Byron is een toonaangevende specialist in deurbellen en intercomsystemen, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1904. Het merk staat bekend om zijn uitgebreide assortiment, variërend van traditionele bedrade deurbellen tot moderne draadloze en Wi-Fi-varianten. Byron biedt ook video-intercomsystemen en diverse accessoires aan, waardoor klanten een breed scala aan oplossingen hebben voor hun deurcommunicatiebehoeften. Met meer dan een eeuw ervaring blijft Byron innoveren door nieuwe technologieën te integreren, zoals de recent geïntroduceerde touch-free deurbellen. Deze producten zijn ontworpen met oog voor elegantie en functionaliteit, passend bij diverse interieurstijlen. Byron's producten zijn eenvoudig te installeren en bieden flexibiliteit, zodat gebruikers de deurbelopstelling kunnen aanpassen aan hun specifieke wensen. Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd door consistent hoogwaardige en betrouwbare producten te leveren, waardoor het een vertrouwde keuze is voor consumenten die op zoek zijn naar effectieve en stijlvolle deurbeloplossingen.

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

App ondersteuning is zeer onbetrouwbaar

Ik heb al een paar jaar een byron buiten camera. Die werkte prima totdat smartwares de ondersteuning van de software stopte enkele dagen geleden.
Dus niet kopen, product deugt maar de ondersteuning niet en dan heb alsnog niks.

9 januari 2026
Logo Byron

Antwoord van Byron

Beste Aldies,

Hartelijk dank voor uw review.

Wij willen u informeren dat wij mogelijk een oplossing hebben om de camera’s weer online te krijgen. De uitwerking hiervan kan echter enkele dagen tot weken in beslag nemen en het is helaas niet uitgesloten dat deze mogelijke oplossing uiteindelijk niet het gewenste resultaat oplevert. Wij vragen u daarom vriendelijk om ons de benodigde tijd te geven om dit zorgvuldig op te lossen.

Onze excuses voor het ongemak dat u ervaart. Wij danken u hartelijk voor uw geduld en begrip. Als u ons serviceformulier invult, kunnen we u op de hoogte houden zodra er meer informatie beschikbaar is: https://www.chbyron.eu/service-form

Byron Customer Service

Waardeloos.

Matige kwaliteit.
Kocht vorige week de Byron 21132, draadloze deurbel set plug in.
De bijgaande uitleg is ontoereikend.
Dan kan men kiezen voor volume standen.
De hoogste stand ervaren wij als bescheiden fluisteren. Dus niet in orde. De firma via hun eigen website gevraagd om een extra plug in.
We wachten nog steeds op antwoord.

Het serviceformulier een paar dagen geleden al ingevuld.
Niets...

Ander euvel, de bel gaat af en toe spontaan rinkelen!

24 december 2025
Logo Byron

Antwoord van Byron

Beste Jan Pieter,

Hartelijk dank voor je review.

Wil je ons serviceformulier invullen: https://www.chbyron.eu/service-form

Dan kunnen we je direct helpen!

Met vriendelijke groeten,

Byron Customer Service

Update 27-1: bedankt voor je reactie, is het mogelijk dat er iets is misgegaan tijdens het versturen van je formulier? Wij hebben die helaas niet ontvangen onder je naam.

Zeer slecht product

Ik heb bij Gamma een Byron Deurbelset 761 gekocht, dat zou zowel met 9v batterij als met een 8v beltrafo werken. Het kost me veel tijd, moeite en extra betaling voor een Elektro monteur.....kon niet aan de praat krijgen. Ik heb 't terug gebracht en mijn geld terug gekregen maar, Ik vind het schandalig zo een rommel op de markt te brengen en sinds
2016 talloze klachten niet in acht nemen.
Ik heb mijn bericht op de website van Byron ook
achterlaten.

7 september 2023
Reviews in alle talen tonen. (19 reviews)