Vi fejrede min datters fødselsdag ( surprice party ) og det var en fuldstændig fantastisk aften. Retterne var sublime, og smagene sad lige i øjet. :-) Betjeningen ( mener hun hed Chili ) var i tota... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har lige brugt en lille lørdag aften på dette fantastiske sted. Maden er absolut fantastisk og atmosfære og placering er fremragende. Restauranten ligger lige ved Københavns hyggelige kanaler. Fra... Toon meer
A very disappointing experience. "The water, 2 bottles were just put on the table without us being asked. And 50 kr each. It may be a bit too much.The female waiter, spilled on my partner twice and w... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Dårlig stil - dårlig service
Den første maj bookede jeg et frokost bord til min hustrus 60 års fødselsdag til den 14 august. Bookingen er i dag blevet aflyst efter mere end en måned med begrundelsen "rod i bookingsystemet". Ved nærmere forespørgsel viser det sig, at restauranten er booket til et større selskab på dagen. Dårlig stil - dårlig service.
Alt var godt.
Alt var godt.
Høflig og imødekommende betjening.
Meget hyggelig og intim atmosfære.
Fantastisk mad og vin.
Det eneste vi kunne ønske os var en menu med flere retter end 4. Måske det kan lade sig gøre på et tidspunkt.
Vi kommer i hvert fald igen.
Fantastisk mad
Fantastisk mad, og god betjening..i skønne omgivelser. Vi fik vinmenuen, som blandt andet var med champagne, den var helt fantastisk, og undervejs blevet der lige skænket ekstra vin op..overskud og overblik fra personalet. Vi kommer tilbage igen og igen :-)
Krukket betjening grænsende til det komiske
Jeg har aldrig før forladt en restaurant på grund af dårlig service. Men det gjorde min mand og jeg i går, hvor vi besøgte Restaurant Kanalen. Vi bor på Østerbro og besluttede at cykle en tur i det skønne solskinsvejr og spise frokost på restaurant Kanalen, først og fremmest fordi den ligger skønt. Vi havde vel også en forventning om at maden ville være god. Den nåede vi dog aldrig at smage.
Vi blev mødt af en uoplagt tjener, som uden ord lod mig vide, at jeg var lidt for længe om at tage min jakke af (han stod og ventede på at hænge den op). Vi blev derefter anvist et bord i den mørke side af restauranten, hvor min udsigt var til en grå væg. Jeg spurgte med det samme, om vi ikke kunne sidde ved et af de to ledige borde, som var placeret lyst og dejligt og med en skøn udsigt over vandet. Svaret var et meget bestemt nej ledsaget af en forklaring, som jeg ikke nåede at opfatte. Det var vist noget med en dug. Nå, vi satte os ved det bord (uden opdækning), tjeneren anviste og fik menukortet. Da tjeneren kom for at tage vores ordre, var jeg så oprørt over den dårlige betjening, at jeg måtte spørge ham, hvorfor restaurantens to mest attraktive borde skulle stå tomme, når vi nu så gerne ville sidde der. Begge borde var fri for service og med en lille topdug, der så fin og ren ud. Svaret var følgende: Vi skifter ikke duge, mens vi har gæster i restauranten. Det vil altså sige, at de mest attraktive borde med kanaludsigt skal stå tomme, fordi gæsterne ikke kan tåle at se en dug blive skiftet (hvorfor kan de så tåle at se tjeneren tage af bordet?) For mig er det uforståeligt og udtryk for en misforstået snobbethed, som virker komisk og utjekket. Vi forlod restauranten hovedrystende og kunne ikke drømme om at komme tilbage.
Har lige brugt en lille lørdag aften på …
Har lige brugt en lille lørdag aften på dette fantastiske sted.
Maden er absolut fantastisk og atmosfære og placering er fremragende. Restauranten ligger lige ved Københavns hyggelige kanaler. Fra start af følte vi os yderst meget velkommen i denne stilfulde restaurant.
Dette er et must besøg sted, hvis du er i København. Vi fik god mad til både forret hovedret og dessert. Personalet var meget vidende omkring vin. Priserne er lidt i den høje ende, men det er absolut et besøg som jeg kan anbefale.
