CABINN Hotels Reviews 455

TrustScore 1.5 uit 5

1,7

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi kommer ind på værelset som burde være til tre voksne der er en Queen size seng og en overkøje 30cm fra loftet og det var farligt at ligge i hvis man falder ud over kanten og der er ikke sat noget... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Cabinn Arni magnussons gade kbh. Micro værelser uden nogen form for udluftning, bruse gardinet var klods op af toilettet. Morgen buffet er så lavt niveau som tænkelig, utrolig dårlig opstillet s... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Booked two nights separately and asked to keep the same room. Reception didn’t care and sent me to booking.com. The manager only tried to charge me more, even though the rooms cost the same. Never s... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg vil gerne dele min oplevelse, som desværre ikke har været særlig god. Jeg har haft flere henvendelser i receptionen, hvor jeg har været i kontakt med en receptionist. Hver gang har kommun... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Forsvandt i telefonen midt i kaos – utryghed på Cabinn Copenhagen

Jeg havde den ubehagelige oplevelse at ankomme til Cabinn Copenhagen 18:10, hvor receptionen burde være et trygt omdrejningspunkt for gæster. Desværre var virkeligheden en skræmmende mangel på professionel tilstedeværelse fra vagtfirmaet Team One Security.

Vagten, der skulle repræsentere både hotellet og sikkerheden, var ikke-velsoigneret og iført en kasket – et uprofessionelt valg af påklædning, der umiddelbart gav et skøvet og uengageret indtryk. Men det var hans adfærd, der virkelig var fortvivlende. Midt i en reception med massiv larm og uro ude foran (råb og tumult, der tydeligt kunne høres), sad han med hovedet nedbøjet over sin mobiltelefon, fuldstændig uanfægtet af omverdenen.

Selv da en gruppe unge larmede og skabte uro i hotelindkørslen, løftede han ikke engang blikket. Hans rolle som sikkerhedspersonale blev fuldstændig negligeret til fordel for at scrolle på sin skærm. Det var, som om han var alene hjemme på sit værelse, og ikke på en 24-timers reception, hvor hans primære opgave burde være at sikre gæsternes velbefindende.

For et hotel som Cabinn Copenhagen, der fremhæver deres "24-hour front desk" som en central service, er det uacceptabelt, at den ansvarlige for sikkerheden i den travle aftenstund er fuldstændig fraværende. Det skaber en dyb følelse af utryghed, og man føler sig som gæst overladt til sig selv.

Jeg har altid følt mig tryg på Cabinn-hoteller, men denne oplevelse med Team One Securitys personale fik mig til at betvivle hele sikkerhedskonceptet. Hvem holder egentlig øje med lobbyen, når vagten er optaget af sociale medier?

Team One Security lover ifølge deres hjemmeside "professionel sikkerhedshåndtering" og "robust beskyttelse". Min oplevelse var det stik modsatte: en useriøs, uengageret og uprofessionel attitude, der sætter gæsters tryghed på spil.

Jeg vil kraftigt fraråde andre hoteller at benytte deres tjenester, og jeg håber, at Cabinn Copenhagen genovervejer deres samarbejde med dette vagtfirma. Et hotel i denne kaliber fortjener bedre.

17 september 2025

Sløj service ift. firma-afregning

Sløj service ift. afregning, da deres system ikke modtager EAN-nr, mm. uden meget besværlig formular. De endte med at hæve pengene fra min konto uden tilladelse. Dette kan åbenbart ikke gøres om pga. CABINNs egne systemer. Dette besværliggøre det meget at bruge CABINN professionelt. Værelset var som forventet for prisklassen...

9 september 2025

Total dårlig service

Total dårlig service. Billigt, men dårligt. Hvis du er meget heldig finder du en, som kan tale dansk, og hvis de snakker engelsk, kan man ikke være sikker på de helt forstår dig. Det er en pengemaskiner, og ikke andet. Jeg boede der i 10 dage, og fik ikke gjort rent. Så fik jeg gjort rent, så fjernede de mine ting..? Find et andet sted?

