Waardeloos bedrijf. Kreeg bericht dat pakje elders geleverd was. Dit terwijl er 2 mensen thuis waren, de bezorger niet op de RING deurbel gefilmd is en ik nota bene een rive pakketbox voor mijn deur... Toon meer
Pakketen wordt neer gegooid voor je deur. Ik woon in een wijk waar dit niet echt handig is. Laatste keer wordt gesuggereerd dat het geleverd is bij de buren, krijgt coördinaten wat irritant. Bij de... Toon meer
De bezorger was te beroerd omhet pakket normaal aan de deur aan te bieden. Hij heeft het pakket in een publiekelijk toegangkelijke ruimte neer gegooid. Iedereen kan hier bij. Het andere bezorg bedrijf... Toon meer
Kunnen adressen blijkbaar niet vinden. Adres kwam ook niet overeen wat ik ingevuld heb bij bestelling leverancier Aangepast maar kreeg melding dat postcode en adres niet overeen kwam. Heel vr... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Positief tegengeluid
Positief tegengeluid, goede ervaring met dit bezorg bedrijf! Na 1 werkdag levering, inderdaad geen tijdvak aangegeven. Echter 's middags rond 16.00 uur netjes aangebeld en bezorgd door vriendelijke meneer.
Zeer slecht met hun bevestigingsfoto van de voordeur maar waar is het pakketje uiteindelijk terechtgekomen? Waardeloos bedrijf!!!!! Er wordt niet eens via de mail gecommuniceerd waar je pakketje
Zeer slecht
NIET bestellen als webshop Cirro gebruikt!
Word van het kastje naar de muur gestuurd. Mijn pakket is al sinds 4 sept goedgekeurd door de douane en is klaar om bezorgd te worden. Cirro geeft aan dat mijn pakket door de verzender ingeleverd moet worden. Hoe kan dat als het een internationale bestelling is? De verzender geeft aan dat de vervoersdienst het pakket bij de douane moet ophalen anders kan deze niet met de chauffeur mee.
Kansloze klantenservice die waarschijnlijk hier ook niet op reageren en verder helpen.
Verzender gaf aan veel klachten over en problemen met Cirro te hebben. Hopelijk stoppen ze met deze bezorgdienst.
Niet geleverd pakket, volgens hun wel
Mijn pakket is volgens hun geleverd, getekend en al. Wat knap is als er niemand thuis is. Geen enkele buur heeft het pakket. Dan kun je doodleuk foto's van de beneden deur en mijn brievenbus maken (waar het pakket niet in past) maar vervolgens heb ik dus geen pakket. Voor de zoveelste keer..
Het pakket is door de bezorger in de tuin gegooid
Het pakket is door de bezorger van Cirro in de tuin neer gegooid, er is tot en met donderdag 18-9-2025 niemand thuis. Als die tijd ligt het pakket dus gewoon open en bloot in de tuin.
Waarom is het niet bij de buren afgeleverd??
Dit is de vorige keer wel gedaan.
Niet capabel als postbedrijf
Niet capabel als postbedrijf
Werkelijk te gek voor woorden zoals dit bedrijf werkt. Wordt er op een avond bij mij aangebeld door een slecht ter been zijnde mevrouw die mijn pakketjes kwam brengen die bij haar waren afgeleverd. Zij woont dus in een totaal ander gebouw op een heel ander nummer dan mijn duidelijk vermelde huisadres. Zij kreeg argwaan omdat ze niets besteld had en had toen gezien dat het voor mij bedoeld was (postbezorger had daar dus helemaal niets voor gezegd). Toen ik mijn ongenoegen bij Gofoexpress alias Cirro berichtte, kreeg ik als antwoord dat de postbezorger het ergens anders mocht bezorgen als ze in tijdnood kwamen. Nou moe, dus zij komen in tijdnood en dumpen je pakketje dan zomaar ergens. Voor hetzelfde geld dumpen ze het in Timboektoe!!! Hun antwoord luidde dus: 'Sometimes, our couriers may leave the package in a safe place or with aneighbor to ensure a timely delivery. If you have not received it, we recommend checking the POD for more details.!
Ze weer aangeschreven dat ze m.i. niet capabel waren als postbedrijf en toen kreeg ik het volgende antwoord: 'Dear sir/madam,
Thank you for your email !
Your package has been delivered to the following coordinates 51°56'55.4"N 4°50'38.4"E), if you have not received it, please check the following situations:
1. The package may have been delivered to your mailbox or nearby, or it may have been delivered to the public mailbox in your building.
2. You can ask your neighbors or your fellow residents whether they have received it for you.
3. Your package may have been delivered to the places you prefer ( the security/locker or a location you choose or around your home).
4. If you still can't find your package, we recommend you go through your surveillance camera to see if anyone has stolen your package.
please do not hesitate to contact us if you have any questions.'Tja, zo kun je ook een postbedrijf voeren!! Ze lezen dus duidelijk ook niet je emails dat ze een dergelijk antwoord geven. Kan me voorstellen dat die postbezorgers zo miserabel hun werk doen als het bedrijf waarvoor ze werken net zo miserabel hun bedrijf runt! Voor mij een dikke onvoldoende!
Het is dat je 1 ster moet geven maar…
Het is dat je 1 ster moet geven maar zelfs dat is dit bedrijf niet waard.
