Opgepast: Een nieuwe licentie van Ccleaner Professional Plus is goedkoper dan de bestaande licentie verlengen. Als vaste klant vind ik het totaal ongepast dat je (op vandaag en via de website) meer mo... Toon meer
De gebruik van de CCleaner geeft mij een veilig gevoel, om mijn PC te openen en te gebruiken voor dagelijks informatie! Ik ben 83 jaar als ik de CCleaner open staat er voor mij duidelijk te lezen wat... Toon meer
Was altijd tevreden over Ccleaner, maar sinds men de Driver Updater erbij ingepropt hebben is het achteruit gegaan....Driver Updater zegt "je hebt zoveel verouderde drivers" men klikt het aan om bij... Toon meer
De Klantenservice van Ccleaner heeft - ondanks de soms ongelukkelige AI vertalingen- enorm zijn best gedaan om te helpen met het gebruik van deze tool. Chapeau daarvoor!
We create award-winning software to make your computer faster, more secure and have greater privacy. Whether you're cleaning out files on your system with CCleaner, defragging your hard drive with Defraggler, analyzing your hardware with Speccy, or recovering deleted files with Recuva, we've got you covered. Our software is used and trusted by millions, in all 195 countries and in millions of businesses. In fact, CCleaner alone has been installed more than 2 Billion times onto nearly 25% of all the PCs in the world. We've improved and optimized thousands of lines of code. Our developers aim for the fastest, most compact, bug-free products you can run on your PC.
110 High Holborn, WC1V 6JS, London, Verenigd Koninkrijk
- feedback@ccleaner.com
- www.ccleaner.com
Zeer slechte feedback
Op 3-5-2023 wordt mijn software opeens gedeactiveerd
Nadat ik contact hebt gezocht met CCCleaner kreeg ik een email dat ik een nieuw wachtwoord kreeg.
Uiteraard geprobeerd om de software werkend te krijgen.
Niet gelukt.
Daarna email van CCCleaner. met het volgende antwoord.
Ik ben uiteraard alleen geinteresseerd in een oplossing en niet in iets anders.
Wel heel erg raar
Maar voor mij is het over met CCCleaner wat een slecht bedrijf
Groet Bas
Hallo Bas,
Bedankt voor je reactie en ik zal je zeker helpen met je bezorgdheid.
Op de schermafbeelding die u heeft bijgevoegd, is deze licentie PHPY-CA2K-CHRY-GG86-S5FF afgelopen 13 oktober 2021 al verlopen.
Verdere controle op uw account, de juiste licentie die u moet gebruiken is P4YC-SDI9-FF3P-6AN4-IJDF en geldig tot 13 oktober 2023.
Ik merk dat uw actieve licentie die eindigt op -IJDF de verouderde indeling heeft (oud licentiesysteem) en momenteel buiten gebruik wordt gesteld en is vervangen door een betrouwbaarder, verbeterd licentiesysteem.
U heeft van ons een nieuwe licentie ontvangen omdat ons oude licentiesysteem momenteel buiten gebruik wordt gesteld en vervangen is door een betrouwbaarder, verbeterd licentiesysteem.
Wilt u dat ik een van deze nieuwe CCleaner Professional Plus-licenties voor u maak?
Als dit het geval is, ben ik genoodzaakt de automatische verlengingsservice voor de originele/vervangen licentie te annuleren.
Als dit in orde is, laat het me dan weten. Ik ga dan graag verder met het maken van uw nieuwe licentie en verstrek alle benodigde informatie om ervoor te zorgen dat alle producten op al uw computers/apparaten worden geactiveerd.
Aarzel ook niet om contact met mij op te nemen als u vragen of opmerkingen heeft, want ik help u graag verder.
Uitkijkend naar uw antwoord.
Bedankt en blijf veilig.
Kind Regards,
Nathalia | CCleaner Support - Manila, Philippines
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Hele pc loopt vast
ccleaner proefperiode genomen, pc zou ongezond zijn. en laten opkuisen toen stond er pc gezond. ik sluit het af en doe weer controle: pc ongezond terwijl ik niets gedaan had en hij net schoon gemaakt was. daarna werkte zag ik dat sommige programma's niet meer werkten en mijn pc ging heel traag; opeens blauw scherm en naar de bios, gelukkig er weer uit geraakt en dan heb ik systeemherstel gedaan naar gisteren. pc loopt weer perfect maar de ccleaner komt er nooit meer op.

