Hej cafe mocca Præstø I har en skøn lokation på Præstø havn, super vejr idag,super søde tjenere,der virkeligt var på dupperne og service minded bestilte fish and chips + en fadøl Salat var ikke... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Mad og betjening / service er ok. Toilettet var en svinesti og uhygiejnisk, hvor alt 'sejlede'. Har været på flere andre lignende cafeer, hvor toiletter skinner, og der er pinligt rent hele tiden,... Toon meer
Var på cafe Mocca og skulle spise mad, Bestilte en burger , burgeren var ok men brødet var brændt og totalt sort. Utroligt man som kok vil sende sort brød ind til kunderne. Vi kunne få en kop kaffe g... Toon meer
Vi kommer ind og der står 3 unge piger og diskutere om en regning til en kunde og diskutere med kunden i 10 min, og vi sætter os ned imens personalet havde tralvt med at sætte ting på plads og vi b... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Café Mocca er utvivlsomt et af de bedste spisesteder i Præstø. Cafeen ligger idyllisk placeret på havnefronten i den smukke gamle købstad Præstø. Hos os får du både den smukke udsigt over havnen, skibene og Præstø Fjord samt skønne delikatesser fra menukortet. Så hvis du leder efter et hyggeligt spisested i Præstø, så er Café Mocca helt sikkert det rigtige valg for dig. Vi serverer et bredt udvalg af velsmagende brunch, frokost og aften-retter til enhver smag. Alt sammen lavet af de bedste råvarer, hvor kvaliteten er i højsædet. Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen i vores hyggelig café. Hvis du vil sikre dig, at der er et ledigt bord til dig og dit selskab, kan du altid ringe til os på 55 94 31 32 eller klikke på book bord på www.cafemocca.dk. Du kan nyde vores lækre mad i en hyggelige atmosfære indendørs såvel som udendørs. Vores personale gør alt for at sikre sig, at du, din familie eller venner får den bedste oplevelse. Cafe Mocca holder åbent året rundt. Vi har som erklæret mål, at gå foran, når det gælder arrangementer på havnen og i byen, der kan skabe glæde, trivsel og uforglemmelige oplevelser for alle.
Contactgegevens
Havnepladsen 4, 4720, Præstø, Denemarken
- info@cafemocca.dk
- www.cafemocca.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Omdøb stedet til kantinemad ApS
Ikke pengene værd og omdøb stedet til Kantinemad ApS og glem alt om god kaffe.
Dårlig betjening
Ankom kl. 18.15, bestilte mad og drikkevarer. Maden kom kl. 19.15, (bøf med bearnaise og pommes frites) men den var hel kold. Vi klager over det og de tilbyder noget nyt og en øl mens vi venter. De lover der kun vil gå 15 min. så ville vi få noget varmt mad. Kl. 20.00 havde vi stadig ikke fået maden serveret. Da vælger vi at forlade restauranten.
Bryllupsdag 18/7-2021
Bryllupsdag 18/7-2021
Vi havde bestilt bord til kl. 19 der var kø vi kom ind efter lidt venten da vi havde bestilt bord. Vi havde bestilt bord til en særlig anledning med dug og lys det var der ingen der kendte noget til selvom det står på jeres hjemmeside. Vi fik at vide at det tog ca. 40 min. at få mad men drikkevarer ville komme snart og salatbaren kunne vi bruge men vinen m bobler kom først
. efter 35 min. Men det var ikke vin med bobler og der var ikke tegn på duge, lys og mad den unge servitrice kunne ikke svare på hvad der skulle ske hun bad om hjælp hos en anden servitrice men hun ville hjælpe efter en time gik vi uden mad og drikke. Vi har tidligere været glade for at komme på cafe mocca men der nok slut nu.
Hilsen Ulla og Lars
Øv øv øv en dårlig service..
Øv øv øv en dårlig service..
Vi ankommer 19.55 og bestiller kort efter.. Efter ca 30 min kommer tjener og gør opmærksom på at køkkenet er bag ud og maden derfor er forsinket, vi får at vide der max vil gå 10 min.. De andre borde omkring os, som har bestilt længe efter os får deres mad.. Vi spørger igen tjeneren hvor lang tid der går før vi kan forvente at få vores mad og vores søn bliver utålmodig og sulten.. Tjeneren vil gå ind og undersøge hvor længe der vil gå. Hun kommer dog ikke tilbage og holder sig helt væk.. Efter godt 1,5 time får vi vores mad og der bliver beklaget med at vi ikke er de eneste som har ventet. Okay mad, men virkelig dårlig service.. Man kunne lige informere om at der er travlt i køkkenet når der kommer nye kunder i stedet for man skal sidde så længe og vente, og så med børn..
Brændte nachos
Vi fik desværre brændte nachos, og kunne ikke spise halvdelen. Vi informerede tjeneren, som vil finde ud af hvad hun kan gøre. Tilbagemeldningen var, at der intet var at gøre - rigtig ærgerligt.
God klassisk cafémad og dejlig atmosfære
God klassisk cafémad og atmosfæren, beliggenheden og betjeningen trækker kun op! Det er altid en dejlig oplevelse at spise her, både til frokost og aftensmad 👌
Cafe Mocca - Fantastisk lækkert 💫💫
Vi bor i København men skulle holde Nyt År i Præstø! Vi valgte at prøve Cafe Mocca’s nytårs menu 💫💫💫 Og Wow sikke en fantastisk oplevelse! Alt var lækkert, forret, hovedret, dessert og pris! Man kunne virkelig smage at det var de lækreste råvare der var blevet brugt. Selve menuen var helt perfekt!! Jeg kan virkelig anbefalede Cafe Mocca de var med at gøre vores Nytårs Aften blev spektakulært :) Tusind tak 🙏🏾
Jeg ville gerne give 5 stjerner
Jeg ville gerne give 5 stjerner, men må indrømme, at det skyldes gammel kærlighed.
