Waardeloos bedrijf. Kreeg bericht dat pakje elders geleverd was. Dit terwijl er 2 mensen thuis waren, de bezorger niet op de RING deurbel gefilmd is en ik nota bene een rive pakketbox voor mijn deur... Toon meer

Pakketen wordt neer gegooid voor je deur. Ik woon in een wijk waar dit niet echt handig is. Laatste keer wordt gesuggereerd dat het geleverd is bij de buren, krijgt coördinaten wat irritant. Bij de... Toon meer

De bezorger was te beroerd omhet pakket normaal aan de deur aan te bieden. Hij heeft het pakket in een publiekelijk toegangkelijke ruimte neer gegooid. Iedereen kan hier bij. Het andere bezorg bedrijf... Toon meer

Kunnen adressen blijkbaar niet vinden. Adres kwam ook niet overeen wat ik ingevuld heb bij bestelling leverancier Aangepast maar kreeg melding dat postcode en adres niet overeen kwam. Heel vr... Toon meer

1,3

Zeer slecht

4K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Is nog 1 ster teveel er is eigenlijk…

Is nog 1 ster teveel er is eigenlijk niks ok aan iets alles te laat verwarrend slordig slechte tracking onduidelijk buitenlandse website.
Als je een hele hoop ellende wil beleven dit is het bedrijf

19 augustus 2025

Wordt niet aan de deur geleverd,en lang wachten op pakket

Wat een slechte service!wij wonen in appartement 1e verd.wordt door koerier beneden aangebeld wij doen de buitendeur open.Dacht dat hij boven zou komen,duurde lang,dus mn man toch naar beneden,ziet hij het pakket onder de brievenbus liggen in de grote hal!!Dit is al voor de 2e keer gebeurd!Hele slechte service,voor hetzelfde geld gaat er iemand ervandoor met ons pakket

Keurig bezorgd.

Nu tot twee keer aan toe een pakket keurig ontvangen. Geen tijdsraam dus het is even afwachten maar beiden keren vrij snel na bericht dat de pakketjes bezorgd zouden worden ook netjes ontvangen.

Onbetrouwbaar

Ze vertellen niet wanneer ze komen, bellen niet aan of laten gewoon je pakket op straat liggen.
Een medewerker aan de telefoon krijgen? Dat gaat niet. Chatbot? Ook niemand aan de andere kant...
Blij met je telefoontje maar je krijgt niemand te spreken. Ze hebben m'n brievenbus gesloopt maar je kunt nergens iets laten fixen. Echt een rot bedrijf!

19 augustus 2025

Bezorger maakt eerst foto van de pakket…

Bezorger maakt eerst foto van de pakket en daarna legt de pakket op de grond en beld aan en rent de bezorger weg. Er moesten 2 pakketten bezorgd worden maar er is maar eentje bezorgd. Slechtste postbezorger kwaliteit die ik heb gezien. We hebben ook videobeelden van de deurbel

5 augustus 2025

Slechte update bezorging

2x een pakje via cirro .2 x urenlang thuis gezeten omdat er geen goede updates zijn over de bezorgtijd.dit is bij post.nl en dhl wel goed geregeld.

16 augustus 2025

Eigenlijk niet eens één sterwaardig!

Eigenlijk niet eens één sterwaardig!
Sorry hoor maar je gaat toch geen pakketten bezorgen om 23:30?! En dan ook nog op de ramen bonken en aanbellen totdat er iemand open doet? Wat zijn dit voor tijden om pakketten te bezorgen!?

16 augustus 2025

Ze dumpen het bij een willekeurige buurman binnen 500 meter en laten je zelf uitzoeken waar

Ten eerste 'bezorgden' ze om 11 uur s'avonds. Ik zou zeer goed kunnen begrijpen dat er mensen zijn die niet open doen rond dit tijdstip als er wordt aangebeld. Maar goed er werd niet eens aangebeld dus ja. Ik kreeg alleen wel bericht dat het pakket is aangenomen door de ontvanger, geen enkel ander detail of extra info. Cirro zegt op hun site 'heb je je pakket niet gekregen? ga lekker je buren vragen en laat ons met rust' lekker makkelijk natuurlijk. Nou volgende dag, want het was natuurlijk 11 uur s'avonds, even gevraagd bij de buren in mijn appartementen complex. Die hebben ook niks ontvangen of gehoord. Uiteindelijk moet ik zelf aan het bedrijf gaan vragen waar mijn pakket nou bezorgd is. Blijkt het een halve straat verderop te zijn. Ik had 20+ deurbellen moeten afgaan voordat ik daar überhaupt had aangekomen, volslagen idioot natuurlijk. Ik snap dat mensen (ik ook) vaak zeuren over bezorgdiensten, maar dit is toch wel dramatisch. Weet in ieder geval zeker dat als ik Cirro zie op en website, ik er geen gebruik van ga maken. Bestel wel ergens anders of helemaal niet

14 augustus 2025

Raad niet aan. Onder invloed pakketje 23:30 geleverd..

