CCleaner  Reviews 27.691

TrustScore 4 uit 5

4,0

Opgepast: Een nieuwe licentie van Ccleaner Professional Plus is goedkoper dan de bestaande licentie verlengen. Als vaste klant vind ik het totaal ongepast dat je (op vandaag en via de website) meer mo... Toon meer

De gebruik van de CCleaner geeft mij een veilig gevoel, om mijn PC te openen en te gebruiken voor dagelijks informatie! Ik ben 83 jaar als ik de CCleaner open staat er voor mij duidelijk te lezen wat... Toon meer

De Klantenservice van Ccleaner heeft - ondanks de soms ongelukkelige AI vertalingen- enorm zijn best gedaan om te helpen met het gebruik van deze tool. Chapeau daarvoor!

1. Softwarebedrijf

We create award-winning software to make your computer faster, more secure and have greater privacy. Whether you're cleaning out files on your system with CCleaner, defragging your hard drive with Defraggler, analyzing your hardware with Speccy, or recovering deleted files with Recuva, we've got you covered. Our software is used and trusted by millions, in all 195 countries and in millions of businesses. In fact, CCleaner alone has been installed more than 2 Billion times onto nearly 25% of all the PCs in the world. We've improved and optimized thousands of lines of code. Our developers aim for the fastest, most compact, bug-free products you can run on your PC.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

28K reviews

Verplichte proefversie

Jarenlang tot mijn volle tevredenheid CCleaner gebruikt tot ik opeens VERPLICHT wordt een proefversie van de betaalde versie te nemen. Kwam als een donderslag bij heldere hemel en ik heb er verder ook niets over gehoord of gelezen.

14 juni 2024

Antwoord van CCleaner

Hallo daar, We waarderen het dat je de tijd neemt om je feedback met ons te delen. We bieden onze excuses aan voor eventuele moeilijkheden die je ervaart. We willen dit probleem graag verder onderzoeken. Stuur ons alsjeblieft een e-mail naar support@ccleaner.com. We kunnen helpen. Bedankt.

Was altijd tevreden over Ccleaner

Was altijd tevreden over Ccleaner, maar sinds men de Driver Updater erbij ingepropt hebben is het achteruit gegaan....Driver Updater zegt "je hebt zoveel verouderde drivers" men klikt het aan om bij te werken maar het gaat niet om de drivers maar om je een lidmaatschap af te troggelen, want opeens zijn er geen drivers die geüpdatete moeten worden...Nee dat doet HP Assistant voor mij en geheel gratis!!

Dus Ccleaner en kornuiten, haal die zooi van een Driver Updater eruit AUB dat doet niks ten goede aan de Cleaner zelf!!

7 mei 2024

Antwoord van CCleaner

ik heb een vraag over ccleaner chat?

ik heb een vraag over ccleaner chat?
werkt het handig of gaat het misschien te snel voor iemand met beperkingen zoals ik.
Ben een aantal jaren tevreden klant geweest van ccleaner pro, op android apparaat vond ik ze niet zo sterk gr spierbundelschudder

6 maart 2024

Antwoord van CCleaner

Hallo daar, We waarderen het dat je de tijd neemt om je feedback met ons te delen. We bieden onze excuses aan voor eventuele moeilijkheden die je ervaart. We willen dit probleem graag verder onderzoeken. Stuur ons vriendelijk een bericht naar ons team via de chat of telefoon door naar https://support.piriform.com/hc/nl te gaan. We staan klaar om je te helpen. Bedankt.

Verleng je licentie pas vlak voor hij afloopt anders ben je geld kwijt

Recent en twee jaar geleden werd mij aangeboden mijn licentie met korting te verlengen. In de mail wordt de belofte gedaan dat ik geen tijd kwijt raak. Maar na verlenging ben ik wel twee maanden kwijtgeraakt: de verlenging is meteen ingegaan in plaats van na afloop van mijn lopende licentie.
Ik heb daarover gecorrespondeerd met CCleaner, maar geen reactie ontvangen.
Omdat dit niet de eerste keer is, rijst het vermoeden dat dit een verdienmodel is. Slechte zaak.
Geen CCleaner meer in het vervolg.

