Waardeloos bedrijf. Kreeg bericht dat pakje elders geleverd was. Dit terwijl er 2 mensen thuis waren, de bezorger niet op de RING deurbel gefilmd is en ik nota bene een rive pakketbox voor mijn deur... Toon meer
Pakketen wordt neer gegooid voor je deur. Ik woon in een wijk waar dit niet echt handig is. Laatste keer wordt gesuggereerd dat het geleverd is bij de buren, krijgt coördinaten wat irritant. Bij de... Toon meer
De bezorger was te beroerd omhet pakket normaal aan de deur aan te bieden. Hij heeft het pakket in een publiekelijk toegangkelijke ruimte neer gegooid. Iedereen kan hier bij. Het andere bezorg bedrijf... Toon meer
Kunnen adressen blijkbaar niet vinden. Adres kwam ook niet overeen wat ik ingevuld heb bij bestelling leverancier Aangepast maar kreeg melding dat postcode en adres niet overeen kwam. Heel vr... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Via Shein een pakketje besteld
Via Shein een pakketje besteld. Kreeg een melding dat het pakketje was bezorgd en ik was gewoon thuis maar had niks aangenomen. Toen ik in de app keek zag ik een foto van mijn pakketje en de voordeur van mijn buren. Toen ik bij de voordeur van de buren keek lag het pakketje daar... onbeheer bij hun voordeur. Wat een achterlijk bedrijf. Eerder hadden ze ook al een pakket bij mijn voordeur neergepleurd.
Slechte service en bezorger
Helaas nog maar een review aangezien het bedrijf je ook niet helpt. De bezorger moest 2 dagen achter elkaar komen prima. De eerste dag douwt hij het zo hard door de brievenbus dat de brievenbus stuk is gegaan aan de binnenkant (ps hij heeft niet aangebeld). De tweede dag wou hij het weer doen waardoor ik toen de deur open deed en aangaf dat hij de dag ervoor de bus al stuk heeft gemaakt toen vond de bezorger het nodig om het pakketje naar mij te gooien. Meest slechte en onvriendelijke service heeft CIRRO.
Nog geen 1 ster waard
Nog geen 1 ster waard, wat een slechte service. Pakket wordt gewoon in de tuin gegooid voor de voordeur! Onbeschofte bezorgers!
0 sterren is nog teveel
Wat een baggertent. Moest nuchter bloedprikken, rond kwart voor 8 weer thuis. Blijkt dat ze het pakje om 07:33u aan de bewoner hebben overhandigd (ik woon alleen). Sowieso een achterlijk tijdstip. Vage foto's van de voordeur en een groot zwart gat. Onduidelijke communicatie alleen in het Engels mogelijk. Blijkt dat grote zwarte gat de GFT-container te zijn waar het dan maar ingegooid is (je weet wel: met dat stinkafval). In de container gekeken: GEEN pakje! En tussendoor wilden ze ook nog bewijs dat ik echt niet thuis was. Echt hoor, die lui zijn niet goed wijs. Dit gaat Temu en Shein op den duur toch klanten kosten
Vermijd dit begrijf
Thuisgebleven voor het pakket. Bezorger maakt wel foto dat hij voor de brievenbus is, maar bezorgt het pakket niet. Klantenservice is bar slecht en niet bereikbaar. Belt niet aan, brievenbus is leeg, buren hebben niets. Nog nooit meegemaakt.
CIRROPARCEL LEVEREN SPULLEN NIET!!! NIET TE BEREIKEN VOOR UITLEG??? OPLICHTERS?
Pakket zogenaamd geleverd, ik was niet eens thuis, buren hebben ook niets, postkantoor heeft niets….
CIRROPARCEL OP GEEN ENKELE MANIER TE BEREIKEN!! Vreselijk slecht bedrijf, ongelooflijk dat bedrijven hun producten met dit bedrijf meegeven.
