Vi kommer ind på værelset som burde være til tre voksne der er en Queen size seng og en overkøje 30cm fra loftet og det var farligt at ligge i hvis man falder ud over kanten og der er ikke sat noget... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Cabinn Arni magnussons gade kbh. Micro værelser uden nogen form for udluftning, bruse gardinet var klods op af toilettet. Morgen buffet er så lavt niveau som tænkelig, utrolig dårlig opstillet s... Toon meer
Booked two nights separately and asked to keep the same room. Reception didn’t care and sent me to booking.com. The manager only tried to charge me more, even though the rooms cost the same. Never s... Toon meer
Jeg vil gerne dele min oplevelse, som desværre ikke har været særlig god. Jeg har haft flere henvendelser i receptionen, hvor jeg har været i kontakt med en receptionist. Hver gang har kommun... Toon meer
Sindssygt uforskammet personale
Sindssygt uforskammet personale. Ok værelser men utrykt at være!!!
This is their DELUXE room:
This is their DELUXE room:
1) Bed steel frame with a 4cm thick matrass, prisoners in guantanamo has a better bed.
2) Room toilet is located inside the shower. But don't worrey, with a small curtain you can just mentally ignore the fact that their deluxe room actually have the toilet inside the shower area. Gross!!
3) We are 3 people (2 adults 1 child) in the DELUXE room, and we got a total of 1 commercial tiny plastic shampoo "rip to open" single-use shampoo sachet. But don't worrey, you can use just a tiny amount of shampoo and balsam so that everyone gets enough for their forehead!
4) The room is so tiny that in order to actually fit inside the room you would need to have a part in the movie "Downsizing" (2019) before booking. So don't worrey, do that first before booking to get a feeling of real DELUXE value.
5) You want to whipe yourself after using the cramped in toilet inside the shower area? Don't worrey, just book and attend a 10 day Yoga flexibility course before arrival. That way you might be able to reach the toilet paper holder that is located directly UNDER the sink(!). Oh, and did i mention you get the luxury of having the sink cramping you into the wall when sitting on the toilet? This way there is no need to worrey about falling off the seat.
Overall: If you are used to the standard of sleeping on the floor or concrete ground in your every day life, this DELUXE room is definetivley an upgrade worth your money! If you are used to taking a bath in the local pond, then this rooms sgower will make you feel like a king! Just bend over and you can use the toilet at the same time, and even brush your teeth afterwards using the sink as well while showering. This place lets you do all at once! :)
And did i mention? "We have car parking avaligable at the hotel" their commercial reads. They just forgot to put in the ad that it costs $45 for 1 night, so don't worrey, you get the complete feeling of being scammed on arrival, this way you hopefully are less likley to feel scammed about anything else during your trip compared to your stay at the CABINN COPENHAGEN.
CABINN Vejle kun for folk der ikke har svært ved at sove.
Jeg har nu boet 15 uger sammenlagt på CABINN i Vejle, hvoraf der har været problemer med støj på værelserne de fleste uger. Personalet i receptionen er meget flinke og hjælpsomme med at finde et nyt værelse, så det er til at holde ud, at være på værelset.
De seneste fem uger har jeg haft 12 værelser, hvoraf jeg den ene dag måtte igennem 4 værelser før der var et, som var til at kunne sove på. Den seneste uge var jeg nede i receptionen, hvor chefen sad ude i baglokalet. Jeg fortalte receptionisten, hvad jeg oplevede på værelset i form af støj fra vandrørene i væggen, og en elektrisk summen fra væggen. Receptionisten, gik straks igang med at se, hvad hun kunne gøre.
Dog kom chefen ud, og hun nævner straks; "Dette er en gammel bygning, og støj må kunne forventes på værelserne fra vandrørende på denne årstid." Hvortil jeg svare; "Det er også fint, men det skal også være til at holde ud, af sove i, og når man ligger med hovedet lige op af væggen hvor larmen kommer fra, så er dette ikke nemt. Jeg har ovenikøbet forsøgt at skrue op og ned for radiatorene" Hertil får jeg svaret fra hende; "Vandrørene er delt til to værelser af gangen, og jeg derfor fint kan slukke radiatoren på mit værelse, men hvis nabo værelset har tændt deres, så vil jeg kunne høre larmen. Men det må kunne forventes med larm fra vandrørende i denne gamle bygning på denne årstid, derudover køre ventilationen også altid på badeværelset. Da de bygger på den anden side af vejen, har vi nogle hørepropper du kan få og sove med, hvis jeg vil have dem. Men jeg kan ikke forvente at få et nyt værelse hver gang, og det bedste vi kan give dig er et 7'er værelse, da man sover langst fra vandrørene." Jeg svare; "Jeg har selv hørepropper" og nej. Dette har jeg forsøgt, og det virker ikke. Hun svare; "Jamen, dette hotel er kun for gæster som har et godt sove hjerte, og ikke har svært ved at falde i søvn, derudover kan jeg jo bare tage et par hørepropper i ørene".
