Ik ben altijd opzoek naar leuke (aparte) spulletjes voor in huis.. (mijn collega’s noemen mijn huis dan ook wel een museum haha) en heel veel spulletjes komen uit de webshop van By Char Living. Mijn b... Toon meer
Bestelling, na overleg, keurig op tijd geleverd. Cadeaubon was zo beeldig ingepakt! Echt een cadeautje om te geven🤗
Onlangs in aanmerking gekomen met By Char Living. Wij hebben hier een hele mooie vaas blauwe bessen vaas gekocht. Ze hadden hem mega goed verpakt om breken tijdens de verzending te voorkomen. Heel erg... Toon meer
Bestelling erg laat ontvangen, zonder bericht hoe de bestelling er voor stond! 1 Vondels kerstornament kapot ontvangen, hierover gemaild. Als antwoord in de mail; Plak het maar of je stuurt het terug... Toon meer
bij By Char Living vindt je de leukste trendy woonaccessoires voor in je huis. Van mooie vazen tot leuke kandelaars en kleurrijke kaarsen. In onze webshop shop je toffe items voor in je eigen interieur of om cadeau te geven. Snelle levering, lage verzendkosten en iedere week nieuwe collecties.
Rijksstraatweg 102, 2022DD, Haarlem, Nederland
- Bycharliving@hotmail.com
- www.bycharliving.nl
Mensen keken ook naar
Fijne winkel
Toevallig op deze website beland omdat ik van een vriendin de teckel windlichtjes had gezien, dus die moest ik ook hebben :)
Mijn bestelling kwam heel leuk en stevig verpakt aan.
Enige kleine minpuntje: de stock van de windlichtjes bleek niet te kloppen en dat werd achteraf pas meegedeeld. De terugbetaling werd dan ook wel meteen in orde gebracht en ook de reactiesnelheid van de klantendienst is top.
Super service en hele goede ervaring…
Ik volg haar al heel lang op Instagram en ik moet eerlijk zeggen ik blijf bij haar kopen. Het is zo verslavend allemaal. zoveel verschillende accessoires die ik telkens voorbij zie komen dat ik bijna niet kan kiezen.
Haar service is geweldig en ze denkt ook heel goed mee.
goede kwaliteit mega blij mee
Netjes verpakt snelle levering
Aan te raden
Wat een leuke spulletjes! Bestelproces ging makkelijk en vlot. Communicatie is heel goed en er wordt heel snel gereageerd. Mijn pakket was zoek geraakt bij Post.nl en zonder gezeur werd er een nieuwe opgestuurd. Fantastisch ingepakt om kado te geven voor de kerst en met een leuke attentie in de doos.
Leuk ingepakt met een briefje erbij en…
Leuk ingepakt met een briefje erbij en een snelle verzending!
Netjes, leuk en snel!
Makkelijk besteld, betaald en snel binnen in een super leuke verpakking. Echt een cadeautje!
Wat een feestje om uit te pakken
Wat een feestje om uit te pakken. Je kunt zien dat het met liefde en aandacht was ingepakt. Aanrader!
Superrr webshop
Super leuke spullen en snelle levering! Ik kom zeker gauw weer bestellen!
Snelle levering en zeer goed verpakt
Super blij mee!
Via Instagram kwam ik deze website tegen, en zag zulke leuke spulletjes voorbij komen. Toen mijn bestelling binnen kwam was het een feestje om alles uit te pakken. Super blij mee!
Super blij met mijn aankoop
Ik heb een Candy kandelaar online besteld. Deze was heel goed ingepakt en in mooi cadeau papier. Ik ben super blij met mijn aankoop.
Fijne Service
De bestelling die ik geplaatst heb was leuk ingepakt en snel geleverd.