Bestelling, na overleg, keurig op tijd geleverd. Cadeaubon was zo beeldig ingepakt! Echt een cadeautje om te geven🤗

1. Decoratie- en interieurwinkel

bij By Char Living vindt je de leukste trendy woonaccessoires voor in je huis. Van mooie vazen tot leuke kandelaars en kleurrijke kaarsen. In onze webshop shop je toffe items voor in je eigen interieur of om cadeau te geven. Snelle levering, lage verzendkosten en iedere week nieuwe collecties.

4,4

Uitstekend

Bestelling

11 juli 2024

Blij met vaas

Onlangs in aanmerking gekomen met By Char Living. Wij hebben hier een hele mooie vaas blauwe bessen vaas gekocht. Ze hadden hem mega goed verpakt om breken tijdens de verzending te voorkomen. Heel erg blij met onze nieuwe vaas. Wij gaan hier vaker bestellen!

13 juni 2024

Super!

Ik ben altijd opzoek naar leuke (aparte) spulletjes voor in huis.. (mijn collega’s noemen mijn huis dan ook wel een museum haha) en heel veel spulletjes komen uit de webshop van By Char Living. Mijn bestellingen zijn altijd heel leuk en netjes verpakt en snel verzonden! Ik heb altijd het gevoel alsof ik een cadeautje voor mezelf aan het uitpakken ben zodra het pakketje binnen is. Echt een aanrader dus! ♡

21 juni 2024

Fantastisch!

Ik heb al meerdere keren besteld en elke keer word ik weer verrast met de mooie spullen en prachtige setjes die je maakt! Ben er super blij mee en word super goed en vriendelijk geholpen!

5 april 2024

Pas op met retourneren.

Eindelijk na een tijdje mijn pakket ontvangen. Toen ik mijn producten wilde retourneren ging het mis, dit bedrijf neemt het niet zo nauw met de rechten van hun klanten. Dit bedrijf volgt zijn eigen regels die wettelijk niet zijn toegestaan. Pas op, want naar je geld kun je fluiten!

5 maart 2024

Top shop!

Ik heb had leuke kaarsen besteld en ze zijn super van kwaliteit! Goede en snelle levering. Ze helpen je altijd met elke vraag en ze zijn super vriendelijk!

15 februari 2024

Een fantastische ervaring!

Ik had een wat grotere bestelling.
Alles was fantastisch ingepakt! Het waren allemaal cadeautjes om uit te pakken! Een hele beleving! Ontzettend leuk! Ik ben er super blij mee. Ook na het uitpakken😉
Alles zag er goed uit en heel belangrijk... niets beschadigd. Ik ben een hele blije klant en ga er zeker weer bestellen.

26 januari 2024

Een streling voor het oog, een feestje om uit te pakken!

De bestelde producten zijn super leuk, vrolijke kleuren en eindelijk iets anders dan anders.
Kortom een streling voor het oog om te zien en wat is alles gezellig ingepakt...zo feestelijk en mooi... heerlijk gevoel om uit te mogen pakken. En als klap op de vuurpijl kreeg ik nog een cadeautje bij mijn bestelling! Als blijk van waardering...ik kijk nu al uit naar mijn volgende aankoop 🤩🤩

19 januari 2024

Item kapot ontvangen

Bestelling erg laat ontvangen, zonder bericht hoe de bestelling er voor stond! 1 Vondels kerstornament kapot ontvangen, hierover gemaild. Als antwoord in de mail; Plak het maar of je stuurt het terug maar de verzendkosten zijn wel voor jezelf.. voor mij geen ByChar meer.

2 januari 2024

Eens maar nooit weer

Mijn bestelling werd erg laat verzonden. Ik heb zelfs even gedacht dat ik via een oplichtingspagina had besteld, omdat ik niets hoorde. Op een mailtje kreeg ik geen reactie. Uiteindelijk contact opgenomen via Instagram, waar vrij kortaf gereageerd werd.
Toen ik een week later toch mijn pakketje ontving, bleek er een behoorlijke beschadiging op een Vondels kerstbal te zitten. Volgens de eigenaresse kon dit gebeuren en was het niet haar fout, maar een productiefout van Vondels.
Contact opgenomen met Vondels. Volgens hen kan dit inderdaad gebeuren, maar zou het zo niet aan een klant verkocht mogen worden. Iets dat zij dus met het bedrijf zou moeten opnemen. Helaas hoor ik echter niets meer terug. Voor haar is het blijkbaar 'case closed'.
Eens, maar nooit weer, die CharLiving.

2 januari 2024