Antwoord van CCleaner
Cleaner professional opzeggen lukt niet
Mijn schoonvader heeft een account bij cleaner afgesloten, hij weet zelf niet hoe dit is gebeurd. Nu ik dit wil afzeggen, lukt me dit niet omdat er vermeld wordt dat ik gegevens nodig heb uit een mail die een jaar terug is gestuurd Maar die heeft hij niet meer. Ik kan nu niet in zijn account het "automatisch verlengen" uitzetten. Ik heb al 2 emails gestuurd naar dit bedrijf, maar heb geen reactie gekregen.
UPDATE: gister heeft hij een antwoord via de mail gekregen met de mededeling dat het automatisch verlengen is uitgezet. Gelukkig toch goed geholpen.

Pro driver update NIET gebruiken
Gisteren de aanbieding voor Pro genomen. Heeft functie driver updaten. Stom van mij maar laten scannen en alles laten updaten. Heb niet gekeken welke programma's geupdate werden. Toen dat klaar was is mijn computer gecrashed. Iedere 10 minuten een blauw scherm. Toen windows opnieuw geinstalleerd met behoudt van bestanden. Nog steeds iedere 10 minuten een crash. Nu bezig met schone installatie dus alle bestanden ben ik kwijt

Email account omzetten!
Geachte heer mevrouw:
Ik heb een betaling gedaan aan CCleaner maar mijn Email account felsomonostor1010@.......... is 2 dagen na de betaling gekraakt! Nu heb ik een nieuw Email account maar CCleaner werkt NIET op dit account!
Graag uw hulp om dit GROTE PROBLEEM op te lossen!
Hopelijk doet CCleaner wat ze beloven, terugboeken van het betaalde bedrag, of CCleaner overzetten naar mijn nieuwe account felsomonostor1012@.........
Ik wacht met spanning op uw antwoord. Groet Bert .

Antwoord van CCleaner
Ccleaner is een virus of troian horse
Ccleaner is een virus of troian horse, dat niet herkend werd door Bitdefender of Anti Malware. Ik heb eergisteren een betaalde versie gekocht, maar nu moet ik mijn computer terugzetten naar de fabriekswaarden. Het verplaatste mijn OneDrive vande cloud naar de D schijf waarbij het niet meer te uploaden was. Hetzelfde met Google Drive. Het deleted vertaalprogramma DeepL. Het zorgde er voor dat Adobe Digital Editions niet meer opende, ook niet na herinstalleren. Ook usb's worden niet meer herkend. Als je normaal wilt werken aan je computer, zorg dan dat je nooit Ccleaner downloadt.

Betalen
Ik heb juist een aanbieding gekregen van CCleaner Premium voor 10 euro, maar helaas kan ik niet betalen met bankcontact en op een andere manier kan ik het niet. JAMMER.
ccleaner sloopt je drivers...
audio werkt niet meer van de hp laptop.
gehele os opnieuw geinstalleerd en werkt nog steeds niet. allemaal dankzij de driver updates van ccleaner

Ik heb betaald voor ccleaner pro plus 3…hoe kan dit
Ik heb betaald voor ccleaner pro plus 3 weken terug en nog steeds geen code, hoe kan dat, ik speek geen engels dus ook dat gaat het niet worden. Ccleaner wat ik zag was in het Nederlands en betaald met een Nederlandse bank

Antwoord van CCleaner
ik kan mij licentie code niet ontvangen…
ik kan mij licentie code niet ontvangen als ik mij email typ krijg niets bijna 2dagen geeft error web site altijd

Prima programma,
Prima programma, werk er al jaren mee
Op Windows computer en telefoon (Android)
CCleaner free is prima.
CCleaner premium is, slecht ik kocht hem voor de driver update maar na elke update heb ik problemen met de drivers, Windows-update moest steeds de drivers weer herstellen. Ik kocht hem begin dit jaar en betaald en kreeg na 6 maanden elke week bericht dat ik bijna moest verlengen.
Ik verleng hem niet weer, de oude CCleaner Free was prima.

ccleaner free
Ik heb een jaar lang een gekochte verzie van CCleaner gehad ,de grootste ellende was steeds met de driver update .had ik met de free NOOIT Daarom ga ik weer over op de free versie .Iedere keer moest ik een oude update instaleren omdat de nieuwe drivers niet werkte .Ik vind de free versie 100 x beter dan de gekochte !
Sleutel werkt niet- Geld weg
Na betaling en verlenging van mij abonnement werkte de key niet meer en heb ik meerdere mails gestuurd waarop geen enkel antwoord ontvangen.
NIET kopen en NIET verlengen. U bent uw geld kwijt !

Goede prijs-kwaliteit verhouding
Werkt prima is niet zo zwaar als Norton…
Werkt prima is niet zo zwaar als Norton deze blokkeert alles wat zij niet kennen
Het bevaalt me prima zeer goed