Lees wat reviewers zeggen
Meget skuffende oplevelse af det danske klassiske smørrebrød. 2 stk. kr. 130,- og så er man bestemt ikke mæt. * Meunierestegt håndflået rødspætte - Hjemmerørt remoulade - Citron. Rødspæ... Toon meer
Er lokal og er kommet på Wilder altid
Er lokal og er kommet på Wilder altid, og har fulgt caféens udvikling gennem tiderne. Stemningen har altid været skøn- også i dag, og maden er i top. Vi fik hvide asparges med rejer, dertil Riesling og bagefter kaffe. MEN, jeg synes, at det er ucharmerende, at skriv 58,- kr på notaen for en gang postevand.
En kande med gratis vand og glas på disken, man selv henter, eller vand på flaske serveret ved bordet, som man betaler for, er i orden.
Mvh Karin
God mad
God mad, fin betjening og hyggelig stemning. Ved et enkelt besøg gav jeg en dårlig tilbagemelding på maden, hvilket resulterede i at jeg fik et gratis besøg med ledsager. Flot!
Service fine. Drinks not fine.
Service fine. Drinks not fine. Four people, four drinks, and none of us thought there was enough alcohol to make the drink what it should be. One drink, for example, should have an addition which would make it pink, insted the drink was a pale yellow. The reduced / missing alcohol did not make the drinks less expensive. If we go back, we will stick to beer in a bottle.
30 kr. for et glas hanevand!
Madforgiftning
Rigtig dårlig oplevelse. Det var kold og det trak fra døren. Små bitte bord, stole super ubehagelige at side på, hårdt.Løgsuppe fyld med salt, farve næsten sort, smagt gammelt. Pomesfrittes stegt i gammelt olje med sort grums på. Og nu ligger jeg med med forgiftning, aldrig mere denne stad!
Som at spise på en fremragende bistro i…
Som at spise på en fremragende bistro i Frankrig, blot på et skønt hjørne af Christianshavn!
skuffet
Kommet der i mange år men blev skuffet. Ventede mere end en time på simple fiskeret. Cappuchinoen var lunken. Kom nu….det kan gøres bedre 🤥
(…men den britiske tjener var fin)
Middag med malurt i bægeret
Rigtig skøn mad og dejlig afslappet atmosfære med opmærksom betjening. Vi havde en dejlig aften, og var begejstrede over maden og den opmærksomme betjening. Vi var et selskab på 3 personer, og vi bestilte 3 forskellige hovedretter. En bestilte Le menu med forret, hovedret( Tournedos) og dessert (creme brulee), en bestilte ostesouffle og en moules frites og creme brulee. Da han bestilte creme brulee’en spurgte tjeneren om han ønskede vanilje is til eller rabarber is, hvortil han svarede rabarber is.
Forståeligt, da vi havde valgt 3 forskellige retter, ventede vi et stykke tid på hovedretterne. Både souffle og moules frites var perfekte, men tournedos’en var ikke medium som ønsket, men gennemstegt og tør. Vi gjorde opmærksom på det. Det var intet problem at tage den tilbage, blot ville det tage et kvarter at tilberede en ny. Det var i orden, selv om det gav en vis skævvridning af middagen. Den nye tournedos var perfekt. Efter desserten sad vi mætte og glade, og vores tjener kom smilende hen til os og sagde, at nu hvor vi havde skullet vente på bøffen ville hun høre om hun kunne friste os med kaffe, hvilket vi alle 3 sagde ja tak til. Mens vi drak den, talte vi om hvor god service det var, og at det også var med til at det var et sted man anbefaler og gerne vil besøge igen. Glade betalte vi regningen og lagde drikkepenge. Da vi på vejen hjem kiggede på regningen, blev vi ærlig talt lidt chokkede og ærgerlige. Vi kunne se vi havde betalt for kaffen og 2 gange is. Vi havde i konteksten alle tre opfattet, at kaffen var på huset for at bøde på ventetiden, og vi var ikke blevet gjort opmærksom på, at vi skulle betale for isen, slet ikke min kæreste som fik menuen, han blev ikke spurgt om han ønskede is.
Det kom til at sætte vores oplevelse af aftenen i et noget andet lys, fornemmelsen af at være blevet ført bag lyset. Ganske ufint.
