Hej cafe mocca Præstø I har en skøn lokation på Præstø havn, super vejr idag,super søde tjenere,der virkeligt var på dupperne og service minded bestilte fish and chips + en fadøl Salat var ikke... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Mad og betjening / service er ok. Toilettet var en svinesti og uhygiejnisk, hvor alt 'sejlede'. Har været på flere andre lignende cafeer, hvor toiletter skinner, og der er pinligt rent hele tiden,... Toon meer
Var på cafe Mocca og skulle spise mad, Bestilte en burger , burgeren var ok men brødet var brændt og totalt sort. Utroligt man som kok vil sende sort brød ind til kunderne. Vi kunne få en kop kaffe g... Toon meer
Vi kommer ind og der står 3 unge piger og diskutere om en regning til en kunde og diskutere med kunden i 10 min, og vi sætter os ned imens personalet havde tralvt med at sætte ting på plads og vi b... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Café Mocca er utvivlsomt et af de bedste spisesteder i Præstø. Cafeen ligger idyllisk placeret på havnefronten i den smukke gamle købstad Præstø. Hos os får du både den smukke udsigt over havnen, skibene og Præstø Fjord samt skønne delikatesser fra menukortet. Så hvis du leder efter et hyggeligt spisested i Præstø, så er Café Mocca helt sikkert det rigtige valg for dig. Vi serverer et bredt udvalg af velsmagende brunch, frokost og aften-retter til enhver smag. Alt sammen lavet af de bedste råvarer, hvor kvaliteten er i højsædet. Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen i vores hyggelig café. Hvis du vil sikre dig, at der er et ledigt bord til dig og dit selskab, kan du altid ringe til os på 55 94 31 32 eller klikke på book bord på www.cafemocca.dk. Du kan nyde vores lækre mad i en hyggelige atmosfære indendørs såvel som udendørs. Vores personale gør alt for at sikre sig, at du, din familie eller venner får den bedste oplevelse. Cafe Mocca holder åbent året rundt. Vi har som erklæret mål, at gå foran, når det gælder arrangementer på havnen og i byen, der kan skabe glæde, trivsel og uforglemmelige oplevelser for alle.
Contactgegevens
Havnepladsen 4, 4720, Præstø, Denemarken
- info@cafemocca.dk
- www.cafemocca.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super betjening
Super betjening, meget lækker mad og skøn IPA-øl fra Møn.
Flot udsigt over Præstø Havn, alt var så i orden, og prisen rimelig.
Dårlig oplevelse
Bestiller 2 øl og 2 platter.
Tjener kommer med bakke med 2 øl, 2 tallerkner og bestik.
Vælter den ene øl på bakken ud over bestik og tallerkner.
Sætter de 2 tallerkner på bordet hvor det konstateres at den ene tallerken em meget beskidt med madrester, Tjeneren henter med det samme en ny tallerken, imellem tiden vendes den anden tallerken og det konstateres at den har madrester på undersiden som stammer fra den anden tallerken.
Vi modtager nye tallerkner og får serveret vores platter.
Heldigvis er min kone opmærksom på det grove rugbrød og spørger om der en nødder i, da jeg har nøde allergi. Tjeneren kommer tilbage med hvidt brød og udtaler at der ikke er andet brød og ingen beklagelse.
Da vi betaler regningen inde i restauranten, træffer vi bestyren og kommer med samme udmelding som her er beskrevet.
Da vi påtaler problemstilling med nøddeallergien så udtaler hun at det ikke er hendes problem.
Vi har i dag været på Cafe Mocca 3 gange, første, eneste og sidste gang.
Café mocca har en fantastisk…
Café mocca har en fantastisk beliggenhed og venligt personale. Man bliver dog betjent af mange forskellige personaler og det virker lidt ustruktureret. Vi bestilte pommes frites til et af børnene til 50 kr. og blev noget overrasket over hvor få pommes frites der er til den høje pris
Maden er god og deres hyldeblomst er…
Maden er god og deres hyldeblomst er virkelig god men det er ret irriterende at de ikke serverer bolognese mere :(
Jeg har besøgt Streetfood hvor cafen…
Jeg har besøgt Streetfood hvor cafen solgte øl og vand i krus og her forlangte man 5 kr i pant pr krus
Men da vi skulle afsted ville jeg naturligvis afl krusene men personslet sagde det kun gjalt ved et nyt køb HaLLO så er det jo ikke pant dårlig stil
Det bliver desværre både første og…
Det bliver desværre både første og sidste gang hos jer.
Bestilte 2 Moccas platter og 2 øl, ind kommer brødkurven med 6 halve skiver brød og vi tænker, det var ikke meget brød til 6 forskellige anretninger, men det fandt vi ud af hvorfor, det var jo ikke mad man kunne blive mæt af. Fiskefileten var god men hvor var citronmayonnaisen blevet af? en meget lille klat under citronen. De få stykker hjemmelavet brød vi fik var super lækkert men der var ikke meget af det, og da vi spørge tjeneren om at få 2 stykker brød mere ( måtte spørge 2 gange ) kom han med 2 halve stykker købe brød og 2 halve stykker hvidt brød som ikke var værd at sammenligne med som det første vi fik, og da regningen skulle betalet var der påført en brødkurv til 35 kr kommer der aldrig igen, men det skal siges at den unge dame og herre som serverede for os var super søde.
Princip…
Vi kommer 10 personer. Vi har bestilt bord, med et ønske om bord udenfor.
Det kunne vi ikke få, da de har et princip om ikke at rykke borderne sammen! PRINCIP, hvad sker der, at sige nej til 10 personer, selv om der står 4-5 2 og 4 mandsborde!
Nu endte vi på torvegrillen, med to borde sat sammen;-)
Dårlig stil Mocca!
Så mange fejl.
Vi havde bestilt bord til 4.
Kom fik vores bord og menu kort
Fandt ud af hvad vi ville have at spise ventede og ventede måtte op og spørge om vi måtte afgive bestilling.
Bestilte 4 retter 2 clubsandwich en burger menu en gang muslingerne bestilte en gang pomfritter til clubsandwichene en gang aoli og remoulade kom med 2 gange pomfritter og 2 gange chili mayo vi fik aldrig remouladen selvom vi spurgte, bestilte 2 glas rose vin vi fik rødvin da jeg sagde det påstod den unge pige det var rose, men fik det byttet men fik i stedet 2 glas hvidvin, vi gad ikke sige mere. Måske der skulle være en voksen person og holde lidt øje. Maden smagte fint.
Ikke godt
Lang ventetid på maden der var kold - glemte maden til en gæst og måtte rykke personalet flere gange.
Lækker brunch
Lækker brunch
Godt varieret udvalg
God betjening
P.S. Løb lige over toiletterne, inden åbning
Vi har lige holdt konfirmation i…
Vi har lige holdt konfirmation i selskabslokalet på Café Mocca. Vi havde en fantastisk dag. Maden var virkelig lækker, personalet søde og imødekommende og bordene var pyntede efter vores ønsker.
Op til festen havde vi meget mailkommunikation med dem og det har været yderst positivt.
Vi kan klart anbefale Café Mocca.
21.4
Vi har i dag d. 21/4 2023 været hos jer og spise. Det bliver desværre vores sidste gang vi besøger jer.
Jeg ringer og bestiller bord til 7 pers. hvilket var fint. Vi har heriblandt en lille baby hvilket der bliver informeret om. Hvor i vælger at placeres os lige ved siden af at større selskab og ved en dør som tjeneren ikke lukker efter sig dette påtales da vi hermed sidder i træk.
Efterfølgende får vi bestilt vores mad. Og her starter det med at gå galt. Vi bestiller både forretter, hovedretter og en børne ret. Jeg beder om at børne retten kom samtidigt med forretterne. Og hun får forklaret hvordan vi ønsker vores retter serveret. Men vælger at komme med en hovedret samtidigt med forretterne, så denne person var færdig med at spise da vi andre får serveret hivedretter. Hvilket ikke sker og bliver påtalt, hvor efter tjeneren vælger at komme gående med retten, som hun lige har haft hånden nede i. Dette bliver også påtalt.
Vi får rigtig velsmagende forretter, her er ikke en finger at sætte!
Der går lang tid for at vores stavelse tallerkener bliver fjernet delvist. Efter at have sidde og ventet omtrent 25 minutter efter de første tallerkener er fjernet, må jeg selv gå op med resten og spørge efter vores hovedretter som vi sidder og venter på i over 40 minutter :(.
Vi ender med at sidde efter to timer og stadig vente på dessert. Vel og mærke er vores glas helt tomme og vi bliver på intet tidspunkt spurgt om vi ønsker mere at drikke. Jeg henvendte mig i jeres bar for at få serveret noget kaffe.
Ud af 4 tjenere var der 1, som forstod hvad kundeservice var.
Meget ærgerlig oplevelse.
Meget lækker brunchbuffet til en…
Meget lækker brunchbuffet til en rimelig pris samt rigtig god service.
Dybt skuffet over kvaliteten af maden
Fik stegt flæsk mm
Fik stegt flæsk mm. Udmærket flæsk og sauce. Kartoflerne var dog kedelige. Burde have været vasket noget mere. Meget jord på dem. Fin og høflig betjening, og skønt sted.
Var til brunch på Cafe Mocca i lørdags
Var til brunch på Cafe Mocca i lørdags. Det er en flot og lækker brunch med høflig betjening. Det er ikke sidste gang vi besøger Mocca med den flotte udsigt over Præstø Fjord
Rigtig dårlig oplevelse!
Rigtig dårlig oplevelse!
Uforskammet tjenere og priser der ikke passer sammen med kvaliteten.
Sidste gang vi kommer der.