I flere år, var Cafe Mocca stamcafeen, men for ca. 2 år siden, blev cafeen opdateret og ud røg barista kaffen til fordel for tankstations-kaffe-opkast maskiner, og gradvist blev maden også mere og mere hurtig i en fart mad, serveret af et personale, der til tider er formidable, for næste gang at være helt blanke. Sidste år og i år, komme vi der kun for de gode minder, og fordi cafeen har en fantastisk beliggenhed.
Det er så trist!
Lækker fiskeplatte og æggekage
Lækker fiskeplatte og æggekage. Lidt kedeligt brød og bacon, men rigeligt mad med god smag. Sød og venlig betjening. God afstand mellem bordene og alt i alt hyggeligt, godt og mættende.
Kedelig oplevelse med kold brunch
Kedelig oplevelse med kold brunch, manglende opfyldning af buffet, kold kaffe og fluer i pålægget.
Personalet virkede træt og glemte, at give os bestik
Slatten oplevelse
Det oplagte sted til et godt måltid - hvis altså køkkenet og personalet var trænet til det.
Vi bestiller en Præstø burger og en gang nachos. Ventetid på dette er en time (wow)
Nachos bliver serveret med jalapenos, løg, salat, mm som jeg havde bedt undladt.
Tjener spørger derfor om han skal tage retten tilbage, jeg takker ja.
10min efter kommer han tilbage med den samme tallerken, hvor han har skrabet det af.
Der er stadig jalapenos under osten. Jeg beklager mig, og efter min kæreste er blevet færdig med hendes burger, så kommer mine nachos. En sørgelig tallerken med de mest slatne nachos med ost, som tydeligt er blevet varmet i en mikroovn, da tallerken er 14000grader, og nachos er ja, som en lun sommerdag.
Stedet har mega meget potentiale, men de er nok nød til at have Gordon ramsey forbi, fordi personalet kan godt snakke sig til en god deal, men den interne kommunikation (som man også tydelig kunne høre, var på niveau med et nervesammenbrud)
Vi får betalt og bliver tilbudt nachos’ne gratis hvilket er fint, for jeg havde bestemt aldrig givet penge for det.
Jeg vil gerne komme igen, hvis de får ambitions niveauet op, som de tidligere har haft.
Vi havde godt læst de mindre dårlige…
Vi havde godt læst de mindre dårlige anmeldelser , men tænkte at så dårligt kunne det ikke være. Men ak vi skulle blive klogere. Tjenerne tager mod bestilling , men derefter har de intet overblik over deres bestillinger. Det normale ville være at man tjekkede om deres gæster hver i sær havde fået deres mad. Men nej, og når køkkenet så heller ikke fungere, så skal det da ende med at sejle det hele 😡. Vi ventede 1 time på at få vores mad, da vi henvendte os til tjeneren, kom hun tilbage og sagde at det var lige på trapperne. Derefter ventede vi yderligere 15 min. Så de havde da glemt det . Kan ikke anbefale dette sted .
Pris og kvalitet hænger slet ikke…
Pris og kvalitet hænger slet ikke sammen - kedeligt omgang stegt flæsk.
Find et andet sted eller vælg noget andet på menukortet hvis du ikke med 100% sikkerhed skal have en dårlig oplevelse - spild af tid og penge.
Ærgerligt fordi det har været et okay sted med god kvalitet til rimelig pris - den tid er afgjort forbi.
2 stjerner er hvad det bliver til...
2 stjerner er hvad det bliver til....
Vi var et selskab på 4 forbi en søndag for at få lidt at spise...og det var ikke nogen voldsom stor oplevelse.
Vi måtte selv gå op til baren og bede om at blive betjent ved bordet, efter at ha siddet i over 10 min ...( der var måske 4 andre bordet der var optaget i resturanten, men 4 tjenere der havde masser af tid til at stå og snakke bag baren....
Da vi endelig langt om lange får serveret den bestilte mad, når skuffelsen nye højder...personeligt fik jeg en pariserbøf, og jeg må sige ...til den pris som vist var 109 eller 119, så havde en burger fra Cirkel K været en større oplevelse, Pris og Kvalitet står simpelthen ikke mål med virkeligheden...så 2 stjerner er hvad det kan blive til...
Kedelig mad
Kedelig mad, jævn kvalitet, lang ventetid men god service.
Fik en såkaldt "Herregårds bøf" med bearnaise sauce og stegte kartofler ærter. Bøffen var ok, men saucen var nærmest smagsløs og havde intet med Bearnaise sauce at gøre, meget få kartofler og ærter. Selv en Knorr havde smagt bedre.
Generelt en jævn mad oplevelse som ikke kan anbefales at betale penge for. Eneste plus var et ungt personale som gjorde alt for gæsterne.
Kedelig mad af kedelig kvalitet
Kedelig mad af kedelig kvalitet, og kedelig servering.
Fejl i alle serveringer
Har oplevet forkerte serveringer, at blive glemt og sidst fik vi en æbleskræl i vores burger.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.