Café Wilder bør være klare i deres udmeldinger, så man ved hvad man betaler for.
Very good
I had lunch today and had a steak with frittes. The steak was very good, bernaise sauce was perfection. The rose wine was elegant. Great staff with smiling faces. I had a great Sunday.
Kom ikke tre gæster det er der ikke borde til🙄
Vi kom tre personer til frokost. Havde bestilt bord i god tid. Blev placeret ved et lille rundt træbord uden opdækning. Kunne knapt være der med service. Der var adskillige firemandsbord. Kun et kom i brug den tid vi var der. Få gæster indendørs.
Salate Chrevre Chaud var kedelig og dressingen sur eddikeagtig.
Anbefaling: Prøv den hos Krøyers👌
Sommeraften
Sommeraften. Cafe Wilders.
MEGA søde DANSKE blonde smukke, søde, smilende piger( ups håber ikke ME TOO kommer efter mig eller racisme-politiet kommer efter mig!!), der serverede en super lækker veltilberedt burger og klassisk veltilberedt MF..(ikke EN musling var lukket)
Nød en dejlig hvidvin, der for en gang skyld ikke var FOR kold...oplever jeg desværre tit!!!
What's not to like...
I går 5 stjerner for super køkken, dejligt betjening og hyggelige atmosfære....TAK for en dejlig aften
Kommer igen og vil anbefale jer for alle der gider hører.
Bedste franske menu lavet med en kæmpe…
Bedste franske menu lavet med en kæmpe portion kærlighed og det bedste opmærksomme personale 🌟🌟🌟🌟🌟
Verdens klasse
110% god oplevelse. Alt i orden. Lækker vel tilberedt mad, super betjening,
Kan kun anbefale !
Ca 170 kr for vand?
Ca 170, - kr for 6 kander vand til 5? Vi blev spurgt en gang og fik 2 kander, en med og en uden brus. Derefter må der være kommet 4 kander uden vi helt var opmærksomme! Så tjek endelig leverancer af vand! Udmærket mad men nej, vi kommer ikke igen.
Totalt ødelagt Burger
Har kommet på Wilder tidligere og fået en fremragende Burger med gode frittere, chilli-mayo og kunne oven i købet købe en god sauce bearnaise til, der smager fortrinligt til både Burger og fritter _ MEN NU ER DEN ØDELAGT!! - DE har gud hjælpe mig udskiftet den gode chilli-mayo med en fimset hvidløgs-ditto - fy for fænghullet det smager ikke godt til hverken burger eller fritter med hvidløg - ØV ! - og så står der på menuen at man får sauce choron til retten - det er tomatiseret bearnaise og lyder glimrende - MEN SVINDEL - - DER VAR IKKE SKYGGEN af sauce med burgeren! - og heller ikke nogen spor af smag af bearnaise i selve burgeren, i det tilfælde at det er en smule sauce der er smurt ud over bøf eller bolle, der skal undskylde at det står på kortet - der var kun den ulækre fimsede smag af fedtet hvidløg der overdøvede alt - HVOR ER DET SYND! - Fy for s... - den eneste grund til at der er 2 stjerne er at de stadig laver en habil bøf og sprøde fritter - men den fimsede smag af hvidløg øvelægger ALT..
For ringe udvalg
Spiste frokost i dag i caféen. Maden var sådan set ok - men udvalget var alt for lille. Intet smørrebrød - kun enkeltstående retter til lidt over 200 kr. Og intet specielt. Ud over et julebord til næsten 600 kr. per person. Kommer jeg igen? - næppe!
Betjeningen var ganske fin - derfor 3 stjerner.
Altid en fornøjelse.
Meget dyrt vand!
Spiste frokost med en veninde, vi fik begge en dejlig tatar og Sauvignon Blanc
Vi fik dog noget af en overraskelse da vi fik regningen og dermed beløbet for en karaffel vand: 58 kr!!
Synes det er dårlig stil at kræve så høj en pris for vand - vi bad bare om postevand!
Dårlig service, dårlig restaurant
Fed restaurant, men de leverer ekstremt dårlig service og er meget arrogante, kan ikke anbefale dette sted til nogen overhovedet.
Elendig men til gengæld arrogant…
Elendig men til gengæld arrogant betjening. Priser uden sammenhæng med kvalitet
Lees meer over geverifieerde reviews.