Ten eerste kreeg ik mijn pakket geopend, nadat de bezorger bij de deur stond en erin zat te rommelen. Ten tweede belde hij om 23:30 aan !!. Ten derde rook hij sterk naar marihuana, waardoor de hele gang stonk. Toen ik vroeg waarom het pakket open was, zei hij dat ze het zo hadden ontvangen maar hij stond duidelijk onder invloed! Absoluut niet aan te raden

Wat een drama

Wat een drama, ik probeer al vanaf 19 juni mijn pakket te krijgen. Mijn pakket is op een verkeerd adres geleverd. Het huisnummer is wel hetzelfde, de bezorger heeft een foto gemaakt waarop ‘mijn’ huisnummer te zien is, alleen is de straatnaam niet juist. Ze hebben me, op 19 juni, de gps locatie doorgestuurd, de bewoner geeft aan geen pakket te hebben ontvangen. Dit doorgegeven te hebben en hoor al vanaf 20 juni niks meer van ze, na meerdere app’s en mails.

Waardeloos bedrijf

Vanaf 08:08 is mijn pakketje onderweg.
Het is nu 17:17.
Contact met het bedrijf krijgen is onmogelijk.
Indicatie van wanneer het pakketje aankomt?
Ben serieus de hele dag al thuis puur wachten op het pakketje. Hoop dat dit bedrijf snel failliet gaat.

Slecht!!!!!

Bezorging was mislukt en er zou binnen 3 dagen een nieuwe poging gedaan worden.. tot heden geen update gehad..ook geen pakket. Ze kunnen wij niet vertellen waar mijn pakket is, klantenservice is mega slecht te bereiken je wordt in de wacht gehangen om vervolgens eruit gegooid te worden. En mocht je iemand de lijn krijgen weten ze het zelf ook niet en je moet maar geduldig zijn want hij komt vast wel een keertje.... Vrees dat ik mijn spullen kwijt ben..

Geen bezorgdag of bezorgtijd

Je krijgt geen updates en geen tijdsindicatie wanneer je pakketje komt. Het is een beetje gissen wanneer je pakketje komt, en je moet er dus de hele dag voor thuis blijven als je pech hebt. Waardeloos.

15 augustus 2025

Bezorger was binnen enkele seconden…

Bezorger was binnen enkele seconden verdwenen voordat ik de deur kon openen.
Zijn commentaar is dat er niemand thuis was.

2025-08-15
12:42:28 Bezorging niet gelukt,type: de ontvanger is niet bereikbaar, we zullen binnen 3 dagen opnieuw bezorgen, wees geduldig. E-mail: cs @ cirroparcel.nl ----- Amsterdam

15 augustus 2025

5 augustus laat CIROPARCEL weten dat…

5 augustus laat CIROPARCEL weten dat mijn pakketje wordt bezorgd van 06.00 tot 23.00 dat is geen gerichte tijd.
Zou de hele dag thuis moeten blijven om het pakket in ontvangst te nemen.
Hij kwam rond 16 uur zet het pakketje tegen de deur ik ren naar de voordeur en spreek hem hier op aan dat dit niet kan,
Ik krijg een nare opmerking van deze CIRO PARCEL bezorger en rijdt weg.
Ik melding van gemaakt bij bezorg dienst en bij de leverancier opdrachtgever dat ik dit door bezorg diensten niet meer aan onze deur wil hebben.

5 augustus 2025

Gooit je pakket gewoon in de tuin

1 ster is al te veel. De bezorger kwam zeer geïrriteerd en gooit mijn pakket zo de tuin in. Dit was duidelijk te zien op de ringbel. Dit bedrijf het gemeld en wat laten ze zien? De bezorger had het pakket in zijn hand. Ja duh... Anders had hij het niet in mijn tuin gegooid. Conclusie: geen pakket ontvangen en een ander is er blij mee
Prut bedrijf

14 augustus 2025

Deze bezorgfirma moet stoppen.

Alleen maar loze beloftes.
Ze komen gewoon niet. Bellen met de klantenservice heeft geen zin. Ze verbreken de verbinding.
Ze geven wel toe dat de bezorger valse informatie verstrekt betreffende de poging om af te leveren. 1 keer een bezorger gesproken in een normale personenauto, ronduit brutaal. Ik kreeg een hoop gemopper , daar het mijn schuld is dat ik in de binnenstad woon en in een doodlopende straat. Zowel bezorgers als klantenservice mogen wel eens een curses Nederlands volgen.

14 augustus 2025

EEN DRAMA VAN EEN BEDRIJF.

EEN DRAMA VAN EEN BEDRIJF.
TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR, PER EMAIL NIET BEREIKBAAR.
MIJN PAKKET HEBBEN ZE NU PRECIES EEN WEEK IN HANDEN EN GEEN NOG STEEDS GEEN IDEE WANNEER DE LEVERING ZAL PLAATSVINDEN.
WEDEROM EEN PRUTS BEDRIJF MET NUL VERANTWOORDELIJKHEID EN KLANTENSERVICE.

15 augustus 2025

Hele dag zitten wachten en nog geen pakket

Hele dag zitten wachten op een pakketje. Je krijgt geen tijdslot dus kunt de hele dag thuis blijven. Krijg ik vervolgens savonds om 2200 een mail dat de bezorging mislukt is omdat ikzelf een andere leverdag aangevraagd zou hebben? Zou niet eens weten hoe ik dat moet doen, maar al met al dus geen pakketje.