Super god restaurant!
Fantastiskst mad og meget hyggeligt sted!
Sej, kedelig bøf (entreco)
Bøffen var skåret over efter stegning og kun det halve stykke blev serveret !! Ikke indbydende servering og Kødet var fyldt med sener. Når nu kødet var skåret over efter stegning, hvorfor så ikke i det mindste have skåret senerne fra? Overhovedet ingen grøntsager eller lign. Serveret dertil. Sejt, tørt kød vokser i munden når der ikke er grøntsager eller blot en form for sauce til.
Kan ikke anbefale stedet, niveauet er dalet i forhold til for 3 år siden, hvor jeg sidst spiste der.
Fantastisk dejlig lørdag aften
Vi var 4 til middag på Restaurant Kanalen lørdag aften og det blev super god oplevelse. Dejlig mad, dejlig vin og to fantastisk servicemindede tjenere med en god humor. Vi kan varmt anbefale andre at tilbringe en aften der.
Sjusket og dårligt tilberedt mad til winemakers-dinner
Min hustru og jeg havde købt billetter til en Rhône-winemakers dinner på Restaurant Kanalen for at få en aften uden børn, men vi endte med at køre temmelig skuffede hjem, og det gjorde resten af hele vores bord også.
Det var nogle urimeligt sjuskede og tamme serveringer, som ledsagede vinene, og alle retter var helt vildt oversolgt. (Snacks med tapanade viste sig eksempelvis at være én tynd grissini pr. person uden andet, den røgede kylling kom i en stor, fuldstændig uspiselig klump og kokken havde glemt dressingen; den var blot ledsaget af to stykker tør salat og en lille kartoffelchip, tataren var knastør og serveret uden andet end en lille dråbe dressing til, svinet blev serveret med blot en stor, tyk mandolinudskåret rødbede, som var rå (ikke marineret meget mere end få minutter) og derfor umulig at skære igennem, højreben var overstegt og ikke afpareret ordentlig, så der var masser af brusk på udskæringen, og ved flere af kuverterne var den skåret på den forkerte led).
Det her var blot nogle af eksemplerne på, hvor sjusket restauranten tog på arrangementet. Samtidig var det hele voldsomt forsinket, så vi var nødt til at køre hjem uden det sidste element (havde forstået, at vi var færdige 22:00, men 22:30 var der ikke ryddet af efter hovedretten endnu).
Samtlige 10 personer ved vores bord brokkede sig højlydt til sidemanden, og vi endte med at køre noget skuffede hjem og følte, vi havde spildt vores penge, men endnu værre - vores friaften uden børn.
Lidt for fedtet med vinen
Vi besøgte restauranten i forbindelse med et mindre komsammen. vi var 9 til middag og vi bestilte alle sammen em 4 retters og købte så en vinmenu til.
Maden og servicesn var virkelig god og stemning rigtig fint. Alt i alt var det en rigtig god oplevelse, MEN jeg syntes og det var jeg ikke ene om i selskabet at vin menuen var dyr i forhold til hvad vi fik.
Vi fik 4 glas / halve glas hver, en til hver ret, det er der som udgangspunkt ikke noget problem med, men når man betaler ca 125 kr. pr. glas og til sammen bruger ca. 4.500 kr. på vin, så syntes jeg ikke der er for meget at forlange af man også går derfra med en følelse af at havde fået vin den aften.
Vi syntes nærmere at det føltes som om man sad og sparrede på sit glas for ikke at virke for tørstig og ikke have noget til en skål eller til den sidste bid af retten. Det syntes jeg personligt er en skam, men desværre så oplever jeg det ofte på restauranter som jeres.
Derudover syntes jeg at der var stor forskel på anretningerne på vores 9 tallerkner, hvilket virkede lidt sjusket.
Det syntes jeg i skulle kigge lidt på, da jeres vine er fine, maden god og betjeningen i top.
med venlig hilsen
Jimmie
Fantastisk sted, lækker mad og betjening.
Jeg kan varmt anbefale restaurant kanalen, maden er altid i top og tjenerne har virkelig styr på tingene.