10 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Cabinn city er godt ringe til forhold…

Cabinn city er godt ringe til forhold af cabinn copenhagen.
Ingen service.
Bruseren der er kalket til.
De forlanger 2450 kr for 2 overnatninger.
Hvis man så vil have morgenmad skal dette til købes.
Hvilket der er med i pris på andre hoteller . Møj beskidt værelse og slet ingen service

28 augustus 2025

Weekend opphold i Århus aug. 2025

Hotell cabinn i Århus , beliggenhet veldig sentralt , midt i smørøyet av butikker restauranter , attraksjoner og alt av hva bylivet kan by på !Gangavstand ! koselig by i sør langs kanalen !! Hotellet s resepsjon og felles rom framstår romslig og innbyende , hyggelig betjening ! Virkelig hjelpsom med informasjon ! Frokosten sto til mine forventninger - mix av fersk brød og rundstykker - disken hadde det nødvendigste av pålegg kjøtt oster agurk paprika eggerøre , også en self service stasjon av korn produkter - yoghurter m m falt i smak ! Rommet vi hadde ( comodore er lite men igjen veldig rent - badet likeså - uten dusj kabinett , kun forheng ! Vi er ikke kresne så det fungerte på ett vis for 3 dgr s opphold ! , du får det du betaler for !! Noe støy fra fra veien kan nevnes men ikke noe som plaget oss i lengden ! Man må regne med aktiv byliv når man oppholder seg tettpå støynivået ! Vi kommer gjerne igjen - prismessig greit innafor vår budsjett!!!

22 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Manglende tilbage betaling af…

Manglende tilbage betaling af depositum.
Booker direkte ved skranken. Bliver opkrævet 500 KR i depositum. Lidt mærkeligt gør jeg normalt aldrig.
Efterlader værelse pænt og rydeligt. Intet ødelagt.
Men depositum udebliver tilbage betalt.

4 augustus 2025

Cabinn Odense

Cabinn Odense. Sikke da et fusker hotel. Bestiller med gratis parkering og så viser det sig at koste 400 kr for parkering.
Vil på det kraftigste anbefale at man ikke benytter et løgner hotel

6 augustus 2025

Cabinn hotel copenhagen

Cabinn hotel copenhagen
Jeg var på sommerferie med min teenagesøn i kbh. Jeg havde bestilt et dobbel værelse en måned i forvejen.
Da vi ankommer den 5/8 kl 15 og ville tjekke ind var alt kaotisk og medarbejderne talte ikke dansk.
Da vi endelig fik tjekket ind efter en times kaos, og kommer op til værelset kommer vi ind i et ekstremt lille værelse med en trekvarts seng.
Jeg går ned i receptionen og siger der må være sket en misforståelse Da jeg har en mail der bekræfter at jeg har betalt for et dobbelt værelse
Medarbejderen siger på en meget overlegn måde at det er super ærgerligt men det kan de ikke gøre noget ved Da alt er booket op og de ikke kan give mig et andet værelse.
Jeg bliver henvist til deres supervisor som giver mig samme besked.
Jeg siger til hende i det mindste må i da refundere noget af beløbet tilbage, dette har de heller ikke mulighed for.
Jeg spørger om der er mulighed for at få ekstra nøgle kort ( det har aldrig været et problem på cabinn city i kbh)
Det er heller ikke muligt.
Jeg vil slet ikke anbefale nogen at benytte cabinn copenhagen. Og dette blev mit første og sidste besøg

6 augustus 2025

Skægkræ/firebrats in cabinn copenhagen

We have now seen at least three firebrats, two in my room and one in my friends’ room. Since they typically hide and spread easily through buildings, we are concerned that this may indicate a broader infestation. We wanted to bring it to your attention because we’re also worried about bringing them home with us in our luggage. We hope this will be passed on to management and addressed with professional pest control.
Vi har nu set mindst tre skægkræ – to i min værelse og ét i min venindes værelse. Da de typisk gemmer sig og spreder sig nemt mellem værelser gennem bygningen, er vi bekymrede for, at der kan være tale om en egentlig infestation. Vi vil gerne gøre opmærksom på det, da vi også er bekymrede for at få dem med hjem i bagagen. Vi håber, det kan blive taget videre til ledelsen og eventuelt skadedyrsbekæmpelse.