Et handicap uvenligt hotel
Min far er gangbesværet og bruger handicapscooter og rollator. Han er på ferie fra Jylland og har brugt Cabinn Copenhagen de sidste 3 gange fordi det er tæt på Hovedbanegården og fordi han har fået lov til at stille sin lillebitte handicapscooter i et hjørne af foyeren hver gang. I dag på dag 2 ud af 7 fik han at vide, at den ikke kunne stå der, fordi den stod i vejen. Den skulle stå i parkeringshuset (til en daglig ekstra betaling). Kan desværre ikke uploade billeder her til anmeldelsen. Men at sige, den står i vejen, er nærmest grinagtigt. Den kunne ikke stå mindre i vejen end den gør. Min far har meget svært ved at gå og det er vigtigt at hjælpemidlerne er tæt på. Receptionisterne forstod ikke meningen med chefens ordre, men min far måtte ikke tale med chefen (han havde ikke tid). Så nu er han blevet nødt til at købe togbilletter, bestilling af lift til toget osv hjem igen til i morgen. Og har spildt penge på 5 overnatninger han nu ikke kan få pga. hotellets ufleksible holdning.
Hvis du er gangbesværet og har brug for bare en lillebitte smule service og fleksibilitet fra et hotel, skal du absolut IKKE vælge Cabinn Copenhagen! Der er ingen hjælp at hente eller forståelse for handicappede medborgere. Øv for en oplevelse og spoleret ferie.
Cabinn Hotel Århus Kannikestræde
Cabinn Hotel Århus Kannikestræde. Kom hjem kl. ca 01.00 am og mit nøglekort virkede ikke, fik opdatering og det samme, og nu skulle natportier (mit hans grill mad) ned fysisk og åbne min dør. "Hvad kunne jeg forvente til den pris ? - Øh at jeg ikke kan komme ind på mit værelse?"
Næste morgen´- ned til bilen, op til morgen mad samme igen ingen adgang til mit værelse igen en sur morgen portier.
Morgenmad var fint og super parkering i kælderen - der var ingen portier heldigvis.
Ikke styr på noget
Ikke styr på noget, til trods for 5-8 medarbejdere i receptions området. Direkte afvisende og ikke interessert i at løse en mindre udfordring, en rollator til en gæst der efter aftale med gæsten, bestiller = kommune og leverandøren.
Jeg vil fraråde enhver brug af dette sted, ingen kunde service.....
Odense CABINN
Bookede en overnatning og ringede inden og spurgte hvad det ville koste for en ekstra opredning.. da vi kommer og skal tjekke ind er der ikke noteret og vi skal nu pludselig betale næsten dobbelt så meget..
Da vi kommer op på værelset er der ikke meget plads og dobbelt sengen er en 1 1/2 mands seng, er man meget større end en str L kan det være svært at ligge 2 personer der.
Morgenmaden var der, men ikke noget overvældende..
Vi kommer ikke igen..
Der mangler pandekager til morgenmad
Der mangler pandekager til morgenmad
FØJ FOR SØREN! (Jeg må desværre ikke anvende passende ord)
Puha, det var godt nok ingen fornøjelse. Og da slet ikke, da vi om morgenen ville lette rengøringspersonalet ved at tage sengetøjet af, og så hvor decideret uhumsk en seng vi har sovet i! Føj for søren! (Passende ukvemsord bliver desværre censureret!) Værelset var varmt og umuligt at lufte ud. Vandet i bruseren sprøjtede ud over alt. Morgenmadsbuffeten var virkelig skuffende og flere fade var allerede tomme 8.30. Og der var møg beskidt i restauranten. Virkelig ikke pengene værd. Lad i øvrigt være med at benytte deres p kælder. Den er virkelig trang og næsten umulig at komme ned i/op ad. Vi overværede en tysker få ridset begge sider af sin bil i forsøget. Vi kommer aldrig til at bruge Cabinn igen, hverken i Odense eller andre steder.