Dit is gewoon oplichting
Een foto van de voordeur als bewijs van een bezorging, van een pakketje wat niet bezorgd is. In het mailcontact wordt mij gevraagd, bewijs te leveren dat ik werkte, dat ik er niet was, dat het pakketje niet ontvangen is. Wat een aanfluiting dit bedrijf, ben blijkbaar niet de enige.
Slechte service
Afgelopen maandag wouden ze me pakket bezorgen prima maar ik moest wel me telefoon in de gaten houden omdat ze me een berichtje zouden sturen of het ook wel uit zou komen bij mij nou het berichtje heb ik nooit gehad vervolgens ga ik die dag ff de deur uit krijg ik een mailtje dat ze het niet hebben kunnen bezorgen omdat ze beweerde dat me adres niet goed was (wat wel gewoon klopte) dan mail je ze met de vraag of het op een andere moment bezorgd kon worden krijg je geen duidelijke antwoorden terug en als je ze dan probeer te bellen kan je heel lang wachten dat je iemand aan de leiders heb die normaal Nederlandse kan spreken want ze hebben maar 1 medewerker die nederlands kan praten en vervolgens hangen ze gewoon op en kan je ze niet meer bekijken ik vind persoonlijk dat een hele slechte zaak die hoeven bij mij niks meer te bezorgen ik hoop dat ze failliet gaan
Heel onbetrouwbaar,nooit iets ontvangen…
Heel onbetrouwbaar,nooit iets ontvangen maar geven aan mijn pakket te hebben bezorgd,reageren ook niet,zijn niet bereikbaar!!!
Het is dat ik minimaal 1 ster moet…
Het is dat ik minimaal 1 ster moet geven. Ik woon in een appartementencomplex, de chauffeur heeft mijn pakket ter waarde van 135 euro in de centrale hal gelegd waar iedereen in- en uit loopt, ipv voor mijn voordeur. Ik woon op de 2e etage met lift en ring deurbel, ik kan dus controleren en nakijken dat de chaffeur niet bij mijn voordeur is geweest. Bij terugkomst van vakantie was mijn pakket verdwenen. Rondje langs de buren heeft geen resultaat opgeleverd. Cirro is niet te bereiken. Vreselijk lastig te bereiken klantenservice, slechte communicatie.
3 pakketten kwijt door CIRRO parcel
Ik zou deze week 3 pakketten via Ciro Parcel moeten ontvangen. Echter heb ik geen een van deze pakketten ontvangen. Ik woon in een appartement waarbij zij beweren 1 van de pakketten bij de brievenbus beneden achtergelaten te hebben. Dit pakket is te groot om in de brievenbus achter te laten, dus dat is niet mogelijk. Mijn pakket is nu nergens te bekennen (ook niemand van mijn buren heeft iets kunnen vinden). Het tweede pakket is volgens hen een paar gebouwen verder afgeleverd. Toen ik bij deze mensen aanbelde gaven zij aan niks van mij ontvangen te hebben. Ook dit pakket ben ik nog steeds kwijt. Ditzelfde verhaal geldt voor het derde pakket. Deze is een straat verderop afgeleverd volgens CIRRO parcel, maar wanneer ik bij de mensen langs ga geven ook zij aan geen pakket van mij te hebben. Het raarste van alles is dat ik op alle momenten van bezorging thuis was, en dat er niet eens wordt aangebeld. Ik ben nu 3 pakketten kwijt en CIRRO parcel blijft terugkomen met de ‘bewijzen’ dat zij het afgeleverd hebben op die locaties. Dit is echt de slechtste bezorgservice die ik ooit heb meegemaakt.
Wat slechte curvers en niet te berijken
Dit bedrijf is echt niet wat moet zijn ik wacht was opdat moment thuis kan ze niet berijken maar me bestelling is nergens meer te vinden shein is over gestapt van post nl nou nu is helemaal hopeloos geval dit bedrijf is niet wat ze moeten doen slecht bedrijf circo
Onbetrouwbare koeriersdienst
Cirro beweerd dat mijn pakket niet kon worden afgeleverd omdat ik niet thuis zou zijn geweest. Dit terwijl ik gewoon thuis was maar nota bene ook nog neerzet toestemming had gegeven incl. foto van de betreffende plek. Het bedrijf is telefonisch niet te bereiken en mails worden niet of slecht beantwoord.
