BVK Timmer en Montage te Tricht
Via een goede zaak in Culemborg heb ik in september 2024 mijn badkamer laten doen. Deze werkzaamheden werden via een zzp'er (BVK Timmer en Montage te Tricht) uitgevoerd. In het begin van de werkzaamheden leek alles goed te gaan, maar na de oplevering vertoonde de badkamer meerdere gebreken. Zo was er totaal niet goed gevoegd en zaten er door de hele badkamer heen gaatjes van diverse grootte, waren de waskommen niet vastgezet, zaten er tegels in het raamkozijn niet goed etc. Daarnaast kwam ik tot de conclusie dat hij verschillende werkzaamheden, zoals het vervangen van de wanden achterwege had gelaten, maar hij niet aan de badkamerzaak had doorgegeven dat ze dit in mindering moesten brengen op de factuur. Ben van BVK bleef volhouden dat er gewoon goed gevoegd was en dat er niks aan de hand was.
Na veel heen en weer gebeld en gemaild te hebben met de badkamerzaak en nadat het hoofd van de sanitaire afdeling was langs geweest, was de conclusie toch dat er totaal niet goed gevoegd was en dat er lucht in het voegsel terecht is gekomen, maar Ben bleef volhouden dat er niks aan de hand was. Ben heeft wel meerdere keren geprobeerd om de voegen te herstellen, maar zoals met veel zaken in de badkamer wilde hij alles weer gehaast afronden en beschadigde hij bij de herstelwerkzaamheden na 5 minuten al een tegel. Ik heb bij hem aangegeven dat hij moest stoppen met de herstelwerkzaamheden. Na overleg met de badkamerzaak is er een andere zzp'er geweest die de voegen heeft hersteld. Ben van BVK wilde ook de afspraken die ik met hem had gemaakt inzake het schilderen van het plafond en het raamkozijn niet meer nakomen. Ik heb aan hem laten weten dat dit inderdaad het beste was, aangezien ik totaal geen vertrouwen meer in hem had.
Conclusie is dat hij veels te snel werkt en zijn fouten niet toegeeft. Daarnaast laat hij dus diverse werkzaamheden achterwege, maar hoopt hij hier via de badkamerzaak wel voor betaald te krijgen. Iets wat hem bij mij gelukkig niet is gelukt. Wat mij betreft levert hij prutswerk en is hij niet betrouwbaar in wat hij wel en niet heeft gedaan. Ik wil andere mensen aanraden om dit soort klussen lekker door iemand anders te laten doen die wel hart voor zijn of haar werk heeft en die alleen de uitgevoerde werkzaamheden in rekening laat brengen.