Waardeloos bedrijf. Kreeg bericht dat pakje elders geleverd was. Dit terwijl er 2 mensen thuis waren, de bezorger niet op de RING deurbel gefilmd is en ik nota bene een rive pakketbox voor mijn deur... Toon meer

Pakketen wordt neer gegooid voor je deur. Ik woon in een wijk waar dit niet echt handig is. Laatste keer wordt gesuggereerd dat het geleverd is bij de buren, krijgt coördinaten wat irritant. Bij de... Toon meer

De bezorger was te beroerd omhet pakket normaal aan de deur aan te bieden. Hij heeft het pakket in een publiekelijk toegangkelijke ruimte neer gegooid. Iedereen kan hier bij. Het andere bezorg bedrijf... Toon meer

Kunnen adressen blijkbaar niet vinden. Adres kwam ook niet overeen wat ik ingevuld heb bij bestelling leverancier Aangepast maar kreeg melding dat postcode en adres niet overeen kwam. Heel vr... Toon meer

1,3

Zeer slecht

4K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ik kan geen slechte review geven

Ik kan geen slechte review geven, met alles wat ik had gelezen, hield ik mijn hart vast, maar wat schetst mijn verbazing, ik kreeg steeds updates hoe het er bijstond met mijn pakket van temu, van temu zelf maar ook van cirroparcel op hun site. Ook dat de levering plaats zou vinden, dat mag van mij wel een tijdvak krijgen, want wanneer het geleverd zou worden op zaterdag, was een verrassing, maar 's avonds half 7 was het er. Vriendelijke bezorger ook en later zag ik bij temu, foto van mijn voordeur en het pakket en dat het aan mij overhandigd was.

30 augustus 2025

Super slechte bezorgdienst

Super slechte bezorgdienst. Had tot voor kort nog nooit gehoord van deze bezorgdienst Cirroparcel. Waar het bij mij al fout ging in de ochtend vroeg kreeg ik een melding via Temu. Dat mijn pakket is voorbereid voor bezorging 28 augustus om 4:25. Vervolgens krijg ik later nog een melding dat de bezorger onderweg is met mij pakket om 11:05. De hele dag thuis zitten wachten geen bezorger gezien. Om 17:46 kreeg ik weer een bericht update bezorging mislukt. Alles geeft mij al argwaan. De volgende dag precies dezelfde handelswijze. Om vervolgens om 21:00 mijn pakket open gescheurd en wel te bezorgen. Waarop ik de bezorger confronteer en zeg vinden jullie dit normaal? Om zo om tegaan met spullen van jullie klanten? Het gaat een bezorger helemaal niks aan wat er in mijn pakket zit. Het was duidelijke zichtbaar dat de bezorger zich betrapt voelt en met andere doelen deze werk doet. Om spullen van de klanten voor zichzelf te houden! De bezorger kijkt me aan en doet nu opeens netals hij geen Nederlands kan verstaan. En komt met gebroken Engels zeggen je kan het weigeren dan gaat het weer terug. Ja omdat hij weet wat er in de pakketjes zit. Dus Cirroparcel mag van mij doot temu op de blacklist gezet worden. Want ze zijn waardeloos en niet betrouwbaar. Ik ben nog terug gelopen naar de auto van de bezorger en zag dat hij gewoon rustig zat te chillen. En andere pakket ook open heeft gescheurd. Ik heb nog mijn laatste woorden aan hem gezegd. En dat was als mijn spullen niet compleet zijn heb jij een probleem! Want ik zie nu duidelijk wat je aan het doen bent vandaar dat je zo laat bent. Boos ben ik weg gelopen. En wie belt een paar seconden later aan de bezorger. Dit keer maakt hij foto's van het pakketje en me voordeur en loopt weg. Tot mij verbazing kom ik een dag later erachter dat de foto's gewoon op temu zijn geplaats. Met mijn privé gegevens zichtbaar! Dit valt onder privacy-schending! Zo ga je niet om met gegevens van klanten. Dus Cirroparcel mag op de zwartelijst van mij NIET BETROUWBAAR!

