Waardeloos bedrijf. Kreeg bericht dat pakje elders geleverd was. Dit terwijl er 2 mensen thuis waren, de bezorger niet op de RING deurbel gefilmd is en ik nota bene een rive pakketbox voor mijn deur... Toon meer

Pakketen wordt neer gegooid voor je deur. Ik woon in een wijk waar dit niet echt handig is. Laatste keer wordt gesuggereerd dat het geleverd is bij de buren, krijgt coördinaten wat irritant. Bij de... Toon meer

Kunnen adressen blijkbaar niet vinden. Adres kwam ook niet overeen wat ik ingevuld heb bij bestelling leverancier Aangepast maar kreeg melding dat postcode en adres niet overeen kwam. Heel vr... Toon meer

1,3

Zeer slecht

4K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Pakket is niet thuisbezorgd

Pakket is niet thuisbezorgd. De bezorger heeft aangegeven dat is aangebeld en dat ik niet thuis was. terwijl ik wel thuis was en er gewoon niet is aangebeld (daar heb ik bewijs voor, camera-en belregistratie). Ik kan op zaterdag niet bellen omdat de telefonische lijn gesloten is, maar heb per mail een klacht ingediend. Gezien zoveel 1 ster reviews snap ik niet dat bedrijven nog samenwerken met jullie bezorgdienst.

26 juli 2025

Ik ging van het ergste uit door de reviews

Ik kreeg door van Temu dat hetpakketje geleverd zou worden door Cissoparcel. ??
Even opgezocht wat het voor bedrijf het is. Ik schrok van de slechte reviews. Dus ik ging er maar van uit dat dit een fiasco zou worden en mij voorgenomen om niet meer bij Temu te bestellen. Liever een paar euro meer betalen en dan binnen een paar dagen binnen hebben of ophalen bij een afhaalpunt. Maar..pakje is binnen. Net over het hekje in de voortuin. Aangebeld en doorrr. Opgelucht maar genezen. Niet meer.

26 juli 2025

Cirro

Hier ook geen tijdindicatie wanneer pakketjes bezorgd zouden worden. Was niet thuis en kreeg melding van afzender, dat het bezorgd was. De bezorger had de pakketjes buiten naast de voordeur gelegd. (Niet de 1e keer overigens!) Bij Cirro aangegeven hier niet van gediend te zijn. Vervolgens krijg ik foto's door gestuurd van mijn voordeur en waar de pakketjes waren neergelegd. Volgens Cirro heeft de bezorger, de pakketjes correct afgeleverd en als dat niet zo was, dan had ik dat moeten aantonen met camerabeelden. Men spreekt geen Nederlands en lijken ook de Engelse taal niet te begrijpen. Nogmaals aangegeven, dat de pakketjes niet persoonlijk overhandigd zijn en buiten onbeheerd zijn achtergelaten met het risico dat voorbijgangers deze weg kunnen nemen. Bij afzender aangegeven geen gebruik meer te willen maken van deze bezorgdienst! Dan nog liever DHL of PostNL, want Cirro is echt waardeloos!

Waardeloos bedrijf

Echt een waardeloos bedrijf
Ze sturen niet eens een mail wanneer ze komen er is geen afleverpunt
En nu zonder dat ze langsgekomen zijn is mijn pakket al terug gestuurd krijg ik een mail
En het eerste pakket had de bezorgen vlug aangebeld en het pakket voor de deur neergelegd zonder te wachten dat ik de deur open maak
Dan maar niet meer bij shein bestellen als ze voirtaan met hun werken ipv post nl of dhl

25 juli 2025

Wat een slechte service telefonisch…

Wat een slechte service telefonisch onberijkbaar op mail wordt vaag geregeerd op de chat kom je geen stap verder. Beweren aan de deur te zijn geweest maar niets nooit gezien (camera's) en dan hebben we ook nog een postkast dus bezorgen kon altijd heeeeel slech geen zaken mee doen!!

20 juli 2025

onverwachts bezorgd

Word er een pakketje bezorgd 8 uur s ochtends onverwachts terwijl iedereen nog slaapt, bezorger doet vervolgens mijn pakketje in de groene afvalbak voor mijn deur waar allemaal viezigheid in zat... ben zo boos geworden je kan ook het pakketje neerleggen achter de container heel raar

Pakket niet geleverd

Pakket niet geleverd, wordt wel als geleverd aangegeven. Bezorger heeft een foto geüpload van het pakket nog in het busje en een foto van mijn dichte voordeur (geen pakket zichtbaar). Bij alle buren aangebeld, helaas heeft niemand mijn pakket. Shein reeds gecontacteerd en die geeft aan dat volgens hun informatie het pakket is geleverd.

Ellendige gang van zaken en zoals ik lees niet alleen bij mij.

Ik ga er in ieder geval nog achteraan en lees graag ook of en hoe het bij jullie is opgelost.

ZEER SLECHT

Nog nooit zoiets meegemaakt.
Pakket staat als geleverd. Nooit wat ontvangen.
Foto van ontvangst is een wazige foto van de dashboard. Niks in de post of een mail gehad van haar het is geleverd. Heel de buurt rond gegaan... geen pakket te vinden.

Zeer slecht...

3 juli 2025

Veel te weinig info

Cirro geeft bar weinig info, zelfs al heb je een track en trace, wanneer je je pakket kan verwachten. Verder leveren ze extreem laat. Vandaag weer om kwart voor 11 in de avond. Ik heb nog nooit een pakket van hen ontvangen dat eerder dan half 10 's avonds is geleverd.

