Contact klantenservice- in de wacht- eindelijk te woord gestaan. De stoelen bent u vergeten toe te voegen, want ze staan niet in uw boeking. (Daar was ik natuurlijk zelf ook achter, maar weet toch wel zeker dat ik ze gereserveerd heb) Klantenservice: U kunt via de boekingscode bij de airline alsnog zelf de stoelen reserveren. Je kunt het al raden, werkt ook niet. Nogmaals contact met de klantenservice, deze kijken mee en bevestigen- werkt inderdaad niet. Boeking kan kosteloos geannuleerd worden, maar het geld wordt pas een paar dagen later teruggestort. Advies is om opnieuw te boeken. Is binnen 5. minuten de prijs met 20,- omhoog gegaan en blijkt de stoelselectie module gewoon niet te werken. Wederom klantenservice. Reactie: Dat de prijzen omhoog gaan kunnen wij niets aan doen en probeert u een andere browser- we hebben problemen met safari. Ik pak direct mijn andere windows laptop erbij en uiteraard hetzelfde probleem. Reactie klantenservice: Ja, ik weet het niet. Moet u maar bij een ander boeken. Ben ruim een uur bezig geweest. Beste BudgetAir: dit moet toch beter kunnen!!!

24 februari 2020

Beter direct boeken bij KLM

Alle communicatie over wijzigingen en aanpassingen gaat per email zlefs als je vraagt of er gebeld kan worden krijg je een mail dta je zelf moet bellen. Als je KLM tickets boekt kun je dus beter rechtstreeks boeken, dat is sneller, zelfde prijs en bij wijzigingen ben je voordeliger en sneller klaar. Bovendien kun je dan eventuele miles inzetten als betaling wat bij BudgetAir ook niet kan. Niet voor herhaling vatbaar!

22 januari 2020

Dear Raymond,​
We are very sorry to hear about the negative experience you have had using our services. We request you to kindly provide your booking number in order to check what has happened and assist you.

Kind regards,BudgetAir Customer Service
Alex

[https

Onduidelijk

Beantwoord mijn mails heel traag en beantwoord mijn vragen niet duidelijk, terwijl er spoed achter zit. Doen heel vaag over annuleren en geld terug krijgen. Nemen hun telefoon nooit op.

8 november 2019

Beste,
Het spijt ons dat u ontevreden bent over uw ervaring met onze service. Kunt u ons het boekingsnummer in een privébericht sturen zodat we u beter kunnen helpen?
Met vriendelijke groet,BudgetAir klantenservice
Chris
[https

Boek NOOIT met Budget Air!!!

Budget air had een andere vlucht geboekt als op mijn reisschema, waardoor ik aankwam op de airport om mijn volgende vlucht te pakken en toen was die al 4 uur eerder vertrokken!! Toen ik dus nog op mijn vorige vlucht zat... Heb ze meerdere keren geprobeerd te bellen maar ze nemen niet op. Het heeft mij ZAR 2800,- gekost om een nieuwe vlucht te boeken!!

12 juli 2019

Caro bugiardo,

Ci scusiamo per l'inconveniente causato a te.

Potresti fornirci il numero di prenotazione in modo che possiamo esaminare i tuoi problemi e ricontattarti.

Grazie e saluti
Team di supporto Budgetair

Als wij nul sterren konden geven, dan deden we dit zeker

Als wij nul sterren konden geven, dan deden we dit. We hebben onze vlucht geannuleerd ruim twee maanden voordat we zouden vliegen. Ook hadden we een Premium pakket erbij gevoegd. Nu horen we na veel heen en weer gemaild te hebben dat we totaal niks terug krijgen. We hadden beter geen premium pakket erbij kunnen nemen en gewoon niet gaan op deze vlucht, dan hadden we dat geld in ieder geval terug gehad. Ze zeggen dat de luchthavenbelasting hoger is dan de annuleringskosten. Echt heel slecht bedrijf. Beste mensen kijk eerst bij wie je boekt. Dit was echt een heel dure miskoop. Ook via de mail is er niet met deze mensen te communiceren. Ze zijn star en schuiven alles van zich af.

10 juli 2019

Mijn vlucht is veranderd door budget…

Mijn vlucht is veranderd door budget air . Een vlucht die ik niet wil en graag veranderd wil zien worden naar een andere vlucht dan. Ik loop al 2 weken te bellen. Er wordt niet opgenomen. Ik heb meerdere e-mails geschreven waar niet op gereageerd wordt. Wat is dit? Ik wil me geld terug of contact om de vlucht om te boeken!

5 juli 2019

Boek AUB niet via Budget Air

Boek AUB niet via Budget Air.
Veranderen je vlucht schema, melden alleen dat je nieuwe ticket kan accepteren niet hoe je deze kan weigeren en hoppa je zit op een vlucht die totaal onhandig is met een klein kindje (en alleen reizende moeder).
De airline die de vlucht uitvoert meldt gewoon dat de vlucht nog steeds beschikbaar is en dat er niets veranderd is.

Wat een ontzettend slechte service!

24 oktober 2018

Onmogelijke vlucht wijziging (2e aansluitende vlucht 12 uur!! vervroegd, en 1e vlucht ongewijzigd)

Probleem netjes opgelost.

---
Ik heb een ticket geboekt van Dusseldorf naar Buenos Aires (via Madrid)
de vlucht van Madrid naar Buenos Aires is 12 uur vervroegd, de vlucht van DUS-MAD is ongewijzigd, hoe moet ik in hemelsnaam mijn vliegtuig in Madrid halen?

Ik heb al contact gehad met Iberia, zij hebben de gewijzigde vluchttijden doorgestuurd, maar inmiddels nog steeds niets gehoord van Budgetair.
Telefonisch zijn de onbereikbaar. Hopelijk reageren ze hier en wordt het opgelost, dan schrijf ik graag een positieve recensie tussen als deze slechte berichten.

19 september 2017

Schandalig!!!

Op de luchthaven bleek dat het ticket niet betaald was terwijl er wel een bedrag was afgeschreven op rekening van BudgetAir en er een bevestigingsmail verzonden was. Hierdoor ter plekke op de luchthaven een duurder ticket moeten kopen om op tijd mijn overstapvlucht te halen.

6 juli 2017

Antwoord van BudgetAir.com

Our sincere apologies for the inconvenience caused.

Upon checking your reservation history we found your credit card was declined as per the history we did send follow up emails and also we tried to call you but there was no response hence your reservation was cancelled.

In case if you need further assistance please write back to us on infomy@budgetair.com

Thanks,
BudgetAir.com

Reviews in alle talen tonen. (30.303 reviews)