Virkelig dårlig morgenbuffet det er…
Virkelig dårlig morgenbuffet det er absolut ikke pengene værd
Værelset var med en voldsom lyd der lød som udsugning det var umuligt at sove
Kundeoplevelse i frit fald
Når jeg skriver følgende, er det ikke for at "trashe" Cabinn men som et tegn på, at jeg gerne VIL være (og forblive) kunde.
De seneste 5 år har jeg brugt Cabinn City i København mange gange - nok 250+ overnatninger, særligt under coronaen i 2020 og 2021 med adskillige 3-4 overnatninger af gangen.
Jeg er vanemenneske og trives godt med den forudsigelighed det giver at finde ét bestemt hotel og bare booke det samme hver gang, så jeg ved hvad jeg møder op til (også når jeg ved at det nogle gange "hænger lidt i bremserne" med kvaliteten).
Cabinn City har været min foretrukne base fordi a ) der er gode parkeringsmuligheder og b ) det er i gå-afstand til Strøget.
Desværre har jeg over årene oplevet at service og kvalitet er i frit fald men priserne er ikke. Jeg har bare brug for let bookning, en seng, et toilet og nattero.
FØR coronaen ville jeg give 4 stjerner fordi PRIS og kvalitet matchede og jeg fik dækket mine behov. Morgenmaden var okay og FAIR (!) prissat. Jeg satte pris på at blive genkendt med et "Hej Kenneth!" af det faste personale.
UNDER coronaen ville jeg give 3 fordi morgenmaden blev ALT for dyrt - det var simpelthen en "feststopper" for mig og jeg har ikke tilvalgt det siden. Det var stadig altid let at booke og der var så godt som ingen gæster = ingen støj. Desværre begyndte der at være mange tegn på at vedligeholdelsen dalede. Jeg skifte ofte rum på grund af lugt, defekt luftudsugning, dryppelyde fra badeværelset osv. Voldsom udskiftning af det faste personale medførte både tab af den "Hej Kenneth!"-genkendelighed, jeg satte pris på og gav mange oplevelser med personale, hvor JEG skulle forklare DEM, hvad de skulle gøre. Det føler jeg ikke er min opgave, som kunde. Jeg har næsten hver gang bedt om specifikt det samme værelsesnummer og under coronaen begyndte det at være fuldstændig "hit or miss" om jeg fik det eller ej - jeg kunne godt møde op og få tildelt et andet værelse, selvom det pågældende værelse jeg bad om, fuldt ud var ledigt/tilgængeligt.
EFTER coronaen må jeg desværre sige, at oplevelsen er i frit fald. Jeg har lige booket igen og det er som om, at hver bookning har sine nye overraskelser og problemer. Denne gang kan jeg ikke få systemet til at acceptere det betalingskort jeg normalt bruger (et helt almindeligt og velfungerende Visakort). Jeg skrev til receptionen og spurgte om hjælp og det tog flere henvendelser for noget så simpelt, som at få dem til at booke mig ind - noget, der tidligere bare har kørt glat.
Jeg synes det er rigtig trist at en tidligere god oplevelse er blevet forringet i dét omfang.
Tyveknægte
Har booket et ophold på en forkert dato, gør opmærksom på det inden for et døgn.
Booking.com har forsøgt at være hjælpsomme og prøvet at få hotellet til at ændre datoen, men cabinn afviser blankt med den ene dårlige undskyldning efter den anden.
Desuden får man forskellige meldinger alt efter hvilken medarbejder man fanger på telefonen ( har ringet 4 gange) og det er helt umuligt at snakke med en leder da hun åbenbart kun arbejder mellem 10-11 da det er eneste tidsrum jeg ikke har haft ringet alle andre tidspunkter er hun ikke til stede.
Penge ud i lokummet
Utroligt ringe at man ikke ser sig fleksibel nok til at ændre datoen, når man har lavet en fejl i indtastningen og handler på det straks. Laver reservationen fredag aften, ser fejlen i bekræftelsen med det samme og kontakter hotellet lørdag. Her er svaret at da det er bestilt igennem hotels.com skal jeg igennem dem. Det gør jeg så idag(søndag), og de vender tilbage med svaret at det vil hotellet ikke. Det kunne de jo så egentlig bare have sagt med det samme da jeg havde fat i dem.
Jeg kunne forstå hvis jeg havde ventet længe med at tage kontakt, men der er da ingen tvivl om hvor jeg ikke booker næste gang jeg skal på hotel når man ikke engang kan rykke datoen en uge frem, selvom samme værelse er tilgængelig i den periode, som iøvrigt er over 3 måneder frem i tiden.