Dårlig oplevelse igen igen
Var idag ude og spise på restauranten i anledningen af min søsters fødseldag.
Det hele starter egentlig fint nok vi får bestilt drikkelse og mad. Da vi så får maden er næsten alle vores bøffer i vores burgere mere eller mindre rå inden i… dog var vores tjener hurtig til at sige at det var hendes fejl, og derefter fik køkkenet til at lave nogle nye. Det tog så bare 30 minutter mere….
Da vores mad så kommer igen, den halve time efter kommer en anden tjener så hen og begynder at være uforskammet overfor os, og siger at det skulle vi ha sagt da det står på menu kortet at det bliver servet sådan..(det har vi tjekket efterfølgende og det står ingen steder) vi har givet stedet mange chancer nu, hvor at der mere eller mindre altid har været problemer, så det er sidste gang at vi kommer…

Antwoord van Café Mocca
Virkelig dårlig oplevelse på café mocca…
Virkelig dårlig oplevelse på café mocca
maden var virkelig dårlig og tjeneren var uforskammet.

Dyrt og mangelfuldt
Dyrt!! Et tørt stk smørrebrød uden kød 109kr. Tidligere 89kr. (Rugbrødet var Schulstad solsikke brød) Herudover er der fjernet diverse tilbehør som f.eks urtecreme. En latte 52kr. Seriøst Mocca!? Man får mistanke om at I benytter jer lidt for meget af prisstigningerne. Derudover er meget af maden indkøbt færdiglavet, så den kun bliver varmet og serveret. Det eneste I kan er beliggenheden.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.