Coffeesystem Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget kompetent og fantastisk kundeservice. Vores ca 3 år gamle jura e8 var begyndt at lyde anstrengt når den bryggede kaffe, vi havde kørt alle renseprogrammer, lige meget hjalp det. Ringede til bu... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig god service! Kom til at sende min kaffemaskine til pakkeshop og da jeg ringede, tøvede de ikke et sekund: det fikser vi. De var hurtige til at reparere min jura kaffemaskine og snart kunne j... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kundeservice - som det bør være Min 9 år gamle Jura maskine var begyndt at lække vand ud på køkkenbordet. Kontaktede Coffesystem for at høre om det var værd at få den serviceret eller om det bedre ku... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kundeservice. Der er særligt een medarbejder, en herre, nok lidt oppe i årene, han er fantastisk at tale med: han ved ALT om JURA maskinerne, han er høflig, tålmodig og meget behagelig at t... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Koffie-apparaat leverancier
  2. Elektronicawinkel
  3. Groothandel voor huishoudelijke apparatuur
  4. Reparatie van kleine huishoudelijke apparaten

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Scandinavian CoffeeSystem er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

11 januari 2021

Kære Lotte
Tak for den fine anmeldelse!
Du er altid velkommen til at kontakte os og på vores hjemmeside, kan du også skriver dig op til nyheder, såfremt du har interesse i det.
Vi ønsker dig en god dag.
Scandinavian Coffeesystem.

Meget tilfreds med service

Meget tilfreds

10 januari 2021

Hej Kim
Tak for de 5 stjerner. De luner på en grå og regnfuld mandag morgen. Du er altid velkommen til at kontakte os per mail eller telefon eller via vores webshop.
Når vi åbner op igen er du også velkommen i vores service-center og showroom, her på Mesterlodden og få en god kop kaffe, se de nyeste kaffemaskiner og få en snak om JURA.
Vi ønsker en god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

ikke det store hokus pokus

Der var ikke det store hokus pokus, jeg bestilte mine vedligeholdelsesprodukter og de ankom som forventet.

9 januari 2021

Hej Bo.
Tak for de 5 stjerner!
Vi ønsker en god dag til dig.

Super service.

Super service.
Havde fået bestilt de forkerte filtre. Skrev at de eikke passede, da jeg modtog dem.
Blev ringet op og fik hjælp til hvilke filtre jeg skulle bestille.
Super service !!

8 januari 2021

Kære Hanne
Tak for de 5 stjerner og fordi, at du tog dig tid til at skrive. Godt at du nu er kørende med de rigtige filtre. Vi ønsker en god mandag.

Great service

...........

20 december 2020

Hej Mark

Mange tak for de 5 stjerner. Glædelig jul til dig!

Hurtigt levering (:-)

11 december 2020

Hej
Tak for stjernerne og fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen. Vi ønsker en glædelig jul herfra.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super vejledning og hurtig afsendelse

Super vejledning i forhold til, hvilken reservedel, jeg manglede. Lynhurtig afsendelse. Meget imponeret over hurtighed og serviceniveauet hos hende jeg snakkede med allerførst og efterfølgende mail fra salg

23 november 2020

Hej Helle
1000 tak for din fine anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os. Tak!
Vi ønsker dig en god dag, og du er altid velkommen til enten at kigge forbi eller ringe til os for råd og vejledning.
Bedste kaffehilsner

Altid god service

20 november 2020

Hej Tue!
Tak for de 5 stjerner og for at du har taget dig tid til at skrive om os. Bedste besked at komme på arbejde til en mandag morgen.
God dag til dig!

I er bare dygtige :-)

9 november 2020

Hej med jer!

Jamen altså.... 1000 tak, og i lige måde!
Skønt med 5 stjerner. Dem er vi glade for. Tak fordi i tog jer tid til at skrive anmeldelsen!
Vi ønsker en god dag. Husk at nyde den gode kop kaffe.

Coffeesystem rocks!

Hurtig, effektiv og god behandling.

23 oktober 2020

Kære Thomas.

Mange tak for de 5 stjerner. Dem er vi super glade for.
Du er altid velkommen ti l at kontakte os, enten på telefon, mail eller her på Mesterlodden i Gentofte. Du er også meget velkommen til at skrive dig op til vores nyhedsbrev: http://eepurl.com/gfrSW5.

Vi ønsker en god dag.

Bedste hilsner

Meget venlig tlf

Meget venlig tlf. betjening og hurtig afsendelse af varen.

3 oktober 2020

Antwoord van Coffeesystem

Kære Yvonne. Tusind tak. Vi håber, varerne er nået godt frem allerede. God dag til dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top professionel vejledning ved køb af…

Top professionel vejledning ved køb af kaffemaskine til Restaurantbrug, ikke noget "oversalg" kun det som var/er nødvendigt. Vi var så tilfredse at vi få dage senere købte en maskine mere :-) Kan varmt anbefales

3 oktober 2020

Antwoord van Coffeesystem

Hej! Hold nu op. Mange tusind tak for de 5 stjerner og de fine ord. Vi er meget taknemmelige, for at I har taget jeg tid til at anmelde os. Men vi er også stolte, når vi lykkedes i vores arbejde med JURA. Endnu engang TAK, og i er altid velkomne. Rigtig god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin service og hurtig ekspedition hos…

Fin service og hurtig ekspedition hos Coffeesystem, MEN - alt for dyre priser på produkter til vedligehold af maskinen...

John Aagaard

2 oktober 2020

Hej John.
Mange tak for stjernerne. Vi er glade, når vore kunder tager sig tid til at anmelde os. JURA bruger mange kræfter til forskning og udvikling af vedligeholdelsesprodukter, således at en JURA maskine kan holde i mange år, hvis den vedligeholdes korrekt. Det ligger os meget på sinde at sørge for at vore fuldautomatiske kaffemaskiner holder i mange år og at kvaliteten af den kaffe, der brygges også altid er i top.

Alt fungerte bra

12 juli 2020

Kære Kåre.
Tak for de 5 stjerner. Vi ønsker dig en rigtig god sommer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Tog hånd om problemet og løste det mens jeg ventede.

29 juni 2020

Kære Klaus Rene!

Mange tak for de fine ord og fordi du har taget dig tid til at anmelde os. Vi ønsker en dejlig sommer, og du er altid velkommen til at kigge forbi. Godt at vi fik løst problemet, og du kunne få din maskine med igen med det samme.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem super god service 👍

21 juni 2020

Hej Hans Henrik
Mange tak for den fine anmeldelse. Vi ønsker god mandag til dig, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte og besøge os.

Positiv oplevelse

20 juni 2020

Kære Lise
Mange tak for de 5 stjerner. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os. Vi ønsker en god mandag.