Slechtste bedrijf ever

Slechtste bedrijf ever. Levert zonder indicatie, beweert dat ik thuis ben maar ik ben er niet. Kunt levering niet verzetten. Sterker nog je weet niet eens wanneer geleverd wordt.

29 augustus 2025

Nou dit bedrijf moet alles verbeteren…

Nou dit bedrijf moet alles verbeteren wat een waardeloze koerier , geen contact mogelijk , track en trace klopt niet , dan ook nog eens geen tijdsvak zit je dan de hele dag , gelukkig heb ik wel mn pakket maar wat een asociale bezorger.
ik ga een blokkade aanvragen voor deze bezorgdienst

29 augustus 2025

Twee kwijtgeraskt pakketjes, weinig verantwoordlijkheid

Ik had twee pakketjes besteld, en deze zou binnen ongeveer 3 dagen bezorgd zijn. Na 3 dagen kreeg ik melding dat de pakketjes bezorgd zouden zijn, maar deze zijn allebei niet binnengekomen. Na gemaild te hebben met CIRRO bleken beide pakketjes kwijt te zijn geraakt. Vervolgens wordt de verantwoordelijkheid bij mij gelegd om contact op te nemen met de afzender om een oplossing te vinden. Iets meer verantwoordelijkheid nemen voor het kwijtraken van de pakketjes zou op zijn plaats zijn.

11 augustus 2025

Koeriers dragen WiFi jammers

Iedere keer dat een koerier van Cirro Parcel bij ons aan de deur komt, slaat onze slimme deurbel volledig op hol en stopt deze voor geruime tijd met registreren.
Op basis van herhaaldelijk waargenomen storingen en het uitblijven van dergelijke problemen jullie bezorgdienst, heb ik sterke redenen om te vermoeden dat uw koeriers gebruikmaken van wifi-jammers of vergelijkbare apparatuur. Dit is niet alleen storend, maar kan ook als het opzettelijk toebrengen van schade aan mijn elektrische eigendommen worden beschouwd.

11 augustus 2025

Pakket niet bezorgt wel een foto van…

Pakket niet bezorgt wel een foto van mijn brievenbus en van het pakje bij mijn voordeur. Deurbel met camera registreert dat er iemand voor de deur staat en weer weggaat ( niet aangebeld) Pakje paste ook niet door brievenbus. Bij TEMU klacht ingediend en zij leveren gelukkig opnieuw ook omdat ik bewijs heb dat ze dus zo weggereden zijn. Ook bij TEMU nu Cirro laten blokkeren als bezorger.

Pakket weg

Jammer dat je geen 0 sterren kan geven.Krijg na 2 uur bericht dat pakket in brievenbus hal ligt .Daar dit een hele grote hal is waar iedereen in en uit loopt snapt u het al pakket weg.

23 augustus 2025

Onbekend bedrijf maar pakket ontvangen.

Ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord, maar Temu had mijn pakket aan Cirro overgedragen. Na het lezen van een aantal reviews was ik bang dat ik ook een van de gedupeerden zou worden. Gelukkig werd mijn pakket keurig in de middag bezorgd. De bezorger heeft een foto gemaakt van mijn huisnummerplaat en het pakket als bewijs van aflevering.

Alhoewel ik geen problemen heb gehad met Cirro, is mijn persoonlijke voorkeur toch PostNL of DHL. Van hen krijg je namelijk wel een tijdsindicatie, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Nu wist ik alleen dat de bezorger onderweg was en had ik geen idee hoe laat de bezorger zou aankomen.

