Bedrijf heeft geantwoord
Utrolig god service! Kom til at sende min kaffemaskine til pakkeshop og da jeg ringede, tøvede de ikke et sekund: det fikser vi. De var hurtige til at reparere min jura kaffemaskine og snart kunne j... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kundeservice - som det bør være Min 9 år gamle Jura maskine var begyndt at lække vand ud på køkkenbordet. Kontaktede Coffesystem for at høre om det var værd at få den serviceret eller om det bedre ku... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk kundeservice. Der er særligt een medarbejder, en herre, nok lidt oppe i årene, han er fantastisk at tale med: han ved ALT om JURA maskinerne, han er høflig, tålmodig og meget behagelig at t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Scandinavian CoffeeSystem er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Mesterlodden 36, 2820, Gentofte, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Serdeles god service - fra ende til anden. Positive, løsningsorienterede og meget fair i deres priser. Stor anbefaling herfra.

Antwoord van Coffeesystem
Godt sted at handle, hurtig levering
Super god kvalitet på kaffemaskine

Antwoord van Coffeesystem
Meget kompetent og fantastisk kundeservice. Vores ca 3 år gamle jura e8 var begyndt at lyde anstrengt når den bryggede kaffe, vi havde kørt alle renseprogrammer, lige meget hjalp det. Ringede til butikken og fik, udover de sædvanlige renseråd, anbefalet at dreje på formalingsgraden og vupti var den ikke anstrengt mere. Kæmpe tak herfra, for god vejledning.

Antwoord van Coffeesystem
Dedikeret og god service fra srart til slut. Når man køber et premium produkt kræver det premium service, og den leveres til fulde i alle involverede led.

Antwoord van Coffeesystem
Det var nemt at bestille og varerne kom virkelig hurtigt.

Antwoord van Coffeesystem
Kundeservice - som det bør være
Min 9 år gamle Jura maskine var begyndt at lække vand ud på køkkenbordet. Kontaktede Coffesystem for at høre om det var værd at få den serviceret eller om det bedre kunne betale sig at købe en ny maskine. Fik både fremragende vejledning om evt. køb af ny maskine, samt en god vurdering af, om det var en mulighed at servicere maskinen. Endte med en servicepakke 1, og nu er maskinen så god som ny. Der blev ikke fundet en lækage, men skiftet o-ringe, slanger og ventiler. Her 3 uger senere har der ikke været en dråbe vand på køkkenbordet. Jeg kommer helt sikkert tilbage til dette sted.

Antwoord van Coffeesystem
Hurtig og professionel service.
Vi har brugt Scandinavian Coffee System til vores Z6 jura maskine i mange år. Altid med stor tilfredshed. De ved alt Jura maskinerne 😀😀😀

Antwoord van Coffeesystem
Varen kom hurtigt frem og det var nemt at betale med Mobile Pay

Antwoord van Coffeesystem
De var hurtige til at reparere min jura kaffemaskine og snart kunne jeg drikke kaffe fra min kaffemaskine igen. Varm anbefaling herfra 🤩

Antwoord van Coffeesystem
Desværre handlede det om en reparation. Men personalet tager altid godt mid en, og er i godt humør. Indcheckning foregik fint, hurtigt og kompetent, og reparationstiden var ok.

Antwoord van Coffeesystem
Søde mennesker bag disken. Det var hurtigt og effektivt. Foreløbig samlet set en god oplevelse.
Og så dufter der fantastisk i butikken!

Antwoord van Coffeesystem
Havde min gamle Jura kaffemaskine på service. Super betjening og kompetent service udført. Tror på den gode gamle maskine kan klare endnu nogle år.
Kan kun anbefales herfra.