Kom nu op i gear
For anden gang virker TV'et på værelset ikke. Når strømmen har været taget, mister apparaterne alle indstillinger. Og så larmer udsugningen/varmen og her er nok 27 grader...
Snyd og klamt
Cabinn i Aarhus nedgraderer uden problemer den type værelse, man har bestilt og betalt for. Receptionstrunten udviste ingen tegn på at have forstået, hvad problemet gik ud på, og jeg kom således til at betale fuld pris for et lille loftskammer, hvor en seng var skubbet ind under en skråvæg, selv om det var meget langt fra, hvad jeg havde bestilt og betalte for.
Hertil kommer, at man kun lægger lagenet løst på sengen, hvorved den særdeles ulækre, plettede madras uundgåeligt kom til syne. Føj! Jeg hørte andre gæster fortælle om den mest elendige morgenmadsbuffet, de nogensinde havde set - gudskelov var mit ophold uden morgenmad.
Man siger, at man får, hvad man betaler for. Det gør man så ikke en gang hos Cabinn. Her snyder man sine kunder!
Dårlig service og manglende…
Dårlig service og manglende kommunikation!
Vi bookede et værelse på Cabinn Esbjerg, med ingen mulighed for refundering. Vi snakkede med en Lotte, som lavede en aftale med. Vi fik at vide, at vi kunne sende en mail for at ændre datoerne – hvilket var rigtig god service!
Men da vi så fulgte op via mail, blev vi mødt af en helt anden besked fra en receptionist ved navn Sofia, som afviste muligheden for ændring og nægtede, at der var lavet nogen aftale. Da vi bad om at tale med Lotte igen, fik vi at vide, at det ikke var muligt.
Det er simpelthen uacceptabelt at få to vidt forskellige svar fra samme hotel. Dårlig kommunikation og skuffende service – vi booker ikke her igen!
Hold nu op dårligt hotel mad
Hold nu op
Hvad sker der på dette hotel i Vejle
Hotelværelser ok men ingen sæbe ingen champoo jeg ved godt man kan selv tage med men ellers ok værelse
MEEEEEN morgenmad hold k…. det var den rene elendighed vi var 3 mennesker 330kr for morgenmad det lykkes os at få et rundstykke med skinke røræg smagte simpelthen af h….til man havde lavet det med æg, timian og hvidløg hvad sker der
Hvis de ikke magter opgaven så må de finde en anden hobby
Jeg sagde det i receptionen mere ligeglad kvinde skal man lede længe efter
Jeg vil heller betale meget mere fremover
ALDRIG MERE CABINN HOTEL
Jeg tænker jeg skriver til dem vedr penge retur men måske jeg er optimist
Bed bugs stay away
Bed bugs
Er bidt overalt af bed bugs og jeg kan ikke få et nyt værelse med mindre jeg bruger hele natten på at vaske mit tøj og fryse alt ned . Dette er åbenbart noget som sker hele tiden .
Uforskammet personale.
Cabinn City Mitchellsgade København.
Fint hotel med små værelser og en rimelig morgenmad. Desværre blev vores oplevelse ødelagt af receptionens personale. De var virkelig modbydelige og nedladende, da vi forsøgte at tjekke ind.
Der var en fejl i deres bookingsystem, og selvom vi stod med en kvittering, der viste, at vi havde booket to værelser til fire personer, nægtede de os check-in. På meget dårlig dansk forklarede de, at det, der stod på deres skærm, var lige så gyldigt som vores kvittering.
Denne behandling var både frustrerende og uprofessionel og gav os en rigtig dårlig start på opholdet. Jeg kan desværre ikke anbefale dette hotel, hvis man forventer ordentlig service og imødekommenhed.
Dårlig service “lån en telefon”
Dårlig service “lån en telefon”
Gal dårlig service hos Cabinn Aarhus.
Her I weekenden boede vi en’ nat på Cabinn Aarhus.(opholdet var nu helt OK, så det er ikke selve opholdet der bedømmes her på Trustpilot)
Min fru henvendte sig fredag aften til en Cabinn medarbejder i receptionen om hun lige måtte låne en telefon da hun havde glemt den i vores bil, og ville ringe mig op da jeg kørte i bilen.
Svaret fra den ansatte i hotel receptionen var : Vi har ingen telefon !🙈
Gal dårlig service fra Cabinn medarbejder i receptionen 🤦♂️
Lees meer over geverifieerde reviews.