Restaurant Kanalen Reviews 30

TrustScore 3 uit 5

3,0

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fejrede min datters fødselsdag ( surprice party ) og det var en fuldstændig fantastisk aften. Retterne var sublime, og smagene sad lige i øjet. :-) Betjeningen ( mener hun hed Chili ) var i tota... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

A very disappointing experience. "The water, 2 bottles were just put on the table without us being asked. And 50 kr each. It may be a bit too much.The female waiter, spilled on my partner twice and w... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige brugt en lille lørdag aften på dette fantastiske sted. Maden er absolut fantastisk og atmosfære og placering er fremragende. Restauranten ligger lige ved Københavns hyggelige kanaler. Fra... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tak for mad

Tak for dejlig mad.

Vi har et par ting der gør, at helhedsoplevelsen tager et stort dyk i nedadgående retning.

Inden vores besøg ringer jeg for at høre (fordi vores søn på 10 år er MEGET kræsen), om i kan lave noget a la fiskefilet med pommes fritter. Jeg bliver "lovet" at i nok skal finde en løsning, og at der vil være en børnevenlig ret, men da vi først ankom var der ikke noget andet på menuen for børn. Så bare sig det til kunden en anden gang når de spørger - så havde vi fundet et andet sted, så han også kunne stilles tilfreds. I stedet fik han to kurve ristet franskbrød til 50 kr. pr. kurv - wow :-(

Ved ankomst blev vi taget imod, super fin og høflig betjening, meget opmærksomme og ikke en finger at sætte på entréen.

AKUSTIK: Den er mildest talt elendig. Vi var 6 personer, ikke berusede, og vi kunne stort set ikke tale sammen pga. dårlig akustik. Det' en ommer. Selv tjeneren beskrev det, og sagde da vi skulle bestille: "jeg stiller mig lige herned, for ellers kan jeg ikke høre jeres ordre pga. akustikken er så dårlig". Det havde hun ret i.

Formentlig også akustikken gjorde, at vi bestilte en vin til omkring 600 kr. (Vi bestilte flere i den tro), men da regningen kom, var det på en anden vin end den vi havde bestilt. Dvs. vi endte med at betale mere end 900 kr. end forventet for 2 flasker vin. Det er simpelthen ikke i orden. Vi italesatte det, men fik af vide det var den vin vi havde fået. Bevares - det var ikke den vi havde bestilt!! Tjeneren kunne ikke stille noget op, og vi betalte for den dyrere vin end bestilt. Derfor giver det et hak i tuden for service.

Jeg er selv selvstændig, og hvis min kunde bestiller et produkt, og jeg leverer et dyrere produkt fordi jeg tager fejl, husker forkert eller af anden årsag klokker i det, så skal min kunde ikke betale for den fejl jeg laver. MEN den politik har i ikke, og derfor vil vi heller ikke anbefale jer videre - tvært i mod.

6 december 2025

Dårlig mad

Dårlig mad, sindsyge priser og surt personale: Den uhellige treenighed af dårlighed!

4 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I was contacted on telegram and asked…

I was contacted on telegram and asked to give this restaurant 5* in return for money.. !!
I have printscreen of the conversation..  Why not just get a better cook or make changes where the problem is... !!

21 april 2025

Maden og personalet

Retterne var sublime, og smagene sad lige i øjet. :-)
Betjeningen ( mener hun hed Chili ) var i total hopla, gav den gas og havde overblik, andre borde grinte og smilede, når hun gik derfra, positiv bombe, sikke en en gave. Også kokkene var i hopla, når de passerede, man fornemmer god stemning i teamet. kæmpe fornøjelse. <3
Overbrink ros til jeres personale.

16 januari 2025

Dinner

A very disappointing experience.
"The water, 2 bottles were just put on the table without us being asked. And 50 kr each. It may be a bit too much.The female waiter, spilled on my partner twice and without really commenting/apologizing for this. The square/space where we was sitting was way too crowded. We sat outside. So no, it's definitely not a restaurent we would recommend to others. Regards Torben"

7 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste service selvom der var mange…

Bedste service selvom der var mange gæster - rigtigt mange endda følte vi os aldrig overset ! Præcis servering og med et smil - det gør at Kanalen er enestående og Maden er bare Højeste klasse ********
TAK for en minderig aften på Kanalen

17 februari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

HOLD JER GANSKE ENKELT VÆK……

Forfærdeligt på alle tænkelige måder - aldrig oplevet så uforskammet en restauratør og ydermere er maden intetsigende på samtlige parametre (direkte elendig er nok en mere passende beskrivelse).
Skal man holde et selskab så find et andet sted for I vil blive vraget og behandlet så helt aldeles grotesk.

Sovino gruppen (som kanalen så rystende nok også er en del af) har så mange skønne restauranter hvor der serveres de lækreste retter af det dejligste personale så tag kontakt til en af disse i stedet (Victor, Salon, The Market Asian, Esmee, The Market Italien, Ravage, PS m.fl.).
Står gerne til rådighed for nærmere forklaring hvis nogle ønsker det…….

4 december 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En hyggelig middag ved kanalen

Vi har spist på Restaurant Kanalen flere gang, og denne gang Onsdag 19-4
Som altid god venlig servering, og maden er topklasse.
vi var 2 og snuppede 3 forretter og 5 hovedretter og det passer perfekt til vores behov.

19 april 2023

Føler mig snydt

D.d. spiste 13 mænd i restauranten og hovedparten af os bestilte deres frokostmenu til 325,- stk. Medens vi ventede blev der stillet nogle flasker med vand på bordet og da maden kom bestilte jeg 1 øl hertil og tog 1 glas vand. Jeg betalte beløbet som tjeneren sagde det kostede og så desværre først ved hjemkomst at mit ene glas vand kostede 45,-, synes det er en ublu pris, men som tjeneren sagde, da jeg ringede ham op, så er der også vand ad libitum - om jeg føler mig snydt? - kommer der aldrig mere og vil ikke anbefale stedet til andre

21 maart 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt mad og god service

Perfekt mad og god service. Vi fik en 10 retters menu og alt var perfekt. Det eneste at putte sin finger på var, at stolene ikke er så behagelige. Jeg kan ikke andet end anbefale stedet.

9 februari 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Konceptet er fint

Konceptet er fint. Atmosfæren hyggelig. Venlige tjenere. Vi smagte meget forskelligt. Noget var godt. Noget manglede noget mere smagseksplosion. Måske det stadig var en sommermenu for så vil det give mere mening.

19 september 2022

Dårlig stil - dårlig service

Den første maj bookede jeg et frokost bord til min hustrus 60 års fødselsdag til den 14 august. Bookingen er i dag blevet aflyst efter mere end en måned med begrundelsen "rod i bookingsystemet". Ved nærmere forespørgsel viser det sig, at restauranten er booket til et større selskab på dagen. Dårlig stil - dårlig service.

3 juni 2021

Alt var godt.

Alt var godt.
Høflig og imødekommende betjening.
Meget hyggelig og intim atmosfære.
Fantastisk mad og vin.
Det eneste vi kunne ønske os var en menu med flere retter end 4. Måske det kan lade sig gøre på et tidspunkt.
Vi kommer i hvert fald igen.

23 januari 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.