29 juli 2025

Skadedyrenes hotel

Først og fremmest: Der er skægkræ i værelserne og hotellet kan ikke gøre andet end at lægge dine kufferter i fryseren og de ved enddog ikke, hvor langt tid bagager skal være i fryseren. DE har ikke politik omkring fund af skadedyr.
De fleste medarbejder kan ikke tale dansk og der er en meget ringe rengøringsservice og kedelig morgenmadsbuffet.
Der er ingen aircondition og topmadrassen sejler.
Det eneste plus er beliggenheden.

28 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anden gang jeg besøger Cabinn Aalborg.

Anden gang jeg besøger Cabinn Aalborg.

Utrolig god kundeservice med prof. attitude og god indtjekning.

Værelset er pæne og rene og ser rigtig indbydende ud.

Eneste minus var man ikke kun kunne låse vinduerne når de stod åbne for frisk luft.

26 juli 2025

Ok hotel Cabinn Copenhagen

Ok hotel Cabinn Copenhagen . Vi har intet manglet og værelset var rent og fint MEN: Der mangler udluftning og aircondition på værelserne. Det er ulideligt at opholde sig og ikke mindst at sove i værelset. Personalet har været flinke og hjælpsomme dog kan det være et problem, at de fleste ikke taler dansk.

23 juli 2025

Tæt på 0 stjerner

Hvis du i forvejen rejser på discount/budget, så er Cabinn måske en løsning, men du skal være forberedt på dårlig ventilation, lavt serviceniveau, betaling for korttidsopbevaring af bagage, en lille seng, engelsk/spansk talende personale, natlig støj fra P-pladsen og et meget lille værelse.

23 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi bruger i vores firma hotellet rigtig…

Vi bruger i vores firma hotellet rigtig meget kun for at sove og bade og er man ikke for tyk kan det jo lige gå.
I går den 22.7.2025 valgte jeg så at besøge mine folk, vi købte øl i receptionen og jeg var uheldig at få en solbajer (smagte og lugtede forfærdeligt) jeg ville have den byttet, men det nægtede receptionen. Heldigvis kom en ansat til sidst og sagde at hun bare skulle give mig en ny.......
Hvor sover drengene mon i næste uge? Cabin Metro,.... Nope

22 juli 2025

Cabinn Copenhagen

Vi er 4 teenagere og to voksne, der har 2 3-personers værelser i 3 nætter. Lettere kaotisk at skulle tjekke ind, dårlig indeklima og efter første nat virkede toilettet ikke på det ene værelse (det opdagede vi kl. 21.30). Det er meget svært at få fat i en dansk talende medarbejder (vagten måtte være tolk på et tidspunkt!!), men efter lidt møje og besvær fik vi heldigvis løst problemet, men vi sidder nu med lidt forvirring omkring den videre proces ang værelser. Man får, hvad man betaler for...

17 juli 2025

Dårlig kommunikation

Cabinn copenhagen blev valgt som overnatning grundet perfekt beliggenhed. Selv tjek ind var ret besværligt og ligeledes selvtjekud. Personalet var ej dansktalende. Overmadrassen på sengene kørte rundt, så vi gled med. Indeklimaet var rædsom og klistrede varmt og ikke mulighed for udluftning. Vi fik en elendig nat, og vil ikke vælge det igen. Til gengæld var der rent og pænt på fællesarealerne og konstant rengøring.

16 juli 2025

Katastrof

Vi bodde i detta hotel för det passade vår budget den 23/6 2025. Smidigt och lätt att checka in sig själv. Det var toppenbra. Personal i receptionen var tillmötesgående och hjälpsam.

Vi har två vuxna och två barn. Rummet visade sig inte ha någon AC och det var väldigt varmt för oss. Det gick inte att vara i rummet på dagen på grund av värmen. Sängen för två gled hela tiden i sär. Hade önskat att man kunde sätta ihop dessa.

Vi hade köpt frukost men den var under all kritik dålig, inte alls värt pengarna. Knappt laktosfria alternativ. Vi valde att köpa egen frukost efter en dag. Man kan knappt kalla detta för frukostbuffe. Så dåligt. Personalen hade AirPods i öronen och var inte tillmötesgående under frukosten när man försökte få kontakt.

Jag skulle verkligen rekommendera att man inte bor på detta boende utan lägger den där extra tusenlappen på något bättre.

Satsa på AC och bättre frukost Cabinn!

Vänliga hälsningar Pia med familj

23 juni 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.