Zonder kennisgeving en/of toestemming wordt er bij bezorgen foto's gemaakt en dat niet alleen van mijn voordeur! Alles is onduidelijk, klantenservice niet bereikbaar ook niet via hun service chat. Je krijgt maar 1 mail met we komen vandaag bezorgen maar hoelaat? Je kan de hele dag zitten wachten. Ook heb je niet de mogelijkheid om het pakket evt te laten bezorgen bij een service punt. Wat een waardeloos bedrijf!!
Stoppen ermee!
Helaas mijn pakket van ruim €100 niet bezorgd!!
Ik snap niet waarom ze nog met dit bedrijf werken! Zoveel klachten.. niet meer op te noemen! Stop met het werken met dit rot bedrijf!
Failed delivery
Cirro geeft aan dat het adres niet klopt en daardoor levering niet mogelijk was. Nagekeken en adres klopt. Adres paar dagen geleden opnieuw gemaild maar geen antwoord of verandering van de bezorg status.
Geen informatie
Temu pakket is bezorgd met Cirro Parcel. Je moet maar afwachten wanneer ze komen.
Ook kan je de afhaallocatie niet veranderen. De site werkt voor geen meter. Geen bericht dat we het in ontvangst hebben genomen, is niet meer van deze tijd. Ik betaal liever iets voor bezorging als het betrouwbaar is. Jammer, op deze manier vind ik het kopen bij Temu niks, ik durf niet iets van waarde te kopen.
Pakje is niet bezorgd
Pakje is niet bezorgd, staat in de mail van wel. Was zeker thuis.
Klantenservice meldt pas na 6 minuten dat er maar 1 nederlands sprekende wernemer aanwezig is. Bij keuze voor engels -na 8 minuten steeds dezelfde boodschap gehoord te hebben - nog steeds niemand aan de lijn. Dan maar wéér een klacht naar de Leverancier.
Wat een beroerde organisatie zeg.
Alle negatieve reacties zijn waar
Alle negatieve reacties zijn waar. Ze smijten je pakket op straat en noemen dit bezorgen.
Niet bezorgd
Niet bezorgd pakket.
Onmogelijk om in contact te komen helpdesk
Een grote zwendel
Word gebeld door de bezorger dat hij…
Word gebeld door de bezorger dat hij een pakketje heeft. Geef aan dat hij die bij het bedrijf bij de deur kan afgeven. Zegt gewoon dood leuk, ik kom morgen weer en nu staat de zending op ontvanger is niet beschikbaar.
Terwijl expeditie tot 16:45 gewoon beschikbaar is en er direct tegen aan kijkt vanaf de poort op 15m afstand.
Ik zeur normaal niet snel maar erg jammer dit
De bezorgers leggen het pakket in de…
De bezorgers leggen het pakket in de centrale hal van een flat in Leusden, waar veel gestolen wordt. Het is een onbetrouwbaar bedrijf. Duur pakketten niet bezorgd bij de voordeur. De bezorgers die het doen ontslaan en betrouwbare bezorgers nemen
Ik had een lumi kat besteld zou bezorgd…
Ik had een lumi kat besteld zou bezorgd worden met Cirroparcel dat is nu Gofoparcel. Ik had duidelijk aan gegeven, bij niet thuis buren woon in een straat met 4 huizen, buren waren die dag thuis. Er wordt gezegd we hebben geleverd bij jouw. Keihard liegen niemand geweest deurbelcamera bekeken van mijn buren, geen busje of auto rond de levertijd in de straat, ook niemand aan de deur.
Geen pakje en geld kwijt. Zijn oplichters,
Dit vervoerdienst is zo on betrouwbaar…
Dit vervoerdienst is zo on betrouwbaar is al 3e keer dat het mis gaat staat geleverd persoonlijk overhandigd, heb ik niks ontvangen, 1e keer heeft het pakketje nacht voor de deur gelegen, 2e achter onder de deur geschoven nu weer mis, geef nu nog meer acht word er bezorgd door dit bedrijf bestel ik niet ergste is heb via ideal betaald denk dat ik me geld wel kwijt ben
Pakketje is netjes geleverd op tijd…
Pakketje is netjes geleverd op tijd geleverd.
Pakket niet geleverd
Pakket niet geleverd, ze hebben aangegeven dat er niemand thuis was, terwijl er altijd iemand in huis is. Tuurlijk kan het gebeuren dat een pakket iets vertraging heeft, maar geef dan niet de schuld aan de klant als dat niet zo is.
Naamswijziging
Voor de ervaringsdeskundigen met Cirro. Cirro heet nu Gofo. De manier om je ellendige service te verbloemen. Bij intikken traceernr. zie je staan "onderweg". Interessant. Hoe lang blijft men onderweg? Een breed begrip dus. Staat tel.nr. op site. Bellen dus. "No one of our customer service is available, try e-mail". M.a.w. je kunt een gehele dag wachten of ze überhaupt komen. (Mijn ervaring). Zo niet wacht je nog langer en krijg je bericht, dat het is afgeleverd, wat niet het geval blijkt, dan wel is het bij één van de buren bezorgd. Ga maar de hele straat af. Wie gaat er nu met zo'n bedrijf in zee?