24 juli 2025

Als ik minder dan 1 ster kon geven had…

Als ik minder dan 1 ster kon geven had ik dat gegaan, wat een afschuwelijk bedrijf is dit. Pakketen aan de openbare weg, geen datum wanneer ze komen, opengesperde pakketen, noem het maar op. Als je niet thuis ( zelfs als je wel thuis bent lol) bent gooien ze je pakket gewoon weg en proberen ze bijvoorbeeld niet de buren, een brievenbus, de volgende dag of een pick up point. Dit is oprecht het slechtste bezorgbedrijf dat ik ooit heb meegemaakt. De communicatie is ook compleet bagger, ze kunnen geen Nederlands, maar ook geen Engels en ze begrijpen dus precies niks. Ik heb 10x gevraagd om een datum, GEEN TIJD, alleen de dag van bezorging, en kreeg alleen geïrriteerd terug dat ze geen tijd kunnen geven, als ik daarop reageerde dat ik dat snapte, maar gewoon een dag wil weten, kreeg ik weer terug dat ze geen exacte tijd kunnen geven. Ze verwachten gewoon dat je letterlijk de hele week, 24h per dag, thuis bent en ik ben er zo klaar mee.

24 juli 2025

Pakket niet bezorgd omdat er volgens de…

Pakket niet bezorgd omdat er volgens de bezorger niemand thuis was.
Ik was de hele dag thuis, bovendien hebben wij een hele grote post kist voor pakketjes.
Zeer, zeer slechte communicatie.
1 ster is nog teveel.

Onprofessionele bode

Onprofessionele bode. Ik treft mijn pakket gescheurd en leeg in de brievenbus. Een paar spullen zijn in de bus de rest ontbreekt. Hoe durven zij mijn pakket open te maken! Weet ik veel wat hij allemaal eruit heeft gestolen want mijn bestelling komen in delen dus hetgeen wat ontbreek kan of later komen of gestolen zijn door de bode. DE BODE DIENT GEEN PAKETTEN OPEN TE SCHEUREN!!!!

Een Ster is al teveel!

Een Ster is al teveel!
Vandaag zou er een pakketje worden geleverd bij ons op de camping (vakantie) in het Café kreeg de melding dat de Bezorger het niet kon afgeven om dat er niemand aanwezig zou zijn. Daarom Cirro gebeld wat een onvriendelijke man, spreekt slecht Nederlands en Kunnen of willen niets.
en de bode op z'n sodemieter geven ook niet want (we kunnen de bezorger niet bellen) Onzin bedrijven als GLS, DPD en GLS kunnen dat wel en als je het vriendelijk vraagt zijn deze nog bereid om voor je te bellen.

Zeer slechte ervaringen

Zeer slechte ervaringen. Tot 2x aan toe hebben ze het buiten bij de deur gelegd waarvan 1x dat het er niet meer lag daar ik er niet was ..en ik moet bewijs leveren dat ik niet thuis was. Hoe dan? Hun leggen het zo voor de deur aan de openbare weg. Hun website is ook drama.

17 juli 2025

Pakket wordt als geleverd gezien

Pakket wordt als geleverd gezien. Geen pakket te vinden. Na diverse emails blijkt het pakket ergens bezorgd te zijn. Met de bijgeleverde foto de hele buurt afgezocht. Eindelijk pakket gevonden op een totaal ander adres. Als Shein deze bezorgdienst blijft gebruiken, is dit mijn laatste bestelling geweest.

Pakket niet ontvangen

Ik heb een e-mail ontvangen dat mijn pakket succesvol afgeleverd is, terwijl ik deze niet ontvangen heb. Ook geen kaartje in de brievenbus waar het dan wel ligt. Gebeld met Cirro klantenservice. Ze nemen contact op met de bezorger en sturen mij een e-mail als ze meer weten. Wat een slechte service van Cirro!

Slecht Slecht Slecht

Zeer SLECHT bedrijf. Al wekenlang wordt mijn bestelling niet bezorgd vanwege onjuiste adres, ze bezorgen niet in mijn woonplaats, ik moet een ander adres opgeven en vandaag een e-mail of ik zelf mijn pakket wil ophalen.
Geen idee waar.
Het zijn oplichters!

23 juli 2025

Waardeloos bedrijf we leven in 2025…

Waardeloos bedrijf we leven in 2025 maar ze kunnen geen tijdindicatie geven voor een pakket buiten dat blijft het bezorger zeer kort voor de deur. Dus geen pakket en geen ophaalpunt bekent

Een ster is nog te veel

Een ster is nog te veel. Pakket wordt als geleverd gezien. Geen pakket te vinden. Nu diverse emails blijkt het pakket ergens bezorgd te zijn. Met de bijgeleverde foto de hele buurt afgezocht. Eindelijk pakket gevonden op een totaal ander adres. Als Shein deze bezorgdienst blijft gebruiken, is dit mijn laatste bestelling geweest.

Pakket gedumpt

De bezorger was te beroerd omhet pakket normaal aan de deur aan te bieden. Hij heeft het pakket in een publiekelijk toegangkelijke ruimte neer gegooid. Iedereen kan hier bij. Het andere bezorg bedrijf dat zich hieraan schuldig maakt is DHL. Door deze handelswijze is het net Russisch Roulette of je je pakket ontvangt. Er verdwijnen hier veel pakketten door diefstal. Verder gaat alles Engelstalig, ondanks dat de klantenservice een 030 nummer heeft en bovendien niet te bereiken is,