23 augustus 2025

Pakket in de bosjes bezorgd, nu kwijt

Afgesproken met hen dat ze het pakket in de brievenbus zouden bezorgen omdat ik niet thuis was. Hebben ze niet gedaan, ze gaven aan dat het waarschijnlijk in de bosjes lag, en moest maar camerabeelden gaan opvragen bij buren om te kijken wie mijn pakket uit de bosjes heeft ‘gestolen’. Ze hadden het nooit in de bosjes moeten bezorgen, slechte partij

18 augustus 2025

Bezorging

Kan bij jullie niet eens zien waarneer jullie komen en hoe laat.
De app werkt niet in Nederland.
Via de Email krijg je geen duidelijk antwoord in het Engels.
WAARDELOOS.
Heb dit TEMU ook laten weten.
Wat een afgang dat CIRRO
En dat het is overgenomen is door GOFO. Veranderd niks nog steeds een DRAMA.

22 augustus 2025

Niet eens 1 ster waard

Niet eens 1 ster waard!
Wat een slecht bedrijf zeg! Zogenaamd is mijn pakketje afgeleverd. Telefoon nemen ze niet op word er op gegooid en e-mails word niet op gereageerd.

19 augustus 2025

Super slecht

Het pakket is gewoon voor de voordeur gegooid. Ik heb geen voortuin dus het had makkelijk gestolen kunnen worden. Je krijgt geen indicatie van wanneer je je pakket kan verwachten. Er was 1 foto gemaakt van het pakketje en 1 van dat het zogenaamd door de brievenbus was gegooid. 1 klein hoekje in de brievenbus voor de show. Want dat pakket paste totaal niet door de brievenbus. Echt belachelijk. Vreselijke bezorgdienst. Hopelijk gaan ze snel over de kop. Maar ik zag al dat ze nu onder een andere naam doorgaan.

Wat een zootje

Wat een zootje. Pakket zou vandaag bezorgd worden door Cirro maar gisteren mailde ik al dat ik vandaag pas om 18.00 uur thuis zou zijn, en of ze daarna of de volgende dag konden komen. Hun antwoord: wij bezorgen uw pakket vandaag. Om 18.00 was ik thuis, op site gekeken, bezorger was nog onderweg! Ik woon beneden, raam opengezet. Om 18.31 op internet: niet afgeleverd, er was niemand thuis. Ze liegen dus gewoon.

Waardeloos

Zijn onbereikbaar geven ook via site geen info.
Gewoon waardeloos zoals ze met klanten omgaan.
Pakket is spoorloos

21 augustus 2025

En weer heeft cirro een pakket zo bij…

En weer heeft cirro een pakket zo bij ons voor de voordeur geflikkerd. Is het zoveel moeite om even aan te bellen???
Gelukkig was ik thuis, anders had elke willekeurige voorbijgaande het mee kunnen nemen!!

Uitstekend

Uitstekend! Het pakketje lag precies waar we hadden afgesproken en de levering was perfect op tijd. Alles is prima verlopen. Eén klein aandachtspunt: de uitgaande e-mail wordt door Gmail soms onterecht als verdacht gezien. Dat is eenvoudig op te lossen met een betere e-mailconfiguratie. Verder helemaal top – zeker vijf sterren waard! ⭐⭐⭐⭐⭐

Slechte service

Op 4 july zou mijn pakket geleverd moeten zijn. Ik was de hele dag thuis en heb niks ontvangen. Ik ben al sinds die tijd bezig met klantenservice althans zo zeggen ze maar verre van service... Ben het wel echt beu aan raken maar zolang ik niks heb blijven we maar bezig...

4 juli 2025

Pakket bij ''buren'' bezorgt, dus pakket vermist

Mijn pakket hebben ze bezorgt op een adres wat niet om de hoek zit bij mijn adres. Nu heb ik al meerdere keren geprobeerd contact te zoeken met de bewoners (zelfs een brief door hun brievenbus met het verhaal + mijn contact gegevens). Helaas zijn we ruim 2 weken verder en nog geen reactie van de bewoners, MAAR OOK NIET VANUIT CIRROPARCEL. Ik heb hun op moment 1 op de hoogte gehouden van de situatie maar helaas tot op heden geen reactie. Het is jammer dat je bij een bedrijf niet kan aangeven dat je niet via een bepaalde dienst wilt, want was is dit bedrijf bagger zeg. Doe iets aan je service!!

8 augustus 2025