Dit is mijn laatste bestelling bij Shein geweest aangezien ik geen behoefte heb in een dergelijk onbetrouwbare koeriersdienst.
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf, kreeg melding dat ik niet thuis was , terwijl ik gewoon thuis bent . Slecht telefonisch te bereiken , staat een bandje op dat heel de tijd het zelfde zeg , en er blijk maar 1 nederlands sprekende telefoniste te zijn , dus dat kan uren duren met al die klachten.
Probeer te zorgen dat de leverancier niet met dit bedrijf werkt
Afleverings locatie open van 9 tot 17 uur.
Pakket afgeleverd 19:45 volgens cirroparcel.
Kreeg een foto van een hand met het pakketje ergens op straat.
Er lopen veel mensen daar en heb aangegeven dat ik die hand niet herken.
Ik moest bewijzen dat ik er niet was,
Dat kon het door het overhandigen van bijvoorbeeld een bekeuring.
Zo herken je dus een slecht bedrijf.
Een grote asociale onderneming.
Daar gaan doen willende bedrijven door een slechte transporteur naar de ... geholpen.
Zullen wel onder de prijs van anderen zitten.
Pakket gestolen door bedrijf
Mijn pakket zou op zaterdag geleverd moeten worden. Uiteindelijk hebben ze het “geleverd” toen ik NIET thuis was. Eenmaal thuis ben ik in mijn brievenbus gaan kijken, bij de buren, bij een pakketpunt en voor mijn deur en geen spoor van mijn pakket.
Ik kwam erachter dat ze mij eerst emails stuurde dat ik niet thuis was, vervolgens dat het geleverd is MET handtekening van mij wat onmogelijk is, want ik was NIET thuis.
Via de email blijven ze volhouden dat de koerier het gewoon geleverd heeft en bewijs heeft geleverd. (Foto van mijn pakket meer niet).
Ik heb sterk het gevoel dat ze het hebben meegenomen en ik het niet meer terug ga zien na het lezen van al deze reacties van andere klanten!
Ik zou maar oppassen met Cirro Parcel!
CIRRO BEZORGT OOK ‘S NACHTS…….. 😡
Wij vinden op zondagochtend een pakket bezorgd door Cirro tegen de voordeur aan, helemaal nat geregend. Wat blijkt dit pakket hebben ze zaterdagnacht om half 1 bij ons bezorgd, hij vond het waarschijnlijk net iets te laat om nog aan te bellen…..
Wat een ongelooflijk waardeloos bedrijf!
Bezorger bezorgd niet
Bezorg auto kwam aan rijden stopt wacht even en rijd weer weg op het moment dat de melding bezorging mislukt . Het is altijd wat met hun maar zelden positief
Zit de hele dag te wachten op mijn…
Zit de hele dag te wachten op mijn pakket wat onderweg voor bezorging is, je moet wel thuis blijven anders gooien ze het ergens bij je deur zodat iedereen het kan zien, andere ervaringen. Maar nu half 8 in de avond , niemand gezien . Ben benieuwd wanneer dan wel
Waar-de-loos !
Cirro parcel is gewoon waardeloos! Geen track and trace waar je je pakje kan volgen geen mail gehad of ze onderweg zijn niks gewoon. Slechte prestatie van chauffeur ook. Chauffeur had mijn pakje gepropt en geperst in de brievenbus gedaan waardoor mijn screenprotector kapot was. Als laatst weer een telerustelling chauffeur belt aan en dan dumpen in de portiekflat niet eens naar boven komen terwijl er een lift is. Ik ging naar beneden om diegene aan te spreken maar was allang al weg. Ik zag wel een sedan auto die midden op de weg was en een jongeman met een scanner in zijn hand maar was toch niet zeker. Ik vermoed dat ze met prive auto's bezorgen zeer onproffessioneel zeer onbetrouwbaar zeer triest! Gatver!