1 maart 2024
De reactie van CCleaner is het standaard antwoord. Als je naar de aangegeven pagina gaat is er geen mogelijkheid tot direct contact over deze case: geen telefoonnummer of chat mogelijkheid te vinden. Onder 'contact' wordt je weer teruggeleid naar het helpcenter: do it yourself. Kastje naar de muur.
En zoals gezegd: op mijn directe verzoek aan CCleaner is nooit gereageerd. Kortom: veel werk en een paar tientjes kwijt.

1 februari 2024

Vreselijke app

Vreselijke app, heeft al mijn opnames gewist, vraag me niet hoe? Ik kon iig niet van tevoren zien dat dat zou gaan gebeuren. Zijn ook niet meer terug te halen en de klantenservice steekt geen vinger uit. Abonnement gelijk opgezegd.

13 november 2023

slechte administratie van gegevens

Gebruik al jaren betaalde uitvoering CCleaner, maar vindt hun administratie niet geweldig. Krijg om de haverklap bij het openen van mijn PC melding dat mijn licentie verlopen is en krijg een mooie aanbieding. Soms trap ik daar in, maar blijkt mijn licentie helemaal niet verlopen. 14 dagen geleden opnieuw verlengd en betaald. bij controle blijkt dat licentie op 24 maart 2023 verlopen is en dus niet aangepast. Beetje vervelend. Heb niet zo veel vertrouwen in deze club. Hoop dat de software wel goed werkt

29 december 2023

Antwoord van CCleaner

Ik wil CCleaner bedanken voor het oplossen van mijn probleem. Zo moet het,dank u wel. Een tevreden klient

Ik vind nergens mijn licentiesleutel alhoewel ik betaald heb. referentienummer 424969005.
Volgende maal geen verlenging voor mij

7 december 2023

Antwoord van CCleaner

Had al jaren Ccleaner gratis.

Had al jaren Ccleaner gratis.
Enkele maanden geleden overgegaan op professional Ccleaner.
Abonnementsgeld is dubbel betaald.
Contact opgenomen. 1 keer abonnementsgeld zou overgeschreven worden naar volgend jaar.
Nus is mijn Ccleaner professioneel geheel gestopt.
Cclaener geeft niet meer thuis na diverse mails, klachten etc.

1 oktober 2023

Antwoord van CCleaner

Zeer slechte ervaring met de support van CCleaner

Zeer slechte ervaring met de support van CCleaner. Het automatische abonnement is tijdig opgezegd (in mei, abonnement eindigt in september) en de opzegging is bevestigd door CCleaner. Helaas in september een mail met de mededeling dat het abonnement toch automatisch wordt verlengd en het verschuldigde abonnementsgeld zal worden afgeschreven. Hierop een mail gestuurd met daarbij de bevestiging van mijn opzeggen en de vraag om het abonnementsgeld niet te incasseren. Vijf dagen later een herinnering gestuurd. Op beide mails, na 14 dagen, nog steeds geen reactie. Het abonnementsgeld is inmiddels wel afgeschreven.

En dan ontvang je onderstaande reactie en een reactie per mail. Hierin wordt aangegeven dat mijn abonnement automatisch verlengd is tot oktober 2024. Dit ondanks dat het abonnement inmiddels al twee maal is opgezegd…….

7 oktober 2023

Antwoord van CCleaner

mooie reactie van Trustpiloot, dat het ze allemaal spijt, maar als je dan op de link klikt om contact met Ccleaner te kunnen opnemen krijg je een c

Vorig jaar mijn licentie voor twee jaar verlengd en betaald, krijg ik dit jaar weer een mail dat mijn licentie verlopen is, die echter nog tot 2024 geldig is. Support Cleaner daar over geïnformeerd en gevraagd om een reactie, maar helaas reageren en deze fout recht zetten...

1 augustus 2023

CCleaner voor IPhone iOS en iPadOS graag! 😉

Ik heb een abonnement bij CCleaner, ik merk dat deze software alleen voor de PC is. Ik zou heel graag deze software ook voor de iPhone en iPad willen zien. Voor de rest heb ik niks negatiefs te melden. Dus medewerkers van CCleaner hopelijk gaan jullie ook een app bouwen voor iPhone iOS en iPadOS! En als deze app komt dan is het 5 sterren 🌟 waard. 😉

26 mei 2023